Новости
Последние статьи и обзоры
Установка Windows 11 на процесор який не підтримується
-
vadim8889
Junior
Якщо встановити Windows 11 на старий процесор,то чи коректно потім будуть приходити і встановлюватися оновлення,чи просіче що застаріла система і викидуватиме помилки?Може хто встановлював,поділіться досвідом
-
Dremjke
Member
А процесор то який?
-
anatolikostis
Member
-
Rain Man
Member
нормально там всё, около сотни разношёрстных буков 4-5 gen за пару лет ни разу не матерились, даже лицуху от 10_ки подтянули..
-
Ekz0rcyst
Member
vadim8889
Конкретика де? На що ставить збираєтесь?
Конкретика де? На що ставить збираєтесь?
-
vadim8889
Junior
i7 2600k
-
anatolikostis
Member
тренд: много людей ищут как прыгнуть на W11, даже не подозревая, что поддержка редакций 10-ки LTSC IoT все равно будет продолжаться
имеет ли смысл апгрейдиться, если можно просто сменить редакцию на ту, где 10-ка продолжить получать обновления безопасности?
имеет ли смысл апгрейдиться, если можно просто сменить редакцию на ту, где 10-ка продолжить получать обновления безопасности?
Последний раз редактировалось anatolikostis 09.07.2025 13:17, всего редактировалось 1 раз.
-
Sub-Zero
Member
vadim8889
Я как-то ставил, так не обновлялась на последнюю редакцию. Как сейчас, не знаю.
Я как-то ставил, так не обновлялась на последнюю редакцию. Как сейчас, не знаю.
-
Donate
Member
Буде без проблем встановлюйvadim8889: ↑ 08.07.2025 22:10 Якщо встановити Windows 11 на старий процесор,то чи коректно потім будуть приходити і встановлюватися оновлення,чи просіче що застаріла система і викидуватиме помилки?Може хто встановлював,поділіться досвідом
https://winitpro.ru/index.php/2021/11/1 ... cure-boot/
Тобі потрібно BypassTPMCheck в положення 1
якщо мамка не підримує secureboot ще добавляеш BypassSecureBootCheck в положенні 1
На єтапі встановленні клікаеш на використовувати старий встановлювач.
-
Ekz0rcyst
Member
Мені коли було потрібно на старий ПК встановити Windows 11, завантажив з сайту microsoft .iso, потім за допомогою rufus підготував завантажувальну флешку. Буквально за декілька кліків (вимкнув перевірку на наявність tpm і т. д.). Потім без жодних проблем та зауважень встановив систему.
-
vadim8889
Junior
Та встановити можна без проблем.Мене цікавить чи коректно потім приходять та встановлюються обновиEkz0rcyst: ↑ 09.07.2025 13:42 Мені коли було потрібно на старий ПК встановити Windows 11, завантажив з сайту microsoft .iso, потім за допомогою rufus підготував завантажувальну флешку. Буквально за декілька кліків (вимкнув перевірку на наявність tpm і т. д.). Потім без жодних проблем та зауважень встановив систему.
Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
vadim8889: ↑ 09.07.2025 20:45Та встановити можна без проблем.Мене цікавить чи коректно потім приходять та встановлюються оновлення віндовсEkz0rcyst: ↑ 09.07.2025 13:42 Мені коли було потрібно на старий ПК встановити Windows 11, завантажив з сайту microsoft .iso, потім за допомогою rufus підготував завантажувальну флешку. Буквально за декілька кліків (вимкнув перевірку на наявність tpm і т. д.). Потім без жодних проблем та зауважень встановив систему.
[/quote
-
Ekz0rcyst
Member
vadim8889
Коректно. Оновлюється рівно як і на інших більш новіших системах. Ви вже давно перевірить це могли
Коректно. Оновлюється рівно як і на інших більш новіших системах. Ви вже давно перевірить це могли
-
alumem
Member
anatolikostis
прикол в том что ltsc это 21h2 , а последняя так-то 22h2
прикол в том что ltsc это 21h2 , а последняя так-то 22h2
-
Reshacker
Member
Windows 11 24H2 IoT Enterprise LTSC ставив знайомим оригінальний образ без всяких модифікацій на fx 6300 і на core i7 620m (Arrandale ) , встановлювалось без проблем, ОС оновлюється і працює чудово.
-
Bender911
Member
Знаю багато людей які не піратять ПЗ, тому маючи ліцензійну Windows 10 home просто переходять на 11 Home.anatolikostis: ↑ 09.07.2025 13:11 тренд: много людей ищут как прыгнуть на W11, даже не подозревая, что поддержка редакций 10-ки LTSC IoT все равно будет продолжаться
ltsc2021_endoflife.png
-
anatolikostis
Member
а зачем тому сандалю еще свежее?
чем свежее ось, тем требования к железке серьезнее: у меня из 24 потоков 11-ка часто паркует 18-20 в простое, для него такой вариант будет вроде наполовину молотить, если тот планировщик еще вспомнит что за флаги и архитектура у того камня
-
Ekz0rcyst
Member
anatolikostis
Вочевидь для можливості використання актуального софту.
Вочевидь для можливості використання актуального софту.
-
Vitus
Junior
Вчора ставив для тесту IoT 24H2 на старий ноут (2-ядерний sandybridge) - не погано: процесів так само, як і в win10 LTSC 1809, дрова підтягнула в 2 рази швидше і софт, заради якого ставив запрацював.
-
DDt
Member
если не секрет, ради какого софта ставил?Vitus: ↑ 15.07.2025 08:43 і софт, заради якого ставив запрацював.
сталкивался что продукты от Адоб не хотели на 10 LTSC устанавливаться