Точно, в eGPU в зборі та в eGPU бокси його додають чисто по приколу порофлити з користувачів, а не тому що в різноманітних міні пк, ноутбуках та портативках почав з'являтись цей порт.username_1: ↑ 08.07.2025 21:11Потому что его не спрашивал никто. Зачем тратить время на поиски устройства с редким портом.
А пробити по оглядах скільки все-таки в порту у бажаного ноута ліній pci-e в порту юсб4 віра не дозволяє? Тандерболт же потрібно так само перевіряти, не дивлячись на його жорсткі стандарти там теж порти з різною швидкістю.username_1: ↑ 08.07.2025 21:11то есть вы не понимаете разницу между
Це маються на увазі клієнти, єгпу навряд буде працювати по лініях юсб, а от якийсь юсб хаб скоріше буде, тут ти уже заплутався в словах чатбота, коли намагався за його допомогою здатись самим розумним.username_1: ↑ 08.07.2025 21:11Устройства-периферии (USB4‑гаджеты) могут не поддерживать PCIe tunneling, что зависит от их назначения .
Так це тема єгпу, тема вибору ноута в зовсім іншому напрямку. Люди беруть ноути з єгпу не просто по приколу хочеться щось нове, вони беруть один пристрій, легкий, який можна з собою довго тягати і працювати, а прибувши додому підімкнути його до єгпу дока та грати. Це все на одному пристрої, без двох віндовсів окремих, з одними тими же накопичувачами, без окремих консолей для ігор з підписками і ТД, короче чатбота спитай навіщо люди беруть ноути під єгпуusername_1: ↑ 08.07.2025 21:11Пока что ноуты на них на хотлайне только на 5070 Ти. Поэтому там цены около 100 тысяч или выше. Но я не спешу с покупкой и вполне буду доволен даже 5060, если появятся такие.
Відправлено через 9 хвилин 55 секунд:
Ха-ха-ха, а вот цю таємницю я розгадав спитавшись чатгпт та геміні на платній підписці, ну звичайно да, консультуватись з чатботом на самій простій безкоштовній моделі це потужно, не інакше. А на eGPU.io лідерство за тандерболтом прям дуже очевидне, достатньо поглянути скільки існує тандерболт і коли з'явився юсб4, у них різниця в 8 років як мінімум між першим пристроєм на тандерболт2(де на практиці підключався єгпу) і між першим ноутом на амд де підключалась єгпу.username_1: ↑ 08.07.2025 21:11несколько чатботов выдали тоже самое. И на сайте eGPU приоритет за Thunderbolt