Новости
Последние статьи и обзоры
Офіційно: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийде на PlayStation 5 наприкінці року
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Офіційно: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийде на PlayStation 5 наприкінці року
ось з цього моменту хто ще не починав, можна буде пройти. бета-тест як раз закінчиться, ще й доповнення вийде.
1.5 патч конкретно зламав ші людей, стелс і а-лайф, особливо перехід з "онлайну в офлайн"
ось з цього моменту хто ще не починав, можна буде пройти. бета-тест як раз закінчиться, ще й доповнення вийде.
1.5 патч конкретно зламав ші людей, стелс і а-лайф, особливо перехід з "онлайну в офлайн"
-
Timedemo
Member
цікаво, на плойці буде тінь від фонаріку.?
-
erkins007
Member
Игра всё ещё сильно забагованая
-
Vpupkin
Member
А на боксі хіба немає?Timedemo: ↑ 09.07.2025 19:11 цікаво, на плойці буде тінь від фонаріку.?
-
waryag
Member
А потім почнуть різати під свіч2! 
-
Fen1xz
Member
А мультиплеер они когда анонсировать собираются ? Или типо с кп2077 прокатило, авось и у нас прокатит ?
-
Timedemo
Member
на компі немаєVpupkin: ↑ 09.07.2025 19:39А на боксі хіба немає?Timedemo: ↑ 09.07.2025 19:11 цікаво, на плойці буде тінь від фонаріку.?
-
Геральт
Active Member
-
Vpupkin
Member
У мене чомусь є, тілько трава ніби тінь не відкидає, а так порядок.Timedemo: ↑ 09.07.2025 19:48на компі немає
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
Я колись залирав у МП перших двох ігор, кривенько з балансом, але було круто у ті роки.Fen1xz: ↑ 09.07.2025 19:46А мультиплеер они когда анонсировать собираются ?
-
Dremjke
Member
А навіщо МП сталкеру зараз?Fen1xz: ↑ 09.07.2025 19:46А мультиплеер они когда анонсировать собираются ? Или типо с кп2077 прокатило, авось и у нас прокатит ?
-
Fen1xz
Member
А когда надо МП сталкеру если не сейчас ? Через год, два, десять ? По хорошему он вообще должен быть на релизе. Не я GSC за язык тянул что б обещали мп, не я писал в магазинах, в описаниях к изданиям приписку "костюм\оружие переносится в многопользовательский режим". Не так и долго до первой годовщины осталось, а многопользовательский режим всё так же на бумаге и остаётся.Dremjke: ↑ 09.07.2025 20:08А навіщо МП сталкеру зараз?Fen1xz: ↑ 09.07.2025 19:46А мультиплеер они когда анонсировать собираются ? Или типо с кп2077 прокатило, авось и у нас прокатит ?
-
Kashtan
Member
Тепер глюки і на плейстейшен.
-
NUN4AG
Member
Там вийшло оновлення 1.5.1 - які ж все-таки майстри працюють в GSC
Я почав проходження через 7 місяців після релізу, пройшов десь половину гри (судячи з мапи), а вони встигли випустити вже 2-й патч за цей час. До кінця проходження мабуть ще мінімум один вийде.
Вони не казали коли сюжетні DLC чекати? До кінця 2025-го чи вже в 26-му?
Я почав проходження через 7 місяців після релізу, пройшов десь половину гри (судячи з мапи), а вони встигли випустити вже 2-й патч за цей час. До кінця проходження мабуть ще мінімум один вийде.
Вони не казали коли сюжетні DLC чекати? До кінця 2025-го чи вже в 26-му?
-
Keyser Soze
Member
Уже представляю лица владельцев Playstation, которых гоняют по пустой карте пешком километры из одного конца в другой ради прохождения очередного задания
Неудивительно, что награда за прохождение миссии "Убить Фауста" на Xbox есть только у 5,70% игроков/владельцев игры
а это где-то 60% прохождения игры

Неудивительно, что награда за прохождение миссии "Убить Фауста" на Xbox есть только у 5,70% игроков/владельцев игры
а это где-то 60% прохождения игры
-
Timedemo
Member
фігга сє, це мабуть після оновлення останнього, давно не відкривав, не було ж.
-
waryag
Member
Там Кодзима как раз выкатил вторую часть своего симулятора ходьбыKeyser Soze: ↑ 09.07.2025 21:04Уже представляю лица владельцев Playstation, которых гоняют по пустой карте пешком километры из одного конца в другой ради прохождения очередного задания![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неудивительно, что награда за прохождение миссии "Убить Фауста" на Xbox есть только у 5,70% игроков/владельцев игры![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а это где-то 60% прохождения игры![]()
![]()
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
10800х3д і 6090 ще не вийшли.Vpupkin: ↑ 09.07.2025 19:59 У мене чомусь є, тілько трава ніби тінь не відкидає, а так порядок.
-
stoned
Member
Ну правильно, зараз ми на етапі "хочеш квестів - роби сам".Dremjke: ↑ 09.07.2025 20:08зараз
-
Vpupkin
Member
А ігри які так можуть вже давно вийшли.waryag: ↑ 09.07.2025 21:0810800х3д і 6090 ще не вийшли.
-
waryag
Member
Сталкер кривенький.Vpupkin: ↑ 09.07.2025 21:09 А ігри які так можуть вже давно вийшли.
-
Vpupkin
Member
Та усе що на УГ5 винлядає дивно, це зловживання еффектами в екранному просторіwaryag: ↑ 09.07.2025 21:12Сталкер кривенький.
Відправлено через 36 хвилин 29 секунд:
dying light чомусь може в тіні, а сталкер ні, напевно 5090 не під силу те що 1080 могла