На відстані 1м очі ще нормально сприймають до 40", далі ти будеш крутити головою.nikolaiii: ↑ 09.07.2025 12:15 Інакше він маленький, як і звичайний монітор. У мене до телевізора не більше ніж 1.5 метри. Монітор за яким я зараз сиджу займає такий же кут огляду, хоча він 27". Для тих хто не зрозумів, на цьому телевізорі вміщається 4 FullHD монітори 27.5 дюйми. Тобто піксель як я і казав з відстані півтора метри дуже помітний.
Новости
Последние статьи и обзоры
Тестування Digital Foundry показало, що PlayStation 5 Pro забезпечує продуктивність на рівні Radeon RX 9060 XT і GeForce RTX 5060 Ti
-
Ektalion
Member
-
nikolaiii
Member
Ektalion
Ти чесно скажи, ти бот? Півтора метри це не метр, телевізор має відносний розмір як монітор з відстані витягнутої руки. І піксель там жирний, я вже написав чому. А дехто писав про 85" 1440.
Ти чесно скажи, ти бот? Півтора метри це не метр, телевізор має відносний розмір як монітор з відстані витягнутої руки. І піксель там жирний, я вже написав чому. А дехто писав про 85" 1440.
-
Filabatya
Member
людина про ppi пише. 92 це мінімум для моніка
-
Ektalion
Member
Що ти так порвався скоро. Спеціально для тебе перевіряв свій ТВ 55 і щось зовсім не прикольно його дивитись з метра.nikolaiii: ↑ 09.07.2025 14:18 Ти чесно скажи, ти бот? Півтора метри це не метр, телевізор має відносний розмір як монітор з відстані витягнутої руки. І піксель там жирний, я вже написав чому. А дехто писав про 85" 1440.
-
Desper_FiM
Junior
Я где то упустил, или во времени потерялся
с каких пор бюджетные затычки по типо 50/60 серии карт от зелёных стали стоить как пол компьютера? Или хомячки схавали, и продолжают хавать