Windows 11 нарешті вдалося обігнати Windows 10 за популярністю

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

block_stupid: 07.07.2025 19:31 Nekros
В мене 5700x3d
Посувай курсор на робочому столі із затиснутою лівою кнопкою миші, доволі швидко, чи буде відставати синя рамка виділення? Бо в мене як рамка селекта відстає так і усе інше коли я переміщую курсором.
Біос останній, драйвера на чіпсет теж останні
block_stupid
Member

Анімації у Win11 не тільки кисіль роблять, а й ламають поведінку панелі завдань. На форумі майок була (чи є) тема велика про це. Там опписував весь свій шлях, обгідні хаки і т.д. Все рівно кисіль і поламана панель вертались. Гарантованим рішенням було вимкнути анімації. Отримав купу подяк, в інших людей це пофіксило купу інших проблем.
І що на 10, що на 11, в реєстрі виставляв меншу затримку показу прев'ю на панелі задач, та підписів в треї. Бо там чи то півсекунди чи секунда.

Відправлено через 59 секунд:
Nekros
Спробую, як буду за ПК, відпишу.
Skiff93
Member

Аксіома Ескобара
block_stupid
Member

Nekros
Не відстає, миттєво з курсором змінюється, не має такого щоб "доганяло" курсор, чи повільно обидва рухались. Все швидко на 144/60Гц моніторах. Картка 6800
Nekros
Member

block_stupid: 07.07.2025 20:43 Nekros
Не відстає, миттєво з курсором змінюється, не має такого щоб "доганяло" курсор, чи повільно обидва рухались. Все швидко на 144/60Гц моніторах. Картка 6800
Ну тоді я не знаю. Теж 144гц, але таке було і на gtx 1080 і на rtx407ti однаково. Тому і подумав що може то 5900х вже заслабкий для він 11 :gigi:
На він 10 літає, а на 11 отаке лайно
FirstTDM
Member

1A343: 07.07.2025 17:55У колеги Windows 11, на ноутбуці. Як був Windows 11 обрубком від Windows 10, так і залишився. P.S. Деякі функції, таки, можна повернути, але з "танцями".
Да ладно - ну какой еще "обрубок" - всё, что было полезного в 10-ке можно найти в 11-й, для 99,99% юзеров этого достаточно.

Практически все новые ноуты и системники уже идут только с 11-й виндой.

Новое мощное железо лучше работает под 11-й, а на некоторое уже может не быть дров под 10-ку.

В общем - вариантов нет - все там будем: Win 11 :)
Draqoon
Member

Я був здивований шо в стім там було 40% :spy:
block_stupid
Member

waryag: 07.07.2025 19:17Некоторое железо просто не имеет дров под вин 10. Плюс ноуты с готовыми ПК идут с 11.
На win10, нарешті я забув взагалі проблему дров. На xp, vista, 7 завжди треба було мати наперед пати набір декількох версій драйверів, такий ще геморой.
На win10, саме блаженство без інету, як мінімум одразу працювала мережа, привід та відео. А там далі з інету підтягувала потрібні драйвера і працював і лазерник з 90-х, і всякі ATI-шні карточки під які треба було пачку версій каталіста тримати. Й інші принтери та сканери. Коли на xp, vista 7 треба було ставити віртуалкку та *** з прокидуванням.
А та xp, 7 ламались постійно від кожного чиха. Якби майки не обісрались з плитками на win8, було б взагалі шик. 10-ка, перша дійсно толкова ОС (імхо).
Так в багатьох були проблеми з оновленнями, але чомусь не в мене, я постійно сам оновлюю по графіку. Бо це робоча конячка, за інет треба платити, масло в машині треба міняти, їсти треба періодично, пратись, митись, прибиратись, працювати. Так і з ОС, хто думає що це має бути улюлюпер система якась має думки читати і не ламатись, то треба в кріокамеру на пару сотень років, і то гарантій немає.
mythorns
Junior

Unкnown: 07.07.2025 17:46 Пока не пофиксят использования эквалайзера в играх на Win11 - не перейду туда. А хотелось бы.
Да там много чего фиксить и фиксить.. У меня там ни принтеры не работают, ни локальная сеть нормально не настраивается, ни юсб девайсы стабильно не работают, и это я по любому что-то забыл еще... Я сам всё ждал когда уже нормально сделают, в итоге спустя примерно 1,5 года снова на 10 перешел и кайфую. На 11 конечно есть свои плюсы, но они не стоят того гемора :)
DuckRider
Member

Afit: 07.07.2025 18:06
Yalg: 07.07.2025 17:56 Таки не понимаю зачем оно вообще надо, если бы не искуственные ограничения у семёрки я бы на ней продолжал сидеть, восьмёрку потрогал и снёс, сейчас на 10 только потому что некоторый софт и игры на 7 тупо не пашут.
Десятка в вылезаном виде за последние пару лет, стала не хуже семёрки.
Не стала, ты её просто железом откормил. 7 работает спокойно на харде, 10 буквально затупок.
Timedemo
Member

Nekros: 07.07.2025 18:28 У мене якийсь страшенний інпут лаг на він 11. Коли тягнеш щось курсором миші то елемент відстає від курсора, управління як через кісель, усе виконується через пів секунди після кліка мишки.
Навіть на робочому столі якщо потягнути правою мишкою квадратний селект то він тупо відстає від курсора.
На він 10 усе швидко
постав експлорер від 10ки. гемору багато, але потім працює ляля.
Dremjke
Member

mythorns: 07.07.2025 21:21Да там много чего фиксить и фиксить.. У меня там ни принтеры не работают, ни локальная сеть нормально не настраивается, ни юсб девайсы стабильно не работают, и это я по любому что-то забыл еще...
Невигаданні історії, про які неможливо мовчати :gigi:
Все окей працює на Win11. І принтери, і локалка, і все інше.
stakanctl
Member

Лучшая ОС
Nekros
Member

Timedemo: 07.07.2025 21:38 постав експлорер від 10ки. гемору багато, але потім працює ляля.
Так у мене таке і у програмах, тягнеш елемент а він відстає від курсора, не сильно якщо робити повільно але відчуття як через кісель. Сумніваюсь що експлорер впливає на щось окрім раб стола
Polyaan
Member

123456: 07.07.2025 18:47
Nekros: 07.07.2025 18:42

А на 10 ловив? :gigi:
Раз 15.Яку же активував по телефону у бота Майкрософт.
Також ставив в 2015-му - коли ви ще сиділи на трушній 7-ці с раждения))) І скулили як собаки обісцяні що ніколи не перейдете на 10-ку.
То есть был бета тестером и словил кучу глюков, пото перестал и перестал :idea: глубины ваших глубин :-P
AlterJio
Member

Я вже думав що холівари про карщу ос зники а ні, живі.
ХР топ - віста шлак - 7 шлак.
пройшов час.
7ка топ - 10 дно.
час пройшов
10 топ - 11 таке собі.
час йде.....
Timedemo
Member

Nekros: 07.07.2025 22:10
Timedemo: 07.07.2025 21:38 постав експлорер від 10ки. гемору багато, але потім працює ляля.
Так у мене таке і у програмах, тягнеш елемент а він відстає від курсора, не сильно якщо робити повільно але відчуття як через кісель. Сумніваюсь що експлорер впливає на щось окрім раб стола
впливає, і доволі сильно.

Відправлено через 51 секунду:
AlterJio: 07.07.2025 22:16 Я вже думав що холівари про карщу ос зники а ні, живі.
ХР топ - віста шлак - 7 шлак.
пройшов час.
7ка топ - 10 дно.
час пройшов
10 топ - 11 таке собі.
час йде.....
а реально крута вінда була win95OSR2
Mozdev
Member

Як на мене Лінукс краще :super:
AntonyKandaurov
Member

Зараз би на виньсім посидіти, кайфанути від того відчуття, ех.
Жартую.
Сиджу на він11 з 2022 року, чудова система, жодних скарг і претензій.
AndyGTR
Member

123456: 07.07.2025 18:40 Немає ні одної причини сидіти на старому мусорі з 2015 року.Установив 11-ку тільки рілізнулась - ні одного БСОДА не ловив ні разу.
Все нове жалізо тілько оптимізуеться уже на 11-ку.Ні одного аргумента не міг почути в реалі - від людей чому вони сидять на старому дірявому мусорі - який уже 2 роки не підтримуется дроайверами.

Якісь ужимісті недо аргументи висосані з пальця і більше нічого.Тут якісь дурачелло про курсор пише.Пццц скільки бездарних нікчем криворуких на світі - які навіть Вінду 3-х кликову с флешки - не можуть поставити нормально з автоматичними драйверами..
Нука давай розкажи як ISO-образ запустити без танців з бубнами на 11 вінді? :D
Ответить