Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Vlaad13: 07.07.2025 19:36тут уже давно срач іде з цього приводу - можете приєднуватися
Тупо предлагать срач не имея данной карты на руках! А рисовать графики я умею, вам нарисовать? Давайте 5050 в топ загоним?

Отправлено спустя 51 секунду:
Геральт: 07.07.2025 21:15
AlexxUnder: 07.07.2025 19:01 При этом RTX 5070 Ti остается быстрее и в 2К, и в 4К.

Блин - я тоже умею рисовать графики! Можно я буду ускорять RTX 5050 и 4060 хотя бы на графиках? Ну пожалуйста!?
Це отой Tech YES City таке розказав? :popcorn:

Можна 5070 прискорити :D
спойлер
Изображение
Уточните на счет чего вы глаголите? Зачем ускорять то, что по тестам и по мнению куртки работает как он и предрекал? 5070 х4 DLLS Q = 4090 x2 DLSS Q
Или вы услышали что то другое? Не правильный перевод? Или голоса лишние помешали?
Геральт
Member

AlexxUnder
Ось як воно працює не на думку куртки, а насправді:
спойлер
Изображение
x4 запросто можна начаклувати на RX6000, як мінімум 2ма способами. :-/
Мабуть і на 4090 x4 доступно, чи ні? Бо можна піти далі і порівняти 5060Ti x4 vs 4090 x1 :gigi:
luckygamerks
Member

Hells Angels: 07.07.2025 11:09
luckygamerks: 07.07.2025 00:04От і треба відходити від того з якими компромісами ми готові миритися, а з якими ні.
так не всі купують відеокарту для того щоб грати у ігри на ультрах, хтось купує заради роботи де відбиває вартість карти за декілька місяців і тому це в більшості карта від зелених, бо майже весь софт заточений під них, а можливість грати у ігри то типу бонус
Так ні хто з цим не спорить. Я ж у своєму повідомлені вроді ж написав, що карти треба вибирати, не по фанатській лінії, а виключно виходячи із потреб і компромісів. Але ж тут у частини форумчан доходить до "піни з роту" за якийсь окремий бренд типо амд чи нвідіа, а іноді відносно звичайного виробника асус, мсі і т.д."
Звісно ж людина якій на сьогоднійшні день карта необхідна для роботи, візьме nvidea, а ось у іграх вже не так все однозначно.
Комусь важлива чиста продуктивність, хтось гониться за всімі новітнімі технологіями та фішками, комусь пофіг на те скільки карта жере, хай хоч "кіловат" їсть "бо все одно батькам платити за світло", а комусь навпаки ртх 4060 зі своїм споживанням "топ". Не забуваємо, що у деяких іграх також присутній відносний поділ. Деякі ігри гарно заточені під амд, а деякі під нвідіа.
Тому і обираємо, виходячи із потреб, але завжди з компромісами. Ринок відеокарт ніколи не був ідеальним, а зараз і подавну. Надіюсь я тут зрозуміліше висловився.
AlexxUnder
Member

Геральт: 07.07.2025 21:42 AlexxUnder
Ось як воно працює не на думку куртки, а насправді:
спойлер
Изображение
x4 запросто можна начаклувати на RX6000, як мінімум 2ма способами. :-/
Мабуть і на 4090 x4 доступно, чи ні? Бо можна піти далі і порівняти 5060Ti x4 vs 4090 x1 :gigi:
Пруф в студию, где не будет разницы между генератором кадров от НВ и сторонних!
На счет 4090 х2 = 5070 х4 один русский блогер сделал тесты, неутешительные для вас. Жду от вас видео с подтверждением качества MFG не от Nvidia!
У вас кстати XFX 6900XТ и AMD 6700XT - начаклуйте мне кадры х4. Жду!
Я то пробовал начаклувать на 4060 с помощью сторонних программ - вышел БЭТМЕН , который вселился в голову девочки...
Геральт
Member

AlexxUnder
А де в оцій формулі 5070 х4 DLLS Q = 4090 x2 DLSS Q про якість (якщо я правильно зрозумів слово "різниця") і чому не працює формула
5070 х4 DLLS Q < 4090 x4 DLSS Q?

А що там чаклувати, генератор в грі + генератор в драйвері. Обидва по x2.
Вийшло все ок, принаймні в сталкері і аватарі. В інших забавках не пробував, бо просто лінь. Схема робоча, але мені не цікава. Результуючий FPS, до речі, міряв вбудованим в монітор...моніторингом. Бо софт ловив тільки подвоєння від 1го з генераторів.

ординських блогерів не дивлюсь і іншим не раджу

Відправлено через 16 хвилин 41 секунду:
upd.
Чьйорт, я ж в профіль не глянув. А там якраз 5070. Тоді це вже особисте, пардон муа :D

Але рузен 5600...? Камон, то ж НВ. Воно хоче проца і побільше
Vlaad13
Member

Геральт: 08.07.2025 07:47
AlexxUnder: 08.07.2025 01:33 На бумаге мы все супер герои, а вот на тесте...

Если что, да падлюка с не правильной формой черепа , и зигу не кидает как надо. Будут альтернативные тесты - предоставите!

Вот у комрада man1242 на прошлой странице Black Myth Wukong на 5080, но вас не смутил его процессор...
Мені ліниво щось там комусь доводити. Може якось іншим разом.
Що там в man1242 я не був в курсі, бо не маю звички заглядати в профіль.
Альтернативні тести надані буквально на цій же сторінці. 5070 зливає 4090-ій майже вдвічі. Але "нє в каня корм".
То що там з формулою 5070 х4 DLLS Q < 4090 x4 DLSS Q, працює?
ви з цим висловлюванням - як дурень зі ступою
ви напевно і своїм онукам будете розповідати - як вийшов колись десь куртка і сказав що 5070 краща за 4090 :facepalm:
с самого початку було всім ясно що вона не буде кращою - що і кому ви хочете довести? :facepalm:
зараз найдешевшу 5070 можна придбати за 26.5 к - що є бестбаєм на данний момент - і люди будуть її купувати
хоча чогось у червоних завжди підгорає від того шо люди купують цю карту
чому мені байдуже - коли хтось купує червону карту?
Геральт
Member

Vlaad13
Та мені потішно спостерігати як паства до останнього куртку захищає. Ну але ти хоч розумієш, що на тій картинці - булшит, а "камрад" вище, очевидно, - ні.
В кожного свій бест бай. Бо на 5070 знайдеться своя 9070. Але брати 12Гіг в 2025 для QHD то ж зашквар.

Ой не байдуже тобі, не байдуже ;)

А до речі, отой новомодний генератор x4 працює на RTX4000, не підкажеш?
man1242
Member

Геральт: 08.07.2025 08:14 Vlaad13
Та мені потішно спостерігати як паства до останнього куртку захищає. Ну але ти хоч розумієш, що на тій картинці - булшит, а "камрад" вище, очевидно, - ні.
В кожного свій бест бай. Бо на 5070 знайдеться своя 9070. Але брати 12Гіг в 2025 для QHD то ж зашквар.

Що тут захищати, з усіма приблудами хуанга навіть карту андер+ос зробив а в мавпі 70- 80фпс справжніх :lol: :lol: це навіть без рт. Тут предтоп зелених вже усьо а ти червоний мідл захищаєш, продуктивності у сучасних карт нажаль обмаль щоб грати без усіляких хитрощів тому і купують нвідіа бо в них вони є і працюють котрий рік у багатьох проектах.
AlexxUnder
Member

Геральт: 08.07.2025 08:14А до речі, отой новомодний генератор x4 працює на RTX4000, не підкажеш?
А самому лень информацию поискать?
Геральт
Member

man1242
Я мідл захищаю, бо він до того предтопа зеленого вже дотягується і коштує майже x2 дешевше.
І то все байки, про недостатню продуктивність. З генератором аж 2 гри проходив, апскейлом взагалі не користувався. І це на 5-річній карті
зі. Промені - експерементальна фіча, якою зовсім не обов'язково користуватись. :gigi:
AlexxUnder: 08.07.2025 08:33 А самому лень информацию поискать?
І це все, на що ти спромігся? :D
А взагалі - так, ліниво. Бо, насправді, все одно. Там просто вилка виходить. Один поціновувач через пост пише, що лізка фанатів кинула з новими фічами а от куртка молодець, навіть на старих лінійках все працює. А інший поціновувач чомусь порівнює 5070 X4 з 4090 X2.
man1242
Member

Геральт: 08.07.2025 08:37 man1242
Я мідл захищаю, бо він до того предтопа зеленого вже дотягується і коштує майже x2 дешевше.
І то все байки, про недостатню продуктивність. З генератором аж 2 гри проходив, апскейлом взагалі не користувався. І це на 5-річній карті
зі. Промені - експерементальна фіча, якою зовсім не обов'язково користуватись. :gigi:
Як б не мав 7900хтх повірив але різниця у 25% у растрі це вже помітно, по друге ще можливо використовувати длсс4 кваліті а це ще 25% і того майже наздоганяє червоний мідл :D
PiRaTUA
Junior

Всім доброго ранку,потрібна допомога,чім відрізняються ось ця RX-97TRGBBB9 від RX-97TMARGB9 окрім магнітних вертушек є ще якісь відмінності???
Геральт
Member

PiRaTUA: 08.07.2025 10:03 Всім доброго ранку,потрібна допомога,чім відрізняються ось ця RX-97TRGBBB9 від RX-97TMARGB9 окрім магнітних вертушек є ще якісь відмінності???
viewtopic.php?p=3966796#p3966796
і вниз сторінки

Крім вертушок нема відмінностей
PiRaTUA
Junior

Геральт Дякую :beer:
Mixx
Member

Овери настільки деградували, що челіки на серйозних щах міряються неіснуючим фпс від дегенераторів?

Мій тєлік взагалі з 30 робить 400, і дегенератори не потрібні, правда є нюанс, але кому це важливо, циферка ж велика, картинка плавна :lol: :laugh:

Якщо навіть овери деграднули настільки, це вже час повної перемоги маркетингу над мозком чи ще ні?
Последний раз редактировалось Mixx 08.07.2025 10:29, всего редактировалось 1 раз.
Hells Angels
Member

Геральт: 08.07.2025 09:51завдяки якій твій 12Гб огризок випередить минулий топ
годі натирати ебонітову паличку на об'єм врам, бо якщо якійсь 1030 дати 32 гіга, то її навряд стануть купувати більше :laugh:
Vlaad13
Member

Геральт: 08.07.2025 08:14 Vlaad13

мультіфреймген працює тільки на 5000 лінійці
ваша 9070 така гарна - що аж жодна людина з форому її до сих пір не купила :lol:
от ви самі хвалите 9000 серію від червоних - чому не купили досі?
Геральт
Member

Vlaad13: 08.07.2025 12:01 мультіфреймген працює тільки на 5000 лінійці
ваша 9070 така гарна - що аж жодна людина з форому її до сих пір не купила :lol:
То так виходить, що 6900 вміє в те, в що не вміє ні 3000 ні 4000 з коробки і без стороннього софту? :popcorn:
9070/9070XT - оверпрайс (взагалі, а не відносно НВ), почекаю UDNA
Ну і 9070 мені особисто мало. Але якби вибирав між нею і 5070, то вибір очевидний - швидша, з більшим буфером і дешевша АМД.
Vlaad13
Member

Геральт: 08.07.2025 12:13
Vlaad13: 08.07.2025 12:01 мультіфреймген працює тільки на 5000 лінійці
То так виходить, що 6900 вміє в те, в що не вміє ні 3000 ні 4000 з коробки і без стороннього софту? :popcorn:
9070/9070XT - оверпрайс (взагалі, а не відносно НВ), почекаю UDNA
Ну і 9070 мені особисто мало. Але якби вибирав між нею і 5070, то вибір очевидний - швидша, з більшим буфером і дешевша АМД.
про 6900 я щось не зрозумів якщо чесно - що значить вміє з коробки без сторонного софту?
9070 коштує 29 100 проти 26 500
якби вона коштувала дешевше - її якраз був би сенс купляти
але при ціні більшій(як зараз) - її купляти жодного сенсу не має
Геральт
Member

Vlaad13
Щодо 6900, тут потерли трохи постів а по новій мені лінь.
Щодо ціни на 9070 - точно, щось не глянув. My fault
2-3к різниці. За лишні 4 гіга, які для QHD не такі вже й лишні. Ну, таке собі. Все одно брав би АМД. Але там інша причина низької популярності: докласти пару тисяч і вже XT
З 5070/Ti такий фокус не пройде. 5070 мертвонароджена на старті. Але відчутно дешевша наступного рівня. От і беруть, в якихось марних надіях. А може для FHD, там вона трошки довше посмикається.
Ответить