Новости
Последние статьи и обзоры
Windows 11 нарешті вдалося обігнати Windows 10 за популярністю
-
ma_rch41
Member
Пропоную обговорити Windows 11 нарешті вдалося обігнати Windows 10 за популярністю
а за продуктивністю?
а за продуктивністю?
-
Васильович
Member
Windows 11 на другому місці, а Windows 10 - на передостанньомуma_rch41: ↑ 07.07.2025 17:15а за продуктивністю?
-
Unкnown
Member
Пока не пофиксят использования эквалайзера в играх на Win11 - не перейду туда. А хотелось бы.
-
1A343
Member
У колеги Windows 11, на ноутбуці. Як був Windows 11 обрубком від Windows 10, так і залишився. P.S. Деякі функції, таки, можна повернути, але з "танцями".
-
Yalg
Member
Таки не понимаю зачем оно вообще надо, если бы не искуственные ограничения у семёрки я бы на ней продолжал сидеть, восьмёрку потрогал и снёс, сейчас на 10 только потому что некоторый софт и игры на 7 тупо не пашут.
-
Afit
Member
Десятка в вылезаном виде за последние пару лет, стала не хуже семёрки. Я был бы согласен с аппартными ограничениями 11, если бы они под капотом её основательно переработали и это требовало бы современного оборудования. Но дело в том что производительность по сравнению с 10 или такая же, или немного хуже.Yalg: ↑ 07.07.2025 17:56 Таки не понимаю зачем оно вообще надо, если бы не искуственные ограничения у семёрки я бы на ней продолжал сидеть, восьмёрку потрогал и снёс, сейчас на 10 только потому что некоторый софт и игры на 7 тупо не пашут.
-
Nekros
Member
У мене якийсь страшенний інпут лаг на він 11. Коли тягнеш щось курсором миші то елемент відстає від курсора, управління як через кісель, усе виконується через пів секунди після кліка мишки.
Навіть на робочому столі якщо потягнути правою мишкою квадратний селект то він тупо відстає від курсора.
На він 10 усе швидко
Навіть на робочому столі якщо потягнути правою мишкою квадратний селект то він тупо відстає від курсора.
На він 10 усе швидко
-
Alex646
Member
Мікрософт самі найбільше обісралися з 11-кою. Не треба було пхати нахєр нікому не потрібну вимогу TPM.
-
Yalg
Member
Если десятку тоже изгадят так что будет невмоготу, то я буду в первую очередь смотреть на SteamOS, а 11 ставить как неизбежное зло второй системой.Afit: ↑ 07.07.2025 18:06Десятка в вылезаном виде за последние пару лет, стала не хуже семёрки. Я был бы согласен с аппартными ограничениями 11, если бы они под капотом её основательно переработали и это требовало бы современного оборудования. Но дело в том что производительность по сравнению с 10 или такая же, или немного хуже.
-
123456
Member
Немає ні одної причини сидіти на старому мусорі з 2015 року.Установив 11-ку тільки рілізнулась - ні одного БСОДА не ловив ні разу.
Все нове жалізо тілько оптимізуеться уже на 11-ку.Ні одного аргумента не міг почути в реалі - від людей чому вони сидять на старому дірявому мусорі - який уже 2 роки не підтримуется дроайверами.
Якісь ужимісті недо аргументи висосані з пальця і більше нічого.Тут якісь дурачелло про курсор пише.Пццц скільки бездарних нікчем криворуких на світі - які навіть Вінду 3-х кликову с флешки - не можуть поставити нормально з автоматичними драйверами..
Все нове жалізо тілько оптимізуеться уже на 11-ку.Ні одного аргумента не міг почути в реалі - від людей чому вони сидять на старому дірявому мусорі - який уже 2 роки не підтримуется дроайверами.
Якісь ужимісті недо аргументи висосані з пальця і більше нічого.Тут якісь дурачелло про курсор пише.Пццц скільки бездарних нікчем криворуких на світі - які навіть Вінду 3-х кликову с флешки - не можуть поставити нормально з автоматичними драйверами..
Последний раз редактировалось 123456 07.07.2025 18:53, всего редактировалось 4 раза.
-
Nekros
Member
А на 10 ловив?123456: ↑ 07.07.2025 18:40 Немає ні одної причини сидіти на старому мусорі з 2015 року.Установив 11-ку тільки рілізнулась - ні одного БСОДА не ловив ні разу.
-
Scoffer
Member
А я навпаки, зловив вперше з часів ХР. Вже й забув як він виглядає123456: ↑ 07.07.2025 18:40Установив 11-ку тільки рілізнулась - ні одного БСОДА не ловив ні разу.
-
Nekros
Member
Як воно було перші 2 роки коли в 11 не було функції перетаскування файлів у згорнуті програми яка існувала з віндовс 98?123456: ↑ 07.07.2025 18:40 Установив 11-ку тільки рілізнулась
Я просто задовбався з цим коли приходилось розгорнути програму, потім зменшити іі до віконного варіанту що би перекинути файл. З тім же фотошопом це була просто біль
Предперегляд вмісту папок при відображенні «крупні значки» вже пофіксили чи досі треба відкривати кожну що би подивитися зміст?
-
block_stupid
Member
Nekros
Всрата анімація, вимкнення анімації в мене принаймні 2-й рік немає киселя
Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
А також чергова хвиля ниття))
Кожного разу хвалять попередню, перед-попередню версію, які також хейтили коли вони були поточними.
Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
А також чергова хвиля ниття))
Кожного разу хвалять попередню, перед-попередню версію, які також хейтили коли вони були поточними.
-
waryag
Member
Некоторое железо просто не имеет дров под вин 10. Плюс ноуты с готовыми ПК идут с 11.Yalg: ↑ 07.07.2025 17:56Таки не понимаю зачем оно вообще надо, если бы не искуственные ограничения у семёрки я бы на ней продолжал сидеть, восьмёрку потрогал и снёс, сейчас на 10 только потому что некоторый софт и игры на 7 тупо не пашут.
-
MqM
Member
Перестали бути всякі бсоди і анекдотичні проблеми ледь не після кожного оновлення?)
-
Nekros
Member
То ти звик. Я теж особо не помічав поки не поставив він 10. І справа не в анімації бо у мене навіть ноди які я переміщую у дизайнері на він 10 слідкують чітко за курсором, а на він 11 відстають, та у майя тупо вьюпорт рухається та відкликається швидше ніж на він 11.block_stupid: ↑ 07.07.2025 19:16 Nekros
Повернувся на він 10 і офігів від того який кісель був усюди на він 11
-
block_stupid
Member
Nekros
Можливо, але маю ноут з win10 майже чистою, не відчуваю нічкого буста, і кіселя при по повернені на 11.
Можливо, але маю ноут з win10 майже чистою, не відчуваю нічкого буста, і кіселя при по повернені на 11.
Последний раз редактировалось block_stupid 07.07.2025 19:31, всего редактировалось 1 раз.
-
Nekros
Member
Не виключаю того що потрібно просто нове залізо бо мій 5900х вже не новий і мабуть якійсь приколи з цим у він 11block_stupid: ↑ 07.07.2025 19:28 Nekros
Можливо, але маю ноут з win10 майже чистою, не відчуваю нічкого бусьа, і кіселя при по повернені на 11.
-
block_stupid
Member
Nekros
В мене 5700x3d
В мене 5700x3d