Вітаю всіх, зіштовхнувся з проблемою в деяких іграх, в останніх в яких помітив це Baldur 3, The Walking Dead: A New Frontier та CS 2, гра вилітає без будь-яких помилок, вилітає на стільки, що допомагає тільки ребут компа, інше не допомагає, Залишається звук (якщо був у Discord — можу надалі розмовляти), можу вільно рухати мишкою по екрану, але не можу нічого натиснути чи зробити., якщо брати умовний балдур, це відбувається з самого початку, не доходячи до самої гри, зависає на етапі меню, розширення та пониження графіки не вирішили це питання, якщо брати інші ігри, цей баг може відбутись будь-коли, перегріву я не помічав, загалом більше 65 градусів карту/проц я не бачив, драйвера всі оновлені, вінда нова, ставилась менше місяця тому, залізо є в профілі, але продублюю тут:
Відеокарта (GPU): AMD Radeon RX 6750 XT 12 GB XFX Speedster Qick 319 Core Gaming
Процесор (CPU): Intel Core i5-12400F — 6 ядер / 12 потоків, частота 2.5–4.4 GHz
Оперативна пам’ять (RAM): 32 GB (2×16 GB) Kingston Fury DDR4-3200 Beast Black
Материнська плата (Mainboard): Gigabyte H610M H V2 DDR4
Накопичувач (SSD): 1TB M.2 PCIe 3.0 x4 NVMe — MSI Spatium M371
Блок живлення (PSU): be quiet! System Power 10, 750W
Кулер (CPU Cooler): CPK Intel/AMD Cooler 02U (до 120W TDP)
З того що я самостійно пробував виходячи з порад в інтернеті, вимикав хмп профіль для оперативи, оновив біос, оновив всі драйвера, додавав віртуальну пам'ять
Новости
Последние статьи и обзоры
Краш ігор
-
IgorCNK
Junior
-
Donate
Member
OCCT тест стабільності зробіть по перше 
Added in 1 minute 49 seconds:
Якщо так то шукайте проблему в памяті чи ЦП. Тест на годину потрібно кидати. Томущо якщо процессору наприклад не хватає напруги він почне сипати помилки через хвилин 30
Added in 1 minute 49 seconds:
Якщо так то шукайте проблему в памяті чи ЦП. Тест на годину потрібно кидати. Томущо якщо процессору наприклад не хватає напруги він почне сипати помилки через хвилин 30
- спойлер

-
Mikola_Mikola
Junior
Відеодрайвера спробуйте піврічної давнини встановити , такі ж болячки були тільки на 6700хт . Після встановлення старих драйверів все стало добре
-
IgorCNK
Junior
Власники AMD Radeon, підкажіть який зараз найстабільніший драйвер для 6000-серії карт? Погугливши, думки різняться, деякі кажуть 25.4.1, деякі 25.5.1, деякі взагалі 23.11.1
-
AlexKuzovkov
Member
ОстанніIgorCNK: ↑ 05.07.2025 19:11 Власники AMD Radeon, підкажіть який зараз найстабільніший драйвер для 6000-серії карт? Погугливши, думки різняться, деякі кажуть 25.4.1, деякі 25.5.1, деякі взагалі 23.11.1
-
Georgin
Member
IgorCNK
Раджу почати з 23.8.1, а якщо буде все прекрасно - тоді можете на додачу спробувати 23.11.1.
У мене були залізобетонно стабільні обидві версії як на Vega 7, так і на RX 6500 XT.
P.S. Мало не забув - якщо виберете 23.11.1, то Вам потрібна версія для RDNA або Combined (тому що, судячи з імені драйвера, була щє окрема версія для Vega/Polaris).
Та версія, що є в мене називається отак: whql-amd-software-adrenalin-edition-23.11.1-win10-win11-nov3-rdna-combined
Раджу почати з 23.8.1, а якщо буде все прекрасно - тоді можете на додачу спробувати 23.11.1.
У мене були залізобетонно стабільні обидві версії як на Vega 7, так і на RX 6500 XT.
P.S. Мало не забув - якщо виберете 23.11.1, то Вам потрібна версія для RDNA або Combined (тому що, судячи з імені драйвера, була щє окрема версія для Vega/Polaris).
Та версія, що є в мене називається отак: whql-amd-software-adrenalin-edition-23.11.1-win10-win11-nov3-rdna-combined
-
IgorCNK
Junior
Дякую всім за поради, наразі роблю все, що описано вище, якщо все буде добре, повідомлю, якщо ж ні, опишу те, що зробив і буду шукати відповідь далі
Відправлено через 36 хвилин 17 секунд:
З останніх маніпуляцій, що я виконав, було встановлення драйверу 23.11.1, та заміна місцями ОЗУ в слотах, більше 30 хвилин на ультрах балдур йде і не вилітає, хоча раніше викидало за 2-3 хвилини на низьких в меню. Дякую всім за поради, надіюсь цей тред допоможе комусь хто також має таку проблему, а краще, щоб ніяких проблем не виникало
Відправлено через 36 хвилин 17 секунд:
З останніх маніпуляцій, що я виконав, було встановлення драйверу 23.11.1, та заміна місцями ОЗУ в слотах, більше 30 хвилин на ультрах балдур йде і не вилітає, хоча раніше викидало за 2-3 хвилини на низьких в меню. Дякую всім за поради, надіюсь цей тред допоможе комусь хто також має таку проблему, а краще, щоб ніяких проблем не виникало