Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

Kosdnepr: 01.07.2025 13:58Голосую за ліву верхню.
cпокійний крутий стиль B-)
Kosdnepr: 01.07.2025 13:58Оце зашайнились
це так світло падає, лампа фігачить під 90 градусів прямо над столом і так воно відбивається це світло, ніякого шайну в нормальних умовах не видно під будь-яким кутом
спойлер
Изображение
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
upd. оновив фотку в більшій роздільній здатності

Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
там через це освітлення специфічне навіть на крімзон кадеті виглядає ніби є якийсь шайн, хоча це абсолютно нові кейкапи, я дай бог щоб пару годин ними користувався)

Відправлено через 2 години 6 хвилин 36 секунд:
заходжу на розетку, а тут ВОНА :eek: 😍
спойлер
Изображение
ух, гаряча штучка

Відправлено через 4 хвилини 39 секунд:
Kosdnepr: 01.07.2025 13:58Оце зашайнились
viewtopic.php?p=3983432#p3983432
або ось тут ще фотка в пості під спойлером, і з того часу практично не користувався
7mindfields
Member

leif: 01.07.2025 13:30 настав час нової "сімейної фотографії"
Капи - матрікс, загальна естетика - нео ерго (субʼєктивно)
leif: 01.07.2025 13:30 нічого не продається, питання приймаються, якщо щось забув-допишу
Починається, від сайкл на олх за спейсбар саунд до нічого не продається :(

Апаядо це зовсім інший рівень, естетика нічного Токіо, ендгейм найвибагливішого ентузіаста, ідеальна із коробки
leif
Member

7mindfields: 01.07.2025 17:47Капи - матрікс, загальна естетика - нео ерго (субʼєктивно)
:beer:
7mindfields: 01.07.2025 17:47Починається, від сайкл на олх за спейсбар саунд до нічого не продається
якби не розібрався зі звуком спейсбару, то може на ОЛХ і поїхав би :D але ж бачиш tsangan нижній ряд, звучить чудово :yes:
7mindfields: 01.07.2025 17:47естетика нічного Токіо
💯
і цей напис APAYADO на пробілі...
спойлер
ИзображениеИзображение
Telcontar
Member

Всім привіт, придивляюсь до аналогових клавіатур щоб замінити свою стареньку механіку. На вигляд сподобалась Keychron Q3 HE - не повний обрізок(65%) і крутилка для звуку присутня. Чи може знаєте якісь аналоги? І якщо вже брати Кейхрон, то де краще? Старий добрий Аліекспрес? Дякую :beer:
leif
Member

Telcontar: 02.07.2025 15:26На вигляд сподобалась Keychron Q3 HE
якщо сподобалась і по функціоналу все влаштовує - можна сміливо брати
Telcontar: 02.07.2025 15:26якщо вже брати Кейхрон, то де краще? Старий добрий Аліекспрес?
там де дешевше і є достатня довіра до продавця. запитай у artko у якого продавця він свою купував по жирній ціні, може у нього ще є. правда, там були якісь нюанси з доставкою, сподіваюсь, це все вже в минулому, але краще чекнути цей момент також

//

а мені тут раптом завтра мембрани для топре приїдуть від дескейс. більш тактильні і трохи важчі - 49гр
спойлер
Изображение
цікаво, як воно змінить відчуття при наборі. на перший погляд мало б бути те що треба, адже трохи більше тактильності це саме те, що мені б хотілось покращити відносно стоку. вага мене впринципі влаштовуває і в стоці (45гр), але 49 це плюс мінус туди ж. з іншого боку, топре - це інший світ в якому теоретизувати досить складно, треба набиратись досвіду, що ж, побачимо

BKE взагалі це якась лінійка топре-подібних клавіатур від Sony, де використовувались якісь свої хитрі мембрани і ось дескейс позиціонує свої мембрани як BKE like tactile typing experience. навряд я колись дізнаюсь наскільки трушно воно BKE лайк, звичайно :laugh: але цікаво
artko
Member

leif: 02.07.2025 20:39 там де дешевше і є достатня довіра до продавця. запитай у artko у якого продавця він свою купував по жирній ціні, може у нього ще є. правда, там були якісь нюанси з доставкою, сподіваюсь, це все вже в минулому, але краще чекнути цей момент також
На алі і досі вона продається рівнісінько в одного продавця - keychron official store. більше ніде. А доставка - тоді все затримувалось, зараз хтозна. Наче за відгуками покраще.
leif
Member

7mindfields: 11.04.2025 12:47Ttc silent frozen v2 (лінійні, 110шт, нові)
а оці ще продаєш?
leif
Member

leif: 02.07.2025 20:39BKE like tactile typing experience
щось неочікувано взагалі не зайшла мені :-/
спойлер
Изображение
тестував-тестував -- ні, стокові мембрани подобаються помітно більше. при цьому ще на тест поклали по 2шт рожевих 42гр і салатових 35гр мембран від deskeys, так от рожеві щось схоже на фіолетові тільки трошечки легше, а зелені дуже навіть непогані, сподобались. можливо б такі навіть і придбав собі, але якось потім, не зараз :)

більша тактильність світча на топре це щось не зовсім така більша тактильність як на МХ, та і ботом аут відчувається якось інакше з фіолетовими мембранами. все відрізняється в цьому топре-світі і уявляти собі це досить непросто, треба пробувати. а пробувати дорого. добре, що мені дали спробувати ці фіолетові мембрани безкоштовно і я тільки на доставках НП втратив, якби купив було б більш обіднєнько, віддати $90 (з доставками), а воно взагалі не зайшло. хоча з клавіатурами і не таке буває, можна бербоун за 1к купити, а воно не твоє ¯\_(ツ)_/¯
7mindfields
Member

leif: 03.07.2025 20:17
7mindfields: 11.04.2025 12:47Ttc silent frozen v2 (лінійні, 110шт, нові)
а оці ще продаєш?
Так, але відправити зможу десь через тиждень орієнтовно.
Пізніше також буду neo80 виставляти на продаж, якщо кому цікаво (хотів продавати portico75, але через колір ніяк не наважусь)

leif: 04.07.2025 14:49 можна бербоун за 1к купити, а воно не твоє ¯\_(ツ)_/¯
Сьогодні тільки apayado це знак якості
nochnik89
Member

Всем привет. Что посоветуете ?
Hator Rockfall 2 Mecha TKL Orange или Logitech g213 ?
Melofon
Member

nochnik89

Первую если из этих двух, но я бы лучше взял с хот-вапом например HATOR Icefall PRO Wireless Black (HTK450UA) https://hotline.ua/ua/computer-klaviatu ... -htk450ua/ помимо хот-свапа она ещё и беспроводная, но можно использовать и обычно с проводом., ну или модель HATOR Gravity TKL https://hotline.ua/ua/computer-klaviatu ... -htk560us/ проводная и с хот-свапом, но она даже немного дороже чем предыдущая и не имеет кириллицы (у некоторых вариантов, но не у всех я так понял), тоесть тут придётся докупать кейкапы с кириллицей если они нужны и у хатор они тоже есть отдельно https://hotline.ua/ua/computer/kompyute ... ry/652553/ , хотя можно взять и любые другие.
Последний раз редактировалось Melofon 05.07.2025 12:35, всего редактировалось 4 раза.
artko
Member

nochnik89: 05.07.2025 10:11 Всем привет. Что посоветуете ?
якщо уж хатор, то хоча б HATOR Gravity TKL
nochnik89
Member

Melofon
artko
7mindfields
Member

nochnik89: 05.07.2025 10:11 Всем привет. Что посоветуете ?
Обидві лайно, краще вже aula f75
nochnik89
Member

7mindfields
Это мы погуглим, спасибо.
Я вообще почему кинулся. Служила мне много лет моя nacon 520я, и горя не знал. Но что-то с ней странное случилось, она начала глючить, когда много кнопок нажимаю. Во время работы никаких замечаний, а в игре тупо висяки и непрожим клавиш, допустим как двигаешься вперед и берешь вбок и клава как-будто залипает. Внутри все идеально в ней чисто и никакой грязи, мембранка целая. Проверил на другом компе, тоже самое и на других кнопках та же ерунда, залипание. Да и решил вот обновить себе клаву, через месяц отпуск и хочу пройти парочку игрушек новых, а клава тормозная.
leif
Member

7mindfields: 04.07.2025 17:52Так, але відправити зможу десь через тиждень орієнтовно.
маякни, плз, коли буде можливість надіслати, я заберу їх
7mindfields: 05.07.2025 14:37Обидві лайно, краще вже aula f75
є люди, яким подобаються мембранки (такі смаки специфічні), тоді можна і логітеч глянути, можливо. навіть не знаю, що там мембранного китайці пропонують окрім божественних APAYADO :pray:

а якщо все ж таки обирається механіка, то так, топчік за свої гроші а.к.а. аула ф75 або її конкуренти з плюс-мінус аналогічною ціною та якістю

Відправлено через 11 хвилин 43 секунди:
7mindfields: 04.07.2025 17:52Пізніше також буду neo80 виставляти на продаж, якщо кому цікаво
ех, шкода, що тобі нео80, судячи з усього, тобі не дуже зайшла. якісь вже маєш плани на апгрейд?
7mindfields: 04.07.2025 17:52(хотів продавати portico75, але через колір ніяк не наважусь)
спойлер
Изображение
:D
nochnik89
Member

leif
а такое норм ?
https://ebay.us/m/fubKnm
leif
Member

nochnik89: 05.07.2025 15:22а такое норм ?
ні
nochnik89
Member

leif
даже за тот прайс ? )
тогда буду рассматривать ту аулу :)
leif
Member

nochnik89: 05.07.2025 15:26даже за тот прайс ? )
а як ти думаєш, чому її за такий прайс продають?)
nochnik89: 05.07.2025 15:26тогда буду рассматривать ту аулу
правильно
Ответить