Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Radio Bay: 04.07.2025 10:02
OldGoodGames: 04.07.2025 00:44Поясніть мені це будь-ласка з точки зору радіоелектроніки?
Лайно контакти та елементи лайнокомутацїї погіршують сигнал. Тому я прихильник мінімізації тракту та всяких шнурочків, девайсиків і т.д. Ліпше менше ала ліпше
OldGoodGames: 04.07.2025 01:06але гугол каже що акцент не рязанський а донецький
Навіть так, цікаво :)
Про "рязанський акцент" то прислів'я, не пам'ятаю вже звідки. Про рязанська морду ще був

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
OldGoodGames: 04.07.2025 02:53Дякую, може спробую, а якість звука відносно вбудованого тут яка?
Вбудований звук різниться від мамки до мамки, тому ніхто не знає що то у вас там грає та встрійка
Дякую за інформацію, слушна думка.

Стосовно акцента, про "рязанскій" не чув, але подидився інфо про гурт та вокалістку цю, вона родом з Донеччини і є відео у ютуб де вона співає Українською :)

Стосовно свістків, що може бути що вони можуть грати краще за вбудовану або принаймні на її рівні?

А які ще є не дорогі способи виводити звук окремо?
Я так розумію що усі умовні звуковухи(плати не свистки) до 1000₴ це не про що?
SERGBILL
Member

OldGoodGames: 04.07.2025 01:06 А як Вєнда знатиме що через неї передавати звук окремо?
питання мембера оверів у 2025р як перемкнути звук у вінді :facepalm:

Відправлено через 5 хвилин 57 секунд:
lewerlin: 01.07.2025 00:54 А їх ніхто відразу і не бере(хіба що гроші не рахуються). Спершу за 30$, потім за 60, апнули джерело, далі вже діапазон 100-200, знову ап джерела і так по спіралі.
А на шляху і розуміння приходить, про що ті "аудіофіли" розказують.
а потім коли награєшся стає пофігу і слухаєш на будь-чому.
Radio Bay
Member

OldGoodGames: 04.07.2025 12:35Я так розумію що усі умовні звуковухи(плати не свистки) до 1000₴ це не про що?
Навіть 500 грівнасів, свій подарував знайомому, купував для розваги, він так і слухає
OldGoodGames: 04.07.2025 12:35Стосовно акцента, про "рязанскій" не чув
То мабуть з дитинства, зі школи, спец школа, вчителя могли гнобити за акцент, або мати, в неї теж гарний англійський вимов був, теж могла люлей видавати за таке )

Відправлено через 10 хвилин 24 секунди:
Типа такого, але я в них не шарю, що ліпше https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/tsap ... X1JnO.html
SERGBILL
Member

Radio Bay: 04.07.2025 13:53 Типа такого, але я в них не шарю, що ліпше https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/tsap ... X1JnO.html
гроші на вітер) за 700грн можна знайти більш пристойний варіант

Відправлено через 3 хвилини 43 секунди:
https://www.aliexpress.com/item/1005008319966671.html
OldGoodGames, ось бери й не парься, вже з перехідником під ucb-a і дешево.
або якщо хочеться трохи серйознішого, є у мене Shanling UA1 Pro, лежить без діла, можемо домовитися, але то вже в приват)
Radio Bay
Member

SERGBILL: 04.07.2025 14:01гроші на вітер) за 700грн можна знайти більш пристойний варіант
Той що в мене грав ліпше за встрійку та телефон, але що ліпше по цій ціні я не скажу, купував по приколу
SERGBILL
Member

Radio Bay: 04.07.2025 15:07
SERGBILL: 04.07.2025 14:01гроші на вітер) за 700грн можна знайти більш пристойний варіант
Той що в мене грав ліпше за встрійку та телефон, але що ліпше по цій ціні я не скажу, купував по приколу
як ти й писав, дивлячись яка встройка та який телефон) якщо брати самий низ, то навіть найдешевші донгли, як мінімум, трохи потужніші за телефон. той, що я дав посилання, ще й по роздільній здатності трохи кращий буде, приблизно, як нормальний телефон чи нормальна встройка)
Radio Bay
Member

SERGBILL: 04.07.2025 15:56який телефон
Huawei P9
lewerlin
Member

SERGBILL: 04.07.2025 15:56як нормальний телефон чи нормальна встройка)
Нормальна вбудованка еппловський свисток переграє. Моя по крайній мірі.
Дивно, що немає прошивок на старі смарти з ЦАПами, щоб їх можна було, як власне ЦАП, юзати. Вони на вторинці вартують фігню і вибрати є чого цікавого(навіть Лижі не згадуючи).
SERGBILL
Member

Radio Bay: 04.07.2025 18:40
SERGBILL: 04.07.2025 15:56який телефон
Huawei P9
у баті p smart z, то в нього звук паршивенький, з "немузичних" смартів пристойна якість була у Samsung S10 лінійки, але мощі і там не було, навушники потрібні чутливі. ну той донгл за 200грн, як і той за 700, десь тієї ж якості як ці самсунги, тільки рази в 2 потужніші.

Відправлено через 2 хвилини 54 секунди:
lewerlin: 04.07.2025 19:30 Нормальна вбудованка еппловський свисток переграє.
так в ньому ж нічого особливого. окрім того, що, здається, до них ніхто ці донгли не робив)
lewerlin
Member

SERGBILL: 04.07.2025 19:47так в ньому ж нічого особливого. окрім того, що, здається, до них ніхто ці донгли не робив)
Пффф. Я ще в 15му, якимось Фіоошним користувався. Так йому вже тоді літ було. Потім з'явилась Люмія, яка його як тузік, і я комусь той свисток віддав. Епловський піймав хайп, бо з айпхона 3.5 прибрали, і хайпом топ маркетолухи займалися.
Последний раз редактировалось lewerlin 04.07.2025 20:13, всего редактировалось 1 раз.
Radio Bay
Member

SERGBILL: 04.07.2025 19:47але мощі і там не було
Мощі там нема, із свистком 650-ті Сенхи вже щось грають, типа фоном комфортно радіву заслухати. Hifiman HE-560 зовсім сумно
Ostin
Member

lewerlin: 04.07.2025 19:30Дивно, що немає прошивок на старі смарти з ЦАПами, щоб їх можна було, як власне ЦАП, юзати
Швидше за все, там будуть проблеми з нативною підтримкою хайрезів вище 96 і DSD. Так, багато людей могли б і mp3 слухати собі, але для такого є зараз плеєри типу Fiio Snowsky Mini відразу з двома CS43131 на борту, які вміють все, і навіть в блютуз. За 50 баксів. Чесно кажучи, для мене вибір очевидний. Якщо ще LG можна було б розглянути заради нативного хайреза, DSD і MQA, яке їм прикрутили мерідіан, то всі інші б\в смарти не треба в такій якості, бо навряд чи зможуть тягатися з наведеним ультрабюджетником від Фііо.
SERGBILL
Member

lewerlin: 04.07.2025 19:57 Пффф. Я ще в 15му, якимось Фіоошним користувався. Так йому вже тоді літ було.
Не Фіошний точно. У них перший був K1, початок продаж з початку 2016 року. та і ніхто їх ще не робив. тільки підсилювачі. перший юсб-донгл це драгонфлай взагалі був, 2012 рік, і то він під юсб-А був. так шо Эпл якщо і не перші, то одні з перших, теж з 2016 року.
Radio Bay
Member

lewerlin: 04.07.2025 19:30Дивно, що немає прошивок на старі смарти з ЦАПами
З точки зору бізнесу це не має сенсу
Геть юсв-ц, кабелюк нормальних немає
OldGoodGames
Member

SERGBILL: 04.07.2025 13:40
OldGoodGames: 04.07.2025 01:06 А як Вєнда знатиме що через неї передавати звук окремо?
питання мембера оверів у 2025р як перемкнути звук у вінді :facepalm:
я не дуже слідкую за аудіо тематикою, тим більш за темою огризків :-P і тому не одразу дошло шо той проводок тайп-ц і є зовнішня звуковуха :idea:

Відправлено через 8 хвилин 23 секунди:
SERGBILL: 04.07.2025 14:01

https://www.aliexpress.com/item/1005008319966671.html
OldGoodGames, ось бери й не парься, вже з перехідником під ucb-a і дешево.
а воно без проблем буде працювати на будь-якій вінді/лінуксі?
Radio Bay
Member

OldGoodGames: 05.07.2025 07:34а воно без проблем буде працювати на будь-якій вінді/лінуксі?
На Вінді 100 пудів, на Лінуху там свої приколи, мабуть так
Manifestor
Junior

Вітаю.Порадьте,будь-ласка, Цап + навушники до 60000грн. Використання пк, ноут, тлф. Прослуховування через стрімінгові сервіси. 50% важка музика, 20% поп.
Radio Bay
Member

Manifestor: 05.07.2025 12:51Використання пк, ноут, тлф
А от тут цікаво, які сценарії використання, бо перше, що спало на думку - Verum Audio + Schiit Asgard X, але телефон ....

Відкриті, закриті ....
lewerlin
Member

Manifestor: 05.07.2025 12:51Вітаю.Порадьте,будь-ласка, Цап + навушники до 60000грн. Використання пк, ноут, тлф. Прослуховування через стрімінгові сервіси. 50% важка музика, 20% поп.
Focal Bathys. Все в одному.
Radio Bay
Member

lewerlin: 05.07.2025 14:57Focal Bathys. Все в одному.
Цікаве рішення
Ответить