Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор наушников
-
Rucha
Member
Порадьте дитині (дівчинка 11 років) накладні BT-навушники. Зручні при довгому користуванні. Аби не давили голову, не парили вуха.
Наразі користується Promate Coddy Bubblegum - в цілому влаштовують, але вже переросла та й розсипаються вони. Хочеться щось схоже, але якісніше в цілому.
Бюджет <2500 грн.
Наразі користується Promate Coddy Bubblegum - в цілому влаштовують, але вже переросла та й розсипаються вони. Хочеться щось схоже, але якісніше в цілому.
Бюджет <2500 грн.
-
DEVES
Member
JBL JuniorRucha: ↑ 01.07.2025 13:09 Порадьте дитині (дівчинка 11 років) накладні BT-навушники. Зручні при довгому користуванні. Аби не давили голову, не парили вуха.
Бюджет <2500 грн.
-
OldGoodGames
Member
Дякую за інфомацію
Можливо буде нічого робити і якщо через вік буду ще чути "аудіофілію" бо інші "філії" не будуть вже задовільняти
,
Спробую без фанатизма зрозуміти цю високу для мене тему(серьйозно),
Можливо буде нічого робити і якщо через вік буду ще чути "аудіофілію" бо інші "філії" не будуть вже задовільняти
Спробую без фанатизма зрозуміти цю високу для мене тему(серьйозно),
-
Radio Bay
Member
Треба просто слухати музику, бажано багато, тоді починаєш вдаватися в нюанси та розумієш, що з одного боку вона суцільна, а з другого там дуже багато різних дрібниць трапляеться, зліва, справа, позаду, позаду зліва и чим ліпше техніка, ти ти більше на них звертаєш увагу. Тому говорять, купив нові навушники, переслухую колекцію.OldGoodGames: ↑ 01.07.2025 18:51Спробую без фанатизма зрозуміти цю високу для мене тему(серьйозно),
- От зараз в плеєрі слухав. Начебто проста річ, вокал попереду, адже увесь двіж позаду, там увесь час щось трапляється )
-
От люблять вони кайфових баб запрошувати на вокал, само залетіло поза той
От я хочу чути тут кожний звук окремо, щоб наче помацати можна та ткнути в нього пальцем. Десь так.
А ще під музику гарно працювати
-
Rucha
Member
JBL Junior 470NC, JBL Junior 320BT and the JBL Junior 320 are suitable for kids aged 3-8 yearsDEVES: ↑ 01.07.2025 13:35 JBL Junior
Треба для дитини 11 років
-
DEVES
Member
JBL Tune 460 NCRucha: ↑ 02.07.2025 14:23JBL Junior 470NC, JBL Junior 320BT and the JBL Junior 320 are suitable for kids aged 3-8 yearsDEVES: ↑ 01.07.2025 13:35 JBL Junior
Треба для дитини 11 років
JBL Safe Sound
У якісного звуку немає віку, але безпека дітей — завжди пріоритет. Завдяки максимальній гучності нижче ніж 85 дБ, діти можуть насолоджуватися якісним звуком JBL абсолютно безпечно.
-
OldGoodGames
Member
Дякую ДужеRadio Bay: ↑ 01.07.2025 20:09Треба просто слухати музику, бажано багато, тоді починаєш вдаватися в нюанси та розумієш, що з одного боку вона суцільна, а з другого там дуже багато різних дрібниць трапляеться, зліва, справа, позаду, позаду зліва и чим ліпше техніка, ти ти більше на них звертаєш увагу. Тому говорять, купив нові навушники, переслухую колекцію.OldGoodGames: ↑ 01.07.2025 18:51Спробую без фанатизма зрозуміти цю високу для мене тему(серьйозно),
- От зараз в плеєрі слухав. Начебто проста річ, вокал попереду, адже увесь двіж позаду, там увесь час щось трапляється )
От люблять вони кайфових баб запрошувати на вокал, само залетіло поза той
От я хочу чути тут кожний звук окремо, щоб наче помацати можна та ткнути в нього пальцем. Десь так.
Не могли б Ви підказати?
Приїхали сьогодні, намагаюсь підключити через окреме гніздо на задній панелі корпуса тобто аудіо виходи на самій матплаті.
Чи можна переназначити виходи на матплаті. Щоб через зелений був вихід на стерео колонки а через синій був вихід на навушники?
https://www.asrock.com/mb/AMD/B450M%20P ... p#Download
-
Filabatya
Member
В вас один стерео вихід, все шо можна зробити це підключити фронтовий вихід корпуса і коли в нього втикаєш то буде щось одне активне. Ішими словами дно
якась б у шна звуковушка проситься з підсилювачем для вух) аьо китайське чудо коробкен
-
lewerlin
Member
Ні. Колись до речі можна було так у ріалтеку. Але давно прибрали. Або вуха, або колонки.OldGoodGames: ↑ 03.07.2025 02:19 Чи можна переназначити виходи на матплаті. Щоб через зелений був вихід на стерео колонки а через синій був вихід на навушники?
З роздільними виходами фронт/вуха не так багато. І їх ще купи спробуй(я от, до прикладу, свій Фобос не бачу сенсу продавати).Filabatya: ↑ 03.07.2025 02:59якась б у шна звуковушка проситься з підсилювачем для вух)
-
OldGoodGames
Member
Filabatya
lewerlin
Дякую за поради!
Так, пам'ятаю мою стару Гігу там було шість аудіо виходів і усе можна було через риалтек менеджер налаштувати.
Чому зараз так роблять лише три?
Блііін, ці Takstar HD 2000, просто бімба
як для мене, так давно не грав у навушниках, слухав через стерео колонки, а з нівушниками це прямо новий екпірієнс, результативність у матчах одразу помітна, чутно стало краще, кроки, постріли, зовсім по іншому орієнтуєшся! 
Самі навушники якісно зроблені - сіли гарно(голова велика, вуха маленькі
), можна розмір підлаштувати, нісого не давить, вуха не втомлюються, матеріал амбушурів приємний гладкий схоже на якісний кожзам не зовсім тоненький.

lewerlin
Дякую за поради!
Так, пам'ятаю мою стару Гігу там було шість аудіо виходів і усе можна було через риалтек менеджер налаштувати.
Поки так підключив, через джек розгалужувач.
Блііін, ці Takstar HD 2000, просто бімба
Самі навушники якісно зроблені - сіли гарно(голова велика, вуха маленькі
- спойлер
Блін, реально круто! Це прямо нова тема. Піду переслухувати улюблене.Radio Bay: ↑ 01.07.2025 20:09Треба просто слухати музику, бажано багато, тоді починаєш вдаватися в нюанси та розумієш, що з одного боку вона суцільна, а з другого там дуже багато різних дрібниць трапляеться, зліва, справа, позаду, позаду зліва и чим ліпше техніка, ти ти більше на них звертаєш увагу. Тому говорять, купив нові навушники, переслухую колекцію.OldGoodGames: ↑ 01.07.2025 18:51Спробую без фанатизма зрозуміти цю високу для мене тему(серьйозно),
-
Filabatya
Member
Хоч би д1 сонар би прикупили вже буде гуд, інтегрована дуже відстійна. По 800 грн на олх, але може зараз з китаю за 1к щось краще є я безнадійно відстав 
-
Radio Bay
Member
Усе здається зрозумілим у порівнянніOldGoodGames: ↑ 03.07.2025 04:14Блііін, ці Takstar HD 2000, просто бімба
ПідтримаюFilabatya: ↑ 03.07.2025 04:31Хоч би д1 сонар би прикупили вже буде гуд, інтегрована дуже відстійна. По 800 грн на олх, але може зараз з китаю за 1к щось краще є я безнадійно відстав
Отту першу річ послухайте, що під спойлером. Більшість там чує тільки перший план, але вся річ побудована за рахунок другого. Він її робить, без нього, ну баба співає, ще й акцент специфічний, рязанськийOldGoodGames: ↑ 03.07.2025 04:14Блін, реально круто! Це прямо нова тема. Піду переслухувати улюблене.
Вбивця звуку, але поки на звикання та на контрасті норм. Зараз треба звикнути до нового звуку. Шо б чути різницю треба мати у голові звичну модель звуку. Через пару тижнів я б прислухався до поради Filabatya про сонар і, звісно, треба уникати таких розгалужувачівOldGoodGames: ↑ 03.07.2025 04:14Поки так підключив, через джек розгалужувач
-
lewerlin
Member
Він хоче окремі виходи. В Д1 єдина дірка на фронт і вуха. Тут точно краще буде свисток.Filabatya: ↑ 03.07.2025 04:31Хоч би д1 сонар би прикупили вже буде гуд, інтегрована дуже відстійна.
Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
Стосовно порад D1 вище, ще один нюанс: без Х в назві, старі Зонари - РСІ, без бубна і перехідників в свіжі мами(вашу) не поставиш(версії з Х мають вбудований перехідник на РСІ-Е).OldGoodGames: ↑ 03.07.2025 04:14Так, пам'ятаю мою стару Гігу там було шість аудіо виходів і усе можна було через риалтек менеджер налаштувати.
-
Radio Bay
Member
Ох, не треба цьогоlewerlin: ↑ 03.07.2025 13:16без бубна і перехідників в свіжі мами(вашу) не поставиш
Абсолютно нормальне бажання, вже давно не уявляю собі, як по іншому комфортно існуватиlewerlin: ↑ 03.07.2025 13:16Він хоче окремі виходи
-
OldGoodGames
Member
Дякую.
ще такий варіант є але це не зовсім те я розумію,
от якщо тут можна було б роздіяти куди виводити,
або тільки на одну пару колонок(пердні) або на навушники(задні),
якщо це квадро реалізовано то я розумію шо можна було б і мою хотєлку?
А така штука китайська як Speaker Line 3.5mm Aux Audio Noise Filter Ground Loop?

ще такий варіант є але це не зовсім те я розумію,
от якщо тут можна було б роздіяти куди виводити,
або тільки на одну пару колонок(пердні) або на навушники(задні),
якщо це квадро реалізовано то я розумію шо можна було б і мою хотєлку?
- спойлер

зараз загуглю, шо це такеFilabatya: ↑ 03.07.2025 04:31 Хоч би д1 сонар би прикупили вже буде гуд, інтегрована дуже відстійна. По 800 грн на олх, але може зараз з китаю за 1к щось краще є я безнадійно відстав![]()
Поясніть мені це будь-ласка з точки зору радіоелектроніки?Radio Bay: ↑ 03.07.2025 10:33Вбивця звуку, але поки на звикання та на контрасті норм. Зараз треба звикнути до нового звуку. Шо б чути різницю треба мати у голові звичну модель звуку. Через пару тижнів я б прислухався до поради Filabatya про сонар і, звісно, треба уникати таких розгалужувачівOldGoodGames: ↑ 03.07.2025 04:14Поки так підключив, через джек розгалужувач
А така штука китайська як Speaker Line 3.5mm Aux Audio Noise Filter Ground Loop?
- спойлер

Свисток це аудіокарта через юсб? А шо воно на шось здатне і буде краще вбудованого ріалтека?lewerlin: ↑ 03.07.2025 13:16Він хоче окремі виходи. В Д1 єдина дірка на фронт і вуха. Тут точно краще буде свисток.Filabatya: ↑ 03.07.2025 04:31Хоч би д1 сонар би прикупили вже буде гуд, інтегрована дуже відстійна.
Так старі під старий пісіай 800грн, а нові під новий пісіай вже 2000грнlewerlin: ↑ 03.07.2025 13:16Стосовно порад D1 вище, ще один нюанс: без Х в назві, старі Зонари - РСІ, без бубна і перехідників в свіжі мами(вашу) не поставиш(версії з Х мають вбудований перехідник на РСІ-Е).OldGoodGames: ↑ 03.07.2025 04:14Так, пам'ятаю мою стару Гігу там було шість аудіо виходів і усе можна було через риалтек менеджер налаштувати.
-
DEVES
Member
OldGoodGames
https://era-in-ear.com/apple-usb-c-to-35mm-adapter
Купи себе такую штуку для наушников и не парься.
В системе оно будет как еще одна звуковая карта, сможеш парой кликов переключаться между колонками и наушниками.
В системе оно будет как еще одна звуковая карта, сможеш парой кликов переключаться между колонками и наушниками.
-
OldGoodGames
Member
Дякую.DEVES: ↑ 04.07.2025 00:52 OldGoodGames
А як воно працює?
У сенсі я можу увімкнути цю штуку у тайпсі на матплаті?
А як Вєнда знатиме що через неї передавати звук окремо?
Це ж просто адаптер не звуковуха?
Відправлено через 3 хвилини 28 секунд:
Звучить, заводить, заспокоюєRadio Bay: ↑ 03.07.2025 10:33Отту першу річ послухайте, що під спойлером. Більшість там чує тільки перший план, але вся річ побудована за рахунок другого. Він її робить, без нього, ну баба співає, ще й акцент специфічний, рязанськийOldGoodGames: ↑ 03.07.2025 04:14Блін, реально круто! Це прямо нова тема. Піду переслухувати улюблене.![]()
ps але гугол каже що акцент не рязанський а донецький
-
DEVES
Member
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ters.5541/OldGoodGames: ↑ 04.07.2025 01:06Дякую.DEVES: ↑ 04.07.2025 00:52 OldGoodGames
А як воно працює?![]()
У сенсі я можу увімкнути цю штуку у тайпсі на матплаті?
А як Вєнда знатиме що через неї передавати звук окремо?
Це ж просто адаптер не звуковуха?
Это звуковая карта, работающая на универсальных драйверах в любой операционной системе.
В ОС добавится еще одно устройство воспроизведения, кликая по иконке динамика в правом нижнем углу можно выбирать устройство по умолчанию.
Кстати, этот эпловский свисток очень даже хвалят.
-
OldGoodGames
Member
Дякую, може спробую, а якість звука відносно вбудованого тут яка?DEVES: ↑ 04.07.2025 01:49 Это звуковая карта, работающая на универсальных драйверах в любой операционной системе.
В ОС добавится еще одно устройство воспроизведения, кликая по иконке динамика в правом нижнем углу можно выбирать устройство по умолчанию.
Кстати, этот эпловский свисток очень даже хвалят.
-
Radio Bay
Member
Лайно контакти та елементи лайнокомутацїї погіршують сигнал. Тому я прихильник мінімізації тракту та всяких шнурочків, девайсиків і т.д. Ліпше менше ала ліпшеOldGoodGames: ↑ 04.07.2025 00:44Поясніть мені це будь-ласка з точки зору радіоелектроніки?
Навіть так, цікавоOldGoodGames: ↑ 04.07.2025 01:06але гугол каже що акцент не рязанський а донецький
Про "рязанський акцент" то прислів'я, не пам'ятаю вже звідки. Про рязанська морду ще був
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Вбудований звук різниться від мамки до мамки, тому ніхто не знає що то у вас там грає та встрійкаOldGoodGames: ↑ 04.07.2025 02:53Дякую, може спробую, а якість звука відносно вбудованого тут яка?