Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Drozd
Member
https://hard.rozetka.com.ua/msi-rtx-507 ... 512013814/
Ваша думка як вона по охладу схемотехниці?
-
Bloodfallen
Member
Асус прайм краще або інно3д. Але це при умові обмеженого місця в корпусі. А так подивіться на більш жирніші виконання.Drozd: ↑ 01.07.2025 01:42 https://hard.rozetka.com.ua/msi-rtx-507 ... 512013814/
-
Drozd
Member
Райзен 4500, 32гб, радеон 5700
-
Mixx
Member
Вона у вас запустилася, думаю вже гріх жалітисяDrozd: ↑ 01.07.2025 02:25Райзен 4500, 32гб, радеон 5700
(нікого не намагаюся принизити, просто залізо початкового рівня 2017-18 року, вже давно морально застаріло)
-
Ekz0rcyst
Member
Mixx
Що є показником "застарілого" "заліза"?
Що є показником "застарілого" "заліза"?
-
Mixx
Member
Ekz0rcyst
Однопоточна продуктивність, многопоточна продуктивність, можливості контроллера пам'яті, якщо говоримо про райзен 4500 як цп - це все на рівні молодших і5 6/6 2018го, або навіть слабший, якщо брати до уваги однопоток, якщо підходити зі сторони продуктивності в ААА іграшках - абсолютно неактуальний, запустити - може і запустить але всюди будуть сильні статтери, привіт уе4, підійде тільки для відносно старих онлайн ігор, браузера, легких робочих завдань.
Однопоточна продуктивність, многопоточна продуктивність, можливості контроллера пам'яті, якщо говоримо про райзен 4500 як цп - це все на рівні молодших і5 6/6 2018го, або навіть слабший, якщо брати до уваги однопоток, якщо підходити зі сторони продуктивності в ААА іграшках - абсолютно неактуальний, запустити - може і запустить але всюди будуть сильні статтери, привіт уе4, підійде тільки для відносно старих онлайн ігор, браузера, легких робочих завдань.
-
Ekz0rcyst
Member
Mixx
Дякую, за відповідь. Але ж ви і слова не сказало стосовно питання, тільки про швидкодію, а питання геть не про це!
Дякую, за відповідь. Але ж ви і слова не сказало стосовно питання, тільки про швидкодію, а питання геть не про це!
-
Mixx
Member
Ekz0rcyst
А про що, як не про швидкодію? Залізо застаріває +- тоді, коли його продуктивності перестає вистачати для актуальних мейнстрімових (або будь-яких специфічних) завдань, все зав'язано на продуктивності так, чи інакше.
А про що, як не про швидкодію? Залізо застаріває +- тоді, коли його продуктивності перестає вистачати для актуальних мейнстрімових (або будь-яких специфічних) завдань, все зав'язано на продуктивності так, чи інакше.
-
Ekz0rcyst
Member
Mixx
Я вас почув.
Я вас почув.
-
byaka
Member
На ютубi що мало оглядiв rx9060xt вiд iнших блогерiв.Цей хрiн мало того що продажний та бреше так ще i вiйну пiдтримує.
-
Геральт
Member
Хтось відео по 9060XT просив.
Як я й писав в іншій темі, по швидкодії подібна до 5060Ті, але дешевша
Як я й писав в іншій темі, по швидкодії подібна до 5060Ті, але дешевша
- спойлер
-
Drozd
Member
вона іде так же паршиво і у друзів на залізі поновіше, там все так собі с аптимізаціей весь стим каже гучно в голосMixx: ↑ 01.07.2025 02:36Вона у вас запустилася, думаю вже гріх жалітисяDrozd: ↑ 01.07.2025 02:25Райзен 4500, 32гб, радеон 5700![]()
(нікого не намагаюся принизити, просто залізо початкового рівня 2017-18 року, вже давно морально застаріло)
-
AntonyKandaurov
Member
Drozd
Оптимізація в наші часи - це забута технологія забутої цивілізації
Оптимізація в наші часи - це забута технологія забутої цивілізації
-
Drozd
Member
місця хватить, можна приклади більш жернішого виконання?Bloodfallen: ↑ 01.07.2025 01:45Асус прайм краще або інно3д. Але це при умові обмеженого місця в корпусі. А так подивіться на більш жирніші виконання.Drozd: ↑ 01.07.2025 01:42 https://hard.rozetka.com.ua/msi-rtx-507 ... 512013814/
-
AlexxUnder
Member
Если не ошибаюсь, я натыкался на видео по этому исполнению охлада и оно не очень...Drozd: ↑ 01.07.2025 01:42 https://hard.rozetka.com.ua/msi-rtx-507 ... 512013814/
-
Patruletz
Member
palit gamerockDrozd: ↑ 01.07.2025 10:09місця хватить, можна приклади більш жернішого виконання?
zotac solid
gigabyte gaming
asus tuf/рог
-
AlexxUnder
Member
Есть 99% вероятность минусов:Patruletz: ↑ 01.07.2025 10:17palit gamerockDrozd: ↑ 01.07.2025 10:09місця хватить, можна приклади більш жернішого виконання?
zotac solid
gigabyte gaming
asus tuf/рог
palit gamerock - могут свистеть дросселя с большой вероятностью
gigabyte gaming - жидкие термопрокладки
За остальные не скажу.
-
Drozd
Member
І раздивимось варіант мінимум як на вашу думку "Відеокарта ASUS (PRIME-RX9070XT-O16G)" ???
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
"palit gamerock - могут свистеть дросселя с большой вероятностью" в моєму випадку це меньше із золAlexxUnder: ↑ 01.07.2025 10:21Есть 99% вероятность минусов:
palit gamerock - могут свистеть дросселя с большой вероятностью
gigabyte gaming - жидкие термопрокладки
За остальные не скажу.
-
alumem
Member
Drozd
Покупайте асус, тут все беру, будете членом секты
Покупайте асус, тут все беру, будете членом секты
-
Drozd
Member