S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Азазелло, там просто треба прийти через пару днів, але не рухатись по основному сюжету або грати за Варту, тоді мабуть не зникнуть. Він просто пропонує купити чи дарує який прокачаний на псізахист костюм, не пам'ятаю точно. Але там нічого особливого немає.
Dremjke
Member

Reinmar: 30.05.2025 14:34Хочеться придбати та пройти повністю, але якщо там 200 квестів "збери три травички", то не впевнений,що осилю
Сайдквестів в грі мінімум і вони усі доволі-таки непогані.
В грі доведеться побігати, багато побігати майже пустими локаціями. Але дуже атмосферними. Загальний антураж неперевершений, в мене було "глибоке занурення" в атмосферу усіх локацій і це мене затримало на 120 годин в грі.
Truchmann
Member

Як на АПБС отримати креслення "Змінення геометрії газового блоку" для "зменшення падіння шкоди 40%"?
Скільки знайти намагаюся і не вдається.
І на Зубр-19 креслення "Встановлення балансира" для "зменшення розкиду 15%" теж знайти не вдається, хоча вже 70% зони обійшов.
yanadmin
Member

Truchmann: 10.06.2025 16:53 Як на АПБС отримати креслення "Змінення геометрії газового блоку" для "зменшення падіння шкоди 40%"?
І на Зубр-19 креслення "Встановлення балансира" для "зменшення розкиду 15%" теж знайти не вдається, хоча вже 70% зони обійшов.
Я зараз намагаюсь отримати - Флєш рояль ачівку, йде по гайду на Ютубі канал - Games of Solomon(S.T.A.L.K.E.R.2.: ДОСЯГНЕННЯ: "ФЛЕШ РОЯЛЬ" ► ВСІ ФЛЕШКИ ► ПОЧАТОК ► ЧАСТИНА 1/3), сам АПБС не цікавий, але є ньюанси, у відео рядку на 3 частини вроді все розкрито.

Отправлено спустя 3 минуты 56 секунд:
yanadmin: 10.06.2025 20:29
Truchmann: 10.06.2025 16:53 Як на АПБС отримати креслення "Змінення геометрії газового блоку" для "зменшення падіння шкоди 40%"?
Я зараз намагаюсь отримати - Флєш рояль ачівку, йде по гайду на Ютубі канал - Games of Solomon(S.T.A.L.K.E.R.2.: ДОСЯГНЕННЯ: "ФЛЕШ РОЯЛЬ" ► ВСІ ФЛЕШКИ ► ПОЧАТОК ► ЧАСТИНА 1/3), сам АПБС не цікавий, але є ньюанси, у відео рядку на 3 частини вроді все розкрито.
p.s. Прип'ять - 24 флешки.... :eek:
Truchmann
Member

АПБС проапгредений із магазином у 40 набоїв, є кращим пистолем у цієї грі.

Усе стало зрозуміло із апгрейдом АПБС. Не відомо, чому про це не вказується, що креслення
"Встановлення балансира" для "зменщення розкиду 20%" іде разом
із кресленням
"Змінення геометрії газового блоку" для "зменшення падіння шкоди 40%".
Але флешку підписано лише для креслення ""Встановлення балансира" для "зменщення розкиду 20%". Її забрати можна у сейфі у підземеллі Агропрома.
Я коли туда ходив, зробив усі завдання, а флешку забувся забрати, а коли згадав, то вирішив, що не варто знов так далеко вирушати тому, що креслення "Встановлення балансира" для "зменщення розкиду 20%" мене не ціквавило і я не відав, що обидва креслення на одній й тій самій флешці знаходяться.
Striker
Member

Тільки почав грати. Як проходиться гра без приладу нічного бачення, як в минулих частинах? Є мод, думаю може поставити.
Ще питання по ремонту і тяганню червоної зброї і броні. Зараз тягаю все, бо є Лахмітник, до якого я колись доберусь. Але інколи напряжно, хочеться все скинути і побігти. :) Грошей вистачить, якщо лутати тільки артефакти і мінімум жовті речі? Складність максимальна. Як часто оновлюються артефакти в аномаліях?
Барбарис
Member

Striker, у мене в сейві з реалізувати мільйони, які нікуди потратити. В новому не беру червоне, хіба щось цікаве постріляти. Арти раз в декілька днів, здається .
Striker
Member

Барбарис
Це на максимальній складності?
Барбарис
Member

Striker, переважно. На різній було - трохи переключав для проби. Ачівка за лям в мене була однією з перших.
Азазелло
Member

Striker: 11.06.2025 15:45 Тільки почав грати. Як проходиться гра без приладу нічного бачення, як в минулих частинах? Є мод, думаю може поставити.
Ще питання по ремонту і тяганню червоної зброї і броні. Зараз тягаю все, бо є Лахмітник, до якого я колись доберусь. Але інколи напряжно, хочеться все скинути і побігти. :) Грошей вистачить, якщо лутати тільки артефакти і мінімум жовті речі? Складність максимальна. Як часто оновлюються артефакти в аномаліях?
Я обходився без приладу нічного бачення-вечером добігав до ліжка і вкладував Скіфа спатоньки,на світанку знову в Зону.А для чого постійно тягати все барахло на собі?До найближчого сховку дойшов і скинув все в скриню,до речі Лахмітник не всю червону броню купує-наприклад "Корунд" купив,а Севу не захотів,РПГ-7 поламаний теж не купив.Вчора закінчив гру за Шрама і перед спуском в Фундамент продав самих арефактів на 1200000 купонів :D І нахіба мені стільки грошей в підземеллі звідки дороги назад нема?
mult
Member

Striker
В мене теж завжди вистачає грошей на ремонти і апгрейди зброї і костюма.
В сундуці повно артефактів які можна продати в любий момент і всякого барахла.
Не розумію як люди бояться влазити в перестрілки чи, щось досліджуючи, бо в них типу тоді нема грошей на ремонт і патронів не вистачає.
Досліджую кожем метр локацій, стріляю у все що шевелиться, вистачає на все і повно лишнього.
Звісно займатись покращеннями всього впідряд не варто, грошей точно не вистачить.
Тут принцип економіки дарк соулса.
Качаєш що тобі потрібно а не все впідряд.
Налаштування гами і тп в мене все на 50, тоді яскравіше в ночі.
А так в нвідія ап зробив гру більш природною, не такою темною.
У красних не знаю чи є такі налаштування.
До кінця місяця обіцяють великий патч 1.5
Truchmann
Member

Підкажіть, хто знає, що це за місце в Рудом Лісі і що примітного з ним пов'язано?
Над витягнутим камінням чи то листя, чи комахи літають.
https://ibb.co/DPC1Gjbf
https://ibb.co/YBw8BzPn
https://ibb.co/yBbYTdJL
https://ibb.co/C5xnpcB0
https://ibb.co/Qtmc8vk
Азазелло
Member

В останньому оновленні я так і не зрозумів як можна лутати мутантів.От наприклад завалив кровосіся,на ньому кнопка світиться-тобто акцентує...що далі робити?Кнопка F не працює...
ruslan23
Member

Азазелло: 29.06.2025 18:22 В останньому оновленні я так і не зрозумів як можна лутати мутантів.От наприклад завалив кровосіся,на ньому кнопка світиться-тобто акцентує...що далі робити?Кнопка F не працює...
навколо тієї кнопки треба ще потанцювати зловивши кут доки буде можливість нажати Ф :lol:
люди нормально лутаються а мутанти чере жо, я не розумію як у них так виходить...

ще і дропи фпс до 1-2 кадра так і не пофіксили, але знову постійні компіли шейдерів з якими боролитсь попередні 4 патчі
Барбарис
Member

ruslan23, на стрімах нормально виглядає, а в мене теж не з'явилось. Можливо треба нову гру.
ruslan23
Member

Барбарис у мене взагалі після оновлення гра перестала завантажуватись, моментальний креш, перевірив цілісність - все ок але креш знову, видалив і по новій 150гб завантажив і що? знову креш... Цеж хтось зараз купив гру завантажив а вона со старту не завантажується, цирк. Лаялась на папку "модс" в редакторі модів де у мене звісно що 0 модів. Видалив папку - запрацювало. Це якийсь просто треш неймовірний, так вміє тільки GSC і поляки.

щодо луту мутантів то в мене все є, просто не всі мутанти лутаються і навіть якщо лутаються - треба зловити кут щоб зловити кнопку :-/
Барбарис
Member

ruslan23, не знаю, у мене багів фактично не було з 0 патчу. На мутантах є біла точка, але ф там ніяк не зловити.
mult
Member

Хто знає де ці моди на sdk шукати, на нексусі?
VovaII
Member

Обнову ще не запускав. Хочу спочатку реактор подивитись. Як його встановити? Думав він на сторінці з грою буде, або в тексті оновлення дадуть посилання — ніде нема?.. :(
Ответить