Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
tablestikus
Member
Єрєсь!
-
MSiAventador
Member
tablestikus
Kirin = 95% якості 7Hz Timeless за 42% ціни 7Hz Timeless - мій Best Buy All Time .
Kirin = 95% якості 7Hz Timeless за 42% ціни 7Hz Timeless - мій Best Buy All Time .
-
tablestikus
Member
мене ціферками не переконати, тіки власними тестамиMSiAventador: ↑ 29.06.2025 15:56 tablestikus
Kirin = 95% якості 7Hz Timeless за 42% ціни 7Hz Timeless - мій Best Buy All Time .![]()
-
lewerlin
Member
Це не заслуга К15, а факап G6. Скільки вони мені не траплялись - ну таке собі. Коли їх на офф сайті роздавали за 80 баксів - то ок, а так...feniks_tm: ↑ 29.06.2025 12:21Маю G6 та KA15 на руках. KA15, як на мене, грає помітно цікавіше.
Креатів взагалі якесь... Як в АЕ, мати топову Сябру, а фронт харчувати напряму з DSP, софтом правленим. І такого в них повно, софт головного мозку, блін.
Перші Зонари(Д2, ST) були залізом здорової людини. Жаль тільки що внутрішні. STX II - передвісник Стрікс, а то вже родичі Креатіву.feniks_tm: ↑ 29.06.2025 13:45STX II взагалі якась бідося, а не девайс, сумніваюсь що "перший" STX був чимось краще (Читаючи всю гілку, схоже, що таки був краще). Додати до цього фактор вживаного і взагалі можна отримати на виході гірше за встройку.
100500 раз повторювали - грає тракт. Окремо ні цап, ні вуха жодного децибелу не видадутьl-m: ↑ 29.06.2025 15:03Мало сенсу те читати, там більшість слухає графіки, а не музику. У них там навіювання не гірше ніж аудіофайлів з анекдотів. Якщо першим покращує звучання позолочений кабель в розетку, то другим — красивий графік
Я не маю нічого проти вимірювань, але треба розуміти їх обмеження та те, що ті примітивні, що роблять на audiosciencereview, дуже мало кажуть про справжню якість звуку. Декілька разів стикався з тим що девайси з топу по їх вимірюваннях помітно поступались навіть по деталізації тим, що були ближче до низу їх чартів. Не кажучи вже про "музичність", характер звуку та інші суб'єктивні моменти.
Стосовно відгуків, я згоден з Radio Bay - від людини з досвідом прослуховування і схожими смаками. Решта - то вже про загальні речі.
-
Radio Bay
Member
Саме так, можна зробити висновок працює девайс належним чином чи ні. Звісно, якщо в нього 10дБ різниця між каналами, то це так собі пристрій.feniks_tm: ↑ 29.06.2025 15:38Допоки це не відвертий хлам)
Якось бачив, як чморили Schiit Valgalla за графіки. Пішов поколупати відгуки на HeadFi.org. Чуваки з навушниками классу Sennheiser 8xx кайфують та клали на ці графики. Підкреслю, що у буржуїв стабільно працює схема 30 days money back guarantee. Не сподобалось за тиждень, запакував та відіслав у зад.
Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
Не треба чіпатися до крайнощівl-m: ↑ 29.06.2025 15:03Якщо першим покращує звучання позолочений кабель в розетку, то другим — красивий графік
-
MSiAventador
Member
У вас точно був АЕ ? Бо у мене АЕ-5 чи ні найперша в Україні і там відпочатку БЕЗДОГАННО працює Дірект-режим ESS9016K2M на фронти без застосування DSP чи SoundCore3D.lewerlin: ↑ 29.06.2025 17:17Це не заслуга К15, а факап G6. Скільки вони мені не траплялись - ну таке собі. Коли їх на офф сайті роздавали за 80 баксів - то ок, а так...feniks_tm: ↑ 29.06.2025 12:21Маю G6 та KA15 на руках. KA15, як на мене, грає помітно цікавіше.
Креатів взагалі якесь... Як в АЕ, мати топову Сябру, а фронт харчувати напряму з DSP, софтом правленим. І такого в них повно, софт головного мозку, блін.
-
tablestikus
Member
Оце неочікувано підсилювач від UniFi
https://eu.store.ui.com/eu/en/category/ ... ts/upl-amp
-
lewerlin
Member
Це не користувацька штука. Це для невеликих публічних площ, типу кафешок, маленьких виставок і т.д(для великих не піде, там шнурки надто довгі, великі трансформатори потрібні). В цілому вписується в лінійку Убіків, під їх профіль.tablestikus: ↑ 29.06.2025 21:36Оце неочікувано підсилювач від UniFi
-
Radio Bay
Member
Ні разу не бачив, щоб проф підсилювачі спали в консюмерський сетап, хоча змоги булиlewerlin: ↑ 30.06.2025 01:03Це не користувацька штука. Це для невеликих публічних площ, типу кафешок, маленьких виставок і т.д(для великих не піде, там шнурки надто довгі, великі трансформатори потрібні). В цілому вписується в лінійку Убіків, під їх профіль.
-
lewerlin
Member
Це проф не в сенсі, проф. звук, а в сенсі менеджменту/інтеграції. До звуку там вимоги, щоб масового слухача задовольнити.Radio Bay: ↑ 30.06.2025 12:28Ні разу не бачив, щоб проф підсилювачі спали в консюмерський сетап, хоча змоги були
В тебе, припустимо, кафешка/автосалон/великий магазин, розділено на кілька зон. В кожній зоні по дві-п'ять-десять колонок. І крутити це мають адміністратори/менеджери/офіціанти і була можливість дати потік з якогось сервера/хмари. І щоб швидко можна перекинути все на джерело клієнта, якщо якийсь захід(весілля там в когось).
Для "великих" ресторанів/готелів/ТЦ там свої рішення за кілобакси(в мене в готелі були звукотрансформатори, марку не пам'ятаю, британські. Дві стійки по 4шт., 8к за штуку). А от окремими кафешкам малого бізнесу, якраз такі убіки підуть, враховуючи, що є за 400-500 баксів прикольні оллінклюзів юніфайки(маршрутизатор/вайфай контролер/відеореєстратор все в одному) і в тебе скоріш за все, кругом буде юніфай і все одне з одним дружитиме.
-
Ostin
Member
Суб'єктивна деталізація може мати місце, коли навушники підкреслюють якісь певні частоти, на які реагує певна людина, визначаючи їх як "детальність". Ну і "музичність та інші обертони" - то вже після досягнення певної технічності звуку, а то можна до ламп повернутись і слухати "аналогово та музично" аж по вінця. Тут кожному своє, звісно.l-m: ↑ 29.06.2025 15:03девайси з топу по їх вимірюваннях помітно поступались навіть по деталізації тим, що були ближче до низу їх чартів. Не кажучи вже про "музичність", характер звуку та інші суб'єктивні моменти.
Ось так і є. В мене з недавнього досвіду СУТТЄВО змінився характер звуку моїх навушників-вкладнів після використання іншого кабелюки. Як видно з моїх постів, я ні разу не віруючий аудіофіл, який вислуховує. Я схильний довіряти технічним замірам, а потім перевіряти їх на практиці. Але факт є факт - кабель змінив тональність вух, додав вищих частот, що зробило навушники ніби детальнішими.lewerlin: ↑ 29.06.2025 17:17грає тракт. Окремо ні цап, ні вуха жодного децибелу не видадуть
Про відгуки людей зі схожими уподобаннями все ніби так, але цих людей знайти ще треба, і ось тут головна проблема, яка забере найбільше часу) Вкупі з власним досвідом по перебору обладнання
Окрім тих вимірювань, які примітивні і мають обмеження, ніякого іншого об'єктивного вимірювання немає. На жаль. Сам термін "якість звуку" все ще не визначений об'єктивно повною мірою. Бо, як виявилось, суб'єктивна якість дуже і дуже "гуляє" від одного користувача до іншого.l-m: ↑ 29.06.2025 15:03справжню якість звуку
-
MSiAventador
Member
-
Radio Bay
Member
І що то?MSiAventador: ↑ 01.07.2025 21:00Ну все, я пійшов у нірвану
-
MSiAventador
Member
-
Radio Bay
Member
Чекаємо відгуків
Відправлено через 54 хвилини 43 секунди:
MSiAventador
Подивився докладніше, цікава штука
-
tablestikus
Member
Виходу на саб нема, чи це чисто під вуха взяв?
-
MSiAventador
Member
Офігєнна штука, тут гратися не перегратися з її примочками від MQA до LDAC.Radio Bay: ↑ 02.07.2025 10:45Чекаємо відгуків
Відправлено через 54 хвилини 43 секунди:
MSiAventador
Подивився докладніше, цікава штука

Тут навіть є пентаконівській балансний вхід, як раз під мій шнур ATAUDIO Green Rose Pentaconn 4.4mm to 2RCA (6N OCC 99,9999%)
Звук неймовірний, і в стоці і з DSP і з PEQ і з фільтрами АКМ.
Деякі речі не очевидні: MQA шильдик з,явився в режимі USB, в режимі Стримінгу з Рууну - не з,являвся.
В самому Рууні в базі пристроїв вже є К17, тільки сьогодні вранці цей пункт знайшов.
Фільтра АКМ у іншому порядку розташовані в пристрої, не так як в інструкції.
Відправлено через 12 хвилин 34 секунди:
Це для музики, саб не потрібен коли є MONITOR AUDIO Silver 500 .tablestikus: ↑ 02.07.2025 10:49 Виходу на саб нема, чи це чисто під вуха взяв?
Доречі навушники на швидку тестонув і я в шоці що треба гейн накручувати. У К17 4000mV і 5 !!! позицій гейна, так от для міні планарів Кірін потрібен High 3-ій з 5 гейн , а для Сенхайзерів 500 - SuperHigh 4-ий з 5-и гейн.
Ковбасить динаміка навушники шикарно - набагато сильніша за Креатив АЕ-5, а от з Марантцем 5012 требі подовше порівнювати, у Марантца через потенціометр прямо з HDAM-а валить динаміка на навушники.
Тут в К17 доречі ФііО пійшли шляхом Марантца, на тракту навушників стоять дискретні елементи, ON Semiconductor MJE243/253 в класі АВ, а не ОРА.
-
Radio Bay
Member
MSiAventador
USB від компа?
USB від компа?
-
MSiAventador
Member
Так.
Другий Type-C на фото працює на налаштування PEQ, у режимі "RS232".
Третій порт позаду USB-A для постійного локального сховища аудіо.
Четвертий порт попереду Type-C для швидкого під,єднання сховища, коли в нього вставлена флешка цей 4-ий порт перетягує на себе функцію локального сховища.
-
Radio Bay
Member
usb card nec chipset україна на поміркувати