Точно помню, что синими\фиолетовыми были видяхи от албатронаspoglyadach: ↑ 24.06.2025 00:03 Будем ставити синій Gigybyte 6600 (AGP) з Zalman LED, там якраз треба поміняти сівші діоди. Якщо підкинути фіолетові ті що змушують світитись слоти на всяких DFI то має бути прям чудово, я вже якось робив такий фокус на процесорному кулері де діоди майже згасли. Але ставив інший колір що б очі не випалював як той синій
Новости
Последние статьи и обзоры
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
offece-trader
Member
-
spoglyadach
Member
-
mklm
Member
ддр гігові петріоти cas 2
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/retr ... Ym34p.html
-
offece-trader
Member
После разбора серверов осталось 3 комплекта радиаторов на память. Радиаторы универсальные, на любую память сядут. Большие по размерам. Может надо кому занедорого:
- спойлер

-
Zakarul
Member
Это красные которые? Хорошая память. Бывают иногда такие планочки на olx.mklm: ↑ 25.06.2025 16:12 ддр гігові петріоти cas 2
-
spoglyadach
Member
Відправлено через 6 хвилин 17 секунд:
Чергова порція приколямби з лоха
-
mklm
Member
угу, червоні 1gb 2-3-2-5
Відправлено через 23 секунди:
там ще ціна була 120 грн за мамку 478+проц+рам
Відправлено через 23 секунди:
там ще ціна була 120 грн за мамку 478+проц+рам
-
offece-trader
Member
Раз уж вспомнили про него, если нет тестов железок, то на 99 процентов оно мертвое, как бы при этом продавец не клялсяspoglyadach: ↑ 27.06.2025 16:21Чергова порція приколямби з лоха
А по поводу залмана, по ссылке, как раз вспомнил.
Я тут разобрал один кастомный ПК и у меня образовался лишний и не нужный thermaltake big typhoon 120 vx, может кому будет интересно. Там есть только один нюанс, так как он стоял в кастомной коробке, то один угол у него согнут аккуратно вместе с трубками где то на 1 см вниз
-
spoglyadach
Member
Бідолаха продавець не знав яке з 17 замовлень за 1 годину йому підтверджуватиmklm: ↑ 27.06.2025 17:37 там ще ціна була 120 грн за мамку 478+проц+рам
Це як нещодавно хтось Abit виклав під 754 сокет, теж там щось хвилин за 30 вже зникло.
Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Мій самий улюблений та ненависний кулер одночасно, геніальні інженери Термалтейк зробили геніальне кріплення, яке закручується до повної побєди. Ну там в принципі кріплення дуже незручне та дебільнувате, так ще й легко можна було з часом вигнути будь-яку плату. Але свого часу була імба, хоча і забивався постійно пилюкою через дуже щільне розташування реберoffece-trader: ↑ 27.06.2025 17:50 Я тут разобрал один кастомный ПК и у меня образовался лишний и не нужный thermaltake big typhoon 120 vx, может кому будет интересно. Там есть только один нюанс, так как он стоял в кастомной коробке, то один угол у него согнут аккуратно вместе с трубками где то на 1 см внизТак с ним еще и материнка асус фрпмула есть, но я ее еще не тестирвоал, живое оно или мертвое.
-
offece-trader
Member
У меня вариант на обычных стандартных защелкахspoglyadach: ↑ 27.06.2025 20:21Мій самий улюблений та ненависний кулер одночасно, геніальні інженери Термалтейк зробили геніальне кріплення, яке закручується до повної побєди. Ну там в принципі кріплення дуже незручне та дебільнувате, так ще й легко можна було з часом вигнути будь-яку плату. Але свого часу була імба, хоча і забивався постійно пилюкою через дуже щільне розташування ребер
-
spoglyadach
Member
Значить це вже пізня ревізія, бо рінній VX йшов з таким же кріпленням як в того звичайного тайфуна що був в мене
-
Avant
Member
На олх і тести нічого не гарантують. Так і було зібраноoffece-trader: ↑ 27.06.2025 17:50 Раз уж вспомнили про него, если нет тестов железок, то на 99 процентов оно мертвое, как бы при этом продавец не клялся![]()
775? Відпишіть ціну в ПП, можливо і цікавоoffece-trader: ↑ 27.06.2025 17:50 Так с ним еще и материнка асус фрпмула есть, но я ее еще не тестирвоал, живое оно или мертвое.
-
Sanьka
Member
Avant
У 5870 дивна силовуха.
У 5870 дивна силовуха.
-
Бумик
Member
Бляха-муха,як таке може бути?Сьогодні по пошті отримав проца Пентіум II 233 мГц ( Катмай).
Системник з материнкою МСІ 6147 та процом Пентіум II 350 мГц (Дешутс ,чи як його там
),проц робить на мамці чудово.
Ставлю куплений Катмай 233 мГц - при завантаженні пост код *0B*. Ну все,гадаю,що проц на пізньой стадії не інітиться.
Потім *пішов* по форумах - там на одному при такій помилці людині пишуть,типу онови бівіса.
А я думкую-на цій мамці останній бівіс,що вже оновляти?
Все ж вирішив откотити до більш ранньої версії.І отаке,на більш старій версії проц Катмай робить.Я в шоці.
Може вони,щоб *запихнути* підтримку більш свіжіших проців видаляють підтримку старіших?
Це так в мене на мамці Гіга АМ2+ з чипсетом 790Х - на першій ревізії біоса робить Феном 9500,але не робить Атлон II х2 260.Оновляю до останньої версії - Атлон робить,а Феном 9500 вже ні.
Системник з материнкою МСІ 6147 та процом Пентіум II 350 мГц (Дешутс ,чи як його там
Ставлю куплений Катмай 233 мГц - при завантаженні пост код *0B*. Ну все,гадаю,що проц на пізньой стадії не інітиться.
Потім *пішов* по форумах - там на одному при такій помилці людині пишуть,типу онови бівіса.
А я думкую-на цій мамці останній бівіс,що вже оновляти?
Все ж вирішив откотити до більш ранньої версії.І отаке,на більш старій версії проц Катмай робить.Я в шоці.
Може вони,щоб *запихнути* підтримку більш свіжіших проців видаляють підтримку старіших?
Це так в мене на мамці Гіга АМ2+ з чипсетом 790Х - на першій ревізії біоса робить Феном 9500,але не робить Атлон II х2 260.Оновляю до останньої версії - Атлон робить,а Феном 9500 вже ні.
-
spoglyadach
Member
Може там якийсь контакт окислився, а після тику-перетику запрацював, а ще як варіант зараз коли працює зашити ту останню версію біоса і скоріш за все буде так само справно працювати 
-
Бумик
Member
spoglyadach
Мабуть ні.Та остання версія біосу ,вона 2.2 версії була ,так і було,я нічого не *шив* раніше.Але на Ретровебі остання версія для цієї мамці - 2.1.Звідки минулий власник узяв 2.2,гадки не маю.Може то бета версія якась,наприклад,для додання частоти шини 133 або якихось проців інших.А я *прошив* версію 1.8,одна з останніх,але раніша.І все поїхало.Але я ще не пробував поставити плату-перехідник з процом 370 Селерон 800 мГц,котра спочатку була з мамкою,може це для неї була прошита та модінгова версія 2.2.
Мабуть ні.Та остання версія біосу ,вона 2.2 версії була ,так і було,я нічого не *шив* раніше.Але на Ретровебі остання версія для цієї мамці - 2.1.Звідки минулий власник узяв 2.2,гадки не маю.Може то бета версія якась,наприклад,для додання частоти шини 133 або якихось проців інших.А я *прошив* версію 1.8,одна з останніх,але раніша.І все поїхало.Але я ще не пробував поставити плату-перехідник з процом 370 Селерон 800 мГц,котра спочатку була з мамкою,може це для неї була прошита та модінгова версія 2.2.
-
spoglyadach
Member
Ну так буває що біоси випускають не тільки для додавання нових проців, а й що б пофіксити якісь баги що сумісність чи нормальну роботу під нову ОС, звісно в рамках якогось невеликого проміжку часу від випуску материнки. Бо кому це треба підтримувати якусь там плату якій вже аж цілих 2 роки
-
Бумик
Member
Трохи проц *обізвав* не так - на ядрі Klamath він, а не Katmai 
-
radical
Member
MSI завжди мали плутанину з версіями ревізій плат, до яких могли йти різні лінійки біосів, ви впевнені, що правильно ідентифікували ревізію? Подивіться уважно примітку на ретровебі по цій платі.
1.8 це саме останній біос від MSI, 2.1 та 2.2 це оем біоси від НР. Цілком вірогідно, що НР не робили підтримку того проца, з яким їх комп'ютер не постачався.
1.8 це саме останній біос від MSI, 2.1 та 2.2 це оем біоси від НР. Цілком вірогідно, що НР не робили підтримку того проца, з яким їх комп'ютер не постачався.