Перевірені люди (2024-2026)

Отзывы о сделках в Барахолке. Хорошие и плохие
Ответить
Автор
Member

Купил у bilka186 проц 5600G и комплект памяти 2x16 DDR4, всё норм, рекомендую.
RadioHeader
Member

Купив вуха по повній передплаті у пана Rog_Strix
Все як має бути - раджу до співпраці.
Rog_Strix
Junior

Продав по повній передплаті навушники RadioHeader, все пройшло чудово, приємно мати справу з гарними людьми, найкращі рекомендації :super: :beer:
OverKot
Junior

Взял у rgb2008 видеокарту наложкой, всё пришло, всё на месте, работает исправно, без проблем или нареканий. Рекомендую :beer:
rgb2008
Member

Працював з камрадом OverKot серьйозна і конкретна людина!Були трабли при пересилці-людина допомогла їх вирішити,за що я йому дуже вдячний!Рекомендую мати справу з цією людиною,все пройшло на вищому рівні,чітко і швидко!Респект однозначно! :up: :super: :beer:
Barabolya
Junior

Мав справу з moonlight49 та Alteraco, без питань. Як обговорили так і пройшло. :beer:
voyt9
Member

придбав ноутбук lenovo loq на rtx3050 6gb у kitay, все чудово, скинув предоплату, швидка відправка, все як описував, рекомендую до співпраці! :beer:
kitay
Junior

Продал voyt9 ноутбук по полной предоплате - ответственный покупатель - рекомендую к сотрудничеству! :beer:
akulov95
Junior

Покупал у Skelos проц по предоплате, все отлично, рекомендую!
Sergey13
Member

kda1984 Вдячний за допомогу з залізаччям. Бажаю міцного!
mida1992sp
Junior

Рекомендую EUGENEY всім, хто шукає надійного партнера для співпраці. Замовлення було виконано швидко. Особливо хочу відзначити надані консультації та оперативне реагування на повідомлення. Обов'язково звернуся знову.
EUGENEY
Member

mida1992sp: 27.06.2025 10:23 Рекомендую EUGENEY всім, хто шукає надійного партнера для співпраці. Замовлення було виконано швидко. Особливо хочу відзначити надані консультації та оперативне реагування на повідомлення. Обов'язково звернуся знову.
Спасибо, очень приятно, Вас так же рекомендую к сотрудничеству :super: :beer:
Schneider
Member

Мав справу з vkrayst. Рекомендую до співпраці.
Igaryok
Junior

Придбав по передплаті СЖО та навушники у evenmore. Продавець допоміг порадами та підказками за що велика дяка.
Рекомендую до співпраці,як надійного продавця. Буду звертатись ще і рекомендувати.
greenvelvet
Junior

Замовив у Qam32 блок живлення по повній передоплаті, відправив дуже швидко, все добре, до співпраці рекомендую. :beer:
Ringo
Junior

Купляв у Gsomoneone по повній передплаті, все ок, рекомендую :beer:
Gsomoneone
Junior

Ringo: 28.06.2025 18:09 Купляв у Gsomoneone по повній передплаті, все ок, рекомендую :beer:
Дякую.
Також можу рекомендувати Ringo як відповідального та комунікабельного покупця.
Васильович
Member

Купив по передоплаті навушники у Wiking007. Все пройшло успішно, товар повністю відповідає опису, швидка відправка. Рекомендую до співпраці :beer:
Entar
Member

Купив у Yukon материнську плату. Задоволений! Материнська плата в чудовому стані, як нова, в коробці і повній комплектації.

Рекомендую до співпраці!
Yukon
Member

Entar: 30.06.2025 11:52 Купив у Yukon материнську плату. Задоволений! Материнська плата в чудовому стані, як нова, в коробці і повній комплектації.

Рекомендую до співпраці!
Також рекомендую Entar як надійного та адекватного покупця!
Ответить