Capcom розкрила деталі гри науково-фантастичної гри Pragmata

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Capcom розкрила деталі гри науково-фантастичної гри Pragmata

Сама концепція дурня. Типу ГГ не може пробити броню роботів сам, а з нею вона щось там знімає в мінігрі і тепер може, що за хрінь. Я б ще зрозумів що вона відчиняє двері там чи мости автоматичні вмикає чи ще щось, але ось це вже щось за межами логіки.
Conqistador
Member

андроид спиногрыз :facepalm:
спойлер
MqM
Member

Rederst: 27.06.2025 10:23 Пропоную обговорити Capcom розкрила деталі гри науково-фантастичної гри Pragmata

Сама концепція дурня. Типу ГГ не може пробити броню роботів сам, а з нею вона щось там знімає в мінігрі і тепер може, що за хрінь. Я б ще зрозумів що вона відчиняє двері там чи мости автоматичні вмикає чи ще щось, але ось це вже щось за межами логіки.
Такий художній крок, наче незрозуміло для чого це зроблено?
А взагалі по такій логіці можна вщент можна розкритикувати багато творів.
Он Алікс в ХЛ взагалі треба супроводжувати, і вона там лише зламом систем та дверей займається, така геніальна не те, що фізик Гордон Фрімен :laugh:
Lekrs
Member

Rederst: 27.06.2025 10:23 Пропоную обговорити Capcom розкрила деталі гри науково-фантастичної гри Pragmata

Всі ігри під копірку, де ти сам ногою ламаєш двері, гамати було би не цікаво.
AlienFighter
Member

"де ти сам ногою ламаєш двері" - This is SPARTA!!! - якщо не тільки двері, а й наприклад противників також, то напевно було б цікаво :)

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Але я не проти анімешної дівчини, яка ногою карає усіх ;)
tornadox
Member

Rederst
Це просто такий творчий стиль, механіки гри старі як світ, просто реалізація міні гри тут нібиттщосл новеньке. Для мене це нічим не краще від міні ігор типу де треба хакнути ПК, чи відкрити замок. Просто дизайнери вирішили задовільнити певну нішу де цікавлять маленькі дівчатка (гача), а з другої сторони ніби і кремезний дядько і шутер. А розробники весь цей дизайн заховали в міні ігри. Японці шарять!
Подивимося, на перший погляд нічого нового, може все ж такий геймплей буде цікавий. Просто на відео цю мінігру видають за щось нове і цікаве, а я бачу мінігру відкривання замка в стародавніх сувоях.
Rederst
Member

tornadox: 27.06.2025 13:37 Rederst
Це просто такий творчий стиль, механіки гри старі як світ, просто реалізація міні гри тут нібиттщосл новеньке. Для мене це нічим не краще від міні ігор типу де треба хакнути ПК, чи відкрити замок. Просто дизайнери вирішили задовільнити певну нішу де цікавлять маленькі дівчатка (гача), а з другої сторони ніби і кремезний дядько і шутер. А розробники весь цей дизайн заховали в міні ігри. Японці шарять!
Подивимося, на перший погляд нічого нового, може все ж такий геймплей буде цікавий. Просто на відео цю мінігру видають за щось нове і цікаве, а я бачу мінігру відкривання замка в стародавніх сувоях.
Справа у тім що ГГ і сам може взламати роботів, нахіба йому ще й отого андроїда тягати. Чисто використання почуттів гравців аби купувалися на миле личико андроїд "дитини".
tornadox
Member

Rederst: 27.06.2025 14:34андроїда тягати
Очікуємо скіни :gigi:
Всі під враженням Stellar Blade
Enjthesilence
Member

Rederst: 27.06.2025 14:34
Справа у тім що ГГ і сам може взламати роботів, нахіба йому ще й отого андроїда тягати. Чисто використання почуттів гравців аби купувалися на миле личико андроїд "дитини".
прально роблять, тема "батьківства", що б я у фіналі пускав соплі
це сильна концепція, прибрати її у god of war чи першому тлоу і одразу втрачається основна сила сюжету гри.
Rederst
Member

Enjthesilence: 27.06.2025 16:05

це сильна концепція, прибрати її у god of war чи першому тлоу і одразу втрачається основна сила сюжету гри.
Якого батьківства де ви тут дитину та батька побачили. Він з такими підходом може тягати пластикову надувну ляльку для відомих справ, але на це мало хто клюне. Мені чогось здається що у ГГ скоріж за все глюки та тріпи, а тягає він щось страшне й бридке. Ото буде поворот.
Enjthesilence
Member

Rederst: 27.06.2025 21:16
Enjthesilence: 27.06.2025 16:05

Якого батьківства де ви тут дитину та батька побачили. Він з такими підходом може тягати пластикову надувну ляльку для відомих справ, але на це мало хто клюне. Мені чогось здається що у ГГ скоріж за все глюки та тріпи, а тягає він щось страшне й бридке. Ото буде поворот.
в трейлері побачив, як він дає наприклад їй нормальне ім'я. лол, ми про сюжет можемо тільки здогадуватись, але тему "батька і дитини" тут 100% будуть юзати
MqM
Member

А ти не покажи гравцям миле личко і такого начитаєшся! Люди не те що ведуться, а й вимагають такого. Он скільки ниття було, що екранізації Останніх з нас не те обличчя.
Люди вони такі, в основному примітивні створіння на жаль :weep:
waryag
Member

AlienFighter: 27.06.2025 12:42"де ти сам ногою ламаєш двері" - This is SPARTA!!! - якщо не тільки двері, а й наприклад противників також, то напевно було б цікаво :)
Є така інді. А може і не одна.
Enjthesilence
Member

MqM: 28.06.2025 04:18 А ти не покажи гравцям миле личко і такого начитаєшся! Люди не те що ведуться, а й вимагають такого. Он скільки ниття було, що екранізації Останніх з нас не те обличчя.
об'єктивно серіал слабкий, а рамсі - погана акторка з одним обличчям весь сезон. її взяли в серіал тільки тому що вона аутист? "небінарна" персона і дуже дешевий варік за епізод, це не моя вигадка.
MqM
Member

Enjthesilence: 28.06.2025 11:44
MqM: 28.06.2025 04:18 А ти не покажи гравцям миле личко і такого начитаєшся! Люди не те що ведуться, а й вимагають такого. Он скільки ниття було, що екранізації Останніх з нас не те обличчя.
об'єктивно серіал слабкий, а рамсі - погана акторка з одним обличчям весь сезон. її взяли в серіал тільки тому що вона аутист? "небінарна" персона і дуже дешевий варік за епізод, це не моя вигадка.
Мені було цікаво дивитися. Цікаві люди до того була хороша акторка, не гегіальна, але коаща ніж більшість покерфейсів, а я тільки позвали в Останніх з нас мтала поганою.
Зробити підбірку скріншотів з різними виразами обличчя? Що вони старається помвтно. Єдиний мінус, що вона замала, згідно другої частини гри вона мала стати куди більш дорослішою.
Діагноз аутист поставили під час зйомок другого сезону, не треба хрлнологію плутати під всякі власні теорії
Enjthesilence
Member

MqM: 29.06.2025 03:37
Enjthesilence: 28.06.2025 11:44

Мені було цікаво дивитися. Цікаві люди до того була хороша акторка, не гегіальна, але коаща ніж більшість покерфейсів, а я тільки позвали в Останніх з нас мтала поганою.
Зробити підбірку скріншотів з різними виразами обличчя? Що вони старається помвтно. Єдиний мінус, що вона замала, згідно другої частини гри вона мала стати куди більш дорослішою.
Діагноз аутист поставили під час зйомок другого сезону, не треба хрлнологію плутати під всякі власні теорії
я відверто кажучи бачив її тільки у "грі престолів" і грала вона такий самий покер фейс там як і в тлоу) так, давай зараз захищати максимально соєвого дракмана в якого була можливість взяти купу акторок на головну роль у такому проекті і він обрав Рамсі - бо це топ акторка, ага, а не те що вона у 19 рочків не визначилась, дівчинка воно чи хлопчик. та й навіть замінивши її, серіал - слабкий, хоча так під другий сезон могли би і замінити.
Demedik
Member

У меня только один вопрос... как это будет гаматься?

Ну вот ГГ отходит(по идее контроль тут), и при этом надо проходить мини игру на д-паде? А нечего, что управление движением и д-пад с одной стороны?
Второй момент - это такой каждый бой будет? Бои будут тогда утомительными и нудными... а с вопросом про управление, геймплей может оказаться в разы хуже Алан Вейка...

В общем стремно...
Ответить