Там може i бiльше 60С,просто пiрометром ще потрiбно попасти в ту щiлину,але схоже що у вас все норм.AlexxUnder: ↑ 26.06.2025 09:32Короче у меня бракованная карта попалась, там 60+ градусовbyaka: ↑ 26.06.2025 05:05 Асус як завжди продає мотлох за завищеними цiнами!
asus prime rtx 5070 - 107С пiд рамкою крiпленняhttps://www.comptoir-hardware.com/artic ... ml?start=3
- спойлер
![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
byaka
Member
-
alumem
Member
Mtang
Жаль что видос не сделали, что бы оценить/сравнить работу вентиляторов/дроселей.
Жаль что видос не сделали, что бы оценить/сравнить работу вентиляторов/дроселей.
-
byaka
Member
Конкретно вам може i повезло, але спочатку проблеми с термопастою, вчора читав про не той бекплейт, зараз про якiсь пекельнi температури бiля гпу.Якось пiсля таких новин не дуже хочется грати в рулетку вiд асус.AlexxUnder: ↑ 26.06.2025 09:32 Еще меня удивляет, что она в топе по популярности на Хотлайне.
Ужас какой "мотлох" мне подсунули![]()
А ще я вам хочу сказати що вона коштує як MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO але по охолодженню значно програє i це дуже дивно що люди взагалi її купують.
Последний раз редактировалось byaka 26.06.2025 09:49, всего редактировалось 1 раз.
-
alumem
Member
byaka
То такой екземляр попался, сейчас можно взять две одинаковые карты и у них будут разные температуры в одинаковых услоаиях
То такой екземляр попался, сейчас можно взять две одинаковые карты и у них будут разные температуры в одинаковых услоаиях
-
Vlaad13
Member
Там у когось одного з мільйона вийшла ця проблема і він її відразу виклав, в 9 999 999 проблеми немає. Якщо керуватися такими категоріями то взагалі ніяку відяху не можна купляти і тут не важлива яка фірма, зелені чи червоніbyaka: ↑ 26.06.2025 09:41Конкретно вам може i повезло, але спочатку проблеми с термопастою, вчора читав про не той бекплейт, зараз про якiсь пекельнi температури бiля гпу.Якось пiсля таких новин не дуже хочется грати в рулетку вiд асус.AlexxUnder: ↑ 26.06.2025 09:32 Еще меня удивляет, что она в топе по популярности на Хотлайне.
З такою параноєю треба іти працювати в розвідку
Последний раз редактировалось Vlaad13 26.06.2025 09:46, всего редактировалось 1 раз.
-
mult
Member
byaka
Мені не віриться що зелені прибрали хот спот просто так, бо захотілось.
50хх лінійка карт якась максимально підозріла, прибрали хот спот, величезні проблеми з драйверами.
Про драйвера я читав теорії, що нвідія накосячила саме з кристалами до нових карт, які програмно пробують вирішити, через що отакі проблеми з драйверами.
По крайній мірі таке може бути з першими ревізіями кристалів, далі може щось підкоректують на фізичному рівні.
Ну зате ціни не забули підняти.
Я взагалі вирішив пропустити 50хх лінійку, думав оновитись до 5080.
І у красних зараз нема альтернатив для 4к розширення.
Нові покоління красних і зелених може видадуть щось більш адекватне по хот спотам і температурам.
Непрямим підтвердженням, що з 50хх лінійкою щось не так буде те, якщо в 60хх хот спот знову зявиться.
50хх лінійка карт якась максимально підозріла, прибрали хот спот, величезні проблеми з драйверами.
Про драйвера я читав теорії, що нвідія накосячила саме з кристалами до нових карт, які програмно пробують вирішити, через що отакі проблеми з драйверами.
По крайній мірі таке може бути з першими ревізіями кристалів, далі може щось підкоректують на фізичному рівні.
Нові покоління красних і зелених може видадуть щось більш адекватне по хот спотам і температурам.
Непрямим підтвердженням, що з 50хх лінійкою щось не так буде те, якщо в 60хх хот спот знову зявиться.
-
alumem
Member
Ты как детьо малое, у нас достаточно тут на форуме типов с палитом, а ты судишь по 1 екземпляру ....Striker: ↑ 25.06.2025 23:36Ну от і підтвердження моїх слів. А як тут деякі солодко співали про Palit 2 місяці тому. Як добре, що не вляпався. А вже реально думав брати по рекомендації місцевих експертів.
Вляпатся куда? У тебя всегда есть 14 дней на возврат товара.
Лишь бы что-то написать, ей-богу.
-
Vlaad13
Member
Я вже тут кидав посилання на відео де у 5070ті міряли хотспот і порівнювали з радеоном, все там гаразд по температурах і чому там немає датчика до сих пір не ясноmult: ↑ 26.06.2025 09:46 byaka
-
alumem
Member
это какие-то шизо теории. По поводу драйверов я стыкался только с неправильным отображением температуры в афтербернере (кулькам это не мешало нормально работать) + уже все пофиксили. У 40 серии больше проблем со свежими драйверами, это получается у них с кристалами проблемы?mult: ↑ 26.06.2025 09:46Про драйвера я читав теорії, що нвідія накосячила саме з кристалами до нових карт, які програмно пробують вирішити, через що отакі проблеми з драйверами.
Цены кстати +- такие же как были на супер линейку, просто ситуация в мире сейчас мягко говоря не очень стабильна.
-
byaka
Member
Скорiше якicь кисталiв стала гiрше(на деяких гп навiть ROP невисачає), можуть траплятися екземпляри де дуже вискоi температури.Vlaad13: ↑ 26.06.2025 09:51Я вже тут кидав посилання на відео де у 5070ті міряли хотспот і порівнювали з радеоном, все там гаразд по температурах і чому там немає датчика до сих пір не ясноmult: ↑ 26.06.2025 09:46 byaka
Непрямим підтвердженням, що з 50хх лінійкою щось не так буде те, якщо в 60хх хот спот знову зявиться.![]()
Последний раз редактировалось byaka 26.06.2025 10:07, всего редактировалось 1 раз.
-
Геральт
Member
Vlaad13: ↑ 26.06.2025 09:45 Там у когось одного з мільйона вийшла ця проблема і він її відразу виклав
Vlaad13: ↑ 26.06.2025 09:51 Я вже тут кидав посилання на відео де у 5070ті міряли хотспот і порівнювали з радеоном, все там гаразд по температурах
-
AlexxUnder
Member
Я любитель тишины, писк дросселей вызывает у меня раздражение. По этому я выбрал именно ASUS PRIME-RTX5070-O12G. Еще не одному пользователю не попалась эта карта с лишними звуками в нагрузке. Цена на тот момент на нее была 28 589 грн, MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO вроде стоила на пару тыс дороже. Выбор был очевиден.byaka: ↑ 26.06.2025 09:41Конкретно вам може i повезло, але спочатку проблеми с термопастою, вчора читав про не той бекплейт, зараз про якiсь пекельнi температури бiля гпу.Якось пiсля таких новин не дуже хочется грати в рулетку вiд асус.AlexxUnder: ↑ 26.06.2025 09:32 Еще меня удивляет, что она в топе по популярности на Хотлайне.
А ще я вам хочу сказати що вона коштує як MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO але по охолодженню значно програє i це дуже дивно що люди взагалi її купують.
-
Vlaad13
Member
Фанати АМД все життя грають на картах де хотспот гріється від 85 до 110 градусів і якось живуть із цим. Не думаю що це щось критичне (якщо воно взагалі є)byaka: ↑ 26.06.2025 09:58Скорiше якicь кисталiв стала гiрше(на деяких гп навiть ROP невисачає), можуть траплятися екземпляри де дуже вискоi температури.Vlaad13: ↑ 26.06.2025 09:51
Я вже тут кидав посилання на відео де у 5070ті міряли хотспот і порівнювали з радеоном, все там гаразд по температурах і чому там немає датчика до сих пір не ясно![]()
-
man1242
Member
Полностью подерживаю, у 3000 серии вентеляторы были значительно лучше, большое количество дефектов хотя к сожалению это касается и inno3d, Zotac, PNY, Gaimeward и других китайцев.Striker: ↑ 25.06.2025 23:36Він багаторазовий.Mihanja80: ↑ 25.06.2025 22:52Якщо ніхто ще не використав:Ну от і підтвердження моїх слів. А як тут деякі солодко співали про Palit 2 місяці тому. Як добре, що не вляпався. А вже реально думав брати по рекомендації місцевих експертів.Mtang: ↑ 25.06.2025 22:48RTX 5070 від Palit GamingPro OC чіпами пам'яті Samsung, але повернув бо дуже голосно працювали вентилятори (неприємний рокіт) при мінімальних обертах 30% та співали дроселя, на MSI повна тиша.
Скільки чекали на повернення коштів? Без проблем все пройшло?
- спойлер
- Хотя снова вопрос цены
Последний раз редактировалось man1242 26.06.2025 10:15, всего редактировалось 1 раз.
-
byaka
Member
Доречi з RTX50XX у Nvidia дiйсно якось вже дуже багато проблем
Ось цю новину можете додати до загальної картини з asus prime rtx5070
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... -longevity
-
man1242
Member
Серия прайм вертолетAlexxUnder: ↑ 26.06.2025 10:09Я любитель тишины, писк дросселей вызывает у меня раздражение. По этому я выбрал именно ASUS PRIME-RTX5070-O12G. Еще не одному пользователю не попалась эта карта с лишними звуками в нагрузке. Цена на тот момент на нее была 28 589 грн, MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO вроде стоила на пару тыс дороже. Выбор был очевиден.byaka: ↑ 26.06.2025 09:41
Конкретно вам може i повезло, але спочатку проблеми с термопастою, вчора читав про не той бекплейт, зараз про якiсь пекельнi температури бiля гпу.Якось пiсля таких новин не дуже хочется грати в рулетку вiд асус.
-
mult
Member
alumem
Ну про теорії з косяками я і писав що то припущення, нічого не стверджую, все може бути, як правдою так і вигадками
А от з драйверами, у мене 40 серія, взята майже на старті і я щось не памятаю щоб тоді було стільки галасу навколо драйверів.
А всі у кого попередні лінійки карт 40 і нижче ті взагалі сидять на версіях драйверів до виходу 50хх, бо там взагалі була біда.
Та і у відгуках пишуть що чи не вперше зелені так косячать з драйверами.
Звісно на зараз все більш менш пофіксили.
В мене теж був тільки один косяк, при оновленні драйвера комп завис намертво, допомогло тільки вимкнення розеткою.
Потім переустановив з допомогою ddu.
Використовую останні драйвера.
Ну про теорії з косяками я і писав що то припущення, нічого не стверджую, все може бути, як правдою так і вигадками
А от з драйверами, у мене 40 серія, взята майже на старті і я щось не памятаю щоб тоді було стільки галасу навколо драйверів.
А всі у кого попередні лінійки карт 40 і нижче ті взагалі сидять на версіях драйверів до виходу 50хх, бо там взагалі була біда.
В мене теж був тільки один косяк, при оновленні драйвера комп завис намертво, допомогло тільки вимкнення розеткою.
-
man1242
Member
В нормальном кейсе проблем быть не должно, тем более если у тебя не реф исполнение.byaka: ↑ 26.06.2025 10:13 Доречi з RTX50XX у Nvidia дiйсно якось вже дуже багато проблем
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
Возможно уже проблема в самой системе а не в гпу, у самого лично после перехода на ртх5080 началась драпотся дота2 и сыпать ошибки по линии pci expresss, решилось дело что выберал в системе режим экономии енергии а все два самсунга были в режиме макс производительности иза этого в эко моде накопители и сыпали ошибку хотя на амд проблем не было.mult: ↑ 26.06.2025 10:13 alumem
Ну про теорії з косяками я і писав що то припущення, нічого не стверджую, все може бути, як правдою так і вигадками![]()
-
AlexxUnder
Member
Может они тестируют с выключенными вертушками? Я так тоже могу любую карту облить помоямиbyaka: ↑ 26.06.2025 10:13 Доречi з RTX50XX у Nvidia дiйсно якось вже дуже багато проблем
-
byaka
Member
Я думаю що просто в RTX50XX стало бiльше невдалих экзеплярiв.Можливо через те що виробники постiйно на чомусь економлятьAlexxUnder: ↑ 26.06.2025 10:23Может они тестируют с выключенными вертушками? Я так тоже могу любую карту облить помоямиbyaka: ↑ 26.06.2025 10:13 Доречi з RTX50XX у Nvidia дiйсно якось вже дуже багато проблем
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... -longevity![]()
Последний раз редактировалось byaka 26.06.2025 10:33, всего редактировалось 2 раза.