Предлагаю обсудить Програма винагород ROG Elite Rewards — вже понад 25000 учасників в Україні!
От тільки підтримка асус рог еліт жахлива. Наприклад, купував їх монітор за який повинні дати 600+ балів, але він автоматично прив'язався до аккаунту через їх програму дісплей віджет центр (відповідає за оновлення прошивки та налаштування монітору), що унеможливило отримання балів за реєстрацію в нагородах рог еліт. Декілька разів писав в підтримку, один раз відповіли - "Ми подивимось, що там" і пропали, більше не відповідали.
Новости
Последние статьи и обзоры
Програма винагород ROG Elite Rewards — вже понад 25000 учасників в Україні!
-
avshkabura
Junior
-
aaleksandrenko
Member
Найгірше коли замість нормальних цін роблять такі супер маркетингові копійчані подарунки 
-
kairo
Member
Ці бали, тухляк, імхо. Норм акція в МСІ, я собі недавно взяв їх мамку, написав відгук та отримав 900 грн на гаманець Стім. До останнього думав, що кинуть на гроші))
Зайшов на ROG Elite Rewards глянути, що в мене з балами(попередня материнка ASUS ROG), вже все згоріло, 0 балів.
Зайшов на ROG Elite Rewards глянути, що в мене з балами(попередня материнка ASUS ROG), вже все згоріло, 0 балів.
Враховуючи, що там за 800 балів дають блокнот, не велика втрата.Наприклад, купував їх монітор за який повинні дати 600+ балів
-
Starsclub1999
Junior
По крайней мере хоть что-то, у мси максимум месяц подписки войсмода можно получить. Я купив лишь бп у асуса смог забрать чашку. А у мси купил монитор, коврик, мышку и материнку - ничего не получил в итогеaaleksandrenko: ↑ 25.06.2025 12:19 Найгірше коли замість нормальних цін роблять такі супер маркетингові копійчані подарунки![]()
-
aaleksandrenko
Member
У МСІ є акції на рахунок стім 20-30 євро. Це нормальний бонус.Starsclub1999: ↑ 25.06.2025 13:56По крайней мере хоть что-то, у мси максимум месяц подписки войсмода можно получить. Я купив лишь бп у асуса смог забрать чашку. А у мси купил монитор, коврик, мышку и материнку - ничего не получил в итогеaaleksandrenko: ↑ 25.06.2025 12:19 Найгірше коли замість нормальних цін роблять такі супер маркетингові копійчані подарунки![]()
Чашка, блокнот за 1-2 євро ну це шляпа
-
Starsclub1999
Junior
Я за огромное кол-во купленного у мси получил малую сумму балов, так они ещё и вычли со временем их, а пополнения у них стоят от 600+ балов, так что такое себеaaleksandrenko: ↑ 25.06.2025 14:40У МСІ є акції на рахунок стім 20-30 євро. Це нормальний бонус.Starsclub1999: ↑ 25.06.2025 13:56
По крайней мере хоть что-то, у мси максимум месяц подписки войсмода можно получить. Я купив лишь бп у асуса смог забрать чашку. А у мси купил монитор, коврик, мышку и материнку - ничего не получил в итоге
-
kairo
Member
Starsclub1999
Мені позавчора прийшли кошти за покупку материнки.
Мені позавчора прийшли кошти за покупку материнки.
-
Starsclub1999
Junior
Сколько начислили?
-
kairo
Member
900 грн.
-
Emply
Member
Да, я тоже попал под акцию, оставь отзыв + просто за регистрацию товара на сайте MSI, покупал воду, тогда по акции была 4300 и на стим получит 1930 грн.
-
cspp
Member
можно дальше не читатьсвоїм першокласним ігровим обладнанням
-
Starsclub1999
Junior
Посмотрел, действительно. Просто я покупал всё в 2021 году, и тогда у них максимально по еврейски было. Максимум, что я бы мог получить за материнку, водянку, коврик, мышку и монитор - это месяц подписки в каком-то ноунейм софте, не помню названия уже. Так ещё софт на мать кривой, водянка крякнула меньше чем за годaaleksandrenko: ↑ 25.06.2025 14:40У МСІ є акції на рахунок стім 20-30 євро. Це нормальний бонус.Starsclub1999: ↑ 25.06.2025 13:56
По крайней мере хоть что-то, у мси максимум месяц подписки войсмода можно получить. Я купив лишь бп у асуса смог забрать чашку. А у мси купил монитор, коврик, мышку и материнку - ничего не получил в итоге
-
Kyoo
Member
Бабки за сырой отзыв. Печально