Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
AlexxUnder
Member
luckygamerks
MSRP (Manufacturer’s Suggested Retail Price) — це рекомендована роздрібна ціна від виробника. Вона зазначена на заводській наклейці на вікні авто — її ще називають window sticker або «Monroney Label».
Мы вас услышали! Если что будем сравнивать видеокарты по вонючке в авто!
Ну либо накройняк в нативных тестах,ведь мы такие умные будем все брать карты с наворотами для игры в нативе! Играть с наворотами не по христиански!
MSRP (Manufacturer’s Suggested Retail Price) — це рекомендована роздрібна ціна від виробника. Вона зазначена на заводській наклейці на вікні авто — її ще називають window sticker або «Monroney Label».
Ну либо накройняк в нативных тестах,ведь мы такие умные будем все брать карты с наворотами для игры в нативе! Играть с наворотами не по христиански!
-
luckygamerks
Member
Чесно кажучи не розумію, що саме вас зачепило у попередньому повідомлені, саме на вас там ні якого натяку не було. Я навпаки виставив скрін і похвалив вашу карту за продуктивність на кожну затрачену копійку, але там вказана рекомендована ціна, а не реальна ринкова. Єдине для мене не зрозуміло при яких саме налаштуваннях там зазначений fps, крім розширення 2k. А про проц 5060 і відеокарту 5070 я достатньо серйозно написав, немає сенсу до нього ставити потужнішу карту. Під мій 7500f те ж не варто дуже продуктивну карту купляти, бо можно поставити під любий проц потужну карту, але сенсу в цьому не так багато. Відносно фейкових кадрів ви самі знаєте, що не всі ігри їх підтримують і з ними теж не все так просто, є деякі моменти.AlexxUnder: ↑ 22.06.2025 20:16 luckygamerks
-
man1242
Member
Я вижу вы батюшка головой поехали от потока информации с интернетов, допусти в 2027 году выйдет условная 6070 с 12гб врам но с длсс5 что будет требовать новые апартные фишки а взамен давать новые возможности что действительно выглядят как возможность продать карту, я еще молчу что может быть буст производительности на чип до 20-30% что делает с твоей карты на 10лет керпич уже через полтора годаluckygamerks: ↑ 22.06.2025 13:04Я ж висловлюю свою думку, але в той же час намагаюся дивитися авторитетні видання.AlexxUnder: ↑ 22.06.2025 12:09 luckygamerks
Вы перед тем, как публиковать какую либо чушь - перепроверьте её![]()
https://www.youtube.com/shorts/M6W0ojH3r64
Просто у меня то до 5070 была 4060 и я играл в Сталкер 2 на FullHD.
Отправлено спустя 14 минут 25 секунд:
Вот обоснуйте, чем для 2к на данный момент плохая 5070 12Gb?
Только не надо заглядывать в будущее, у нас погоду на день предугадать не могут!
На сегодня , на СЕЙЧАС!
Я на 5070 дивляться трохи по іншому.
Можливо я не зовсім правильно підхожу до неї. Але, я в тому році по багатьом причинам не купив 4070super чи 4070ti super між якими вибирав. Основна причина все ж таки життя на так званій передовій, друга все таки були завищені очікування від нового покоління.
4070 super в мене було замовлення за 23500, пройшов рік и вийшли карти, по msrp вроді навіть дешевші по факту дорожчі, а зміна саме у курсі долара саме за цей період не значна. 4000 лінійка на фоні 3000 може не принесла великого скачку продуктивності, але хоча б добре понизили енергоспоживання.
Ось самі надайте відповідь, що такого дав вихід 5070 на фоні 4070ti super? Великий скачок продуктивності? Ні
Гарнішу енергоефективність? Ні
Може більше памʼяті? Ні
На сьогодні ціна нижча? Ні
Дякуємо що хоч 8 ГБ памʼяті не поставили. 12 на сьогодні це просто мінімум мінімумів для такої карти. І десь вже треба гратися з ползунками, хоча якщо у вас full hd то може і вистачить. Честно, було б там 16 ГБ, в мене б питань було б набагато менше. Так ця карта теж не для 4к, але її позиціонують як для 2к, але нажаль для 2к, 12 буває малувато.
Хоча як ви кажете на сьогодні? На сьогодні терпимо, а ось на завтра не факт.
Я ж кажу я на неї дивлясь в першу чергу у порівнянні з попереднім поколінням і у мене до неї багато питань. Можливо якщо дивитися на неї просто прийшовши сьогодні у магазин і до цього ти нічого не чекав, тоді все виглядає трохи по іншому.
Та ж 5070ti цікава карта, але ж вартість від 1000 баксів, особисто для мене 1000 баксів на забавки ну таке собі, хоча можливо як би не обставини, то вже стояла б у пк, та і пк я б складав більш потужний.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:GreenMile: ↑ 22.06.2025 12:44 Господи, 8-гігових карт в актуальному поколінні залишилось 2,5 моделі, а тут досі скаженим нема спокою![]()
Чого зразу ж скаженим? Так і питання було не тільки про 8 ГБ, а в принципі про всі відеокарти яким не вистачає відеопамяті, в тому числі 12, особливо якщо ще й версія pci материнської плати нижча, а відеокарти порізана шина. Для цього і виклав нове відео від hardware unboxed
Отправлено спустя 15 минут 1 секунду:Ви праві, у вашому випадку 5070 добра карта, бо ставити щось потужніше під 5600 було б взагалі не розумно.AlexxUnder: ↑ 22.06.2025 12:40 luckygamerks
А еще 4060 орехи колоть сложно, вот уже пару минусов и нашли...
Игра может выходить настолько сырой, что на 5090 не стартовать. Вывод 5090 = лайно?
-
FirstTDM
Member
А что там сравнивать? В режиме DLSS + MFG 4X все новые видяхи 5070/5080/5090 показывают фантастически хорошие результаты и всех заметно обгоняют - всё логично для MFG 4X... если не ошибаюсь на hardwareluxx любят такие диаграммы...AlexxUnder: ↑ 22.06.2025 16:19Интересно, почему до сих пор нет сравнения 5070\ Ti против 9070 \ XT со всем примочками? Например х3 генератор кадров не выдаёт артефактов (личные выводы) , х4 еще сыроват. Где сравнение в производительности всех примочек новых поколений?
Привычный натив... много много лет все гоняли тесты, считали попугаев увлеченно, а тут вдруг всё изменилось - нехорошоAlexxUnder: ↑ 22.06.2025 16:19Почему все так трусятся за нативом, как наркоманы за дозой?
-
AlexxUnder
Member
Я не писал об выводах, что лучше поставить. Я написал Какие у вас проблемы к 5070 12 Gb в 2К на Сегодня? Что она по вашему мнению не вытягивает в 2к? Не надо мне писать, что вот, она в 8к мониторе не тащит - это в 2025 году не постижимо!? Или , ой у вас проц слабый (только по вашему мнению), я то НЕ ТЕСТИРОВАЛ! Но я ЭКСПЕРТ! Я всё ЗНАЮ! И мне БОЛЬНО на это СМОТРЕТЬ - господь выколи мне глазки!luckygamerks: ↑ 22.06.2025 21:44Чесно кажучи не розумію, що саме вас зачепило у попередньому повідомлені, саме на вас там ні якого натяку не було. Я навпаки виставив скрін і похвалив вашу карту за продуктивність на кожну затрачену копійку, але там вказана рекомендована ціна, а не реальна ринкова. Єдине для мене не зрозуміло при яких саме налаштуваннях там зазначений fps, крім розширення 2k. А про проц 5060 і відеокарту 5070 я достатньо серйозно написав, немає сенсу до нього ставити потужнішу карту. Під мій 7500f те ж не варто дуже продуктивну карту купляти, бо можно поставити під любий проц потужну карту, але сенсу в цьому не так багато. Відносно фейкових кадрів ви самі знаєте, що не всі ігри їх підтримують і з ними теж не все так просто, є деякі моменти.AlexxUnder: ↑ 22.06.2025 20:16 luckygamerks
Я понимаю что фанаты красных карт просто дуреют от этой прикормки, но по сути то - есть что сказать?
-
luckygamerks
Member
Что и кто завтра выпустит не кому не известно, может завтра выпустят что то революционное и все остальное превратиться в тыкву, а может наступит технологический застой. Мы уже жили в годы Интела + 5 процентов год. На вашем примере про 6070 скажите, а чего же нам такого сверхтехнологичного принесла 5000 серия после 4000? Dlss 4? Прошлое поколение превратилось в тыкву? Хотя если разобраться, 90 процентов людей по сей день устраивают достаточно старые видеокарты. На счет головой поехал, я возможно в чем то и не прав, но вы же тоже выбирайте выражения.man1242: ↑ 22.06.2025 21:53Я вижу вы батюшка головой поехали от потока информации с интернетов, допусти в 2027 году выйдет условная 6070 с 12гб врам но с длсс5 что будет требовать новые апартные фишки а взамен давать новые возможности что действительно выглядят как возможность продать карту, я еще молчу что может быть буст производительности на чип до 20-30% что делает с твоей карты на 10лет керпич уже через полтора годаluckygamerks: ↑ 22.06.2025 13:04
Я ж висловлюю свою думку, але в той же час намагаюся дивитися авторитетні видання.
Я на 5070 дивляться трохи по іншому.
Можливо я не зовсім правильно підхожу до неї. Але, я в тому році по багатьом причинам не купив 4070super чи 4070ti super між якими вибирав. Основна причина все ж таки життя на так званій передовій, друга все таки були завищені очікування від нового покоління.
4070 super в мене було замовлення за 23500, пройшов рік и вийшли карти, по msrp вроді навіть дешевші по факту дорожчі, а зміна саме у курсі долара саме за цей період не значна. 4000 лінійка на фоні 3000 може не принесла великого скачку продуктивності, але хоча б добре понизили енергоспоживання.
Ось самі надайте відповідь, що такого дав вихід 5070 на фоні 4070ti super? Великий скачок продуктивності? Ні
Гарнішу енергоефективність? Ні
Може більше памʼяті? Ні
На сьогодні ціна нижча? Ні
Дякуємо що хоч 8 ГБ памʼяті не поставили. 12 на сьогодні це просто мінімум мінімумів для такої карти. І десь вже треба гратися з ползунками, хоча якщо у вас full hd то може і вистачить. Честно, було б там 16 ГБ, в мене б питань було б набагато менше. Так ця карта теж не для 4к, але її позиціонують як для 2к, але нажаль для 2к, 12 буває малувато.
Хоча як ви кажете на сьогодні? На сьогодні терпимо, а ось на завтра не факт.
Я ж кажу я на неї дивлясь в першу чергу у порівнянні з попереднім поколінням і у мене до неї багато питань. Можливо якщо дивитися на неї просто прийшовши сьогодні у магазин і до цього ти нічого не чекав, тоді все виглядає трохи по іншому.
Та ж 5070ti цікава карта, але ж вартість від 1000 баксів, особисто для мене 1000 баксів на забавки ну таке собі, хоча можливо як би не обставини, то вже стояла б у пк, та і пк я б складав більш потужний.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Чого зразу ж скаженим? Так і питання було не тільки про 8 ГБ, а в принципі про всі відеокарти яким не вистачає відеопамяті, в тому числі 12, особливо якщо ще й версія pci материнської плати нижча, а відеокарти порізана шина. Для цього і виклав нове відео від hardware unboxed
Отправлено спустя 15 минут 1 секунду:
Ви праві, у вашому випадку 5070 добра карта, бо ставити щось потужніше під 5600 було б взагалі не розумно.Хотя я еще далеко копаю, вот пример амд выпускают карты с обещанием что все фишки нвидиа будут 100% но где-то там, а тем временем просто выпустят новые карты через теже полтора года забив на строе поколения, и вся аткуальность завтра будет приравниватся к керпичу.
Возможно после написаного мной выше сложилось мнение что мне нужен только натив и старые технологии, но нет. Я как раз из тех кто за все самое новое и технологичное. Допустим я жалею что купил iPhone 16 pro max. Были причины на покупку. Плохой ли это телефон? Нет, не плохой. Просто на сегодняшний день это технологически устаревшее устройство, возможно завтра выпустят прошивку с революционными фишками, но сегодня факт таков.
Недавно тут была новость про новую технологию сжатия от nvidea и это может быть действительно чем то очень полезны, если оно будет доступно и старым картам в том числе.
Я уважаю мнение других форумчан, за исключением откровенного бреда, и вам желаю уважать чужое мнение.
Отправлено спустя 19 минут 40 секунд:
Ну по перше я ні разу не писав, що я експерт. По друге я ніколи не був фанатом якогось окремого бренду, навіть більше того, переважна кількість карт які я купував були не від червоних. Де ви в моїх повідомленнях побачили, що я фанатію від червоних? Там де я писав що 9070xt непогана карта, але з ньансами, чи там де я писав що 5070ti непоганна карта але дорога? А 5070ti вроді як не від червоних. По третє я зазначив що мені як людині яка зазвичай купує на довго, є бажання отримати оптимальну карту, і я вважаю що 12 ГБ все ж таки буде мало. Я ні де не писав що Я все знаю, а ви коли купили 5070 відразу стали експертом?AlexxUnder: ↑ 22.06.2025 23:50Я не писал об выводах, что лучше поставить. Я написал Какие у вас проблемы к 5070 12 Gb в 2К на Сегодня? Что она по вашему мнению не вытягивает в 2к? Не надо мне писать, что вот, она в 8к мониторе не тащит - это в 2025 году не постижимо!? Или , ой у вас проц слабый (только по вашему мнению), я то НЕ ТЕСТИРОВАЛ! Но я ЭКСПЕРТ! Я всё ЗНАЮ! И мне БОЛЬНО на это СМОТРЕТЬ - господь выколи мне глазки!luckygamerks: ↑ 22.06.2025 21:44
Чесно кажучи не розумію, що саме вас зачепило у попередньому повідомлені, саме на вас там ні якого натяку не було. Я навпаки виставив скрін і похвалив вашу карту за продуктивність на кожну затрачену копійку, але там вказана рекомендована ціна, а не реальна ринкова. Єдине для мене не зрозуміло при яких саме налаштуваннях там зазначений fps, крім розширення 2k. А про проц 5060 і відеокарту 5070 я достатньо серйозно написав, немає сенсу до нього ставити потужнішу карту. Під мій 7500f те ж не варто дуже продуктивну карту купляти, бо можно поставити під любий проц потужну карту, але сенсу в цьому не так багато. Відносно фейкових кадрів ви самі знаєте, що не всі ігри їх підтримують і з ними теж не все так просто, є деякі моменти.
Я понимаю что фанаты красных карт просто дуреют от этой прикормки, но по сути то - есть что сказать?
Звісно ж краще купити 5070 з 12 ГБ памʼяті ніж 4060ti з 16, це і дурню зрозуміло. Не має вона на сьогодні критичних проблем з продуктивністю. Ви це хотіли почути? Хоча я не виключаю, що є проєкти в яких вона вже сьогодні втрачає продуктивність через нестачу памʼяті, але я цього не стверджую.
-
AlexxUnder
Member
Генерация кадров до х4 (Нормальная работа пока что по моему мнению в х3. Только кто мешает довести технологию до ума в ближайшем будущем драйверами?). Память GDDR7.(Довольно хорошо гонится. Из личного опыта)luckygamerks: ↑ 23.06.2025 01:28а чего же нам такого сверхтехнологичного принесла 5000 серия после 4000?
А где я написал, что именно вы фанат красных?Де ви в моїх повідомленнях побачили, що я фанатію від червоних?
-
Filabatya
Member
Беріть інтел і не сваріться, разом зіпєтесь 
-
luckygamerks
Member
Я просто привів Інтел в приклад. В мене у старому пк досі стоїть i5 2500k і добре працює. Це була одна з найкращих покупок. Навіть зараз в глибині душі мені інтел подобається більше, хоча тут таке казати не можна, цензура
-
shnok
Member
пишите маячню, 7500ф цілком нормально себе почуває з 4080.luckygamerks: ↑ 22.06.2025 21:44Чесно кажучи не розумію, що саме вас зачепило у попередньому повідомлені, саме на вас там ні якого натяку не було. Я навпаки виставив скрін і похвалив вашу карту за продуктивність на кожну затрачену копійку, але там вказана рекомендована ціна, а не реальна ринкова. Єдине для мене не зрозуміло при яких саме налаштуваннях там зазначений fps, крім розширення 2k. А про проц 5060 і відеокарту 5070 я достатньо серйозно написав, немає сенсу до нього ставити потужнішу карту. Під мій 7500f те ж не варто дуже продуктивну карту купляти, бо можно поставити під любий проц потужну карту, але сенсу в цьому не так багато. Відносно фейкових кадрів ви самі знаєте, що не всі ігри їх підтримують і з ними теж не все так просто, є деякі моменти.AlexxUnder: ↑ 22.06.2025 20:16 luckygamerks
-
Striker
Member
Це дивлячись в якому випадку. Якщо ви вже пройшли всі попередні ігри і плануєте грати тільки в нове, то може й так, а коли (як я) пропустив багато років і було не до ігор, або грав в цей час в танчики і кс замість нормальних сюжеток, то тут і 3 років не вистачить пройти все, що хотів. В мене просто безмежний список того, що треба пройти - серія Metro, Horizon, God of War, Red Dead Redemption, Resident Evil, Alan Wake, Tomb Raider, Fallout 4. Зараз пройду Stalker 2, потім дві частини Kingdom come (першу почав, але поки в пріоритеті Сталкер), потім після цього наполовину пройдений Hogwarts legacy, який ще грав на 3060 в Full HD. До Hogwarts пройшов CP77, ще доповнення треба, а ще до цього весь The Witcher і ремейк Mass Effect. Так що тут список мінімум на 3 роки, це я ще не згадував Skyrim, Baldur's Gate і ще купу цікавих ігор. 9070 XT (як і 5070) з цим всім впорається, ще й в нові ігри можна буде пограти, якщо буде щось цікаве.man1242: ↑ 22.06.2025 21:53керпич уже через полтора года
-
luckygamerks
Member
Це що якийсь місцевий фетиш, виривати слова з контексту, шукати до чого доколупатися? 7500f шикарний бюджетний процесор, фразу «дуже продуктивну карту» треба теж правильно розуміти. Я не написав немає сенсу, я написав під потужну карти не багато сенсу. Можливо я те ж 7500f купив, тому що він був майже вне конкуренції? А якщо взяти недорогу плату, не дорогу памʼять хоча б cl30 і цей проц то взагалі виходить один з най продуктивніших комплектів на кожну затрачену гривню.
По перше яке буде розширення, по друге які будуть ігри, по третє яке буде стояти інше обладнання, та ж памʼять, чи буде система працювати з коробки або будуть налаштовуватись таймінги, робитись розгін до тих же 5400 і т.д.
Для 7500f можна і rtx5090 поставити, і майбутню rtx10900, але чи буде це оптимально?
Так, що потужність відеокарти ми обертаємо від конкретних задач і під конкретне розширення ((full hd, 2k,4k), в деяких іграх буде сенс продати 7500f та докинути пару тисяч хоча б до 7700, але так їх ігор поки благо не багато. І не треба зараз писати про 7700, бо це просто приклад. Якщо можна, то давайте хоч за процесори на цьому зупинимося
)
По перше яке буде розширення, по друге які будуть ігри, по третє яке буде стояти інше обладнання, та ж памʼять, чи буде система працювати з коробки або будуть налаштовуватись таймінги, робитись розгін до тих же 5400 і т.д.
Для 7500f можна і rtx5090 поставити, і майбутню rtx10900, але чи буде це оптимально?
Так, що потужність відеокарти ми обертаємо від конкретних задач і під конкретне розширення ((full hd, 2k,4k), в деяких іграх буде сенс продати 7500f та докинути пару тисяч хоча б до 7700, але так їх ігор поки благо не багато. І не треба зараз писати про 7700, бо це просто приклад. Якщо можна, то давайте хоч за процесори на цьому зупинимося
-
Striker
Member
luckygamerks
З 7500f на 7700 переходити не дуже багато сенсу, краще вже пізніше взяти щось потужніше, хоча б на 50-70% продуктивніше за 7500f.
З 7500f на 7700 переходити не дуже багато сенсу, краще вже пізніше взяти щось потужніше, хоча б на 50-70% продуктивніше за 7500f.
-
luckygamerks
Member
Добре хай буде так. Раніше я вже писав свої думки про нове покоління, щось по типу «не дивлячись на невеликий прогрес, він таки є, і нове покоління звісно ж краще за старе», в цьому житті приходиться завжди вибирати між тим , що нам дійсно потрібно, між тим з чим ми готові миритися, а з чим ні. Ви вибрали те, що вважаєте найкращим для себе і це найголовніше я сам періодично поглядаю на цю карту, ну що я зроблю що в мене заскок на обʼємі памʼятіAlexxUnder: ↑ 23.06.2025 05:19Генерация кадров до х4 (Нормальная работа пока что по моему мнению в х3. Только кто мешает довести технологию до ума в ближайшем будущем драйверами?). Память GDDR7.(Довольно хорошо гонится. Из личного опыта)luckygamerks: ↑ 23.06.2025 01:28а чего же нам такого сверхтехнологичного принесла 5000 серия после 4000?А где я написал, что именно вы фанат красных?Де ви в моїх повідомленнях побачили, що я фанатію від червоних?
Отправлено спустя 13 минут 9 секунд:
Так, але все ж залежить від задач та ігор, в деяких випадках може скластися ситуація, що через процесор будуть значні провали продуктивності.Striker: ↑ 23.06.2025 09:53 luckygamerks
Наприклад потужна відеокарта буде видавати високий максимальний fps (хоча все ж таки нижчий за більш потужний процесор), в той же час через слабший процесор можуть бути падіння по 0,1 та 1%, що рівнозначно поняттю «статери». І тоді виникає ситуація, що процесор гарний, але в деяких випадках його не вистачає, а карту дуже потужна, але не видає все, що б могла видати.
Звісно ж пізніше краще взяти, щось потужне, благо АМ5 довгограюча платформа, але ж лише за умови, що ви зараз через не значну економію, не втрачаєте продуктивність. Я не буду казати про розкриття відеокарти, я про кажу про оптимальність і для кожного вона своя.
Отправлено спустя 3 минуты 4 секунды:
До речі про список ігор, я з вами згоден, та сама ситуаціяStriker: ↑ 23.06.2025 09:34Це дивлячись в якому випадку. Якщо ви вже пройшли всі попередні ігри і плануєте грати тільки в нове, то може й так, а коли (як я) пропустив багато років і було не до ігор, або грав в цей час в танчики і кс замість нормальних сюжеток, то тут і 3 років не вистачить пройти все, що хотів. В мене просто безмежний список того, що треба пройти - серія Metro, Horizon, God of War, Red Dead Redemption, Resident Evil, Alan Wake, Tomb Raider, Fallout 4. Зараз пройду Stalker 2, потім дві частини Kingdom come (першу почав, але поки в пріоритеті Сталкер), потім після цього наполовину пройдений Hogwarts legacy, який ще грав на 3060 в Full HD. До Hogwarts пройшов CP77, ще доповнення треба, а ще до цього весь The Witcher і ремейк Mass Effect. Так що тут список мінімум на 3 роки, це я ще не згадував Skyrim, Baldur's Gate і ще купу цікавих ігор. 9070 XT (як і 5070) з цим всім впорається, ще й в нові ігри можна буде пограти, якщо буде щось цікаве.man1242: ↑ 22.06.2025 21:53керпич уже через полтора года
-
FirstTDM
Member
Ну на конец-то! Хоть кто-то написал - зачем нужна нормальная видяха Прекрасный список игр!Striker: ↑ 23.06.2025 09:34Це дивлячись в якому випадку. Якщо ви вже пройшли всі попередні ігри і плануєте грати тільки в нове, то може й так, а коли (як я) пропустив багато років і було не до ігор, або грав в цей час в танчики і кс замість нормальних сюжеток, то тут і 3 років не вистачить пройти все, що хотів. В мене просто безмежний список того, що треба пройти - серія Metro, Horizon, God of War, Red Dead Redemption, Resident Evil, Alan Wake, Tomb Raider, Fallout 4. Зараз пройду Stalker 2, потім дві частини Kingdom come (першу почав, але поки в пріоритеті Сталкер), потім після цього наполовину пройдений Hogwarts legacy, який ще грав на 3060 в Full HD. До Hogwarts пройшов CP77, ще доповнення треба, а ще до цього весь The Witcher і ремейк Mass Effect. Так що тут список мінімум на 3 роки, це я ще не згадував Skyrim, Baldur's Gate і ще купу цікавих ігор. 9070 XT (як і 5070) з цим всім впорається, ще й в нові ігри можна буде пограти, якщо буде щось цікаве.
Ну как бы да - в 2К видяхи 9070XT / 5070 всё потянут, разве что Stalker 2 и CP77 могут немного подтормаживать на максималках...Striker: ↑ 23.06.2025 09:349070 XT (як і 5070) з цим всім впорається, ще й в нові ігри можна буде пограти, якщо буде щось цікаве.
-
GreenMile
Member
А, ну зрозуміло, проблема не в пам'яті, а в тому, що ви хочете фольцваген поло з двигуном 3л від ауді, але за ціною ланоса. Я теж хочу, але так не буває.luckygamerks: ↑ 22.06.2025 17:42Так ви праві карт з 8 та 12 залишилось мало, але в низькому та середньому ціновому сегменті вибрати майже з нічого. Саме 9060xt ті 16, як раз може і не дуже потрібні, хоча добре що вони є. За 5060ti вже писав, ситуація та сама, хоча дякуємо саме за 16, більше все ж таки краще. І так виходить що 1000 баксів немає на що і дивитися.GreenMile: ↑ 22.06.2025 14:53 Так з 12Гб в поточному поколінні існує аж 1 (прописом - ОДНА) карта - це 5070. У АМД нема таких карт, окрім 9070 ГРЕ, яка ексклюзив для китайців.
Беріть карти з 16Гб, їх повно, чи вам хтось забороняє? До чого це ниття і ті тести заради 3-х моделей карт?
Цікава ситуація була 3060 на 12 ГБ і 3070 на 8)
Хоча 4070ti першопочатково вийшла з 12 і тільки супер стала з 16, а я тут губу розкрити в на 16 у 5070. Ну таки ж вроді обіцяють у 5070 супер додати памʼяті)) І тоді так, все ще будуть якісь питання до неї, але це вже буде більш цікавий продукт.
Сорян, але свої бажання треба хоч трохи співставляти зі своїми можливостями, а не купити 4к мон, а потім нити, що для нього не зробили дешевих відеокарт.
До 1000 басків є (від):
9060хт/16 - 430 юсд
5060ті/16 - 550 юсд
9070/16 - 700 юсд
9070хт/16 - 790 юсд
5070ті/16 - 950 юсд
Що у вас там виходить, які проблеми з вибором? "Хочу 5080 за 300 юсд, але не можу її обрати, бо не продають?"
Відправлено через 10 хвилин 30 секунд:
Так, у мене така карта, купив 2,5 роки тому за ті ж 950 юсд (зараз стільки коштує 5070ті/16), по теперішній час повністю задоволений нею. Поки всякі наркомани писали, що 12Гб вже завтра здохне - я собі чудово на ній грав і граю даліluckygamerks: ↑ 22.06.2025 17:42 Хоча 4070ti першопочатково вийшла з 12
-
AlexxUnder
Member
GreenMile
Ну зачем вы так, есть же сказочная страна! https://www.aliexpress.com/store/110463 ... match_sort
Там продавцы кушают радугу и какают бабочками!
НЕ СОВЕТУЮ ПОКУПАТЬ ЧТО ЛИБО ПО ДАННОЙ ССЫЛКЕ! ЭТО МОШЕННИК!
Ну зачем вы так, есть же сказочная страна! https://www.aliexpress.com/store/110463 ... match_sort
Там продавцы кушают радугу и какают бабочками!
НЕ СОВЕТУЮ ПОКУПАТЬ ЧТО ЛИБО ПО ДАННОЙ ССЫЛКЕ! ЭТО МОШЕННИК!
-
Entar
Member
Дуже вас підтримую - в мене схожа історія. Більшу частину часу грав в ммо або в ігри типу факторіо, ONY, against the storm ітд, на сюжетні ігри якось все терпіння не вистачає (точніше вічно не вистачало періоду коли я можу посвятатити багато часу грі, а не 2 годинки ввечері)Striker: ↑ 23.06.2025 09:34 Це дивлячись в якому випадку. Якщо ви вже пройшли всі попередні ігри і плануєте грати тільки в нове, то може й так, а коли (як я) пропустив багато років і було не до ігор, або грав в цей час в танчики і кс замість нормальних сюжеток, то тут і 3 років не вистачить пройти все, що хотів. В мене просто безмежний список того, що треба пройти - серія Metro, Horizon, God of War, Red Dead Redemption, Resident Evil, Alan Wake, Tomb Raider, Fallout 4. Зараз пройду Stalker 2, потім дві частини Kingdom come (першу почав, але поки в пріоритеті Сталкер), потім після цього наполовину пройдений Hogwarts legacy, який ще грав на 3060 в Full HD. До Hogwarts пройшов CP77, ще доповнення треба, а ще до цього весь The Witcher і ремейк Mass Effect. Так що тут список мінімум на 3 роки, це я ще не згадував Skyrim, Baldur's Gate і ще купу цікавих ігор. 9070 XT (як і 5070) з цим всім впорається, ще й в нові ігри можна буде пограти, якщо буде щось цікаве.
І от з одної сторони, розумію що моя 4070 вже не ідеальний варіант і думаю на новий рік +- апгрейдити до 5070 ті, з іншої сторони, отой весь список що ви перечислили з деякими правками теж не пройдений і хотів би пройти.)
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
P.S. Я як людина не досвідчена не можу для себе зрозуміти що краще/комфортніше/красивіше (для сюжетних ігр типу Експедиції 33, Avowed, тощо).
DLAA з фпс 60 чи DLSS якість з фпс 80-90?
Хто як відчуває, на що увагу звертати, як кайфовіше?
-
FirstTDM
Member
Я выбираю стабильные 60 фпс при максимальном качестве... хотя различить DLAA з фпс 60 чи DLSS якість з фпс 80-90? не так просто в динамике...Entar: ↑ 23.06.2025 13:20P.S. Я як людина не досвідчена не можу для себе зрозуміти що краще/комфортніше/красивіше (для сюжетних ігр типу Експедиції 33, Avowed, тощо).
DLAA з фпс 60 чи DLSS якість з фпс 80-90?
Хто як відчуває, на що увагу звертати, як кайфовіше?
-
Striker
Member
На АМД зараз проходжу Сталкер 2 з їхнім генератором кадрів, тому на Нвідіа тим паче б ним користувався. Щось мені без генератора не зайшло навіть 65-70 фпс, а з генератором приємніше. Мені здається, що юзати генератор буде краще, ніж апскейлити картинку.Entar: ↑ 23.06.2025 13:20DLAA з фпс 60 чи DLSS якість з фпс 80-90