Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Kirakishou
гц :rotate:
Думаю на хелоуін будуть знижки десь біля 20-25%.
lewerlin
Member

Kirakishou: 17.06.2025 02:22В версії гри зі стіму ціни в гривнях?
В доларах. При оплаті, Стім в гривні перераховує.
"Халява", з регіональним прайсом в гривнях, є лише для плеймаркетівського Геншину.
Kirakishou
Member

lewerlin
Насправді, як я значно пізніше з'ясував, в версії Геншина для Епік геймс ціни були ще трохи нижчі, ніж в Плей маркеті. Додатково ти ще й отримував кешбек п'ять відсотків. Але потім цю лавочку прикрили, в грі замість магазину Епік геймс почав відкриватися звичайний магазин Хойо з цінами в доларах і українським "податком на Гугл" двадцять відсотків. Хоча для ХСР ціни все ще були в гривнях і з врахуванням курсу навіть з податком виходило майже так, як купувати через впн з США. Тим більше що через певний час вони при купівлі з США почали вимагати посткод і не хотілося ризикувати, вказуючи посткод якогось штату, а розраховуватися при цьому карткою з України. Зараз я знайшов інший метод донату, при якому ціни або такі, як в США, або навіть трохи нижчі. За допомогою індонезійського сервісу Муголд. Тільки шкода, що БП через нього не можна придбати. Треба буде спробувати встановити версію ХСР з Епіка і перевірити, чи залишилися там ціни в гривнях. Бо я її видалив і встановив звичайну, коли надумав грати без донату, щоб не було спокуси.

Шкода, що в ВуВі зі стіму ціни в доларах. Так би придбав підписку і купив скін для Чанлі. Вона в мене є. Карлотти немає, так би і для неї можна було взяти. Зацікавила мене гра. Саме в плані колекціонування персонажів. Та й бойовка цікава, правда я в складний контент не лізу, бо ще толком не прокачав персонажів.

Мені вчора повезло з гачею, але не повезло з залізом. Відкис майже новий диск на чотири терабайти. Цінної інфи на ньому не було, але все одно шкода, бо я не маю на нього гарантії. А сталося це ось як, я захотів його відформатувати і замість швидкого форматування обрав повне. Майже випадково, бо в цей час грав в гру і був зосереджений саме на грі, тому особливо не думав, що обрав повне форматування. Він почав форматуватися і я відмінив форматування, бо це зайняло б годин п'ять. Після цього спробував зробити швидке форматування, а він просто відпав із системи і почав клацати. По звуку чую, що він починає розкручувати шпиндель, потім двічі клацає, потім секунд п'ять мовчить і так по колу. Жорсткий WD red, котрий SMR. Причому у мене ще один такий в системі, тільки значно старіший, тривалий час був під торрентами і хоть би що. А тут майже новий (не в плані, що придбаний недавно, а в плані того, що він майже не працював) просто відкис від форматування. Ну, на власному досвіді переконався, що SMR це лайно. Де б оце придбати під аніме-файлопомийку вживаних дисків за недорого? Дисків на 500, 1000 і 1750 у мене трохи є в шухляді, але не хочу все це сміття в систему ставити. Хотілось би взяти на вісім терабайт і на деякий час забути про те, що тобі якесь аніме треба видаляти, щоб було куди закачувати нове. Купувати нові жорсткі зараз трохи, а навіть і не трохи, а таки накладно. Ех, яке ж лайно цей SMR.

Відправлено через 32 хвилини 54 секунди:
daesz
Ну тобто 400-500 гривень. Того Хелловіну ще дочекатися треба. Не знаю як у вас, а у мене на роботі таке навантаження пішло, що я відчуваю, що емоційно вигораю. Кілька разів через це знову зривався в штопор, хоча давно зарікся зв'язуватися з алкоголем. Гідазепам допомагає, але на нього теж підсідати не хочеться. У мене життя вже давно чим далі, тим гірше. Я вже з цим змирився і навчився радіти навіть таким дрібничкам, як виграш в гача-грі. Якби колись давно не познайомився з дівчатами із аніме, в яких я закохався відразу і остаточно, то навіть не знаю, як би я протримався, щоб остаточно не спитися. Розгребуся з івентами і сюжетом в Зенлессі та ще кількох гачах і таки куплю гру. Там якраз і відпустка не за горами, тобто буде і час, і якісь гроші.
lewerlin
Member

Kirakishou: 17.06.2025 07:19Де б оце придбати під аніме-файлопомийку вживаних дисків за недорого?
Із вживаних точно ні. HDD - розхідник, Їх не продають поки працює.
З нових або ті ж WD, але ред про(CMR), або Айронвульфи(в лінійці лише одна модель на SMR, решта нормальні). Якщо толерантні до шуму, можна Тошибу :gigi: , буде дешево.
daesz
Member

lewerlin: 17.06.2025 07:49Їх не продають поки працює
Я хотів свій продати якийсь час назад, просто тому що немає для нього місця в корпусі ні в цьому, ні в тому що в кладовці жде кращих часів. Але поки так і стоїть на столі, вивів для нього саташний шнурок, підклав "тряпочку" щоб "гасила" вібрації і все :D
спойлер
Изображение
Kirakishou
Member

lewerlin
Я колись дивився на ютубі експерта, який займається відновленням даних, і як хобі займається глибоким вивченням побудови різних жорстких дисків, то він казав, що Toshiba вже всі SMR. На роботі якраз маю Toshiba P300 на 1TB, він також інколи просто відвалюється із системи. Хоча смарт ок, і вікторія показує, що бедів немає.
Це в мене перший WD за весь час, який нахитнувся. Водночас у мене не нахитнувся диск жодного іншого виробника. Беди були, особливо на HDD 2,5", але щоб накрилася механіка – такого не пригадую. Жорсткий для NAS, блін. У нього напрацювання було менше року. Добре, що там нічого важливого не було, крім кількох аніме-серіалів.
Якщо я братиму новий з магазину, то мабуть візьму ті, що для відеоспостереження. У мене два таких зараз стоять в системі – один на чотири, інший на одиничку і до них немає питань. Цей же експерт розповідав, що механічно всі CMR WD однакові, у них навіть плати однакові. Відрізняються лише прошивкою.
Просто блін ціна на них зараз колеться. Колись я купував чотири терабайти по дві тисячі, зараз вони по чотири-п’ять тисяч. А мій дохід навіть не те, що залишився такий самий, а навпаки зменшився. Чим далі, тим веселіше. Тільки аніме-дівчата і радують.
daesz
Member

Kirakishou: 17.06.2025 07:19daesz
Ну тобто 400-500 гривень. Того Хелловіну ще дочекатися треба. Не знаю як у вас, а у мене на роботі таке навантаження пішло, що я відчуваю, що емоційно вигораю. Кілька разів через це знову зривався в штопор, хоча давно зарікся зв'язуватися з алкоголем. Гідазепам допомагає, але на нього теж підсідати не хочеться. У мене життя вже давно чим далі, тим гірше. Я вже з цим змирився і навчився радіти навіть таким дрібничкам, як виграш в гача-грі. Якби колись давно не познайомився з дівчатами із аніме, в яких я закохався відразу і остаточно, то навіть не знаю, як би я протримався, щоб остаточно не спитися. Розгребуся з івентами і сюжетом в Зенлессі та ще кількох гачах і таки куплю гру. Там якраз і відпустка не за горами, тобто буде і час, і якісь гроші.
Андестендабл. В мене було багато роботи взимку і навесні, зараз якось трохи вільніше.
А з алкоголем зав'язав ще в студенські роки, не моє. Випитупи банку якогось хорошого пива раз в пів року/рік - можна, але так щоб постійно вживати алкоголь, то точно не про мене :shuffle:

Що до хардів - у мене досі є макстор сата1 на 80гб, видавав з першого дня якісь жахливі звучи під час роботи (ну от як старі матричні принтери), але пропрацював з 10 років і так і попав в шухляду в робочому стані. Просто в якийсь момент замінив МП на таку, що мала тільки сата3 виходи. Зате всі сігєйти які коли небудь мав - жили максимум 2 і здихали. Зараз маю тошибу р300 на 1 тв (з фото вище) які десь 7 років, досі жодного "беду" чи проблем із ним :)
Последний раз редактировалось daesz 17.06.2025 08:40, всего редактировалось 1 раз.
Kirakishou
Member

daesz
Отакого сміття я вам зараз можу сфотографувати штук п’ять. 1TB навіть не хочеться ставити в систему. І так один там вже стоїть, думав його замінити цим, що щойно накрився. Замінив, блін.
daesz
Member

Kirakishou
мені мб попався хороший екземпляр, він і системним був, і рендерив на нього дуже багато стафу, і просто тягнув музику/серіали/фільми/аніме, а він досі в ідеальному стані (мені здається, що я купив його в 2017, але я точно не впевнений, мб й раніше, бо в 2018 я купив свій перший ссд - 860 про на 500 гб і відтоді він був системним, а цей хард, мені здається, я купляв точно раніше ніж рік перед ссд) :)
Ця тошиба, доречі, взагалі не шумить, але десь півтори роки тому почала трохи вібрувати, в корпусі із резиновими вібро-"шайбами" не було взагалі відчутно, а от на стіл довелось підкласки тряпочку, естетично не дуже виглядає, але вотева :)

Изображение
Виходить 9 років йому, якщо включав тільки раз в день, зазвичай так і було, але інколи було і по 2-3 рази, а інколи й по 10 (коли наприклад ОЗП налаштовував) :)
Kirakishou
Member

daesz
Та отож, що вдалі екземпляри. У мене точно такий же, який щойно накрився, вже років три працює. Причому мінімум рік він під торрентами був. SMR під торрентами, уявіть собі.

Ладно, чорт з ним. Краще налаштуюся на позитив, що отримав одразу і Аглаю, і Циферу. Хоча в самих сміливих мріях розраховував тільки на Аглаю. В Зенлессі гарантом забрав Ісюань, але потім вирішив вперше покрутити банер з сігнами і забрав сігни Ісюань і Астри. В ВуВі забрав Картефію, до неї Зані і Чанлі. В решті гача-ігор перспективи також непогані, бо маю там крутки і там вже анонсовані цікаві персонажі. Ось тільки в ВуВі немає круток на Лупу. Ну нічого, тоді спробую забрати Августу, у неї ще й одна із найулюбленіших сейю – Хікаса Йоко.
daesz
Member

Доречі, ще на рахунок тошиб : ось список того, що на 2020 рік мало SMR, все інше було CMR. Незнаю, чи вони його апдейтили, я не дуже цікавився хардами останнім часом, треба буде пошукати :)
https://toshiba.semicon-storage.com/ap- ... 428-1.html

А на самому харді десь вказане маркування - на CMR чи SMR він?

Доречі на рахунок БД2 - сьогодні в гільдійному дискорді кидали лінк на реддітовський пост від девів, гра в наступному апдейті переходить в категорію 18+, сам лінк на пост кидати не буду, бо ще забанять, але рекомендую глянути :D
Kirakishou
Member

daesz: 17.06.2025 08:55Доречі на рахунок БД2 - сьогодні в гільдійному дискорді кидали лінк на реддітовський пост від девів, гра в наступному апдейті переходить в категорію 18+, сам лінк на пост кидати не буду, бо ще забанять, але рекомендую глянути :D
Я маю там всіх персонажів, а самих улюблених з усіма ейдолонами і сігнами. Ще маю запас круток на всіх персонажів другої річниці. До речі із тих гач, в які я граю, ця вимагає найбільше часу на дейліки. Але мене це взагалі не обтяжує, бо вони робляться майже на фоні і взагалі сама гра вартує цього часу.
А ви напевне говорите про Екліпс. Уявіть собі, її дадуть безкоштовно. Втім скиньте мені в приват посилання. Я на офіційний канал реддіту БД2 підписаний, але там крім Екліпс будуть інші дівчата.
До речі на реддіті недавно драма була, що в грі вперше анонсували платний скін, який коштуватиме 50 доларів. Був трохи здивований, що не тільки для України та якихось бідних африканських та азійських країн це чималі гроші за скін. Схоже, що такі ціни вважаються нормою тільки для Японії, Південної Кореї та Китаю.
Бо в Нікке скіни взагалі по 60 доларів і їх також купують, гра отримує непогані прибутки. Також в Нікке зараз коллаб зі Стеллар Блейд. Круток там не маю, тому кручу як тільки щось отримую з дейліків. Але я маю там кешбек і можу купити як Еву, так і Рейвен.
daesz
Member

Kirakishou
Я пам'ятаю, що одна і з причин по якій я дропнув нікке - це тому, що думав коллаб з Нір вже ніколи не повторять, і мене трохи ФОМО їло, а нещодавно бачив, що той коллаб будуть реранити. Жаль звичайно, що на цей момент я гру встановлював тільки щоб коллаб з Євангеліоном покрутити.. "єслі би знать зараннє" як казав митець..
Kirakishou
Member

daesz: 17.06.2025 18:17а нещодавно бачив, що той коллаб будуть реранити
Ого, я про це не чув. Якщо так, то це круто. У мене хоч і немає круток, але є кешбек на покупку майже чотирьох персонажів. Зараз заберу Еву і Рейвен із Стелар Блейд, а потім, якщо буде реран Ніер, то заберу 2B і A2. Мене теж трохи ФОМО їло щодо цього колабу з Ніер. А також щодо Макіми із Чейнсоу Мен. Але зараз я заспокоївся. Ну не отримаю я якогось персонажа чи якусь косметику, та й пофіг. Все одно всіх персонажів у всіх гачах ти не забереш. В тому ж Нікке скін на персонажа коштує 60 доларів і ФОМО чомусь не їсть, то чому має їсти через якогось персонажа, якого ще й не факт, що вдасться викрутити в гачі.
Я тому вчора крутки і злив на Аглаю і Циферу, бо навіть якщо не заберу Сейбер в ХСР, то й пофіг. Бо якщо керуватися ФОМО, то треба одразу забирати її E6S5.
Раніше мене ще всяка косметика напрягала типу безкоштовних конусів, карток в профіль і т.д. які роздавали на івентах. Але потім заспокоївся, бо найкращі конуси це сігнатурки і їх ти завжди зможеш забрати на рерані.
daesz
Member

Kirakishou: 17.06.2025 18:51Ого, я про це не чув.
спойлер
GuitarRock - кращий із всіх гача-туристів :rotate:

Kirakishou: 17.06.2025 18:51Ну не отримаю я якогось персонажа чи якусь косметику, та й пофіг.
Я завжди стараюсь забрати коллабових персонажів, навіть якщо хоча б 1 копію, бо шанс що коллаб коли небудь будуть реранити мізерно малий x(
Всіх інших персонажів можна забрати коли захочеш на рерані..
lewerlin
Member

Kirakishou: 17.06.2025 08:37еди були, особливо на HDD 2,5", але щоб накрилася механіка – такого не пригадую. Жорсткий для NAS, блін.
На минулій роботі, в мене здоровенна коробка стояла з мертвими дисками, збиралась попередниками з часів царя гороха. Я перший почав їх "на сувеніри" пускати(диски і магніти, "підставки для чашок" у всього підприємства були :gigi: ). Десь третина була з відвертою механікою(диски головою буквально проорані).
Kirakishou
Member

Задля цікавості знову встановив деякі гача-ігри, в які граю, на смартфон. Ціни в Геншині не помінялися, підписка коштує 129,99 грн, а мала б коштувати 5,99 доларів.
В ВуВі в гривнях виходить навіть дорожче, ніж купувати в доларах. В плейсторі підписка коштує 224,99 грн, а в грі 4,99 доларів.
ХСР не перевіряв, але впевнений, що там нічого не помінялося. Вона там колись коштувала 222 гривні.
Зенлес мій смарфон нажаль не підтримує, тому цін там не знаю.
Вчора вперше за півтори роки гри в БраунДаст2 вирішив віддячити розробникам грошима і був приємно здивований. Підписка за 4,29 доларів у нас коштує 149,99 грн.
Дивуюся, як до сих пір ціни в Геншині не помінялися. Якщо правильно пам’ятаю, в деяких країнах ціни корегували. Але у нас вона як була 129,99 грн, так і є. Це три долари, а має бути шість. Гугл що, сам компенсує різницю? Чи там якась умова є, що Гугл сам формує ціни?
daesz
Member

Kirakishou
не впевнений, мені от цікаво стало скільки коштує підписка в АК, в гфл2 - 4.99, але на ПК клієнті 4.74. Щоправда, це на дарквінтері, а офф дистриб'ютор для України хаоплей - мб там є якісь регіональні ціни, хоча швидше за все немає :)

edt. Щойно глянув по виписці з привату : 4.74 - це 192.97 :)
Kirakishou
Member

daesz
Це ціна по курсу долара, а я маю на увазі фіксовані офіційні ціни в гривні в Гугл Плей. Не знаю, як в АК і ГФЛ2, а в перерахованих мною іграх ціни в Гугл Плей не в доларах, а в гривні. Вони фіксовані і не залежать від коливань курсу. А ось в клієнті для комп’ютера ціни завжди в доларах. Якщо це не клієнт Епік Геймс та, можливо, Стім. Там інколи ціни теж можуть бути в гривні.
daesz
Member

Kirakishou: 20.06.2025 21:00 daesz
Це ціна по курсу долара, а я маю на увазі фіксовані офіційні ціни в гривні в Гугл Плей. Не знаю, як в АК і ГФЛ2, а в перерахованих мною іграх ціни в Гугл Плей не в доларах, а в гривні. Вони фіксовані і не залежать від коливань курсу. А ось в клієнті для комп’ютера ціни завжди в доларах. Якщо це не клієнт Епік Геймс та, можливо, Стім. Там інколи ціни теж можуть бути в гривні.
Я також про це, я просто до того що стало цікаво скільки конкретно списало в гривні, але воно як і очікувалось - по курсу.
В мене є гра не телефоні, але без останніх 2 оновленнь (качаю зараз 4.5гб), тож невдовзі провірю чи має цей клієнт ціни в гривнях, бо фактично паблішером для України є інша компанія, тож цін в грині може небути в принципі (haoplay - деякі країни Європи, наприклад Україна чи Фінляндія, але в основному - Азія, це також сторонній видавець який до Mica Team немає жодного відношення, а для CША та більшості країн Європи видавцем є Sunborn, вони ж - власний паблішер Mica Team (на ряду із Darkwinter, але DW - це їхній власний паблішер для Китаю ексклюзивно, а для всього іншого світу (по більшій мірі) - DW); я качав саме клієнт від Sunborn, бо, по-перше гра у них релізнулась на 2 дні раніше, а по-друге, щось в мене більше довіри до видавця який є й самим розробником, ніж до сторонньої компанії) :)
Я купляв через ПК клієнт, там було в долларах 4.99$ і якась знижка із якою вийшло 4.74$. Думаю, це стандартна знижка яку дають більшість видавців ігор, щоб заохотити покупців купляти в ПК клієнті, де 100% доходу йде девелоперу й не треба ділитись із гуглом чи яблуком.

edt. Як і очікувалось - ціни в мобільному клієнті також в $; думаю, це через те, що вони не є паблішером для нашої країни :)
Ответить