Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
isusik63
Member

shnok: 16.06.2025 00:27
Nouriel: 15.06.2025 21:48
там акція - піраміда запроси 50 друзів і отримай безкоштовно товар :laugh:
чи набери 6 товарів і отримай ціну як на аліекспрес :laugh:
єдине шо з доставка може бути краще і безкоштовна
Так так я читав про друзів, мені це не цікаво, а от з 6 товарами цікаво. Правда дійсно як писали зверху що електроніки мало, але я знайшов деякі цікаві речі. До речі порівнював ціни на деякі товари заради цікавості, різниці немає, як мінімум на товари якими я цікавився. Ще не замовляв, але спробую напевно на тижні)

Отправлено спустя 1 минуту 47 секунд:
Мені цікаво, це як обираєш наприклад цих 6 товарів, вони загалом йдуть окремими посилками?
Ну попробуйте , те 6 товаров что вы выбрали (обычно дают выбрать дешовый дрек , и заказать вам надо на суму 3к+ другого товара )
По факту на алике с монетами купонами и скидками мне дешевле покупать , + есть уверенность что если брак мне поменяют, вернут деньги .( Возвращали деньги на товары 50,100$ )
shnok
Member

isusik63
Так тому я і запитаю щоб дізнатись що і як. Так як дружина точно хоче замовити пару дрібниць в кв на 2 тис, ось і я подумав що і як :) , так як раніше не мав справу з temu
Chirante
Junior

не знаю как по факту, но вроде тему пока интересна скидками и кэшбеками от 30 до 100 процентов, так же есть группы совместных покупок, где 20% скидки...

всё хочу попробовать, но уже третий кэшбэк 100% просто пропускаю...
FIASKO
Junior

Доброго дня. Хтось замовляв процесори на алі нещодавно? Ті що вище 150 евро. Як зараз ситуація з митами? продавець вказує реальну вартість чи менше 150?
дякую за відповіді
tablestikus
Member

Пару дрібниць на тему брав, але вони настільки дістають своїм агресивним маркетингом що повністю на нього забив.
LiquidStorm
Member

FIASKO: 17.06.2025 13:29 продавець вказує реальну вартість чи менше 150?
З тих, що брав пару за останні 3 місяці, обидва менше $100 писали, і в описі тупо processor amd без моделі. Приїхало укрпоштою, без мит.
FIASKO
Junior

LiquidStorm: 18.06.2025 23:31
FIASKO: 17.06.2025 13:29 продавець вказує реальну вартість чи менше 150?
З тих, що брав пару за останні 3 місяці, обидва менше $100 писали, і в описі тупо processor amd без моделі. Приїхало укрпоштою, без мит.
Поняв. дякую за відповідь. Теж замовив, побачимо чи буде мито. вже їже укр поштою. Вони всі дуже в чаті правильні, кажуть що мито буде і т.д. тому не знаю. Але вже змирився, буде то - буде, не буде - то буде добре :) .
aaleksandrenko
Member

FIASKO: 19.06.2025 12:21
LiquidStorm: 18.06.2025 23:31 З тих, що брав пару за останні 3 місяці, обидва менше $100 писали, і в описі тупо processor amd без моделі. Приїхало укрпоштою, без мит.
Поняв. дякую за відповідь. Теж замовив, побачимо чи буде мито. вже їже укр поштою. Вони всі дуже в чаті правильні, кажуть що мито буде і т.д. тому не знаю. Але вже змирився, буде то - буде, не буде - то буде добре :) .
Вам в чаті укрпошти мають писати що воно проскоче мито чи ні?
FIASKO
Junior

aaleksandrenko: 19.06.2025 12:35
FIASKO: 19.06.2025 12:21

в чаті алі. продавці відповідають. причому тут укрпошта?
aaleksandrenko
Member

FIASKO: 19.06.2025 12:47
aaleksandrenko: 19.06.2025 12:35

попереднє речення було про укрпошту. та і при чому алі до нашого мита :insane:
Последний раз редактировалось aaleksandrenko 19.06.2025 13:04, всего редактировалось 2 раза.
acm_fan
HWBOT OC Team

Пан консультируется по таможенным сборам в Украине с китайскими девчулями на саппорте, не отвлекайте его :lol:
https://cabinet.customs.gov.ua/post
Вот там будет понятнее про статус посылки, ссылка уже многократно была в тредике. Люди совсем в поиск разучились :-/
FIASKO - довольно говорящик ник, самокритичный :gigi:
FIASKO
Junior

aaleksandrenko: 19.06.2025 12:57
FIASKO: 19.06.2025 12:47
попереднє речення було про укрпошту. та і при чому алі до нашого мита :insane:
Тому що продавці вказують вартість свого продукту та його назву. А від цього і залежить буде мито чи ні.

Відправлено через 8 хвилин 24 секунди:
acm_fan
Тоже хочешь, но стесняешься? :laugh:
tablestikus
Member

FIASKO
ще залежить від того чи полізе митниця в середину посилки чи ні.
LiquidStorm
Member

tablestikus: 19.06.2025 14:38 FIASKO
Тут більш актуальне питання аби не вкрали, останнім часом випадків побільшало :-/

P.S. Доповню до попередньої відповіді: свої проци брав не боксові, в блістері. Як реагують на коробочні - не знаю.
Hotspur
Member

acm_fan: 19.06.2025 13:02Пан консультируется по таможенным сборам в Украине с китайскими девчулями на саппорте
ору в голос
TypStar
Member

FIASKO: 17.06.2025 13:29 Доброго дня. Хтось замовляв процесори на алі нещодавно? Ті що вище 150 евро. Як зараз ситуація з митами? продавець вказує реальну вартість чи менше 150?
дякую за відповіді
з процесорами з Алі найбільша проблема не в миті а те що в Латвії їм дуже часто крадуть в сортувальному центрі.
FIASKO
Junior

LiquidStorm: 19.06.2025 15:23
tablestikus: 19.06.2025 14:38 FIASKO
Тут більш актуальне питання аби не вкрали, останнім часом випадків побільшало :-/

P.S. Доповню до попередньої відповіді: свої проци брав не боксові, в блістері. Як реагують на коробочні - не знаю.
теж взяв у блістері з оранж пломбою. сподіваюсь доїде :rolleyes:
Denon480
Junior

aaleksandrenko
Привет, подскажите что это значит? Это плохо или хорошо?
[20.06.2025 13:25:56] В митному оформленні відмовлено
Во вторник пришло на вайбер уведомление о подтверждении стоимости товара, я всё скинул, там цена была 156$ и вот сегодня такое нашёл на сайте https://cabinet.customs.gov.ua/post
Я первый раз с таможней имею дело
При этом на сайте укрпочты до сих пор написано:
Знаходиться в митниці чекає пред'явлення інспектору митниці

09.06.2025, 22:29:04

03928, ТЕРМІНАЛ,

Україна

Отправлено спустя 42 минуты 2 секунды:
Потом информация обновилась на Попередня інформація не потребує рішення митниці
И через 8 минут снова обновилась Отримано від оператора тимчасовий або додатковий реєстр
Как я понял продавец указал стоимость товара 38 евро, там было так написано.

Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
И спустя 10 минут оформлення завершано надеюсь это всё
Hotspur
Member

Denon480: 20.06.2025 19:23И спустя 10 минут оформлення завершано
магія :D
Denon480
Junior

И не говори шо они там курят, то отказ то оформление завершено, хотя я информацию подал ещё во вторник.
Ответить