Якщо з закритих, то від себе можу сміливо рекомендувати Fiio FT1, їх можна зараз увірвати за ~115$ з алі. Озвучені баєри відомі своїми "різкими" високими, що декому може не зайти. Якщо і брати баєри, то напевно все ж одразу оновлені DT770 PRO X (не LE). З відкритих сенхи HD560S, Fiio FT1 PRO, Aune AR5000, Hifiman Eidion XS (багато жаліються на комфорт оголів'я, але в плані звуку за їх ціну щось краще практично не знайти).NUN4AG: ↑ 19.06.2025 15:49 1. Що краще для ігор (переважно сінглплеєрних, але інколи можна і щось змагальне) та музики (переважно з басами та електронікою) - DT 990 PRO чи DT 770 PRO (наче одне й те саме, але з відкритими та закритими вухами). В чому комфортніше буде сидіти хоча б по 2-3 години ввечорі і в чому буде кращий звук в іграх та вишезгаданій музиці?
2. Яку для таких вух (якщо їх можна вважати гідними варіантами) краще обрати звукову картку? Creative Sound Blaster X4/Creative Sound BlasterX G6 чи внутрішніх Creative Sound BlasterX AE-5 Plus/Creative Sound BlasterX AE-7 достатньо?
Чи може це все шлак чи маркетинговий оверпрайз і треба дивитися на інші варіанти? Вуха на 80 Ом брати для ПК з подібними картками?
Завтра збиратиму ПК, а після хочу придбати більш-менш нормальне аудіо обладнення (до цього звуковух не було, а з вух максимум Кракени). Мені профі обладнення не потрібне, але хочеться, щоб було надійне, більш-менш універсальне і адекватне за співвідношенням ціна/якість (умовно десь до 500-550$ на все).
По джерелу, якщо мова про FT1, то нічого особливого там і не треба власне, якщо мамка з адекватним набортним аудіо типу ALC1200/1220/4080 скоріше за все цього буде достатньо, обв'язка звісно багато вирішує, але зачасту їх мінімально адекватно обв'язують, на відміну від бюджетних досок з ALC892/897. Якщо ж хочеться щось серйозне десктопне, то напевно Fiio K11 оптимальний варіант. З внутрішніми я б особливо зараз не зв'язувався через особливості, як ото наводки від інших компонентів у системі.