PC/Xbox Game Pass

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Member

Изображение
Пропоную обговорювати сервіс, та все з ним пов'язане, а також публікувати календар виходу/видалення ігр

Відправлено через 5 хвилин 8 секунд:
31 травня 2025 року підписку покинуть наступні ігри:

*Cassette Beasts (ПК і консолі)
*Firework (ПК)
*Humanity (ПК і консолі)
*Remnant 2 (ПК і консолі)
*Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer (ПК і консолі)
dimon2277
Member

я так розумію в стімі її ще немає? типу як еапідписки?
Reinmar
Member

dimon2277
Ні, але були слухи про це
Reinmar
Member

Наступні оновлення:

Tom Clancy's The Division 2 - 27 травня
To a T - 28 травня
Metaphor: ReFantazio - 29 травня
Spray Paint Simulator - 29 травня
Crypt Custodian - 3 червня
Symphonia - 3 червня
Reinmar
Member

Попередній список на червень:
Crypt Custodian — 3 червня.
Symphonia — 3 червня.
Zenless Zone Zero — 6 червня.
Warhammer 40,000: Space Marine Master Crafted Edition — 10 червня.
Rainbow Six Siege X — 10 червня.
The Alters — 13 червня.
FBC: Firebreak — 17 червня
maxn
Member

31 травня 2025 року підписку покинуть наступні ігри:

Мне очень сильно не нравятся когда игры покидают гейм пас. что на гейм пасе что на пс плюс. Я чёт про это никогда не думал об этом. думал игры там навсегда просто иногда дополняются, пока не захотел в резидент эвил 3 поиграть на плойке, а оказалось за день до моей хотелки от туда убежал. :(
Sub-Zero
Member

maxn: 31.05.2025 17:42Мне очень сильно не нравятся когда игры покидают гейм пас
Ну так купил и оно твоё, а взял в оренду - не твоё.
divinity
Member

Sub-Zero
ти будеш здивований, але навіть купівля гри - це по факту оренда, почитай EULA, там може статися все що завгодно, сервера закриються і все, грати ти не зможеш. Та навіть і стім, якщо з ним щось стається, гра не твоя. Тільки купуючи в ГОГ(і подібних) у тебе залишається копія гри, яку ти можеш ставити як завгодно коли завгодно.
maxn
Member

Sub-Zero
Зачем покупать игру за условные 40 баксов, если в гейм пасе за 100 грн все бесплатно?
Васильович
Member

Ділюся досвідом по шарінгу Xbox Game Pass Ultimate на ПК, може комусь згодиться:
1. На Xbox One (принципової різниці в версії консолі нема) створив НОВИЙ обліковий запис з новою поштою на Outlook.com; фізично знаходжуся в Україні; на консолі регіон Туреччина; зробив консоль домашньою для нового акаунту (це треба, щоб з мого основного акаунта на консолі також працював Game Pass).
2. В новому акаунті на консолі додав платіжний метод - "Інтернет картку" (віртуальну карту) від Приватбанку (MasterCard - але це ніяк не впливає); адресу в Туреччині вказав вигадану, але загуглив валідний індекс; ім'я власника карти (своє) вказав реальне.
3. Купив на консолі підписку Xbox Game Pass Ultimate; на 1 червня 2025 по курсу вийшло 332,64 грн.
4. На ПК з Windows 10 22H2 зайшов у програму Microsoft Store з даними облікового запису з купленою підпискою, а в програму Xbox - з даними свого власного MS акаунту; програма Xbox видає попередження про невідповідність акаунтів, але це можна ігнорувати і встановлювати ігри.
5. На двох інших ПК з Windows 11 повторив трюк (в Microsoft Store - акаунт з підпискою, в Xbox - особистий акаунт власника ПК).

Результати:
- на консолі для основного акаунту доступні ігри з підписки
- на трьох ПК доступні більшість ігор з підписки (є обмеження на деякі онлайн проекти чи ігри, які мають власний ланчер)
- на всіх девайсах можна грати одночасно, навіть в однакові ігри (перевірили на Minecraft, Among Us)
- всілякі ачівки, сейви, друзі у всіх користувачів свої власні

Що не перевірив:
- ліміт на кількість ПК (чув інформацію про 20 ПК, а на Реддіті читав інфу від китайців, що в них цілі інтернет-кафе на 50 машин працюють під єдиним акаунтом з підпискою)
- роботу цього методу для Game Pass for PC (він дешевший, але мені треба було мати підписку і на консоль)

Недоліки:
- треба давати пароль від акаунту з підпискою
- не всі ігри працюють на ПК (згадував вище)
Reinmar
Member

maxn
Майкрософтские и от их партнеров не удаляются, от ЕА тоже, сторонние выходит надо следить и если интересна игра - пройти ее в первые месяцы, не засекал пока, но вроде как игры удаляют через полгода. Срок приличный в целом

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Васильович
Тобто отримуємо за 333 гривні доступ на декілька пристроїв? Цікава інформація :up:
Васильович
Member

Reinmar: 02.06.2025 13:48Тобто отримуємо за 333 гривні доступ на декілька пристроїв?
Так, все вірно.
Можна на Xbox через домашню консоль (до 5 штук), і на ПК описаним способом (до 20 чи 50 штук - поки остаточно не ясно).
Балтазар
Member

Васильович: 02.06.2025 13:09 3. Купив на консолі підписку Xbox Game Pass Ultimate; на 1 червня 2025 по курсу вийшло 332,64 грн.
Це в Турції такі ціни? Я б за таку ціну залюбки купив би Ультімейт щоб через XCloud пограти в ЮФС на ПК.
Васильович
Member

Балтазар: 11.06.2025 12:20Це в Турції такі ціни?
Так, в Туреччині :)
Балтазар: 11.06.2025 12:20через XCloud пограти в ЮФС на ПК
Здається, для цього треба буде з VPN заходити.
Але мені не актуально, тому не перевіряв і точно сказати не можу.
Reinmar
Member

Друга половина червня:
The Alters - June 13
FBC: Firebreak - June 17
Crash Bandicoot 4: It's About Time - June 17
Lost in Random: The Eternal Die - June 17
Rematch - June 19
Against the Storm - June 26

Крутих проектів немає, ну може фанатів Remedy зацікавить FBC: Firebreak, насолоджуємось далі шикарними квітнево-травневими релізами)
Reinmar
Member

Попередній список на липень:

11 липня — Tony Hawk's Pro Skater 3+4
23 липня — Wheel World
24 липня — Wuchang: Fallen Feathers
29 липня — Grounded 2 (Early access)
Reinmar
Member

Апдейт від Майкрософт по іграм, які будуть додані в кінці червня-на початку липня:
26 червня – Warcraft 1-3 Remastered
30 червня – Call of Duty: WWII
1 липня – Little Nightmares 2
1 липня – Rise of the Tomb Raider (повернення гри в Game Pass)
Entar
Member

Доброго дня, думаю придбати собі гейм пас, в принципі ціна мене влаштовує, але бачу тут в темі що пишуть коштує 100 грн, і що ультимейт версія є "не для України".

Чи правильно я розумію що якщо зареєструватися через Турцію чи ще когось то буде воно 100 грн коштувати і чи варте воно того/які мінуси? Дякую!
Dremjke
Member

Entar
PC GamePass офіційно доступний для Україні, якщо раніше на MS-акаунті не було геймпасу - то перші 14 днів 39.99грн, місячна підписка 230грн. Пройти якусь новинку, яку додають в геймпас - імба пропозиція.
Для ікбосксу в Україні геймпас офіційно недоступний. Вже давно не в темі, останній раз цим займався в 2020 році, але якщо зараз Турція/Аргентина доступна, то ціни мають бути дешевими і буде топ. Але це потрібно цікавитись на профільних ресурсах.
Entar
Member

Dremjke: 19.06.2025 18:15 PC GamePass офіційно доступний для Україні, якщо раніше на MS-акаунті не було геймпасу - то перші 14 днів 39.99грн, місячна підписка 230грн. Пройти якусь новинку, яку додають в геймпас - імба пропозиція.
Беру я цей геймпас, з Туреччиною поки не заморочуюсь, якщо що потім, але це не точно. В принципі 230 грн це ціна менше ніж маленьке відерце кфц з пивом, так що можна собі дозволити.)
Тим паче що для мене все-таки має значення як я вже зрозумів ота от вся епопея з ачівками, але я не готовий купувати ряд ААА ігр по повній вартості, я про ті ігри які я пройшов би максимум 1 раз і то не факт що до кінця.
Ответить