Fractal Design випустила свою першу гарнітуру для геймерів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Fractal Design випустила свою першу гарнітуру для геймерів

Ціна трохи висока, а так наче без викрутасів, все по ділу
yariksom
Member

Seraphim: 19.06.2025 13:46 Пропоную обговорити Fractal Design випустила свою першу гарнітуру для геймерів

Ціна трохи висока, а так наче без викрутасів, все по ділу
Для першого продукту ціна занадто висока, можливо якість якась захмарна, але за ці гроші є audio-technica, яка вже перевірена часом або іменита соні.
Lekrs
Member

Всі ці гарнітури, це таке г. по звуку.
s1R1us
Member

Кожному ігроману бажаю придбати нормальні вуха, по типу баєрів, сенхів, ат та забути весь цей непотріб на довгі роки ;)
Enjthesilence
Member

s1R1us: 19.06.2025 15:04 Кожному ігроману бажаю придбати нормальні вуха, по типу баєрів, сенхів, ат та забути весь цей непотріб на довгі роки ;)
а що з такого є з хорошим мікрофоном?
Kashtan
Member

Enjthesilence: 19.06.2025 15:09
s1R1us: 19.06.2025 15:04 Кожному ігроману бажаю придбати нормальні вуха, по типу баєрів, сенхів, ат та забути весь цей непотріб на довгі роки ;)
Окремо мікрофон взяти та навушники. Не порівняти по якості будь-якої гарнітури.
ASTON
Member

Воно то все класно, але майже всі вони проводні. А як безпроводні, то ціна фантастична.
От де байери ігрові, безпроводні за 200 долл?
А чесно кажучи після 9 років на бездротовій гарнитурі обратно вже ні за які коврижки.
Ortyomko
Member

ASTON: 19.06.2025 15:20
Воно то все класно, але майже всі вони проводні. А як безпроводні, то ціна фантастична.
А чесно кажучи після 9 років на бездротовій гарнитурі обратно вже ні за які коврижки.
що таке ігрові?
у мене АТ-М50ХБТ2. Безпровідна. Бімба.
wolf359
Member

ASTON: 19.06.2025 15:20
Тут
спойлер
https://ek.ua/ua/BEYERDYNAMIC-MMX-200.htm
Enjthesilence
Member

Kashtan: 19.06.2025 15:16
Enjthesilence: 19.06.2025 15:09

ні, дякую. цікавить саме гарнітура, щоб були вуха з гарним мікрофоном. окремий мікрофон, ще більше дротів
NUN4AG
Member

Якщо шариш, то підкажи
1. Що краще для ігор (переважно сінглплеєрних, але інколи можна і щось змагальне) та музики (переважно з басами та електронікою) - DT 990 PRO чи DT 770 PRO (наче одне й те саме, але з відкритими та закритими вухами). В чому комфортніше буде сидіти хоча б по 2-3 години ввечорі і в чому буде кращий звук в іграх та вишезгаданій музиці?
2. Яку для таких вух (якщо їх можна вважати гідними варіантами) краще обрати звукову картку? Creative Sound Blaster X4/Creative Sound BlasterX G6 чи внутрішніх Creative Sound BlasterX AE-5 Plus/Creative Sound BlasterX AE-7 достатньо?
Чи може це все шлак чи маркетинговий оверпрайз і треба дивитися на інші варіанти? Вуха на 80 Ом брати для ПК з подібними картками?
Завтра збиратиму ПК, а після хочу придбати більш-менш нормальне аудіо обладнення (до цього звуковух не було, а з вух максимум Кракени). Мені профі обладнення не потрібне, але хочеться, щоб було надійне, більш-менш універсальне і адекватне за співвідношенням ціна/якість (умовно десь до 500-550$ на все).
Kashtan
Member

Enjthesilence: 19.06.2025 15:41
Kashtan: 19.06.2025 15:16
ні, дякую. цікавить саме гарнітура, щоб були вуха з гарним мікрофоном. окремий мікрофон, ще більше дротів
Чому дротів боїтесь? В мене 9 мишок на столі, всі дротові, акустика з окремим підсилювачем, клавіатура, роутер, зарядки з кабелями, справжнє спагеті на столі чорного кольору. Нічого поганого немає в проводах.
Enjthesilence
Member

Kashtan: 19.06.2025 15:50
Enjthesilence: 19.06.2025 15:41

Чому дротів боїтесь? В мене 9 мишок на столі, всі дротові, акустика з окремим підсилювачем, клавіатура, роутер, зарядки з кабелями, справжнє спагеті на столі чорного кольору. Нічого поганого немає в проводах.
перше питання чисто естетичного характеру, в мене все бездротове, а друге, мене просто бісять дроти, бо я їх відчуваю, особливо якщо дротова мишка, яка єлозить ковриком) але якщо є гарнітура з гарним мікрофоном, готовий потерпіти. все що знаходив, має крутий мікрофон, але посередній звук.
Telcontar
Member

Lekrs: 19.06.2025 14:59 Всі ці гарнітури, це таке г. по звуку.
Навіть недешеві "ігрові" гарнітури від Баєрів і Аудіо-Техніки? Поділіться вашим досвідом "хорошого звуку" :beer:
Nekros
Member

NUN4AG: 19.06.2025 15:49 Creative Sound Blaster X4/Creative Sound BlasterX G6 чи внутрішніх Creative Sound BlasterX AE-5 Plus/Creative Sound BlasterX AE-7 достатньо?
Це все гівно. Подивись на Audient ID4. Він легко розкачує вуха 300Ом, заявлено до 600Ом. Туди ще можна підключити нормальний динамічний мікрофон, колонки по балансу, вухи по балансу, поставити драйвери asio і грати без віндових затримок по звуку

Відправлено через 8 хвилин 44 секунди:
Enjthesilence: 19.06.2025 15:55 все що знаходив, має крутий мікрофон, але посередній звук.
Тому краще купити мікрофон окремо. Є гарні usb варіанти від maono та fifine до 100$. Ніяка гарнітура з ними не зрівняється

Відправлено через 4 хвилини 53 секунди:
Telcontar: 19.06.2025 16:02 Навіть недешеві "ігрові" гарнітури від Баєрів і Аудіо-Техніки? Поділіться вашим досвідом "хорошого звуку" :beer:
Є таке поняття як крива хармана. Вона має V образну АЧХ. Це стосується психоакустики що типу людям подобається коли багато басу і верху. Але є і момент у тому що нема середини і у іграх, особливо професійних, ти можеш слабо чути певні звуки по типу кроків. Байери і аудіо техніка це здебільшого професійні вуха котрі мають лінійну АЧХ, що може дати перевагу
Emply
Member

Хех, случайно наткнулся на новость, что Beyerdynamic теперь принадлежит китайцам... https://www.whathifi.com/headphones/100 ... nufacturer
Ortyomko
Member

Nekros: 19.06.2025 16:26 Є таке поняття як крива хармана. Вона має V образну АЧХ. Це стосується психоакустики що типу людям подобається коли багато басу і верху. Але є і момент у тому що нема середини і у іграх, особливо професійних, ти можеш слабо чути певні звуки по типу кроків. Байери і аудіо техніка це здебільшого професійні вуха котрі мають лінійну АЧХ, що може дати перевагу
саме тому у них є "ігрові" режими, які через еквалайзер міняють АЧХ до більш прийнятного у іграх. та сама G6 у мене непогано так змінювала АТХ-М50Х.
Последний раз редактировалось Ortyomko 19.06.2025 16:53, всего редактировалось 1 раз.
Sanьka
Member

s1R1us: 19.06.2025 15:04 та забути весь цей непотріб на довгі роки
Як тільки почув аудіо техніку та баєр, так і зробив.
:beer:
І вже багато років дивлюсь на "ігрові навушники" з посмішкою :gigi:
GreenMile
Member

Kashtan: 19.06.2025 15:50 Чому дротів боїтесь?
О, я теж не люблю кабелі. Справа не в страху, а в тому, що це просто незручно, коли це основний звуковий пристрій для ПК. У мене дротові лопухи, то вже задовбали по самі помідори. Той кабель постійно чіпляється за підлокітник мого крісла (у мене Кулік можете погуглити конструкцію), постійно перекручується при експлуатації, поки вуха лежать на столі і дріт звисає - часто або коти його смикають, або я сам за нього чіпляюсь і вуха летять в далекі далі зі столу, якщо треба хоча б на секунду встати із-за ПК, то треба їх знімати і потім надягати знову. Я вже дійшов до того, що просто сунгівскі бадси юзаю з ПК, хоча затички не люблю :gamer:
У вас може бути інакше, але це я до того, шоу всіх різні ситуації.
Kashtan: 19.06.2025 15:50В мене 9 мишок на столі, всі дротові, акустика з окремим підсилювачем, клавіатура, роутер, зарядки з кабелями, справжнє спагеті на столі чорного кольору. Нічого поганого немає в проводах.
Жах який :horror: У мене стіл з ПК - натурально робочий, тут все робиться, зокрема я за ним паяю, тому зайві кабелі по-перше, заважають, по-друге буває потрапляють туди, куди не треба. Один раз отак смикнув кабелем від навушників касетницю і розсипав на підлогу кілька сотень дрібних СМД-елементів :facepalm: Так шо цього пана я розумію як нікого :D
Telcontar
Member

Наче непоганий девайс, можна буде придивитись, особливо зі знижками:
Ответить