Новости
Последние статьи и обзоры
Intel запланувала нову хвилю звільнень. Цього разу на виробництві чипів
-
Dark_warrior
Junior
Пропоную обговорити Intel запланувала нову хвилю звільнень. Цього разу на виробництві чипів
Цього можна було і очікувати.. L3 в AMD X3D кеш наразі рішає всі питання .Енергоефективність в Intel просто зашкалює). Проблеми із LGA 1700 14tn . Квітка)
Цього можна було і очікувати.. L3 в AMD X3D кеш наразі рішає всі питання .Енергоефективність в Intel просто зашкалює). Проблеми із LGA 1700 14tn . Квітка)
-
Nekros
Member
Зкукожування першого ешелону до третього 
-
Mike88
Member
хай не переймаються, Китай всіх до себе забере 
-
Skiff93
Member
Маркетолухів женіть. Через них бідола інженерів змушують вижимати всі соки з чіпів аби гарні графіки малювати. Ну і останнє покоління без розгону показує непогану енергоефективність.Dark_warrior: ↑ 18.06.2025 15:32 Пропоную обговорити Intel запланувала нову хвилю звільнень. Цього разу на виробництві чипів
Інтел давай! Я хочу дешевий Райзен.
-
anatolikostis
Member
Два чая этому господину!Skiff93: ↑ 18.06.2025 15:49Маркетолухів женіть. Через них бідола інженерів змушують вижимати всі соки з чіпів аби гарні графіки малювати. Ну і останнє покоління без розгону показує непогану енергоефективність.Dark_warrior: ↑ 18.06.2025 15:32 Пропоную обговорити Intel запланувала нову хвилю звільнень. Цього разу на виробництві чипів
-
Kashtan
Member
П. Покращення.
-
Skiff93
Member
anatolikostis: ↑ 18.06.2025 15:51Два чая этому господину!Skiff93: ↑ 18.06.2025 15:49
Маркетолухів женіть. Через них бідола інженерів змушують вижимати всі соки з чіпів аби гарні графіки малювати. Ну і останнє покоління без розгону показує непогану енергоефективність.
Можна на квас поміняти - жарко для чаю
-
Rederst
Member
Згорів сарай гори і хата. Диви як китайська партія працює послідовно.
-
coffeeman
Member
Цей Бутан діє як кризисний менеджер з одним інструментом - молотком. А всі проблеми то цвяхи. Інтел вже в другому ешелоні, але визнання ще не настало.
-
Mikes
Member
Я так бачу 50$ млрд від Байдена по CHIPS Act інвестовані дуже гарно у відповідні кармани

-
Wahoo
Member
Можно, конечно, злорадствовать до посинения, но не хотелось бы скукоживания одного из двух полноценных игроков на рынке.
-
Skiff93
Member
Хуанг може купити Інтел за одну свою річну премію. Ну і антимонопольщикам скаже, що АМД ж дозволили АТІ купити.
-
Inqizitor2022
Member
То есть про планы выпуска 52 ядерного процессора можно тупо забыть?!
-
dead_rat
Member
Нагадало іншу компанію.
Витрати на маркетинг - 2 мільярди
Витрати на зп - 120 мільйонів
Вгадайте на чому вирішили економити?
Витрати на маркетинг - 2 мільярди
Витрати на зп - 120 мільйонів
Вгадайте на чому вирішили економити?
-
Sanьka
Member
Звільнять тих, хто проти нового сокету кожні 2 роки. Щоб не заважали компанії процвітати.
-
waryag
Member
Які 50? Не читайте інфопомийки. По акту інтел отримав приблизно 2 мільярди, і ще до 6 може отримати при виконанні умов.Mikes: ↑ 18.06.2025 16:23Я так бачу 50$ млрд від Байдена по CHIPS Act інвестовані дуже гарно у відповідні кармани![]()
![]()
Маркетологи і ко це головна причина, чому інтел зберігає котрий рік поспіль зберігає продажі і ринкову долю зі слабкими процесорами.Skiff93: ↑ 18.06.2025 15:49Маркетолухів женіть. Через них бідола інженерів змушують вижимати всі соки з чіпів аби гарні графіки малювати. Ну і останнє покоління без розгону показує непогану енергоефективність.
-
Telcontar
Member
Intel - це не якась там АМуДе! Це компанія першого ешелону, як за щось беруться, то роблять це завзято та якісно. От звільнять цих нікому непотрібних інженерів і випустять найкращі процесори на ринку з топовими енкодерами
© Володя
-
Звезда S0-2
Member
Что они не делают, не идут дела...
-
Skiff93
Member
Та по інерції беруть просто.waryag: ↑ 18.06.2025 18:14
Маркетологи і ко це головна причина, чому інтел зберігає котрий рік поспіль зберігає продажі і ринкову долю зі слабкими процесорами.
Брали...
А Core ultra даремно вони придумали - маси про це не знають і хочуть i5 і i7 не не якийсь ultra super mega max.
-
1234waltz
Member
Небувалі успіхи по впровадженню ангстрьомного техпроцесу так вразили Пропан-Бутана, що він вирішив скоротити надлишкових людей з виробництва.