Intel запланувала нову хвилю звільнень. Цього разу на виробництві чипів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Пропоную обговорити Intel запланувала нову хвилю звільнень. Цього разу на виробництві чипів

Цього можна було і очікувати.. L3 в AMD X3D кеш наразі рішає всі питання .Енергоефективність в Intel просто зашкалює). Проблеми із LGA 1700 14tn . Квітка)
Nekros
Member

Зкукожування першого ешелону до третього :gigi:
Mike88
Member

хай не переймаються, Китай всіх до себе забере :D
Skiff93
Member

Dark_warrior: 18.06.2025 15:32 Пропоную обговорити Intel запланувала нову хвилю звільнень. Цього разу на виробництві чипів

Цього можна було і очікувати.. L3 в AMD X3D кеш наразі рішає всі питання .Енергоефективність в Intel просто зашкалює). Проблеми із LGA 1700 14tn . Квітка)
Маркетолухів женіть. Через них бідола інженерів змушують вижимати всі соки з чіпів аби гарні графіки малювати. Ну і останнє покоління без розгону показує непогану енергоефективність.
Інтел давай! Я хочу дешевий Райзен.
anatolikostis
Member

Skiff93: 18.06.2025 15:49
Dark_warrior: 18.06.2025 15:32 Пропоную обговорити Intel запланувала нову хвилю звільнень. Цього разу на виробництві чипів

Маркетолухів женіть. Через них бідола інженерів змушують вижимати всі соки з чіпів аби гарні графіки малювати. Ну і останнє покоління без розгону показує непогану енергоефективність.
Два чая этому господину!
Kashtan
Member

П. Покращення.
Skiff93
Member

anatolikostis: 18.06.2025 15:51
Skiff93: 18.06.2025 15:49

Два чая этому господину!
:gigi: сто років цієї фрази не чув.
Можна на квас поміняти - жарко для чаю :rotate:
Rederst
Member

Згорів сарай гори і хата. Диви як китайська партія працює послідовно.
coffeeman
Member

Цей Бутан діє як кризисний менеджер з одним інструментом - молотком. А всі проблеми то цвяхи. Інтел вже в другому ешелоні, але визнання ще не настало.
Mikes
Member

Я так бачу 50$ млрд від Байдена по CHIPS Act інвестовані дуже гарно у відповідні кармани :lol: :lol: :lol:
Wahoo
Member

Можно, конечно, злорадствовать до посинения, но не хотелось бы скукоживания одного из двух полноценных игроков на рынке.
Skiff93
Member

Хуанг може купити Інтел за одну свою річну премію. Ну і антимонопольщикам скаже, що АМД ж дозволили АТІ купити.
Inqizitor2022
Member

То есть про планы выпуска 52 ядерного процессора можно тупо забыть?!
dead_rat
Member

Нагадало іншу компанію.
Витрати на маркетинг - 2 мільярди
Витрати на зп - 120 мільйонів

Вгадайте на чому вирішили економити?
Sanьka
Member

Звільнять тих, хто проти нового сокету кожні 2 роки. Щоб не заважали компанії процвітати.
waryag
Member

Mikes: 18.06.2025 16:23Я так бачу 50$ млрд від Байдена по CHIPS Act інвестовані дуже гарно у відповідні кармани :lol: :lol: :lol:
Які 50? Не читайте інфопомийки. По акту інтел отримав приблизно 2 мільярди, і ще до 6 може отримати при виконанні умов.
Skiff93: 18.06.2025 15:49Маркетолухів женіть. Через них бідола інженерів змушують вижимати всі соки з чіпів аби гарні графіки малювати. Ну і останнє покоління без розгону показує непогану енергоефективність.
Маркетологи і ко це головна причина, чому інтел зберігає котрий рік поспіль зберігає продажі і ринкову долю зі слабкими процесорами.
Telcontar
Member

Intel - це не якась там АМуДе! Це компанія першого ешелону, як за щось беруться, то роблять це завзято та якісно. От звільнять цих нікому непотрібних інженерів і випустять найкращі процесори на ринку з топовими енкодерами :super: © Володя
Звезда S0-2
Member

Что они не делают, не идут дела...
Skiff93
Member

waryag: 18.06.2025 18:14
Маркетологи і ко це головна причина, чому інтел зберігає котрий рік поспіль зберігає продажі і ринкову долю зі слабкими процесорами.
Та по інерції беруть просто.
Брали...

А Core ultra даремно вони придумали - маси про це не знають і хочуть i5 і i7 не не якийсь ultra super mega max.
1234waltz
Member

Небувалі успіхи по впровадженню ангстрьомного техпроцесу так вразили Пропан-Бутана, що він вирішив скоротити надлишкових людей з виробництва.
Ответить