Ну дійсно, студія ніколи за великі проєкти не бралася, їх найбільш «успішна» гра лейерз оф фір, але вони роблять за копійки топ, а інші(майже ВСІ) за дорого фуфло… і це я хейтер після таких слів, а не тут одні фанатики мені відповідають…AlexWest: ↑ 14.06.2025 08:05 IronWithin, виходить, що хтось на копійки здатен зробити гідно, а хтось з мішками грошей робить фуфло. Блубери великі молодці, і взагалі дивно, навіть дико, читати таку критику на них. У гри є проблеми, але анімації до них не надто належать.
Не знаю як ви(хоча тут очевидно…), а я пограв напевно в усі найгучніші релізи останніх років 10 так точно(інзоі і тому подібне не рахуємо) і стверджую що анімація гг в сх2 одна з найбільш бездарно зроблених, мало до того в грі стільки ходьби що цей сором через це конкретно напрягає, і це я не чіпав ще головоломки які як би кор геймплей і які не те що до ігор серії РЕ не дотягують, а зливають в хлам якимось торментед соулс чи край іс нот енаф чи навіть своїм же проєктам студії, можете написати чому кожна з них це триходовочка, варіант а - сакральне число, варіант б - розробник вміє рахувати тільки до 3, варіант ц - розробник боявся що аудиторія гри вміє рахувати тільки до 3