Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

vladka767: 06.06.2025 14:21На ПК есть 3 ГОВ?
Ні, це PS-ексклюзив.
VovaII
Member

Ainger
А Ви з геймпадом проходили? Із клавіатурою норм, чи не дуже?(думаю який собі до ПК взяти, для певних ігор?)

Відправлено через 46 секунд:
Dremjke: 06.06.2025 14:48Ні, це PS-ексклюзив.
:( Доведеться на Ютубі проходити.
waryag
Member

VovaII: 06.06.2025 15:04 :( Доведеться на Ютубі проходити.
Якщо є бажання, можна пройти на емуляторі.
VovaII: 06.06.2025 15:04 А Ви з геймпадом проходили? Із клавіатурою норм, чи не дуже?(думаю який собі до ПК взяти, для певних ігор?)
В абсолютній більшості випадків все проходиться і на клавомиші, але так менш зручно. Зараз китайці роблять непогані недорогі геймпади.
Vader
Member

Прохожу the outer worlds..По отзывам типа очень,даже ничего..Начал-скучно..Потом как залип!вкурил всю эту тему!Короче говоря,очень интересная игра!
Ну и очень красивая!Особенно у кого мониторчик типа оледа,то воще красоты неописуемые..Играю на геймпаде.. B-)
Neuromantic
Member

Взявся спробувати Starfield. 12 годин побігав - поки що більш-менш подобається, хоч і без вау-ефекту.
Dremjke
Member

По другому колу проходжу Elden Ring - так же цікаво, як і перший раз!
Амосфера, геймплей - на висоті! Сюжет, правда, тільки для галочки і з квестами без гайдів важко розібратися.
Panasi
Member

Dremjke: 12.06.2025 00:21 По другому колу проходжу Elden Ring - так же цікаво, як і перший раз!
Амосфера, геймплей - на висоті! Сюжет, правда, тільки для галочки і з квестами без гайдів важко розібратися.
Теж зараз другий раз перепроходжу. Повністю розділяю ваші враження. В мене другий раз все як по маслу йде, хоча в перший раз гра здавалась доволі складною. Можливо білд на 2 довгі мечі полегшує проходження. Хочу ще длс купити і пройти зразу після основного сюжету.
kairo
Member

Складність в Елдені сильно залежить від вдалого білда. Я зазвичай сам збираю білд, а в цей раз вирішив зробити на основі гайдів Fextralife, при чому я не шукав якогось ОР білда, просто щось цікаве. В результаті пройшов гру на чілі, усіх останніх босів з двох траїв пройшов. Самий складний бос для мене, це ті примахані рукасті чуваки Ревенанти. Я на них реально згорів в якийсь момент :mad:

Від гри відчуття такі, що за пару років можна вертатися і знову кайфонути.
Neuromantic
Member

Сьогодні вийшла The Alters, 610 грн в Steam. Придбав, трохи побігав. Годна фантастика, виглядає цікаво. Буду далі грати.
TheAlters-Win64-Shipping_2025_06_13_18_30_43_808.jpg
Вложения
TheAlters-Win64-Shipping_2025_06_13_18_33_46_643.jpg
mult
Member

Dremjke
Panasi
kairo
Я одне з проходжень закінчив на кінцівку lord of frenzied flame.
І от де я дійсно згорів це поки стрибав по могилах в низ :)
Це гірше любого боса, в один момент я думав здатись :)
Цю кінцівку закрили лише 16 відсотків гравців.
Я думаю причина в нелогічних квестах елден рінга.
З квестами тут повна біда, їх багато, але без гайдів не пройдеш і половини.
І це не правильно як на мене.
Загадковий і таємничий величний світ це добре, але ж можна було зробити квести по людські.
З.квестами грати цікавіше, бо ти не просто бігаєш і вбиваєш всіх, так є якийсь сенс гри і мета.
Але шукати гайди і розбиратись в них багатьом не цікаво і тяжко, в цьому і проблема гри.
Добротно зроблені квести тільки б додали грі плюсів.
В мене закрито всі досягнення в стімі на цю гру, і 90 відсотків з них не треба спеціально вибивати, просто грати по квестам.
Але це і найскладніше.
kairo
Member

mult: 13.06.2025 20:45З квестами тут повна біда, їх багато, але без гайдів не пройдеш і половини.
Так, відсутність нормального журналу квестів, це реально недолік гри. Для мене загадка, хто ті люди, які першими проходили квести, коли ще гайдів ніяких не було. Ну і фірмова тема Міядзакі, кудись пішов, щось зробив, все, повністю провалив весь ланцюжок квестів. Самі квести шикарні і повністю передають дух гри:
спойлер
Изображение
mult
Member

kairo
Так, квести чудові, їм би нормальну реалізацію і була б просто чудова гра.
Мені гра подобається і вже не раз грав.
Але в стімі я поставив негативний відгук, саме за квести.
Тому що для тих хто хоче сюжету, не можна просто сісти і грати, а годинами гуглити і вивчати квести з купою нюансів, щоб не провалить той чи інший квест.
При чому там всього стільки багато що фіг запамятаєш.
Я брав частинами, є певні регіони, вихід з яких тригерить переходи персонажів далі по квестам.
Тому закривав регіон і коли в гайді дозволяли йти далі, то йшов.
І тільки так побачиш всі квести і нічого не зламаєш.
Але це ніяк не вяжеться з відкритим світом Міядзакі.
Тут пішов не туди, чи пішов зарано, все, щось провалилось, щось трігернулось і тп.
Купа прихованих босів і локацій які знаходяться через ці квести.
Я проходження гри з усіма квестами не осилив за раз.
Пройшов більшу половину і робив передишку в місяць мабуть.
Гра тупо задушила своєю величиною і цим гуглінням гайдів.
Другий раз, коли вже знаєш то легше і гра не так душить.
Але ж перший раз треба ще витримать :)
Vader
Member

Neuromantic
Здорова,тоже ее начал..Че то не пойму,в меню настроек графона больше 60 кадров не поставить..Не знаешь как?

Отправлено спустя 2 минуты 55 секунд:
Разобрался)
Реально игрушка-пушка..Очень интересна..Помимо того очень красивая и атмосферная!Умеют! :up:
kairo
Member

mult: 13.06.2025 21:26Купа прихованих босів і локацій які знаходяться через ці квести.
Я думаю, що переважна більшість гравців при першому проходженні максимум 70% локацій бачили, бо частина так захована, що це треба нереальна вдача, щоб їх знайти. Я так гру пройшов і Маленію пропустив. Прийшлось вертатись та шукати дорогу до того дерева.
MaxZema
Member

Взяв за 700грн делюкс Алан Вейка 2. Пограв 4 години. Поки подобається. Але трохи важкувата гра для rtx3060ti :-/
Volodya811
Member

Порадьте, будь ласка, добрі українські ігри від наших студій, крім Сталкера.
kairo
Member

Volodya811: 13.06.2025 23:08 Порадьте, будь ласка, добрі українські ігри від наших студій, крім Сталкера.
Metro серія
Sherlock Holmes серія
Ostriv
Volodya811
Member

kairo: 14.06.2025 01:31
Volodya811: 13.06.2025 23:08 Порадьте, будь ласка, добрі українські ігри від наших студій, крім Сталкера.
Metro серія
Sherlock Holmes серія
Ostriv
Дякую! :beer:
Panasi
Member

kairo: 12.06.2025 02:01 Складність в Елдені сильно залежить від вдалого білда. Я зазвичай сам збираю білд, а в цей раз вирішив зробити на основі гайдів Fextralife, при чому я не шукав якогось ОР білда, просто щось цікаве. В результаті пройшов гру на чілі, усіх останніх босів з двох траїв пройшов. Самий складний бос для мене, це ті примахані рукасті чуваки Ревенанти. Я на них реально згорів в якийсь момент :mad:

Від гри відчуття такі, що за пару років можна вертатися і знову кайфонути.
Так, складність повністю залежить від білда. В інеті купа чітерстких білдів, коли збираючи певну комбінацію зі зброї, талісманів, навички і купи бафів виходить якийсь зламаний імбалансний мутант, що ваншотить босів. Мені такий підхід не подобається, тому що влом паритись з підготовкою перед кожною битвою і в принципі нецікаво грати зламаним кривим білдом. Але гра і так легко проходиться, якщо пилососити всю карту і не втрачати душі після смерті. Закінчив друге проходження на 175 рівні, бо всього один раз втратив душі після смерті, все інше пішло в прокачку. Маленія в цей раз відлетіла з 4-го разу, а останні боси з першого або другого. Два довгі мечі і звичайний удар в стрибку рулять, ніяких бафів і супер навичок. Самими важкими для мене були велетенські собаки і ворони)
Геральт
Member

Ukrainian Games Festival 2024
Ответить