Новости
Последние статьи и обзоры
Stellar Blade успішно стартувала в Steam: вже понад 150 тисяч одночасних гравців
-
Vlaad13
Member
я би з радістю подивився тести але з якоюсь недорогою системою у 1080
-
MessiaH
Member
Я ничего не накручивал, это такая убогая графика в игре
-
l-m
Member
Ага, а якже. Ось у тебе обидва на максимум
- спойлер
-
LordTornado
Member
Текстуры отвратительные даже в 4к... При этом игра потребляет 13гигов видеопамяти...
-
Samilo
Member
Нормальний слешер з трохи челенджовими босами. Корейці явно брали за орієнтир Нієр Аутомату але прикрутили більш м'ясну бойову систему.
Але ціна, звісно, зависока
-
Telcontar
Member
Шкода, що сюжетно вони й близько не підійшли до Автомати.Samilo: ↑ 13.06.2025 10:16 Нормальний слешер з трохи челенджовими босами. Корейці явно брали за орієнтир Нієр Аутомату але прикрутили більш м'ясну бойову систему.
-
Mercator
Member
Так наче на Оверах же сидимо, тут таке треба. Що не так не розумію?Vpupkin: ↑ 12.06.2025 21:41Для кого ти це робиш?MessiaH: ↑ 12.06.2025 20:21
Ты в нее играл вообще? По визуалу шляпа, даже левел дизайн убогий. После демки передумал брать вообще именно из-за убогой графики
Кому небайдуже як на твоїй системі ігри працюють?
-
Reinmar
Member
Я дійшов до висновку по постам, що хлопець не геймер,хлопець не грає в ігри,а грає в бенчмарки)) Але це відповідає тематиці форума.
-
MessiaH
Member
Reinmar
Это не бенчмарк, просто как играю, то могу записать геймплей для сравнения потом как апгрейд сделаю
Это не бенчмарк, просто как играю, то могу записать геймплей для сравнения потом как апгрейд сделаю
-
MessiaH
Member
Настоятельно рекомендую играть с использованием амд фср3 в нативе. Длсс 4 реализован крайне всрато в этой игре и без того убогая графика с ним становится ещё всратее
-
Vladys77
Member
В Game Pass я б може і спробував. А платити 2к грн за середню гру, коли Expedition 33 коштує 1,5к... Ну якось не логічно.
Відправлено через 3 хвилини 21 секунду:
Мені RPG з маленькими чоловічками з видом згори зовсім не заходять.
Відправлено через 3 хвилини 21 секунду:
Пробував якось демку Автомати і взагалі не зрозумів як в таке можна грати. Якась діабла, але в іншому оточенні.Samilo: ↑ 13.06.2025 10:16 Нормальний слешер з трохи челенджовими босами. Корейці явно брали за орієнтир Нієр Аутомату але прикрутили більш м'ясну бойову систему.
Мені RPG з маленькими чоловічками з видом згори зовсім не заходять.
-
DuckRider
Member
При чому тут байонета? Це не слешер. Скоріше інвалідний соулс. Пограв у демо: локації погані, бойовка жах, на цьому можна закінчити.Georgin: ↑ 12.06.2025 17:00 Як на мене, то до рівня Bayonetta не дотягує по всіх параметрах (навіть по візуальній частині - графіка ніби й сучасніша, а виглядає гірше), але грати можна.
Тільки ціна 50$ шось зависока, це ж не новинка і не ПК-ексклюзив.
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Нічого спільного з автоматою, та навіть зі слешерами. Це скоріше код веін.Samilo: ↑ 13.06.2025 10:16 Нормальний слешер з трохи челенджовими босами. Корейці явно брали за орієнтир Нієр Аутомату але прикрутили більш м'ясну бойову систему.
Отправлено спустя 5 минут 11 секунд:
Рандомні дропи в коридорах після "боса" в демо до 80 кадрів на ультра в нейтів 1080 + dlaa без 4к текстур. Оптимізація шляпа як для таких локаційVlaad13: ↑ 13.06.2025 01:49 я би з радістю подивився тести але з якоюсь недорогою системою у 1080
-
Samilo
Member
DuckRider
Настільки нічого спільного, що в грі є буквально контент з Нієр.
Настільки нічого спільного, що в грі є буквально контент з Нієр.