Konami та Bloober Team офіційно анонсували ремейк Silent Hill

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Konami та Bloober Team офіційно анонсували ремейк Silent Hill
Чекав на це 20 років)

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
"Shitted memorys" за рімейк не вважаю, одна з найгірших ігр серії, гірше за яку тільки пачінкоавтоматномобільна та сюжетно мертвий хомяк.
LetterBee
Member

Ценник главное чтобы был адекватным, 70$ за silent hill f как то многовато, я бы понял если бы это был проработанный опен ворлд типа элдена.
IronWithin
Member

Людська анімація ходьби/бігу буде на цей раз в комплекті, чи знову сором індустрії? :D
А якщо серйозно то студія дно, їм тільки рімейки для фанатів і робити, збільшуючи ігровий час подвоюючи кількість ходьби!
bigmonstr666
Member

оо перший сайлент то любов, музика атмосфера просто топ :super: а так як ремастер другого сайленту від поляків був чудовим, тому чекаємо :beer:

Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
LetterBee: 13.06.2025 09:32 Ценник главное чтобы был адекватным, 70$ за silent hill f как то многовато, я бы понял если бы это был проработанный опен ворлд типа элдена.
ну зараз за просте видання 1475 грн, це передзамовлення правда, але думаю за декілька днів до релізу ціна буде таж.

Отправлено спустя 3 минуты 8 секунд:
IronWithin: 13.06.2025 09:40 Людська анімація ходьби/бігу буде на цей раз в комплекті, чи знову сором індустрії? :D
А якщо серйозно то студія дно, їм тільки рімейки для фанатів і робити, збільшуючи ігровий час подвоюючи кількість ходьби!
непобачив ніякого сорому, щось ви наговорюєте. спецефічна ходьба але я думаю це зумовлене саме оригіналом.
не кожна студія може зробити гідний ремейк у наш буремний час, ремейк 2ї частини то вже показник. побачим що вони покажуть у своїй грі.
Lekrs
Member

Перший не грав, ремейк гляну
IronWithin
Member

непобачив ніякого сорому, щось ви наговорюєте. спецефічна ходьба але я думаю це зумовлене саме оригіналом.
Мені страшно уявити який ігровий досвід ви маєте якщо ви стверджуєте що з нею(ходьбою) все гаразд, слова про те що калічна, бездарно зроблена, убога ходьба зумовлена оригіналом … я навіть як це коментувати не знаю… ви дійсно думаєте що ці речі повʼязані чи ляпнули просто так?
Про те що не кожна студія може ремейк зробити, - хто хоче той робить, Demon souls, RE 2,3,4, Dead Space і це приклади тільки останніх років, і приклади якісні або навіть еталонні, не те що СХ2!
Я про це ж і казав, що у цієї студії тільки на фанатів надія, більше їх «навички» навряд комусь потрібні :-/
bigmonstr666
Member

ну а ви перший хто так негативно ставиться до механіки ходьби у цій грі. Вона не ідеальна, але нічого прям жахливого. ви взагалі грали у СХ2?
щось у вас якісь свої рахунки зі стідією, чи поляками, who knows

якщо б було все так жахливо, ця гра б не отримала такі схвальні відгуки, а студія проробила гарну роботу
MaxZema
Member

Скоріш за все IronWithin фанат іншої гри. Warhammer 40,000: Space Marine 2 наприклад :gigi:
Tetronga
Member

Конамі роками клепали пачінко в Японії по своїм франшизам. Потім подивились, побачили що індустрія живе на ремейкоремастерах і прийшли тут заробляти ще більше легкий грошей :lol:
Tyler
Member

хоч би зберегли цю тонку атмосферу першої гри хоч в якійсь мірі. Гра дуже специфічна, але люблю її найбільше з серії, такий прям сирий ентузіазм, пласкі і дьоргані текстури, це все якимось чином створювало дуже підходящий настрій. Сподіваюсь, буде діло.
Kullerok
Member

Очередная годнота. Такое нам нужно
IronWithin
Member

bigmonstr666: 13.06.2025 10:44 ну а ви перший хто так негативно ставиться до механіки ходьби у цій грі. Вона не ідеальна, але нічого прям жахливого. ви взагалі грали у СХ2?

якщо б було все так жахливо, ця гра б не отримала такі схвальні відгуки, а студія проробила гарну роботу
Ви 80% ігрового часу в сх2 якраз спостерігаєте цю анімацію, бо біганина це основа цієї гри, в ній окрім сюжету на любителя і найпростішої застарілої бойової системи більше нічого немає!
Про оцінки я вже писав що гра для фанатів яким чхати на якість, он стеллар блейд вийшла, сталкер 2, ассасіни і тд гарні оцінки… тільки ігри другосортний шлак!

Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
MaxZema: 13.06.2025 10:53 Скоріш за все IronWithin фанат іншої гри. Warhammer 40,000: Space Marine 2 наприклад :gigi:
Із ігор - ласт оф ас, боги війни, івіл візін, резіденти особливо ремейки, дед спейси, старкрафти, варкрафти, ера міфології, армія світу ексіго, драгон ейдж орігінс, хоррайзони і так далі.
А фанат я книг по вархаммер, а не ігор, не вгадали)
bigmonstr666
Member

IronWithin: 13.06.2025 12:13
bigmonstr666: 13.06.2025 10:44 ну а ви перший хто так негативно ставиться до механіки ходьби у цій грі. Вона не ідеальна, але нічого прям жахливого. ви взагалі грали у СХ2?

Ви 80% ігрового часу в сх2 якраз спостерігаєте цю анімацію, бо біганина це основа цієї гри, в ній окрім сюжету на любителя і найпростішої застарілої бойової системи більше нічого немає!
Про оцінки я вже писав що гра для фанатів яким чхати на якість, он стеллар блейд вийшла, сталкер 2, ассасіни і тд гарні оцінки… тільки ігри другосортний шлак!

Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
MaxZema: 13.06.2025 10:53 Скоріш за все IronWithin фанат іншої гри. Warhammer 40,000: Space Marine 2 наприклад :gigi:
Із ігор - ласт оф ас, боги війни, івіл візін, резіденти особливо ремейки, дед спейси, старкрафти, варкрафти, ера міфології, армія світу ексіго, драгон ейдж орігінс, хоррайзони і так далі.
А фанат я книг по вархаммер, а не ігор, не вгадали)

воу воу у нас тут хейтер зʼявився :lol: розмову можна не продовжувати)
AlexWest
Member

IronWithin: 13.06.2025 10:21 Мені страшно уявити який ігровий досвід ви маєте якщо ви стверджуєте що з нею(ходьбою) все гаразд, слова про те що калічна, бездарно зроблена, убога ходьба зумовлена оригіналом … я навіть як це коментувати не знаю… ви дійсно думаєте що ці речі повʼязані чи ляпнули просто так?
Про те що не кожна студія може ремейк зробити, - хто хоче той робить, Demon souls, RE 2,3,4, Dead Space і це приклади тільки останніх років, і приклади якісні або навіть еталонні, не те що СХ2!
Я про це ж і казав, що у цієї студії тільки на фанатів надія, більше їх «навички» навряд комусь потрібні :-/
Ходьба/біг там не набагато гірші, ніж в ремейках RE, враховуючи копійки, які Конамі виділила на SH2 ремейк. Якщо ви спробуєте йти/бігти, не думаю, що у вас вийде краще. Точно не так плавно, як у героїв Соулсів – буде ближче саме до приземленого Джеймса.
І загалом ремейкгідний, хоч і затягнутий. Не такий сором, як ремейк RE 3.
Prescott
Member

Ремейк 2й прошёл с удовольствием, даст бог и эту заценим :beer:
Yalg
Member

Отсутствие каких-либо кадров и скриншотов говорит о том, что разработка на ранней стадии. Поэтому до выхода Silent Hill Remake может пройти несколько лет.
Какой ранней стадии, какой несколько лет, половину материалов можно взять сразу из сх2, другая половина делается за месяцы на уже готовом фреймворке наработаном на сх2, двигло есть, музыка есть, звуки чуток обновить, модельки в немалой доле есть, текстур - валом.
daesz
Member

Оце бімба, єдиний СХ який досі не грав :shuffle:
AlexWest
Member

Yalg, в неті гуляє інфа, що 1 вийде в 2026, а 3 – в 2027. Їх роблять зараз обидві – паралельно. Щоб по Сайлент Гіллу на кожен фінансовий рік було. А на 2025 – DLC до SH2.
IronWithin
Member

AlexWest: 13.06.2025 14:43
IronWithin: 13.06.2025 10:21 Мені страшно уявити який ігровий досвід ви маєте якщо ви стверджуєте що з нею(ходьбою) все гаразд, слова про те що калічна, бездарно зроблена, убога ходьба зумовлена оригіналом … я навіть як це коментувати не знаю… ви дійсно думаєте що ці речі повʼязані чи ляпнули просто так?
Ходьба/біг там не набагато гірші, ніж в ремейках RE, враховуючи копійки, які Конамі виділила на SH2 ремейк
Як у вас так виходить, виділили копійки й не набагато гірше? Виходить всі інші розробники забагато витрачають? :D
AlexWest
Member

IronWithin, виходить, що хтось на копійки здатен зробити гідно, а хтось з мішками грошей робить фуфло. Блубери великі молодці, і взагалі дивно, навіть дико, читати таку критику на них. У гри є проблеми, але анімації до них не надто належать.
Ответить