Nintendo Switch 2 розійшлася тиражем понад 3,5 млн пристроїв усього за кілька днів після старту продажів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Nekros: 11.06.2025 16:27
Хочеш сказати що нін сторі адекватні ціни?
Наприклад hades, у стімі він коштує по скидці 4$, у нін сторі 25$ :gigi:
І так абсолютно зі всім. Ціна х5 незрозуміло за що
вы забыли упомянуть что и в нинтендо магазине есть скидки, и по скидке Hades стоил меньше 1 бакса.
зачем платить в Стиме в 4-е раза дороже?
Последний раз редактировалось Gorezilla 11.06.2025 16:58, всего редактировалось 1 раз.
taras_cs
Member

Demedik: 11.06.2025 15:09Как по мне для гейминга в дороге - Свитч 2 для экзов нинки, для всего остального - Дека.
Не за кермом, сподіваюсь?
Rabbitultra
Member

Grava: 11.06.2025 15:46 Круто. Як ціна на якусь гру (калькулятор) від якогось незрозумілого видавця може впливати на щось. В стімі була гра за 2к$, стім став лайном від цього чи що?
В нін сторі коштує 25, в США на пк коштує 25.
Для майже всього світу ціна та сама, це нам тут щастить що адекватні видавці ще ставлять регіональні ціни.
Але не дуже зрозуміла претензія, адже у Н нема таких гнучких регіональних цін, а в валюті вартість однакова

Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Gorezilla: 11.06.2025 16:55
вы забыли упомянуть что и в нинтендо магазине есть скидки, и по скидке Hades стоил меньше 1 бакса.
зачем платить в Стиме в 4-е раза дороже?
На пк він менше ніж на -60% не буває судячи зі стімдб, проте в нінтендо сторі був на -96%? Цікаво
Grava
Member

Nekros: 11.06.2025 16:27Хочеш сказати
Я хочу сказати що твій приклад калькулятора тупий.
адекватні ціни
як на мене ціни на ігри взагалі неадекватні
Наприклад hades, у стімі він коштує по скидці 4$, у нін сторі 25$
і там і там 25$ :D якщо не брати до уваги регіональні ціни. і ціну по знижці регулює не нінтендо :laugh: тому питання до видавця чому у стім 4$ (десь у південній америці) а у ешопі 8$ (по знижці).
Rabbitultra: 11.06.2025 17:06проте в нінтендо сторі був на -96%? Цікаво
в ешопі максимальна знижка 65% була
Взагалі кому цікаво - https://www.dekudeals.com/ "аналог" steamdb для ешопа.
Последний раз редактировалось Grava 11.06.2025 17:18, всего редактировалось 1 раз.
Gorezilla
Member

Rabbitultra: 11.06.2025 17:06
На пк він менше ніж на -60% не буває судячи зі стімдб, проте в нінтендо сторі був на -96%? Цікаво
региональные цены, относительно легко между ними переключаться. Лично я покупал в польском, финском и японском регионе нинтендо шопа. В случае Hades я посмотрел цену в Аргентине - 1107 песо.
Rabbitultra
Member

Gorezilla: 11.06.2025 17:18
Rabbitultra: 11.06.2025 17:06
региональные цены, относительно легко между ними переключаться. Лично я покупал в польском, финском и японском регионе нинтендо шопа. В случае Hades я посмотрел цену в Аргентине - 1107 песо.
І Джон нінтендо не банить за абуз Аргентини?
taras_cs
Member

Tetronga: 11.06.2025 15:05Бро що ти несеш? У Xbox One в 2013 було 8 гігабайтів DDR3 пам'яті, це був такий лютий позор від якого всі сміялись
One X вийшов через кілька років (2017?)
Навіщо ти порівнюєш чипи пам'яті LPDDR5 і GDDR(5)? Це абсолютно різні речі. Мобілки з 12 гб пам'яті вже років 8 випускаються
І яке залізо (портативне тим більш) зараз добре порається з UE5? В тебе Сталкер 2 на ПК не фрізить хочеш нам сказати?
Так, 2017 рік, я помилився.
Я порівнюю об'єм загальної пам'яті, а не тип.

Мій поінт в тому, що 12ГБ спільної пам'яті не вистачить на 5-7-8 років. Навіть для FullHD + DLSS.
Нові аля Стім Декі вийдуть доволі скоро такі, що Сталкер 2 на них літатиме, а Свитч 3 коли вийде?

Изображение
Gorezilla
Member

Rabbitultra: 11.06.2025 17:20
І Джон нінтендо не банить за абуз Аргентини?
лавочку с японским ешопом прикрыли в марте этого года(только карты местных банков), именно про Аргентину увы не скажу
Rabbitultra
Member

Gorezilla: 11.06.2025 17:27
лавочку с японским ешопом прикрыли в марте этого года(только карты местных банков), именно про Аргентину увы не скажу
Цікаво. Просто Н це компанія яка за цент удавиться. Взагалі дивно що такий абуз працював
lostsoulforever
Member

Не розумію ажіотажа, мабуть я не цільова аудиторія :insane:
kairo
Member

taras_cs: 11.06.2025 17:21 Мій поінт в тому, що 12ГБ спільної пам'яті не вистачить на 5-7-8 років. Навіть для FullHD + DLSS.
Нові аля Стім Декі вийдуть доволі скоро такі, що Сталкер 2 на них літатиме, а Свитч 3 коли вийде?
Це портативка. Ніхто на ній не буде грати на Ультра налаштуваннях. Там будуть Лоу або навіть Ультра Лоу налаштування. Ви на тому 8'' дісплеї різниці між ультра та мід текстурами не побачите все одно. Такі налаштування для +25'' моніторів комп'ютерів із повноцінним залізом.
Zaurak
Junior

taras_cs: 11.06.2025 17:21
Tetronga: 11.06.2025 15:05Бро що ти несеш? У Xbox One в 2013 було 8 гігабайтів DDR3 пам'яті, це був такий лютий позор від якого всі сміялись
Навіщо ти порівнюєш чипи пам'яті LPDDR5 і GDDR(5)? Це абсолютно різні речі. Мобілки з 12 гб пам'яті вже років 8 випускаються
І яке залізо (портативне тим більш) зараз добре порається з UE5? В тебе Сталкер 2 на ПК не фрізить хочеш нам сказати?

Мій поінт в тому, що 12ГБ спільної пам'яті не вистачить на 5-7-8 років. Навіть для FullHD + DLSS.

Изображение
Якщо вони запустили Відьмака 3 на першому Сичу то про що мова. Коли є бажання можна все адаптувати під наявне залізо. Це портатив та лайтовий домашній фан на тв в кругу сім'ї, а не настільний ПК з 4к 144 гц монітором. Тай ми не знаємо які у них плани, може останньою ревізією буде олед прошка з більшою оперативку та іншим процом. Так що набирайтеся терпіння, прийдеться їх хейтити на паротязі 8 років :rotate:
Demedik
Member

LetterBee: 11.06.2025 15:51 Я тоже до конца сидел с пс4, потом когда обновился до 5-й пожалел что не сделал этого раньше. Везде выбираешь режим производительности и играешь в 60фпс и система консоли после четверки казалась ракетой, на пс4 все очень медленное и дерганное, даже меню.
Все зависит от игр. К примеру сейчас у меня плойка, чтобы иногда поиграться в Legend of dragoon. Все остальные игры уже есть на ПК, разве что новый Death Stranding 2 интересует(спокойно подожду). Если конечно, если ПС это единственная игровая платформа и/или есть экзы которые - то как бы почему бы и не обновиться.

Возвращаясь к Сычу - то Дека дает хорошие и частые распродажи + гарантию, что если будет игра куплена на него она пойдет и на других подобных девайсах, в т.ч. ПК. Про сыча пока такой уверенности нет(первый раз они сделали нормальную обратную совместимость). Да и когда выйдет Дека 2, то не надо будет еще раз платить, чтобы получить улучшенную версию на него.

Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
taras_cs: 11.06.2025 16:57
Demedik: 11.06.2025 15:09Как по мне для гейминга в дороге - Свитч 2 для экзов нинки, для всего остального - Дека.
Не за кермом, сподіваюсь?
Я слишком ленив для этого. :) Я настолько ленив, что мне лень чуть-чуть ускорится чтобы успеть на "тот" светофор. Когда до войны катался в Киев, всегда ездил на поезде... бо лень так далеко гнать и лень ездить по киевскому трафику(включая абсолютное не знание города с точки зрения водителя).
taras_cs
Member

kairo: 11.06.2025 17:40
taras_cs: 11.06.2025 17:21 Мій поінт в тому, що 12ГБ спільної пам'яті не вистачить на 5-7-8 років. Навіть для FullHD + DLSS.
Це портативка. Ніхто на ній не буде грати на Ультра налаштуваннях. Там будуть Лоу або навіть Ультра Лоу налаштування. Ви на тому 8'' дісплеї різниці між ультра та мід текстурами не побачите все одно. Такі налаштування для +25'' моніторів комп'ютерів із повноцінним залізом.
Я і на своєму 4K 65" можу не помітити різниці, настільки круті сучасні рушії ігор.
Я відповідав на запитання. Про Сталкер 2 з фрізами - не мій поінт: "І яке залізо (портативне тим більш) зараз добре порається з UE5? В тебе Сталкер 2 на ПК не фрізить хочеш нам сказати?"
Отже, які там налаштування та таке інше - треба питати пана Tetronga

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Мій поінт був про Unreal Engine 5 (та наступні покоління) на Switch 2
erkins007
Member

Seraphim: 11.06.2025 13:21
Tetronga: 11.06.2025 13:05 Пропоную обговорити Nintendo Switch 2 розійшлася тиражем понад 3,5 млн пристроїв усього за кілька днів після старту продажів

Більше, ніж Стім Дек за 3 роки. Фанатики Габєна, шо з фейсайді? :gigi:
Все прекрасно, і дешево на розпродажах, а ти грай в маріокарт за 80$ і судячи з новини що вже знайшли лазійку для взлому - не загорами і ємулятор другого світча
Зачем за 80? Я купил первый свич лайт за 6к по скидке, чипонул его и играю во все игры Нинтендо бесплатно. Та же судьба ждёт и второй после взлома. А для ПК игр у меня есть ПК
dreikk91
Member

LetterBee: 11.06.2025 15:51
Demedik: 11.06.2025 15:09 Посмотрим какое будет принятие свитча 2. Вон некоторые, в т.ч. и я, до сих пор сидят на плойки 4(
Я тоже до конца сидел с пс4, потом когда обновился до 5-й пожалел что не сделал этого раньше. Везде выбираешь режим производительности и играешь в 60фпс и система консоли после четверки казалась ракетой, на пс4 все очень медленное и дерганное, даже меню.
Раніше сонібої мені доводили, що людське око не бачить більше 24 кадрів
Draqoon
Member

dreikk91: 11.06.2025 19:38
LetterBee: 11.06.2025 15:51

Я тоже до конца сидел с пс4, потом когда обновился до 5-й пожалел что не сделал этого раньше. Везде выбираешь режим производительности и играешь в 60фпс и система консоли после четверки казалась ракетой, на пс4 все очень медленное и дерганное, даже меню.
А зараз це роблять стімдеком в ааа іграх :gigi:
Tetronga
Member

Grava: 11.06.2025 15:46 Круто. Як ціна на якусь гру (калькулятор) від якогось незрозумілого видавця може впливати на щось. В стімі була гра за 2к$, стім став лайном від цього чи що?
Це плата за елітарність, за приналежність до чогось високого і прекрасного :teacher:

Відправлено через 3 хвилини 37 секунд:
taras_cs: 11.06.2025 17:21

Изображение
Ці недоконсолі недоноутбуки на віндах і лінуксах коштують дорожче свіча і дуже швидко застарівають. Що сьогодні Стім Дек тягне? Тільки інді
А свіч два проживе 8 років і всі будуть під нього тужитись і випускати ігри, бо на фоні сича всі ці стімдеки просто всеодно що неіснуючі пристрої
_Andrik_
Member

Draqoon: 11.06.2025 19:45
dreikk91: 11.06.2025 19:38
А зараз це роблять стімдеком в ааа іграх :gigi:
Ви реально порівнюєте стаціонарний пристрій з автономним? Маю і ПС5, і стімдек ,і не самий слабий ПК якщо що .

Відправлено через 4 хвилини 54 секунди:
Tetronga
..Що сьогодні Стім Дек тягне?...
Майже все для чого він створений і навіть більше.
Впевнений, що хіти нінтендо ( маріо , маріо і маріо теж потягне :lol: ) окрім хіба що Зельди
AFU_power
Member

Tetronga: 11.06.2025 20:15Що сьогодні Стім Дек тягне?
все що не має в обов'язкових вимогах трасування, 800р екран та середній проц з рдна вирішують. Навіть відносно свіжі ігри, навіть сталкер2 можна цілком пройти на деку
Ответить