Новости
Последние статьи и обзоры
Ентузіасти знайшли спосіб «подружити» плати EVGA Z690 з відеокартами GeForce RTX 50‑ї серії
-
Rederst
Member
Пропоную обговорити Ентузіасти знайшли спосіб «подружити» плати EVGA Z690 з відеокартами GeForce RTX 50‑ї серії
Не дуже гарно з боку виробника робити так.
Не дуже гарно з боку виробника робити так.
-
Enjthesilence
Member
ну це мув гнід обіженок, тому що страждають юзери, а нвідя срати хотіла на евгуKimRomik: ↑ 11.06.2025 14:37 тут мені згадується конфлікт Nvidia та EVGA, через що останні вирішили перестати випускати відеокарти аід зелених
може вищезгадана проблема не випадковість та цілеспрямований саботаж
-
Devijack
Member
Де ці ентузіасти взяли материнки EVGA я на розетці знайшов лише дві і то десь поховані в минулому. Це якесь збочення купувати подібне а потім з допомогю скотча намагатись це налагодити.
Нагадало Вано зі Сталкера "Все що неможливо полагодити ізолентою - ремонту не підлягає"
Нагадало Вано зі Сталкера "Все що неможливо полагодити ізолентою - ремонту не підлягає"
-
KimRomik
Member
задача виробника робити максимальну сумісність з як можна більше платами, очевидно ж в цілях продати як можна більше, а не перетворювати всіх на бета тестерів з напівробочим продуктомEnjthesilence: ↑ 11.06.2025 14:43ну це мув гнід обіженок, тому що страждають юзери, а нвідя срати хотіла на евгуKimRomik: ↑ 11.06.2025 14:37 тут мені згадується конфлікт Nvidia та EVGA, через що останні вирішили перестати випускати відеокарти аід зелених
Последний раз редактировалось KimRomik 11.06.2025 14:52, всего редактировалось 3 раза.
-
VovaII
Member
— І досі "Ізолента — наше все!"?
А може все простіше: перестали отримувати специфікації нових відях(бо відмовились від їх виробництва), — от не врахували нюанс, про який не знали?
А може все простіше: перестали отримувати специфікації нових відях(бо відмовились від їх виробництва), — от не врахували нюанс, про який не знали?
-
Rederst
Member
Не верзи дурниць.VovaII: ↑ 11.06.2025 14:49 — І досі "Ізолента — наше все!"?
-
VovaII
Member
Rederst: ↑ 11.06.2025 15:03Не верзи дурниць.
Код: Выделить всё
Ім'я користувача:Rederst
Звання:Member
Denvys5
Member
Контора вже роки два як навернуласьDevijack: ↑ 11.06.2025 14:49Де ці ентузіасти взяли материнки EVGA я на розетці знайшов лише дві і то десь поховані в минулому.
До того ж, бренд орієнтований на штати і основні продажі були в штатах
-
Grava
Member
Така сама фігня була з сас контролером від делл. На деяких мп канал пам'яті відвалювався, деякі не стартували. Віришив так само як у новині. 
-
VovaII
Member
А як визначили які контакти ізолювати? — Якщо не секрет?Grava: ↑ 11.06.2025 15:19Віришив так само як у новині.
-
Megaclite
Member
А чого на Розетці нема найкращих кулерів Thermalright? Да і вобще по магазинахDevijack: ↑ 11.06.2025 14:49 Де ці ентузіасти взяли материнки EVGA я на розетці знайшов лише дві і то десь поховані в минулому. Це якесь збочення купувати подібне а потім з допомогю скотча намагатись це налагодити.

-
Grava
Member
VovaII
Ніяких секретів
пошук творить дива. Шукав як пофіксити відвал каналу пам'яті з dell perc h310, знайшов відос на ютубі де показали що якщо заліпити 5 та 6 контакт то все стане ок.
Ніяких секретів
-
Volodya811
Member
EVGA - це вже історія. Навіть сайти і форуми компанії не працюють. Коли люди купували, то не очікували, що EVGA перестане існувати.Devijack: ↑ 11.06.2025 14:49 Де ці ентузіасти взяли материнки EVGA я на розетці знайшов лише дві і то десь поховані в минулому. Це якесь збочення купувати подібне а потім з допомогю скотча намагатись це налагодити.
-
VovaII
Member
— Прямо як Нокія...Volodya811: ↑ 11.06.2025 15:37EVGA - це вже історія. Навіть сайти і форуми компанії не працюють. Коли люди купували, то не очікували, що EVGA перестане існувати.
-
MqM
Member
залізна логіка, тобто компанія яка старалася на совість підбирати компоненти і не жлобилися вони погані, а Нвідіа, яка створювала умови доя збитків Евги нормальна.Enjthesilence: ↑ 11.06.2025 14:43ну це мув гнід обіженок, тому що страждають юзери, а нвідя срати хотіла на евгуKimRomik: ↑ 11.06.2025 14:37 тут мені згадується конфлікт Nvidia та EVGA, через що останні вирішили перестати випускати відеокарти аід зелених
Я думаю юзери страждають через власні пріорітети, багато спробував захистити Евгу?
Це все звучить наче Евга мала залишатися прекрасною та працювати в збиток
-
Ektalion
Member
Хто кого навернув? Тільки відеокарти перестали продавати.Denvys5: ↑ 11.06.2025 15:16 Контора вже роки два як навернулась![]()
-
GreenMile
Member
Ektalion: ↑ 11.06.2025 16:05Хто кого навернув? Тільки відеокарти перестали продавати.Denvys5: ↑ 11.06.2025 15:16 Контора вже роки два як навернулась![]()
-
Enjthesilence
Member
нормальна логіка, якщо брати до уваги повідомлення до якого я це написав. якщо це навмисний "костиль" нічого хорошого в цьому нема, ще й фікситься пів року.MqM: ↑ 11.06.2025 15:55залізна логіка, тобто компанія яка старалася на совість підбирати компоненти і не жлобилися вони погані, а Нвідіа, яка створювала умови доя збитків Евги нормальна.Enjthesilence: ↑ 11.06.2025 14:43
ну це мув гнід обіженок, тому що страждають юзери, а нвідя срати хотіла на евгу
Я думаю юзери страждають через власні пріорітети, багато спробував захистити Евгу?
а щодо логіки смішно, як взагалі з мого повідомлення можна було зробити висновок про "нвідія нормальна?" евга вийшли з ринку гпу, бо маржа не влаштовувала, не пішли до інтела чи амд, а просто лівнули і залишились там де більше фарму, все, тай й там стухли. а так я не сперечаюсь, норм охлад робили для відеокарт, це факт
-
MqM
Member
Бо напевно все порахували, частка ринку Нвідіа в 90% як недавно писали в новинах, а тепер візьми уяви, яка частка Евги була серед усіх вендорів Амд від 10% ринку?Enjthesilence: ↑ 11.06.2025 16:30нормальна логіка, якщо брати до уваги повідомлення до якого я це написав. якщо це навмисний "костиль" нічого хорошого в цьому нема, ще й фікситься пів року.MqM: ↑ 11.06.2025 15:55 залізна логіка, тобто компанія яка старалася на совість підбирати компоненти і не жлобилися вони погані, а Нвідіа, яка створювала умови доя збитків Евги нормальна.
а щодо логіки смішно, як взагалі з мого повідомлення можна було зробити висновок про "нвідія нормальна?" евга вийшли з ринку гпу, бо маржа не влаштовувала, не пішли до інтела чи амд, а просто лівнули і залишились там де більше фарму, все, тай й там стухли. а так я не сперечаюсь, норм охлад робили для відеокарт, це факт