Ентузіасти знайшли спосіб «подружити» плати EVGA Z690 з відеокартами GeForce RTX 50‑ї серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Ентузіасти знайшли спосіб «подружити» плати EVGA Z690 з відеокартами GeForce RTX 50‑ї серії

Не дуже гарно з боку виробника робити так.
KimRomik
Member

тут мені згадується конфлікт Nvidia та EVGA, через що останні вирішили перестати випускати відеокарти від зелених
може вищезгадана проблема не випадковість та цілеспрямований саботаж
Последний раз редактировалось KimRomik 11.06.2025 14:50, всего редактировалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

KimRomik: 11.06.2025 14:37 тут мені згадується конфлікт Nvidia та EVGA, через що останні вирішили перестати випускати відеокарти аід зелених
ну це мув гнід обіженок, тому що страждають юзери, а нвідя срати хотіла на евгу
Devijack
Member

Де ці ентузіасти взяли материнки EVGA я на розетці знайшов лише дві і то десь поховані в минулому. Це якесь збочення купувати подібне а потім з допомогю скотча намагатись це налагодити.
Нагадало Вано зі Сталкера "Все що неможливо полагодити ізолентою - ремонту не підлягає"
KimRomik
Member

Enjthesilence: 11.06.2025 14:43
KimRomik: 11.06.2025 14:37 тут мені згадується конфлікт Nvidia та EVGA, через що останні вирішили перестати випускати відеокарти аід зелених
задача виробника робити максимальну сумісність з як можна більше платами, очевидно ж в цілях продати як можна більше, а не перетворювати всіх на бета тестерів з напівробочим продуктом
Последний раз редактировалось KimRomik 11.06.2025 14:52, всего редактировалось 3 раза.
VovaII
Member

— І досі "Ізолента — наше все!"?

А може все простіше: перестали отримувати специфікації нових відях(бо відмовились від їх виробництва), — от не врахували нюанс, про який не знали?
Rederst
Member

VovaII: 11.06.2025 14:49 — І досі "Ізолента — наше все!"?

А може все простіше: перестали отримувати специфікації нових відях(бо відмовились від їх виробництва), — от не врахували нюанс, про який не знали?
Не верзи дурниць.
VovaII
Member

Rederst: 11.06.2025 15:03Не верзи дурниць.

Код: Выделить всё

Ім'я користувача:Rederst
Звання:Member
Ага. Зрозумів.
Denvys5
Member

Devijack: 11.06.2025 14:49Де ці ентузіасти взяли материнки EVGA я на розетці знайшов лише дві і то десь поховані в минулому.
Контора вже роки два як навернулась :facepalm:
До того ж, бренд орієнтований на штати і основні продажі були в штатах
Grava
Member

Така сама фігня була з сас контролером від делл. На деяких мп канал пам'яті відвалювався, деякі не стартували. Віришив так само як у новині. :rotate:
VovaII
Member

Grava: 11.06.2025 15:19Віришив так само як у новині.
А як визначили які контакти ізолювати? — Якщо не секрет? :shuffle:
Megaclite
Member

Devijack: 11.06.2025 14:49 Де ці ентузіасти взяли материнки EVGA я на розетці знайшов лише дві і то десь поховані в минулому. Це якесь збочення купувати подібне а потім з допомогю скотча намагатись це налагодити.
Нагадало Вано зі Сталкера "Все що неможливо полагодити ізолентою - ремонту не підлягає"
А чого на Розетці нема найкращих кулерів Thermalright? Да і вобще по магазинах

Изображение
Grava
Member

VovaII
Ніяких секретів :D пошук творить дива. Шукав як пофіксити відвал каналу пам'яті з dell perc h310, знайшов відос на ютубі де показали що якщо заліпити 5 та 6 контакт то все стане ок.
Volodya811
Member

Devijack: 11.06.2025 14:49 Де ці ентузіасти взяли материнки EVGA я на розетці знайшов лише дві і то десь поховані в минулому. Це якесь збочення купувати подібне а потім з допомогю скотча намагатись це налагодити.
EVGA - це вже історія. Навіть сайти і форуми компанії не працюють. Коли люди купували, то не очікували, що EVGA перестане існувати.
VovaII
Member

Volodya811: 11.06.2025 15:37EVGA - це вже історія. Навіть сайти і форуми компанії не працюють. Коли люди купували, то не очікували, що EVGA перестане існувати.
— Прямо як Нокія...
MqM
Member

залізна логіка, тобто компанія яка старалася на совість підбирати компоненти і не жлобилися вони погані, а Нвідіа, яка створювала умови доя збитків Евги нормальна.
Я думаю юзери страждають через власні пріорітети, багато спробував захистити Евгу?
Це все звучить наче Евга мала залишатися прекрасною та працювати в збиток
Ektalion
Member

Denvys5: 11.06.2025 15:16 Контора вже роки два як навернулась :facepalm:
Хто кого навернув? Тільки відеокарти перестали продавати.
GreenMile
Member

Ektalion: 11.06.2025 16:05
Denvys5: 11.06.2025 15:16 Контора вже роки два як навернулась :facepalm:
Хто кого навернув? Тільки відеокарти перестали продавати.
:dontknow:
Screenshot 2025-06-11 162903.png
Enjthesilence
Member

MqM: 11.06.2025 15:55

залізна логіка, тобто компанія яка старалася на совість підбирати компоненти і не жлобилися вони погані, а Нвідіа, яка створювала умови доя збитків Евги нормальна.
Я думаю юзери страждають через власні пріорітети, багато спробував захистити Евгу?
нормальна логіка, якщо брати до уваги повідомлення до якого я це написав. якщо це навмисний "костиль" нічого хорошого в цьому нема, ще й фікситься пів року.
а щодо логіки смішно, як взагалі з мого повідомлення можна було зробити висновок про "нвідія нормальна?" евга вийшли з ринку гпу, бо маржа не влаштовувала, не пішли до інтела чи амд, а просто лівнули і залишились там де більше фарму, все, тай й там стухли. а так я не сперечаюсь, норм охлад робили для відеокарт, це факт
MqM
Member

Enjthesilence: 11.06.2025 16:30
MqM: 11.06.2025 15:55 залізна логіка, тобто компанія яка старалася на совість підбирати компоненти і не жлобилися вони погані, а Нвідіа, яка створювала умови доя збитків Евги нормальна.
нормальна логіка, якщо брати до уваги повідомлення до якого я це написав. якщо це навмисний "костиль" нічого хорошого в цьому нема, ще й фікситься пів року.
а щодо логіки смішно, як взагалі з мого повідомлення можна було зробити висновок про "нвідія нормальна?" евга вийшли з ринку гпу, бо маржа не влаштовувала, не пішли до інтела чи амд, а просто лівнули і залишились там де більше фарму, все, тай й там стухли. а так я не сперечаюсь, норм охлад робили для відеокарт, це факт
Бо напевно все порахували, частка ринку Нвідіа в 90% як недавно писали в новинах, а тепер візьми уяви, яка частка Евги була серед усіх вендорів Амд від 10% ринку?
Ответить