Перевидання Neverwinter Nights 2: Enhanced Edition виходить наступного місяця

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Жаль не ремейк, але й так буде нормасік згадати дитинство.
Mozdev
Member

Гра була гарна, буде час перепройду оригінал( він в мене є як на CD так і у ГОГ( раджу купувати грайки саме у ГОГ, а не у стім ) ), а 15 числа щей подивлюся на ремастер. :super:
proos
Member

koniyoto
Я всё свое игровое время предпочитаю рпг, переиграл во все что только интересно. Я не про погоню за шмотом, я про интерес к исследованию. Ну представьте, вы с трудом пробиваетесь через толпы мобов, тяжёлых, интересных боев, а в конце вам падает зелёная шапка, с описанием от какого то школьника, так у меня было с бальтазаром. Я такой - что бл? :mad: :mad: :mad:
И дропнул игру с удалением сейвов.
А теперь посмотрите на описание НЕ эпик дропа в оригинальных бг, от них дух захватывает. Вот про что я.

Кстати вторые пиларсы прошёл взахлеб и на все ачивки, просто топ, персонажи, истории...
И дивинити 2 мне тоже понравилась, но это гов...но, извольте. :beer:
koniyoto
Member

GAAndalf: 10.06.2025 14:47 Ти подаєш бажане за дійсне, коли людина каже що їй гра сподобалася добіса років тому, а ти про своє та про прогрес.
Схоже твої бажання ніхто не втілював та ти пішов у топік показати який ти "інтелектуал" та за "прогрес", а інші ні, бо інакше ніяк не пов'язати спогади іншої людини та твої псевдоінтектуальни меседжи за прогрес.

PS. Якісні перевидання ніяк не шкодять прогресу, й можуть мати зворотний ефект у вигляді залучення прибутків від старих та нових гравців, а згодом й створення окремий ігор.
Я ж казав - смачного. А ви вже пограли? А то вже за якість щось кажете.

Відправлено через 3 хвилини 50 секунд:
proos: 10.06.2025 17:57 Я всё свое игровое время предпочитаю рпг, переиграл во все что только интересно. Я не про погоню за шмотом, я про интерес к исследованию. Ну представьте, вы с трудом пробиваетесь через толпы мобов, тяжёлых, интересных боев, а в конце вам падает зелёная шапка, с описанием от какого то школьника, так у меня было с бальтазаром. Я такой - что бл? :mad: :mad: :mad:
А теперь посмотрите на описание НЕ эпик дропа в оригинальных бг, от них дух захватывает. Вот про что я.

Кстати вторые пиларсы прошёл взахлеб и на все ачивки, просто топ, персонажи, истории...
Ну не знаю, для мене BG3, це гра про білди. І шмотки, незалежно від їхнього кольору, ці білди можуть дуже приємно доповнювати. Наприклад теж кільце на білд метальника - зелене і отримується на самому початку гри, але без нього метальник не працює як треба.

Відправлено через 7 хвилин 32 секунди:
lostsoulforever: 10.06.2025 14:46 тебе хтось змушує в це грати чи тобі у сраку перцю напхали і у тебе горить від того, що хтось хоче знову пограти у гру дитинства?
Йому хтось заважає грати? Вона є і зараз. 5 баксів у GOG.
Draqoon
Member

Розробники мода бг1-2 на нвн2 будуть його переносити на цей енчантед едітіон :beer:

Відправлено через 3 хвилини :
proos: 10.06.2025 17:57 koniyoto
Я всё свое игровое время предпочитаю рпг, переиграл во все что только интересно. Я не про погоню за шмотом, я про интерес к исследованию. Ну представьте, вы с трудом пробиваетесь через толпы мобов, тяжёлых, интересных боев, а в конце вам падает зелёная шапка, с описанием от какого то школьника, так у меня было с бальтазаром. Я такой - что бл? :mad: :mad: :mad:

Пройшов пілрси 2 декілька разів, але пірати та туземці це взагалі не моя чашка чаю, хоса проходив Risen 2-3 де були і пірати і туземці, але з мінімальною взаємодією з цим. Також грав в блєк флаг, але там меньше акценту на туземцях
proos
Member

koniyoto: 10.06.2025 18:195 баксів у GOG.
Она там бсодит постоянно, по крайней мере у меня. На разных дровах.
Draqoon
Member

proos: 11.06.2025 10:14
koniyoto: 10.06.2025 18:195 баксів у GOG.
Она там бсодит постоянно, по крайней мере у меня. На разных дровах.
Там ще і баг який блокує проходження ваніли, але його лікують через консольну команду
proos
Member

Draqoon
Ну тем более
VovaII
Member

Ijachok: 10.06.2025 15:47Не повірите, мені перший Відьмак більше сподобався, ніж третій. Перепроходив десь між першим і третім.
— Еее... Поясніть хто небуть?... :insane:
Ijachok
Member

VovaII: 11.06.2025 15:59
Ijachok: 10.06.2025 15:47Не повірите, мені перший Відьмак більше сподобався, ніж третій. Перепроходив десь між першим і третім.
— Еее... Поясніть хто небуть?... :insane:
Помилка. Перепроходив Witcher 1 після Witcher 2, але перед Witcher 3
TerryCone
Member

proos
А на чому граєш?
В мене на RTX 3070 i R5 7600X працює без вильотів навіть з купою модів, як під Віндою (10, 11), так і під Лінуксом проходив її усю. Під Віндою я ще кидав у папку з грою бібліотеки DXVK і взагалі йде супер. Пробував грати як зі звичайного exe файлу, так і встановлював NVN2 Client Extension, який виправляє деякі баги рушія гри (https://neverwintervault.org/project/nw ... -extension). Працює без вильотів все одно. Хоча погоджуся, гра вельми вередлива і в технічному плані не досконала.
Ответить