Хідео Кодзіма провів велику презентацію Death Stranding 2: On the Beach

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Хідео Кодзіма провів велику презентацію Death Stranding 2: On the Beach
Перша частина була неймовірно красива, з цікавим сюжетом, оригінальними ігровими механіками але все вбивалось неймовірною духотою та штучним затягуванням ігрового процесу з тупим та одноманітним бектрекінгом.
KimRomik
Member

якщо новий сюжег буде навколо пошуку арбалету, тоді гра точно засяє новими фарбами :laugh:
Prescott
Member

1234waltz: 10.06.2025 11:37але все вбивалось неймовірною духотою та штучним затягуванням ігрового процесу з тупим та одноманітним бектрекінгом.
Плюс

Не смог осилить игру, 3 раза пытался, но 95% ходить туда-сюда без активностей - духота неимоверная.
tornadox
Member

Коли велика кількість ігор старається замаскувати свої "симулятори кур'єра" і добавити цікавих елементів геймплею, то тут навпаки, зробили гру для тих або безвилазно сидить в квартирі або режим офіс-дім.
Спочатку цікаво, а потім стає нудно, може не дійшов просто до якогось цікавого моменту.
Classic
Member

Люди, проблема не в грі, а в вас.

Я пройшов два рази, спочатку звичайну версію, потім Director's Cut.
Lekrs
Member

Читав що в грі буде більше екшна, це чудово.
Prescott
Member

Classic: 10.06.2025 15:12Я пройшов два рази
Завидую тому количеству времени которое вы можете потратить на симулятор хотьбы.
Bukakanga
Member

Я ляжууууу на пляжуууу... на Кодзиму не гляжуууу...

извенити, вырвалось
TypStar
Member

Classic: 10.06.2025 15:12 Люди, проблема не в грі, а в вас.

співчуваю.
alex_cv_ua
Junior

Prescott: 10.06.2025 16:46
Завидую тому количеству времени которое вы можете потратить на симулятор хотьбы.
Хоч би що? Ви не закінчили думку)
Feral
Member

Буквально недавно уперше пройшов. Вона чудова і не виглядає застарілою.

Щодо коментаторів вище, яким не зайшло: спитайте себе чого ви очікували від гри.

Я не очікував нічого. Шукав саме гру на проходження, аби качати знов онлайн-дро*ильню, і зекономити собі час і нерви. Отримав кінематографічний тайтл (по факту це - кіно) зі сценарієм, +дивний, але новий і по-своєму цікавий досвід рефлексування власне над своїми пробемами в житті, а не в грі, який можна отримати мабуть тільки у схожих іграх, де від тебе треба мало (ходити), бо середовище не вороже, музичний супровід налаштовує, пейзажі допомагають/не заважають. Кілька разів історія також дає можливість задуматися й на філосовські теми (хто любить читати наукову фантастику, зрозуміє). Гра спокійна, і медитативна. Тому в неї за один раз надто багато не пограєш, можна сказати вона антиадиктивна (для мене це плюс, бо ПвП дро*ильні швидко підсідаю і граю все більше, поки не вибісить). Це не екшОн, щоб очікувати від гри якихось цейво.
Цього вже достатньо, аби гра знайшла авдиторію.
taras_cs
Member

А чим Director's Cut кращий?
Питаю, бо в мене звичайна версія в EGS
GreenMile
Member

Prescott: 10.06.2025 16:46
Це гра того ґатунку, де можна просто безцільно тинятись під кльову музику, чілити, роздивлятися навкруги, досліджувати світ і отримувати задоволення від цього. В кінцевому випадку, будь-яка гра - це про отримання задоволення, а не про механіку, он люди в тетріс, чи в шахи якось побільше грають ніж в ДС ;)
В цьому плані, до речі вона схожа з РДР2, там так само, коли все набридає, можна просто блукати і відкривати світ.
Classic
Member

taras_cs: 12.06.2025 15:53

А чим Director's Cut кращий?
Питаю, бо в мене звичайна версія в EGS
https://www.ign.com/articles/death-stra ... st-changes
Ответить