Найгірше в усьому цьому є те, що дисплей с..ка на 7 дюймів! Чому на 7?! Чому не на 8?!
Я гадаю, що це великий і жирний мінус! Ну і вбудована графіка поки що незрозуміло яка.
Новости
Последние статьи и обзоры
ASUS анонсувала портативні консолі ROG Xbox Ally, створені в партнерстві з Microsoft
-
Shepard1985
Member
-
Scoffer
Member
Shepard1985
Оце якраз пофіг, хай софт підтягнуть, а залізо знайдеться. Я впевнений шо це не єдина портативна консоль з ящиковіндою буде.
Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
Тут і роздільну здатність 2к треба, а не фхд. Щоб інтерфейс і 2д індюшатина малювались в 2к, а звичайні ігри йшли в 720р зі 100% масштабуванням.
Оце якраз пофіг, хай софт підтягнуть, а залізо знайдеться. Я впевнений шо це не єдина портативна консоль з ящиковіндою буде.
Тут і роздільну здатність 2к треба, а не фхд. Щоб інтерфейс і 2д індюшатина малювались в 2к, а звичайні ігри йшли в 720р зі 100% масштабуванням.
-
den888
Member
Шо попало. Лопата з геймпадом. PSP/vita мали найкращий дизайн/ергономіку.
-
Scoffer
Member
den888
Старого-доброго шилда за ергономікою ніхто не перевершив
Старого-доброго шилда за ергономікою ніхто не перевершив
- спойлер

-
den888
Member
Трохи інше, але теж набагато зручніше.
Хто таке купляє, ото лежу я такий в гамаку/на дивані/, дістав лопату розміром 40*25 типу дошки для малювання в дитинстві на кальці. Простіше ноут носити
-
Scoffer
Member
За відсутності внятних альтернатив купляє багато хто, що не відміняє того факту що ергономіка гівно.den888: ↑ 09.06.2025 22:53Хто таке купляє
В типорозмір псп пристойна пекарня поки що не влізає, так що не варіант, шилд же інша справа, він масивненький, але зручний. Чо всі виробники упоролись в ті дошки я не знаю
-
NVo1
Member
конкуренція взагалі нам не потрібна, фі яка гидота та ваша конкуренція.proos: ↑ 09.06.2025 09:05 Предлагаю обсудить ASUS анонсувала портативні консолі ROG Xbox Ally, створені в партнерстві з Microsoft
Мертворожденный продукт. Фанатам нинки пофиг, для всего остального есть святойгейб.
-
Agon1st
Member
каким образом, если у людей на Пк полные библиотеки стима ,и зачем им подписка?Echo_Night: ↑ 09.06.2025 17:57Думаю геймпасс на консоли как минимум уравновесит деку. Даже если цена консоли будет выше, то в перспективе она может выйти значительно дешевле если играть по подписке.Vi: ↑ 09.06.2025 12:55 Lionthorn
Это хорошо.
Остаются вопросы по оптимизации ОСи и цене консолей с ней на борту.
Кстати, интересно будут ли майки брать деньги за предустановку своей ОСи - Гейб, на сколько я знаю, раздаёт свою бесплатно.
-
Vi
Member
Echo_Night
Ну это плюс, конечно, но и стим аккаунт есть у подавляющего числа геймеров, а там клондайк различных игр по самым низким ценам на рынке, особенно во время распродаж.
Мне кажется, что ролять всё же будет цена консоли (та же консоль от Леново с виндой стоит дороже, чем со стимосью - а тут ещё и бренд коробки будет вряд ли бесплатным) и удобство пользования, а также время жизни батареи.
Ну это плюс, конечно, но и стим аккаунт есть у подавляющего числа геймеров, а там клондайк различных игр по самым низким ценам на рынке, особенно во время распродаж.
Мне кажется, что ролять всё же будет цена консоли (та же консоль от Леново с виндой стоит дороже, чем со стимосью - а тут ещё и бренд коробки будет вряд ли бесплатным) и удобство пользования, а также время жизни батареи.
-
den888
Member
а може й не треба той ПК в PSP пхати? Хоча можливо якийсь rizen U з 15 ватами і вмістився б.Scoffer: ↑ 10.06.2025 01:04За відсутності внятних альтернатив купляє багато хто, що не відміняє того факту що ергономіка гівно.den888: ↑ 09.06.2025 22:53Хто таке купляє
В типорозмір псп пристойна пекарня поки що не влізає, так що не варіант, шилд же інша справа, він масивненький, але зручний. Чо всі виробники упоролись в ті дошки я не знаю![]()
раніше якось працювало, vita і зараз популярна, на неї ціни не падають, а в гарному стані відривають з руками. А при сьогоднішніх технологіях, можна оновити залізо і косметично корпус, буде розлітатися, впевнений.
-
Deepfreezer
Member
Саме так. І це все є в моєму Legion Go, і екран більший, і 2К. VRR немає і це погано. Ще погано, що "нова" вінда як у сабєа вийде у 1му кварталі 2026. Як і новий Go, у якого буде 1080 екранScoffer: ↑ 09.06.2025 20:53 Shepard1985
-
Melofon
Member
den888
Так эти все процессоры и так достаточно энергоэффективны и могут работать и на 15-35ватт для Z2E и 6-20ватт для Z2A в зависимости от того на сколько ты его захочешь ограничить https://www.overclockers.ua/ua/news/amd ... et-launch/, но зажатие тдп уменьшает производительность встройки и ядер если что, может там и есть возможность пользователю его зажать в минимальные рамки ради экономии батареи, но это чревато падением фпс естественно. А Vita уже устаревшая как на сегодня и не поиграть в современные игры в отличие от всех более-менее современных портативных приставках на этих райзенах.
Так эти все процессоры и так достаточно энергоэффективны и могут работать и на 15-35ватт для Z2E и 6-20ватт для Z2A в зависимости от того на сколько ты его захочешь ограничить https://www.overclockers.ua/ua/news/amd ... et-launch/, но зажатие тдп уменьшает производительность встройки и ядер если что, может там и есть возможность пользователю его зажать в минимальные рамки ради экономии батареи, но это чревато падением фпс естественно. А Vita уже устаревшая как на сегодня и не поиграть в современные игры в отличие от всех более-менее современных портативных приставках на этих райзенах.
-
N0il
Member
Скільки тут людей планують його придбати? Чи ви так , поговорити...
-
Vladys77
Member
В Steam Deck більше FPS і автономність? Так там налаштування графіки в кілька разів гірші.odessitmws: ↑ 09.06.2025 09:25 когда в стим ос конкретно больше фпс еще и автономность до 3х раз больше уже все должны были понять какая клоака эти виндовсы, и это при том что стим работает через эмулятор!! эмулятор нагнул натив это вообще бред полный
вероятно скоро будем ставить на игровые не пк не винду, а стим ос![]()
Відправлено через 5 хвилин 23 секунди:
В мене більше бібліотека на PS. А те що в Steam старе смітия зі знижками, так кому воно треба?Agon1st: ↑ 10.06.2025 12:43каким образом, если у людей на Пк полные библиотеки стима ,и зачем им подписка?Echo_Night: ↑ 09.06.2025 17:57
Думаю геймпасс на консоли как минимум уравновесит деку. Даже если цена консоли будет выше, то в перспективе она может выйти значительно дешевле если играть по подписке.
А в Game Pass я граю в Expedition 33, Indiana Jones, Doom Dark Ages, The Alters і ще купа нових ігор з релізу. Для чого мені давні ігри з бібліотеки Steam?
Відправлено через 23 хвилини 42 секунди:
А яка користь від акаунту Steam при наявності підписки Game Pass? Грати в старі ігри, чи чекати знижки на нові, щоб купити одну гру за ціною піврічної підписки Game Pass, де багато ігор на релізі безкоштовно. В Game Pass ще і ціна на ігри нижче ніж в Steam та і знижки додаткові з підпискою.Vi: ↑ 10.06.2025 15:37 Echo_Night
-
Draqoon
Member
За ту ціну яку пропонують то поки що поговоритиN0il: ↑ 12.06.2025 18:00 Скільки тут людей планують його придбати? Чи ви так , поговорити...
А за 25-30 можна, але стім дек 2 чи зотак геймінг 2 буде цікавіше 100%