Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
ioan
Junior

tablestikus: 09.06.2025 19:17
ioan: 09.06.2025 14:28

что мешает с нп перейти на что-либо другое?
Нічого, просто після НП закрутять гайки на іншому перевізнику на який більшість перейде і так поки всі перевізники не закінчаться.
почему сразу этого не сделали? какой смысл только одного прессовать ?
tablestikus
Member

ioan: 09.06.2025 19:22
tablestikus: 09.06.2025 19:17
Нічого, просто після НП закрутять гайки на іншому перевізнику на який більшість перейде і так поки всі перевізники не закінчаться.
По одному легше і зручніше і самий жирний улов по тим хто заробляв в чорну.
ioan
Junior

tablestikus: 09.06.2025 19:25
ioan: 09.06.2025 19:22

в чем именно легкость?
можно было влепить штрафы сразу всем и сразу всем лимиты сделать
труда ровно столько же
OverPow
Member

Нифига не понятно, в итоге какие лимиты чтобы оставаться без прессинга?
Эти лимиты только для тех, кто пользуется олх доставкой с оплатой через Новапей?
Если 100% предоплата на карту и так же отправлять Новой почтой?
ioan
Junior

OverPow: 09.06.2025 19:39 Нифига не понятно, в итоге какие лимиты чтобы оставаться без прессинга?
Эти лимиты только для тех, кто пользуется олх доставкой с оплатой через Новапей?
Если 100% предоплата на карту и так же отправлять Новой почтой?
официально - никаких
по слухам из желтых источников - лимиты чисто для тех кто приходит в отделение и от себя наложенным отправляет
tablestikus
Member

ioan: 09.06.2025 19:28
tablestikus: 09.06.2025 19:25
в чем именно легкость?
труда ровно столько же
Концентрація на одній великій компанії - легше.
Ну за всім і одразу - це ви тут цю мантру постійно повторюєте.
ioan
Junior

tablestikus: 09.06.2025 19:46
ioan: 09.06.2025 19:28

в чем именно легкость?
труда ровно столько же
Концентрація на одній великій компанії - легше.
Ну за всім і одразу - це ви тут цю мантру постійно повторюєте.
что такое концентрация?
они могут одно письмо с лимитами разослать всем и готово
это не огород вскапывать где с количеством картошки растет количество затрачиваемого труда
tablestikus
Member

ioan
лист то одне, а проконтролювати виконання - інше
stnl79
Member

Тепер виникло питання.
Хочу купити ноут ( 40 тисяч).
Як мені за нього заплатити звичайній людині з Ужгорода? Одразу суму - страшно.
Післяплата - ліміти.
Як тепер торгують олх доставщики ?
DDV
Junior

stnl79: 10.06.2025 02:49 Тепер виникло питання.
Післяплата - ліміти.
Ліміти продавця не повинні хвилювати покупця, платіть як Вам безпечніше.
Да і якщо продавець продасть тільки один ноут, то навіть по лімітам з новин пройде, бо там 5+ посилок і 30000грн., перевищені повинні бути обидва.
sensey
Member

DDV: 10.06.2025 09:36
stnl79: 10.06.2025 02:49 Тепер виникло питання.
Післяплата - ліміти.
Да і якщо продавець продасть тільки один ноут, то навіть по лімітам з новин пройде, бо там 5+ посилок і 30000грн., перевищені повинні бути обидва.
Перевищення по одному із параметрів достатньо. Інформація із робочого чату нової пошти. Щоб у вас не було сумнівів. Вам відправлять посилку а от гроші за неї заблокують до видачі, поки ви не погодитесь на відкриття рахунку ФОП в новапей +3% від суми вони відразу покладуть собі ну і привіт податки на утримання зарплати чиновникам на рівні :censoured: живем.
tablestikus
Member

хтось тут накаркав)

⚡️Контроль та ліміти відправлень тепер й в «Укрпошта» — з 1 липня компанія оновить (https://t.me/ukrposhta_news/1723) умови приймання відправлень із післяплатою.

Максимальна сума платіжних операцій упродовж одного календарного місяця буде складати 100 тис. грн, а по кількості упродовж одного календарного місяця можна буде зробити не більше — 10 шт.
shnok
Member

Так 100 тисяч мало для пересічного громадянина України? Я сумніваюся що тут кожного місяця люди роблять покупки за 100к( я в тому числі)
sensey
Member

tablestikus: 10.06.2025 16:34 хтось тут накаркав)

⚡️Контроль та ліміти відправлень тепер й в «Укрпошта» — з 1 липня компанія оновить (https://t.me/ukrposhta_news/1723) умови приймання відправлень із післяплатою.

Максимальна сума платіжних операцій упродовж одного календарного місяця буде складати 100 тис. грн, а по кількості упродовж одного календарного місяця можна буде зробити не більше — 10 шт.
Хотів про це написати, сьогодні у них маштабне оновлення ПО з цього приводу. ;)
isusik63
Member

shnok: 10.06.2025 16:50 Так 100 тисяч мало для пересічного громадянина України? Я сумніваюся що тут кожного місяця люди роблять покупки за 100к( я в тому числі)
Это сделали для того чтоб отсеять инт-магазины и продавцов которые не оформили ФОП.
:-/
AmigoPhoenix
Member

Новій пошті вліпили штраф 90 млн...
Нова пошта нікому толком не змогла відповісти про ліміти по кількості та сумі наложок в місяць...
В мережі інтесивно ходять слухи про 5 посилок наложкою і/або загальну суму 30к грн...

І тут укрпошта викочує ліміти:

Відтак із 1 липня ліміти на виплату готівки у відділенні фізособам будуть такими:
▪️ максимальна сума платіжних операцій упродовж одного календарного місяця — 100 тис. грн;
▪️ максимальна кількість платіжних операцій упродовж одного календарного місяця — 10 шт.

Ліміти на післяплату для фізосіб із виплатою на банківську картку були й залишаються:
▪️ максимальна сума платіжних операцій упродовж одного дня — 29 999 грн;
▪️ максимальна кількість платіжних операцій упродовж одного дня — 50 шт.;
▪️ максимальна сума платіжних операцій упродовж одного календарного місяця — 250 тис. грн;
▪️ максимальна кількість платіжних операцій упродовж одного календарного місяця — 500 шт.

Одному мені сильно попахує, що хтось сильно зацікавлений в перерозподілі ринку доставки в основному за рахунок нової пошти на користь укрпошти?
Megaclite
Member

AmigoPhoenix: 10.06.2025 17:12 Одному мені сильно попахує, що хтось сильно зацікавлений в перерозподілі ринку доставки в основному за рахунок нової пошти на користь укрпошти?
Так і є
vovse
Junior

shnok: 10.06.2025 16:50 Так 100 тисяч мало для пересічного громадянина України? Я сумніваюся що тут кожного місяця люди роблять покупки за 100к( я в тому числі)
ось що неадекватне:
> максимальна кількість платіжних операцій упродовж одного календарного місяця — 10 шт.
sensey: 10.06.2025 15:18
DDV: 10.06.2025 09:36

Перевищення по одному із параметрів достатньо. Інформація із робочого чату нової пошти. Щоб у вас не було сумнівів. Вам відправлять посилку а от гроші за неї заблокують до видачі, поки ви не погодитесь на відкриття рахунку ФОП в новапей +3% від суми вони відразу покладуть собі ну і привіт податки на утримання зарплати чиновникам на рівні :censoured: живем.
Це той великий чат де всі працівники України? Є на нього посилання?
daesz
Member

tablestikus: 10.06.2025 16:34Максимальна сума платіжних операцій упродовж одного календарного місяця буде складати 100 тис. грн, а по кількості упродовж одного календарного місяця можна буде зробити не більше — 10 шт.
100к на 10 посилок - це ж нормально? 4к і 3 посилки в рік - це ссаний ахтунг.
wow_w
Member

AmigoPhoenix: 10.06.2025 17:12 Одному мені сильно попахує, що хтось сильно зацікавлений в перерозподілі ринку доставки в основному за рахунок нової пошти на користь укрпошти?
https://glavcom.ua/country/incidents/he ... 57140.html
а у деяких відділеннях сидять на мінімальній з/п
Ответить