Пропоную обговорити Capcom показала новий трейлер фантастичного екшену Pragmata
Потім з'ясується що уся причина у цій ІІ який сидів у нього на спині.
Новости
Последние статьи и обзоры
Capcom показала новий трейлер фантастичного екшену Pragmata
-
Rederst
Member
-
Lekrs
Member
God of wars в космосі з дівчинкою?
Гг певно кожні 5 хв буде казати "дочь"
Гг певно кожні 5 хв буде казати "дочь"
-
Seraphim
Member
цей довгострой вже старіший за саму 5 плойку, але радий що живий
-
Mainkoon
Member
Опа, нову вайфу підвезли.
Lekrs
Або робот, що сидить на спині у Star Wars Jedi: Survivor.
Lekrs
Або робот, що сидить на спині у Star Wars Jedi: Survivor.
-
Telcontar
Member
Менше б грали з кривою кацапською локалізацією - не писали б таких дурниць. У першій частині Кратос назвав його сином тільки раз у фіналі гри. До цього лише "boy".
-
Rorta
Junior
Big Daddy и Little Sister из Bioshock 2.
-
Lekrs
Member
Не тобі мені вказувати на якому язікє грати. Буду вчити китайськийTelcontar: ↑ 05.06.2025 10:52Менше б грали з кривою кацапською локалізацією - не писали б таких дурниць. У першій частині Кратос назвав його сином тільки раз у фіналі гри. До цього лише "boy".
-
MqM
Member
Підозрюю і кривим піратським перекладом з допомогою ші не посоромишся )))Lekrs: ↑ 05.06.2025 14:14Не тобі мені вказувати на якому язікє грати. Буду вчити китайськийTelcontar: ↑ 05.06.2025 10:52
Менше б грали з кривою кацапською локалізацією - не писали б таких дурниць. У першій частині Кратос назвав його сином тільки раз у фіналі гри. До цього лише "boy".![]()
-
Lekrs
Member
Не соромлюся кожен раз, як немає локи
-
Enjthesilence
Member
а ти звідки знаєш, що він казав всю гру на кацапський?Telcontar: ↑ 05.06.2025 10:52Менше б грали з кривою кацапською локалізацією - не писали б таких дурниць. У першій частині Кратос назвав його сином тільки раз у фіналі гри. До цього лише "boy".
-
Draqoon
Member
Щось на кодзімовському 
-
Telcontar
Member
Бо дивився огляд на YouTube з порівнянням різних локалізації і косяків перекладу.Enjthesilence: ↑ 06.06.2025 01:46 а ти звідки знаєш, що він казав всю гру на кацапський?
Останній раз грав у гру з руснявою локалізацією десь в районі 14-15-го. Ще тоді проблювався від озвучки Відьмака3, де кацапи вирішили погратися в театральщину і перегравання, тим сасисг поламавши образ зовні спокійного і беземоційного Геральта, і зіпсувавши купу діалогів, що були на цьому побудовані.
Те саме і з TLOU з їхніми "цикадами"
-
Telcontar
Member
del
-
Enjthesilence
Member
"трудності пєрєвода" знаю, такTelcontar: ↑ 06.06.2025 09:57Бо дивився огляд на YouTube з порівнянням різних локалізації і косяків перекладу.Enjthesilence: ↑ 06.06.2025 01:46 а ти звідки знаєш, що він казав всю гру на кацапський?
Останній раз грав у гру з руснявою локалізацією десь в районі 14-15-го. Ще тоді проблювався від озвучки Відьмака3, де кацапи вирішили погратися в театральщину і перегравання, тим сасисг поламавши образ зовні спокійного і беземоційного Геральта, і зіпсувавши купу діалогів, що були на цьому побудовані.
Те саме і з TLOU з їхніми "цикадами"І таких прикладів море.