Опубліковано новий трейлер Metal Gear Solid Delta: Snake Eater та системні вимоги гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

На сторінці Steam для комп’ютерної версії вже представлені системні вимоги. Їх можна вважати попередніми, оскільки не вказано, на які роздільні здатності та налаштування розраховані зазначені системи.
— Мабуть на оригінальні роздільні здатності?

Відправлено через 3 хвилини 40 секунд:
Металевий механізм міцності: Змієїда
— Поки випросиш у того ШІ переклад... — Може кому потрібно.
Lekrs
Member

Не помню чи грав в оригінал. Потрібно наверстати опущене.
_VM_
Member

Коли цей Snake Eater вже наїсться тими зміями?
VovaII
Member

Чого опущене? Наче непогані відгуки? Чи Ви мали на увазі пропущене?
waryag
Member

У Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, окрім сучасної графіки, буде оновлена схема управління та новий інтерфейс.
Тобто графоністий ремастер? :spy:

Але виглядає як досить цікава пісочниця.
Последний раз редактировалось waryag 06.06.2025 15:43, всего редактировалось 1 раз.
Reinmar
Member

Виглядає,як з мобілки корейська ф2п з бюджетом 100 тис. :-/
yariksom
Member

Ніколи не грав у цю серію, на що воно подібне
- project IGI
- splinter cell
- вилазки по стелсу в Колдах

чи це щось особливе?
Сidonix
Member

Судячи по трейлеру хрінь якась. Намішали в кучу і свиней і коней.
Lekrs
Member

VovaII: 06.06.2025 15:06
Чого опущене? Наче непогані відгуки? Чи Ви мали на увазі пропущене?
Дійсно пропущене, але нехай буде опущене... :lol:
Nekros
Member

Воно навіть у дитинстві на PS дивно виглядало якось уж надто дитяче, а зараз так взагалі з дорослою графікою виглядає як якесь шапіто, піймай плюшеву мавпочку :shuffle:
Ну хочаб великих знаків оклику над головами противників немає :gigi:

Відправлено через 55 секунд:
Lekrs: 06.06.2025 13:43 Не помню чи грав в оригінал. Потрібно наверстати опущене.
Тиб таке запамʼятав :lol:
Steelmax
Member

yariksom
Особенный Splinter Cell со своими приколами и в теме синематик боевика, в обертке шизы одного известного японца. В Тройке особенно много совковой клюквы, колд вор конспираси и девочки: двойной агент Ева с большимы сиськами и твоя бывшая убервуман директорша, которая уничтожила тебя в рукопашке. :gigi: Я с трудом осилил на PS2, но по правде сказать, это наиболее удачный MGS из всего потока больного сознания Коджимы. Я бы сказал MGS5 и рядом не стоял.
yariksom
Member

Steelmax: 06.06.2025 22:43 yariksom
Особенный Splinter Cell со своими приколами и в теме синематик боевика, в обертке шизы одного известного японца. В Тройке особенно много совковой клюквы, колд вор конспираси и девочки: двойной агент Ева с большимы сиськами и твоя бывшая убервуман директорша, которая уничтожила тебя в рукопашке. :gigi: Я с трудом осилил на PS2, но по правде сказать, это наиболее удачный MGS из всего потока больного сознания Коджимы. Я бы сказал MGS5 и рядом не стоял.
Я також "майстра візуалізації" Козіму не сприймаю абсолютно, хєрня якась (тут не дозволено виразити одним ємким словом, та й одним я б не обійшовся), але попробую бо садомазо ніхто не відміняв :rotate:

Серія Splinter Cell дуже зайшла, коли в 2005 вийшла новенька я реально думав, що шейдери 3.0 можна було просто з інтернету скачати :gigi:
Diablique
Member

yariksom
Я не знаю, я чесно намагався спробувати, це була phantom pain, накидали кучу усякої інфи з початку, кинули в пустелю, бігаю, щось роблю, крінжа наловив, наче має бути крута гра, але оця японщіна лізи там з усіх дир, почуття що у цирку, не знаю, ну я в цілому ігри казіми, чи як його, не розумію, він геній, а я тупий, тому його ігри не заходять.
walkman3000
Member

Diablique
це треба було стартувати з мгс1 на пс1. якщо снейкітер щось заробить то сподіваюсь на черзі буде перша частина. кожимба геній
Ответить