Прошел два рази, более 400 часов в стиме, шедевр
Новости
Последние статьи и обзоры
Cyberpunk 2077: Ultimate Edition вийшла на Nintendo Switch 2
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Cyberpunk 2077: Ultimate Edition вийшла на Nintendo Switch 2
-
1234waltz
Member
Чесно-чесно?Це буде найкрасивіша версія гри для портативних систем
-
FurryGentleman
Member
30фпс с динамик резолюшеном - для портативки покатит наверное 
-
Tetronga
Member
Ліпше, ніж на Стім Дек = найкрасивіша версія на портативках
Китайський мусор на вінді ніхто не бере в розрахунок
-
Martix
Member
В Ютьюбе выкатили сравнения - графика на уровне PS4 Pro. Местами немного лучше, местами немного хуже, но однозначно лучше, чем у обычной PS4. Рэды постарались дать оптимизацию. Да и железо у NS2 приятно удивило. Жаль только цены на игры неадекватные
. Подождем, посмотрим что там с рынком электронной вторички будет, это что-то новое 
-
Nutbar
Member
Взяв з повівняння на ютубі: https://imgsli.com/Mzg2MTA3
Steam Deck - жалюгідне мило.
Switch 2 - цілком прийнятна картинка, навіть для великого екрана - і це ще в режимі Performance.
Звісно, судити саме за Cyberpunk не зовсім чесно, бо в ньому DLSS дає, мабуть, найбільшу перевагу серед усіх актуальних ігор. Тож тут перемога радше не свіча над деком, а DLSS над FSR. Але гра доволі популярна, тож не можна цей результат відкидати. Просто не скрізь різниця буде аж настільки разюча.
Ціна як у звичайної PS5, і це ще й портатив. Так, ігри страшенно дорогі, але загалом - можна ставати в чергу. Крутий девайс вийшов.
Switch 2 - цілком прийнятна картинка, навіть для великого екрана - і це ще в режимі Performance.
Звісно, судити саме за Cyberpunk не зовсім чесно, бо в ньому DLSS дає, мабуть, найбільшу перевагу серед усіх актуальних ігор. Тож тут перемога радше не свіча над деком, а DLSS над FSR. Але гра доволі популярна, тож не можна цей результат відкидати. Просто не скрізь різниця буде аж настільки разюча.
Ціна як у звичайної PS5, і це ще й портатив. Так, ігри страшенно дорогі, але загалом - можна ставати в чергу. Крутий девайс вийшов.
-
Reinmar
Member
Жоден портатив не цікавить, але з цікавості технологій глянув порівняння і не бачу "розгромної" переваги, чисто кольорова гама інша і дещо різкіша картинка. Напевно на 7 чи скільки там дюймах не всі побачатьNutbar: ↑ 06.06.2025 13:59 Взяв з повівняння на ютубі: https://imgsli.com/Mzg2MTA3
-
waryag
Member
Якщо комусь розказати про графон в кібербанку на 4к ТВ з 3050 - засміють. А на свічі, якому до неї прірва - наче і нічого.Nutbar: ↑ 06.06.2025 13:59 Switch 2 - цілком прийнятна картинка, навіть для великого екрана - і це ще в режимі Performance.
-
Nutbar
Member
Дійсно, на 7" в очі кидатись не буде, але обидві консолі можна підключити до зовнішнього дисплею. Різниця конкретно в цій грі розгромна, не знаю як ви дивитесь.Reinmar: ↑ 06.06.2025 14:59 глянув порівняння і не бачу "розгромної" переваги, чисто кольорова гама інша і дещо різкіша картинка. Напевно на 7 чи скільки там дюймах не всі побачать
На PlayStation грають і шось я не бачив, щоб комусь було смішно. В попередньому коментарі прирівняли графіку до PS4 Pro і ви з ним погодились. І великий екран це не обов'язково 4к ТВ 100".waryag: ↑ 06.06.2025 15:14 Якщо комусь розказати про графон в кібербанку на 4к ТВ з 3050 - засміють.
Я так зрозумів, замінусили мене власники Стім Деку. Я не маю нічого проти нього, че чудова портативка, зі своїми плюсами та мінусами. Але Ок
-
Draqoon
Member
Не думаю шо власники деки, бо було б хоча б обговорення деки чи тема про деку та її пердолінгNutbar: ↑ 06.06.2025 16:22Дійсно, на 7" в очі кидатись не буде, але обидві консолі можна підключити до зовнішнього дисплею. Різниця конкретно в цій грі розгромна, не знаю як ви дивитесь.Reinmar: ↑ 06.06.2025 14:59 глянув порівняння і не бачу "розгромної" переваги, чисто кольорова гама інша і дещо різкіша картинка. Напевно на 7 чи скільки там дюймах не всі побачатьНа PlayStation грають і шось я не бачив, щоб комусь було смішно. В попередньому коментарі прирівняли графіку до PS4 Pro і ви з ним погодились. І великий екран це не обов'язково 4к ТВ 100".waryag: ↑ 06.06.2025 15:14 Якщо комусь розказати про графон в кібербанку на 4к ТВ з 3050 - засміють.
Я так зрозумів, замінусили мене власники Стім Деку. Я не маю нічого проти нього, че чудова портативка, зі своїми плюсами та мінусами. Але ОкХай правда очі коле.
-
Agon1st
Member
я не думаю что кто то заметит разницу на маленьком дисплее ,но у стим дека полно игр а на нинке игор нетуTetronga: ↑ 06.06.2025 11:58Ліпше, ніж на Стім Дек = найкрасивіша версія на портативках
к тому же не корректно сравнивать стим дек с нинкой , разница 3 года
-
AFU_power
Member
Незручно забувся ROG Ally XTetronga: ↑ 06.06.2025 11:58Ліпше, ніж на Стім Дек = найкрасивіша версія на портативках
-
Hotspur
Member
такproos: ↑ 06.06.2025 11:00Прошел два рази, более 400 часов в стиме, шедевр
-
yariksom
Member
400 часов это кагбе 16 суток (если без перерыва брать), могёшь!proos: ↑ 06.06.2025 11:00 Предлагаю обсудить Cyberpunk 2077: Ultimate Edition вийшла на Nintendo Switch 2
Прошел два рази, более 400 часов в стиме, шедевр![]()
Извини за оффтоп, но что за девушка у тебя на аватаре?
Мне как человеку испорченному интернетами молодая Сильвия Сайнт мерещится, чуть похожа, но не она
-
waryag
Member
Там було порівняння графіки у контексті кіберпанку - систем селлера променів і давнього партнеру нвідіа, версія гри 2.0 так і не з'явилася на ПС4.Nutbar: ↑ 06.06.2025 16:22На PlayStation грають і шось я не бачив, щоб комусь було смішно. В попередньому коментарі прирівняли графіку до PS4 Pro і ви з ним погодились. І великий екран це не обов'язково 4к ТВ 100".
Я так зрозумів, замінусили мене власники Стім Деку. Я не маю нічого проти нього, че чудова портативка, зі своїми плюсами та мінусами. Але ОкХай правда очі коле.
Якщо брати ігри часів ПС4, там будуть зовсім інші акценти і баланс сил.
А по "чистим" терафлопсам свіч у стаціонарі поступається ПС4, але у сучасних іграх добирає за рахунок технологій і об'єму пам'яті.
-
Nutbar
Member
Я так само оцінюю графіку саме в кіберпанку й порівнюю девайси в цьому контексті.waryag: ↑ 07.06.2025 10:55 Там було порівняння графіки у контексті кіберпанку
Саме це я й написав. Перечитайте мій перший пост повністю, а не вирване речення.waryag: ↑ 07.06.2025 10:55добирає за рахунок технологій і об'єму пам'яті.
Не зовсім розумію, що саме ви намагаєтесь мені заперечити
-
proos
Member
yariksom: ↑ 06.06.2025 23:08но что за девушка у тебя на аватаре?
- спойлер
- это какая то кацапская модель, видел с ней только две фотки в инете, искал кто такая не нашел. образ ее очень мне нравиться)
чат гпт тоже не дает результатов. лет 10 назад нашел фото с ней.