Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд та тестування відеокарти ASUS TUF Gaming Radeon RX 9060 XT 16G OC Edition. Порівняння з GeForce RTX 5060 та GeForce RTX 5060 Ti
-
Devijack
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування відеокарти ASUS TUF Gaming Radeon RX 9060 XT 16G OC Edition. Порівняння з GeForce RTX 5060 та GeForce RTX 5060 Ti
Карта ще так сяк пограти в 50-60 фпс у сучасні ігри а наступного року вже на середніх( невистачає тестів з променями та сфр, бо це тупо половина огляду.
Карта ще так сяк пограти в 50-60 фпс у сучасні ігри а наступного року вже на середніх( невистачає тестів з променями та сфр, бо це тупо половина огляду.
-
the lamer
Member
Використовуйте стрілочки на картинках із графіками.Devijack: ↑ 05.06.2025 16:20 невистачає тестів з променями та сфр, бо це тупо половина огляду.
-
Alex646
Member
Здоровенна кирпичина з неадекватними температурами.
-
Devijack
Member
the lamer
дяка, не наводив курсор, не помітив що тікі є.
дяка, не наводив курсор, не помітив що тікі є.
-
Vlaad13
Member
Зустрічайте карту за 30к гривень панове! 
-
Alex646
Member
Нафіга вона треба, коли є 9070хт за 32к?
-
Dilfin
Member
Вона має коштувати 20к максимум, а все решту це бажання продаванів отримати надприбутки, вже, зараз і бігом, технологія маркетингу ставити космічні націнки, а потім поступово опускати ціну, ловити лохів на живця, в кого на якій ціні не витримають нерви і він поскаче за картою в магаз.)
-
alex_sul
Advanced Member
Qntality Дякую за огляд!
Вертушка реагує обертами на хотспот?
Вертушка реагує обертами на хотспот?
-
Nortrom
Member
Телемарт 24к уже поставил и 19к за 8 гиг. Через месяц будут норм цены.Нафіга вона треба, коли є 9070хт за 32к?
В Британии по 18к включая налог 20% - 16и гиговые.

-
Skiff93
Member
А скільки коштувала 9070xt на релізі.
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Смішно з того кому це смішно.
Через пару тижнів буде близько до MSRP (+податок).
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
АМД так і не навчились рахувати енергоспоживання.
Але і так ясно, враховуючи апетит 9070хт при менших частотах, що ніяких 160Вт там не вийде.
-
MAKKACIN
Member
"я неймовірно вражений і спантеличиний" .. собі хотспот на відіку
Я так розумію сесії в 6+ годин і в маленькому корпусі смертельно небезпечні для відеокарти?
Я так розумію сесії в 6+ годин і в маленькому корпусі смертельно небезпечні для відеокарти?
-
Enjthesilence
Member
2,5 слотова "бюджетка" жере як не в себе і гріється так сильно? прогрес який є
-
l-m
Member
Це ж "OC Edition". Там прямо в таблиці з характеристиками вказано "Енергоспоживання, Вт 180". Їх і споживає.Skiff93: ↑ 05.06.2025 17:35АМД так і не навчились рахувати енергоспоживання.
Але і так ясно, враховуючи апетит 9070хт при менших частотах, що ніяких 160Вт там не вийде.
Треба звичайну версію, буде 160.
-
Skiff93
Member
Там ще є версія без ОС і в неї споживання на приблизно 10% більше за 5060ті, в якої 180l-m: ↑ 05.06.2025 20:26Це ж "OC Edition". Там прямо в таблиці з характеристиками вказано "Енергоспоживання, Вт 180". Їх і споживає.Skiff93: ↑ 05.06.2025 17:35АМД так і не навчились рахувати енергоспоживання.
Треба звичайну версію, буде 160.
-
FunnyBear
Member
Хотспот, його різниця з температурою решти чіпу і температура пам'яті лякують
-
waryag
Member
Хуанг прибрав і не лякає!FunnyBear: ↑ 05.06.2025 22:13Хотспот, його різниця з температурою решти чіпу і температура пам'яті лякують
-
Ektalion
Member
Скоро інші датчики температури теж прибере
-
ronemun
Advanced Member
Чесно сказати, ті багатосторінкові фото найбільша недолугість зі всіх що я бачив для статей.the lamer: ↑ 05.06.2025 16:29Використовуйте стрілочки на картинках із графіками.Devijack: ↑ 05.06.2025 16:20 невистачає тестів з променями та сфр, бо це тупо половина огляду.
Ну от захочу я ще раз передивитись якесь фото/картинку - де її шукати? Гортати всі підряд заново, перечитувати всю статтю шукаючи абзац де вона там?
Ну ще б товар рекламувати, там зрозуміло - в одному місці огляд з різних сторін і т.п. щоб легше було сфокусувати на цінності обєкта, не дати відійти в сторону.
чи явно однакові по суті картинки які б лише захаращували вигляд, і то їх краще ставити в ряд чи таблицю декілька поруч з можливістю збільшення окремого елемента, як в Телеграм.
Для нових статей навпаки потрібно побільше площі, більший вигляд, маштаби, тоді можна і більше реклами.
А то виходить щось куце, не розбереш де що є - маса фото/картинок заховані десь в глибині тих альбомчиків.
У flickr зробили мудро - внизу під багатосторінковим фото є мініатюри - відразу видно що ще є і де
Я розумію, що для реклами тре затримати когось якомога довше, але виходить навпаки - відсутність інтуїтивності, втрата змісту від вигляду, адже все обрізане, і щоб щось зрозуміти тре напрягатись і уявляти де що є, що відволікає від змісту статті.
-
anatolikostis
Member
дельта по температурам гп/хотспот намекает, что либо сам кристалл GPU немного неровный, либо охлад у Асус криво встал/термопаста уг и ее сменить нужно.
-
n3w613
Junior
А у нас 32%)Nortrom: ↑ 05.06.2025 17:15Телемарт 24к уже поставил и 19к за 8 гиг. Через месяц будут норм цены.Нафіга вона треба, коли є 9070хт за 32к?
В Британии по 18к включая налог 20% - 16и гиговые.
![]()
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
Там 120 критическая,которую ты скорее всего никогда не увидишь,карта быстрее на замену улетитMAKKACIN: ↑ 05.06.2025 17:47 "я неймовірно вражений і спантеличиний" .. собі хотспот на відіку![]()
Я так розумію сесії в 6+ годин і в маленькому корпусі смертельно небезпечні для відеокарти?![]()