ось такий https://rozetka.com.ua/ua/asus_zenwifi_ ... 276646213/
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір роутера
-
Spooky
Junior
-
Ra1n
Member
TUF-AX4200Tesseract: ↑ 30.05.2025 22:38А який саме?Spooky: ↑ 30.05.2025 22:20ASUS ZenWiFi mini
Собі я би брав RT-AX59U чи TUF-AX6000 або уже RT-AX89X, бо на них є альтернативні прошивки. Відповідно софтових фіч можна буде додати якщо треба, і оновлення будуть значно довше виходити.
-
Tesseract
Member
Якщо рідна прошивка уже не справляється, то на нього також можна поставити OpenWRT. Відповідно якщо основний роутер буде будь-якої фірми але також з OpenWRT, то можна буде створити меш. Але це якщо є час та бажання гратися з усім цим, бо квест не тривіальний.Spooky: ↑ 30.05.2025 22:43ось такий https://rozetka.com.ua/ua/asus_zenwifi_ ... 276646213/Tesseract: ↑ 30.05.2025 22:38 А який саме?
-
Gold_Star
Member
Можна й цю модель на 4 ядерному бродкомі, якщо потрібен чисто роутерний функціоналSpooky: ↑ 30.05.2025 22:20Що з них можете порекомендувати, чи може що краще.
-
EvgeniyK86
Member
Доброго дня. Який бюджетний гігабітний роутер краще в бюджеті до 1000-1500 грн. Розглядаю Xiaomi Router AX3000T з алі. Може є щось краще?
Навантаження невелике - 3 телефони, пара ноутбуків, не одночасно. Тариф 200 МБіт.
Навантаження невелике - 3 телефони, пара ноутбуків, не одночасно. Тариф 200 МБіт.
-
Бесценно
Member
EvgeniyK86
Cudy WR3000 можете ще глянути, правда він в районі 2к
Cudy WR3000 можете ще глянути, правда він в районі 2к
-
EvgeniyK86
Member
Бесценно
Дякую, так дорогувато. сяомі на алі 1200 грн
Дякую, так дорогувато. сяомі на алі 1200 грн
-
Bruno Banani
Member
EvgeniyK86
Ax3000t беріть
Ax3000t беріть
-
vdemeshko
Member
Xiaomi AX3000T или EDUP 2960S AX1800 (сейчас на Али с купоном и скидками 21 уе за двухъядерный MT7621 /256мб RAM/128mb flash WiFi6 роутер) - последний идет сразу на (модифицированном) OpenWRT с легким переходом на официальную версию опен сурс(просто sysupgrade image из интерфейса залить , но там нужно один из двух попробовать - оно ругнется если не правильный ). С первым могут быть нюансы с переходом на OpenWRT так как могут появляться новые аппаратные модификации без предупреждения в новых партиях. В принципе если даже на 1Гбит тариф передаете то хватит и EDUP. То есть если цель минимальный бюджет вполне себе приличный вариант.EvgeniyK86: ↑ 01.06.2025 17:51 Доброго дня. Який бюджетний гігабітний роутер краще в бюджеті до 1000-1500 грн. Розглядаю Xiaomi Router AX3000T з алі. Може є щось краще?
-
EvgeniyK86
Member
Bruno Banani, vdemeshko
Дякую.
Побачив іще модель xiaomi be3600 за 1500 грн. Чи вартує він переплати у 300 грн від 3000t?
Дякую.
Побачив іще модель xiaomi be3600 за 1500 грн. Чи вартує він переплати у 300 грн від 3000t?
-
vdemeshko
Member
Та тут и за AX3000T уже переплата согласно озвученным задачамEvgeniyK86: ↑ 01.06.2025 21:49 Bruno Banani, vdemeshko
Дякую.
-
EvgeniyK86
Member
vdemeshko
Ок, візьму 3000t
Ок, візьму 3000t
-
Untegental
Member
Підкажіть нубу.
Купив я по порадам be5000, тут інший конектор живлення, відповідно на виключення світла мій дріт від старого роутеру не підходить.
Це мені найпростіше купить перехідник? Який в мене був на Archer a5, це 5.5*2.1? А на новому be5000 який 3.5*1.3?
Купив я по порадам be5000, тут інший конектор живлення, відповідно на виключення світла мій дріт від старого роутеру не підходить.
Це мені найпростіше купить перехідник? Який в мене був на Archer a5, це 5.5*2.1? А на новому be5000 який 3.5*1.3?
-
Ortyomko
Member
4,0*1,7 там як і на всіх сяомі https://rozetka.com.ua/432245555/p432245555Untegental: ↑ 02.06.2025 22:08 Підкажіть нубу.
-
NFS-Racer
Member
4,0*1,7 мм, а я вам пропонував відразу з перехідником і кабелем USB
-
Untegental
Member
NFS-Racer
Дякую але я побачив вашу пропозицію, після того як вже купив
Дякую але я побачив вашу пропозицію, після того як вже купив
-
Royter
Member
А как скинуть после отката на сток с openwrt ln1301 зажал ресет долго держал и всеравно мигала красная лампочка может не верно чето делаю.Tesseract: ↑ 27.05.2025 21:54Затисніть кнопку Reset поки роутер не вимкнеться: https://support.linksys.com/kb/article/1010-en/Royter: ↑ 26.05.2025 21:37Вопрос владельцам LN1301 как правильно сбросить на стоке оригинальной прошивке что бы было настройки по дефолту?
-
Tesseract
Member
Royter
Може мало тримали, або навпаки надто довго.
В будь-якому випадку, у цього роутера є два завантажувальних розділа на диску. Якщо ви вбили один, то можна перемкнутись на інший. Після трьох невдалих спроб завантажитись, роутер перемкнеться. Для того, щоб роутер не встиг завантажитись, треба просто вимкнути живлення через кілька секунд після увімкнення. І так три рази підряд.
Може мало тримали, або навпаки надто довго.
В будь-якому випадку, у цього роутера є два завантажувальних розділа на диску. Якщо ви вбили один, то можна перемкнутись на інший. Після трьох невдалих спроб завантажитись, роутер перемкнеться. Для того, щоб роутер не встиг завантажитись, треба просто вимкнути живлення через кілька секунд після увімкнення. І так три рази підряд.
-
Scoffer
Member
Хтось шось знає про ASUS ExpertWiFi EBA63? Планую перевести кілька локацій на ах, юбіки жирнувато ставити буде, я там не часто буваю, а тут наче ціна смачна.
-
vdemeshko
Member
Ну штож )) в итоге продал TP Link AX55 , убрал Xiaomi AX3000T в коробку обратно на полку и перевел всю домашнюю сеть (раньше сяоми был основным роутером запитаным от ИБП на случай блекаута и часть домашней сети (насчитал 13 подключенных устройств по вай фай) раскидано на два роутера что бы меньше радиоточки нагружать , ну и часть витой пары включено в сяоми и остальное в тп линк так как портов не хватало сяоми). В итоге почитав обзоры тестов потребления Linksys E8450 оказалось , что они почти одинаково кушают с сяоми 4.5-5.5Вт в малой нагрузке и простое и до 8+Вт в типичной нагрузке с закачкой по вайфай и тд.. в общем заменил два роутера на один E8450 как основной на входе (ну и витая пара теперь на одном роутере ) - по сравнению сяоми на стоке Китай - выросла передача на 150-200Мбит по спид тесту на айфоне и макбуке. На закачку почти такие же цифры. Не знаю заслуга OpenWRT или у линксис получше радиомодуль в многоквартирном доме работает , где со всех сторон через стену натыканы роутеры на дефолтном 36 канале )) перешел на Linksys со стока сразу на 24.10.0 и сисапгрейд на 24.10.1 в целом максимально простой переход на данный момент через загрузку специального образа , подготовляющего разметку флеша UBI и затем на обычный сисапгрейд образ. Проще чем с Xiaomi для тех кто не дружит с консолью - так что вполне могу рекомендовать его тоже тем кто далек от АйТи (но сможет осилить инструкцию или поиск в ютуб как его прошить правильно) , учитывая что он стоит б/у в идеальном состоянии близко с Сяоми , а по радио модулям я бы сказал что интересней даже - 4х4 на двух диапазонах все таки приятней.