Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
CG graphikos fan

Що за драка тут ) :popcorn:

По темі - прийшов мені Хаомі редми 14 (4g) 8\256 (за 140 баксів)
І дійсно це апарат на "грані" , і не відверта дичина, але якщо взяти в руки відчувається бюджетка.

В порівнянні з Редмі нот 8 про:
- По швидкості роботи питань нема - робить шустрее
- Камера - шо там була фігня, шо тут, але сфоткати документ\ціннік пойде
- Екран - після іпс надо звикнути, бо зовсім інші градації яскравості
- Оболочка - у каждого виробника свої трабли, так що на любителя, (за 10 мін по гайдам ютубу вимкнул рекламу та новостні віджети)
- Материали\дізайн = це фігня фігнею, пластик тонесенький, при гучності 50+ задня кришка вібрує :laugh: , хоча оре знатно. Унікуми зробили на передній камері металевий обруч :gigi: Рамки екрану - більші ніж у старому. :D
- Аккум тестірую, поки що адекватний.

В цілому ціна\якість, і норм що здешевлення в дизайн, бо он мені не приорітетний.
По дизайну старий кращій = красиве скло, скоси для хвату , але камера по центру на любителя. Але краще старого - ще більш старий Мі4с (білий тонкий кірпичик, як мініатюрний Ифон16е) :up:

Ще потім відпішусь, бо хто шукає бюджетно-бюджетку може буде корисно , бо що зробити якщо зараз більш-менш нормальний телефон це 300+ баксів.
Vlaad13
Member

Mnemon: 01.06.2025 15:38
Vlaad13: 01.06.2025 14:58
логіка в тому що телефен який коштує 1000$ може мало хто купити
телефон який коштує 300$ може багато хто купити
ще раз повторюсь - ви ніколи не працювали у великому ретейлі - тому таку дурню і пишете
дешевші товари куплять набагато частіше - це аксіома яка діє в будь якому сегменті
:facepalm: Боже, для тех, кто в танке. В моей статье речь шла о топ 10 продаваемых моделях смартфонов в мире за 1й квартал 24го и 25го годов… У вас в статье темпы роста телефонов сяоми + на картинке общая доля рынка смартфонов каждого производителя за 24й год. Где так же показано, что самыми продаваемыми являются Самсунг и Эйпл.
Тем более учитывайте что уровень зп в Европе, Америке и многих других странах выше, чем у нас. Так что ничего удивительного нет в том, что айфон может быть в топе по продажам. Это только у нас он считается чем то дорогим. Что тут сложного в понимании? :-/

Кроме вашего "Бла, бла, бла", дешевле - значит больше продаж, есть какие-то исследования, которые опровергают информацию в статье?
И при чем тут ваше "дешевле значит чаще продается" к покупке смартфонов? Вы телефон покупаете по принципу, чем дешевле, тем лучше? Или может учитываете кучу других факторов, например, качество и количество камер, батарейку, интерфейс, доверие к производителю, надёжность, размеры экрана и кучу других нюансов?
давайте по новій
1.в ретейлі ви ніколи не працювали
2.дешевше купують значно частіше
перечитуйте ці два пункти доки до вас не дойде
snapdragon999
Member

Klon: 01.06.2025 17:12 Що за драка тут ) :popcorn:

По темі - прийшов мені Хаомі редми 14 (4g) 8\256 (за 140 баксів)
І дійсно це апарат на "грані" , і не відверта дичина, але якщо взяти в руки відчувається бюджетка.

В порівнянні з Редмі нот 8 про:
- По швидкості роботи питань нема - робить шустрее
- Камера - шо там була фігня, шо тут, але сфоткати документ\ціннік пойде
- Екран - після іпс надо звикнути, бо зовсім інші градації яскравості
- Оболочка - у каждого виробника свої трабли, так що на любителя, (за 10 мін по гайдам ютубу вимкнул рекламу та новостні віджети)
- Материали\дізайн = це фігня фігнею, пластик тонесенький, при гучності 50+ задня кришка вібрує :laugh: , хоча оре знатно. Унікуми зробили на передній камері металевий обруч :gigi: Рамки екрану - більші ніж у старому. :D
- Аккум тестірую, поки що адекватний.

В цілому ціна\якість, і норм що здешевлення в дизайн, бо он мені не приорітетний.
По дизайну старий кращій = красиве скло, скоси для хвату , але камера по центру на любителя. Але краще старого - ще більш старий Мі4с (білий тонкий кірпичик, як мініатюрний Ифон16е) :up:

Ще потім відпішусь, бо хто шукає бюджетно-бюджетку може буде корисно , бо що зробити якщо зараз більш-менш нормальний телефон це 300+ баксів.
За 140 баксов ты хотел что, уровень флагмана? :laugh:
У каждого телефона свои цели.Редмики последнее время спаскудились, не такая имба как раньше.
Я свой рн9 про аж 3 года юзал, не хотелось даже менять.
Klon
CG graphikos fan

snapdragon999
це так, кітайці вже не "кітайці", да і коли побачив ціни на їх 15моделі - це жах :horror:
але стагнація рівня 2020 року = це ще ті жуки
snapdragon999
Member

Klon: 01.06.2025 19:14 snapdragon999
це так, кітайці вже не "кітайці", да і коли побачив ціни на їх 15моделі - це жах :horror:
але стагнація рівня 2020 року = це ще ті жуки
Я от сяо отошёл, продукция bbk или honor поинтереснее сейчас.Но это не значит что они плохие, просто хотел новое попробовать.

Отправлено спустя 1 час 10 минут 28 секунд:
Mnemon: 01.06.2025 15:38 батарейку, интерфейс, доверие к производителю, надёжность, размеры экрана и кучу других нюансов?
Кроме маркетинга больше ничего нет из перечисленного в бюджетных самсунгах .
gekka33
Junior

snapdragon999 bbk это realme ?
snapdragon999
Member

gekka33: 01.06.2025 21:08 snapdragon999 bbk это realme ?
Realme принадлежит bbk, как и oneplus, vivo, oppo
Donate
Member

snapdragon999: 01.06.2025 21:16
gekka33: 01.06.2025 21:08 snapdragon999 bbk это realme ?
Realme принадлежит bbk, как и oneplus, vivo, oppo
Ще в 2023
BBK Electronics Corp has restructured its major brands—Oppo, OnePlus, and Realme
gekka33
Junior

snapdragon999 что скажете об Realme 12 Plus 5G ? Тут процессор не отваливается ? Года на 3-4 хватит ?
snapdragon999
Member

gekka33: 02.06.2025 08:33 snapdragon999 что скажете об Realme 12 Plus 5G ? Тут процессор не отваливается ? Года на 3-4 хватит ?
Обычный бюджетный смартфон. Лучше добавить немного взять 14 pro,там камера лучше и батарея.

Я б если брал себе, то за те деньги такой. Зарядку на али докупить и все, это на голову выше тех бюджетников
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/honor-2 ... X3sKO.html или https://www.olx.ua/d/obyavlenie/smartfo ... Y0hzO.html
gekka33
Junior

Лучше добавить немного взять 14 pro,там камера лучше и батарея.
но проц вроде как слабее немного. Спасибо .
Valdey377
Member

Mnemon: 01.06.2025 15:38
Vlaad13: 01.06.2025 14:58
логіка в тому що телефен який коштує 1000$ може мало хто купити
телефон який коштує 300$ може багато хто купити
ще раз повторюсь - ви ніколи не працювали у великому ретейлі - тому таку дурню і пишете
дешевші товари куплять набагато частіше - це аксіома яка діє в будь якому сегменті
:facepalm: Боже, для тех, кто в танке. В моей статье речь шла о топ 10 продаваемых моделях смартфонов в мире за 1й квартал 24го и 25го годов… У вас в статье темпы роста телефонов сяоми + на картинке общая доля рынка смартфонов каждого производителя за 24й год. Где так же показано, что самыми продаваемыми являются Самсунг и Эйпл.
Тем более учитывайте что уровень зп в Европе, Америке и многих других странах выше, чем у нас. Так что ничего удивительного нет в том, что айфон может быть в топе по продажам. Это только у нас он считается чем то дорогим. Что тут сложного в понимании? :-/

Кроме вашего "Бла, бла, бла", дешевле - значит больше продаж, есть какие-то исследования, которые опровергают информацию в статье?
И при чем тут ваше "дешевле значит чаще продается" к покупке смартфонов? Вы телефон покупаете по принципу, чем дешевле, тем лучше? Или может учитываете кучу других факторов, например, качество и количество камер, батарейку, интерфейс, доверие к производителю, надёжность, размеры экрана и кучу других нюансов?
Да мне тоже попалась эта статься недавно, из китайцев там попался только один Сяоми, остальные ЭПЛ и Самсунг, причём почему то у Самсунга это были либо самые дешёвые модели либо топ, кстати такая популярность китайпрома в основном в кацапии и странах бывшего союза, ну в силу причин низкого уровня жизни, но имеют место быть как бы, как и все
dimon2277
Member

snapdragon999: 02.06.2025 09:01
gekka33: 02.06.2025 08:33 snapdragon999 что скажете об Realme 12 Plus 5G ? Тут процессор не отваливается ? Года на 3-4 хватит ?
Обычный бюджетный смартфон. Лучше добавить немного взять 14 pro,там камера лучше и батарея.

Я б если брал себе, то за те деньги такой. Зарядку на али докупить и все, это на голову выше тех бюджетников
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/honor-2 ... X3sKO.html или https://www.olx.ua/d/obyavlenie/smartfo ... Y0hzO.html
ось в першому повідомленні я так розумію отримаєш смарт і кабель? без коробки і так далі?
типу крадені чи як?
взагалі без негативу якщо шо
sanya555
Member

dimon2277: 02.06.2025 10:58типу крадені чи як?
Серяком завозят без коробок так как они занимают место))
Alexsandr
Member

Mnemon: 01.06.2025 10:59 Экспертное мнение, которое никто не просил. Во всём мире на первом месте айфоны и самсунги по продажам, но у Владика это "лайно". Понятно.
Да во всем мире, но доля постепенно снижается. грядут вообще интересные времена. Судя по тому, что хелио 90 в инкарнация все еще активно продается (спустя этак 6 лет),развитие смартфонов почти остановилось. Топы еще растут, но среднего звена уже хватает пользователям и движение в целом по изменениям минимальные. Дальше может развернуться большая борьба именно в среднем диапазоне цен, в минимальном уже конкуренция серьезная, то же самсунг А16 конкурирует с китайцами, но и смарты по характеристиками слабоваты.

Изображение
Вложения
439b1bd4e5ae821332ddedc636738d43.jpg
snapdragon999
Member

dimon2277: 02.06.2025 10:58
snapdragon999: 02.06.2025 09:01

ось в першому повідомленні я так розумію отримаєш смарт і кабель? без коробки і так далі?
типу крадені чи як?
взагалі без негативу якщо шо
Первый без ничего, второй с коробкой без зарядки Евроверсия.Це не крадені, з коробкой крадені :lol:
Спитай у продавця.
Andrew_R30
Member

Корейська б/ушка норм чи стрьом? Хтось мав досвід з корейцями?
Samsung Galaxy S24 Ultra, акб 90%+
З недолікив, немає двох бендів (кажуть, що вони не впливають на зв'язок) та немає підтримки укр (є eng rus), треба встановлювати з "мовних пакетів укр"
Різниця в ціні 9590, бу (корейка) та нова (мабуть корейка).
snapdragon999
Member

Andrew_R30: 03.06.2025 09:39 Корейська б/ушка норм чи стрьом? Хтось мав досвід з корейцями?
Samsung Galaxy S24 Ultra, акб 90%+
З недолікив, немає двох бендів (кажуть, що вони не впливають на зв'язок) та немає підтримки укр (є eng rus), треба встановлювати з "мовних пакетів укр"
Різниця в ціні 9590, бу (корейка) та нова (мабуть корейка).
ты уже спрашивал
Andrew_R30
Member

З приводу корейця ні, я не запитував. Запитував за новий глобальний сіряк.
Я на грані, щоб замовити б/у корейця, ось і шукаю хто скаже що я *** та що він нафіг мені не потрібен (про локальний корейський смарт в Україні).
snapdragon999
Member

Andrew_R30: 03.06.2025 10:02 З приводу корейця ні, я не запитував. Запитував за новий глобальний сіряк.
Я на грані, щоб замовити б/у корейця, ось і шукаю хто скаже що я *** та що він нафіг мені не потрібен (про локальний корейський смарт в Україні).
11:54.Говорит нема есим и плохая агрегация частот .К тому же такой обмылок потом висяковый ,ты его не продашь или за копейки.
спойлер
Ответить