Новости
Последние статьи и обзоры
В Epic Games Store дарують Limbo й Tiny Tina’s Wonderlands
-
maxud_b
Member
Предлагаю обсудить В Epic Games Store дарують Limbo й Tiny Tina’s Wonderlands
Чудова роздача. Limbo - один з найкращих платформерів, з мрачною атмосферою і філософським змістом. Тіна - концентрований екшн і безумство в стилі Бордерлендс. Як на мене, це одна з найкращих роздач від ЕГС.
Чудова роздача. Limbo - один з найкращих платформерів, з мрачною атмосферою і філософським змістом. Тіна - концентрований екшн і безумство в стилі Бордерлендс. Як на мене, це одна з найкращих роздач від ЕГС.
-
Bukakanga
Member
я неожиданно для себя дождался халявной Тины )))
-
daesz
Member
Тіна ущербна, спроба пофармити ₴ на ностальгії фанатів за асолтом он дрегон кіп. Могло б і вийти щось, зрештою, але найняли писати сценарій для цього діла ущербну фемку. Ендгейм в грі відсутній повністю.
Для справки : в бл2+3 маю майже 700 годин (і ще з 50 в пре-сиквелі
).
Лімбо дуже сподобалась в свій час
Для справки : в бл2+3 маю майже 700 годин (і ще з 50 в пре-сиквелі
Лімбо дуже сподобалась в свій час
-
CADR
Member
А Steam дают Tiny Tina's Wonderlands не безплатно а со скидкой 80%.
-
SERGBILL
Member
там якісь срачі через EULA, типа необмежений доступ до компу античіта чи щось таке.
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Хомяки охотнее заплатят Габену, чем возьмут бесплатно у Суини. Лаунчер видите ли не тот.CADR: ↑ 30.05.2025 15:09 А Steam дают Tiny Tina's Wonderlands не безплатно а со скидкой 80%.
-
Tetronga
Member
Ні, всім же дуже потрібен другий лончер для того, щоб забирати халявні ігри. Які можна забрати точно так само в будь-якому торренті, бо егс все ще гівно де відсутній базовий функціонал. Який сенс себе мучати, крім підвищення свого маленького его списком забраних ігор?Intel74320ASuperFin+: ↑ 30.05.2025 17:47Хомяки охотнее заплатят Габену, чем возьмут бесплатно у Суини. Лаунчер видите ли не тот.CADR: ↑ 30.05.2025 15:09 А Steam дают Tiny Tina's Wonderlands не безплатно а со скидкой 80%.
-
Plush_Dragon
Member
Люди для себе обирають де зручніше. Вже можна якось це усвідомити, хом'як.Intel74320ASuperFin+: ↑ 30.05.2025 17:47
Хомяки охотнее заплатят Габену, чем возьмут бесплатно у Суини. Лаунчер видите ли не тот.
-
Grava
Member
Бо стіму не потрібні безплатні ігри щоб у нього заходилиCADR: ↑ 30.05.2025 15:09А Steam дают Tiny Tina's Wonderlands не безплатно а со скидкой 80%
-
7mindfields
Member
стім вже давно не тільки лаунчерIntel74320ASuperFin+: ↑ 30.05.2025 17:47 Лаунчер видите ли не тот.
-
divinity
Member
7mindfields
а шо? Я стім запускаю тільки коли запускаю гру зі стіму, так же як і в ЕГС. Молитися на стім, це як молитися на куртку - безглуздо і тупо. Це просто продукт і інструмент, не більше.
а шо? Я стім запускаю тільки коли запускаю гру зі стіму, так же як і в ЕГС. Молитися на стім, це як молитися на куртку - безглуздо і тупо. Це просто продукт і інструмент, не більше.
-
7mindfields
Member
Порівнювати steam і egs, всеодно що порівнювати нормальне дискретне відео і hd630, наче і те і те виводить зображення, але є нюансdivinity: ↑ 30.05.2025 22:36 7mindfields
-
tornadox
Member
Забирати безплатні ігри в EGS - ОК
Купляти ігри в EGC при однаковій собівартості - НЕ ОК
Стім пропропонує просто настільки більше, епік це те саме що і інші лончери від великих видавців, крім вітрини ігор там практично нічого більше немає.
Стім пропропонує просто настільки більше, епік це те саме що і інші лончери від великих видавців, крім вітрини ігор там практично нічого більше немає.
-
Alligator
Member
І там і там є кнопка завантажити гру, що ще потрібно?Tetronga: ↑ 30.05.2025 20:13Ні, всім же дуже потрібен другий лончер для того, щоб забирати халявні ігри. Які можна забрати точно так само в будь-якому торренті, бо егс все ще гівно де відсутній базовий функціонал. Який сенс себе мучати, крім підвищення свого маленького его списком забраних ігор?
У 2025 ще хтось користується ПЗ з торрентів? У вас зайві дані у браузері?
-
Lekrs
Member
Несподівано дві норм гри.
-
MqM
Member
Не бачити різниці між ліцензією та піраткою це треба вміти. По вашій логіці в 90х до вснування ти всіх лончерів ліцензії купували суто божевільні люди?Tetronga: ↑ 30.05.2025 20:13Ні, всім же дуже потрібен другий лончер для того, щоб забирати халявні ігри. Які можна забрати точно так само в будь-якому торренті, бо егс все ще гівно де відсутній базовий функціонал. Який сенс себе мучати, крім підвищення свого маленького его списком забраних ігор?Intel74320ASuperFin+: ↑ 30.05.2025 17:47
Хомяки охотнее заплатят Габену, чем возьмут бесплатно у Суини. Лаунчер видите ли не тот.
-
Ostin
Member
Люди купували ігри на дисках. Ніхто (99,99%) не цікавився, чи воно ліцензійне по-справжньому, чи хтось спіратив і на диски порозпихав. Ніякої моральної складової в ліцензії ніколи не було. Просто бізнес.MqM: ↑ 01.06.2025 02:39в 90х до вснування ти всіх лончерів ліцензії купували суто божевільні люди?
Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Бляха, якби все це розмаїття, що в мене на пк встановлено, можна було втулити в два лончериTetronga: ↑ 30.05.2025 20:13другий лончер
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Точно сказано. Ніхто не сперечається, що стім на голову вище при рівній ціні. А от пройти гру і забути про неї - я беру де дешевше. А халявно взагалі чудово)tornadox: ↑ 31.05.2025 13:25 Забирати безплатні ігри в EGS - ОК
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
То один раз пройти її цікаво? На рівні третьої борди чи відчутно гірше? Мені третя гралась цілком ОК.daesz: ↑ 30.05.2025 12:50 Тіна ущербна, спроба пофармити ₴ на ностальгії фанатів за асолтом он дрегон кіп. Могло б і вийти щось, зрештою, але найняли писати сценарій для цього діла ущербну фемку. Ендгейм в грі відсутній повністю.
-
daesz
Member
Ostin
Геймплейно третя топ, але сюжет ніякий. Тут на раз пройти
Геймплейно третя топ, але сюжет ніякий. Тут на раз пройти
-
tornadox
Member
Вам тоді краще або підписку взяти або купити дискову версію яку потім можна буде продати. А взагалі тут краще консоль з дисководом. Взяти Б/У диск в інтернеті, пройти і знову ж продати.Ostin: ↑ 01.06.2025 08:43А от пройти гру і забути про неї - я беру де дешевше.
-
daesz
Member
https://www.gamesradar.com/games/action ... his-point/

- спойлер