В Epic Games Store дарують Limbo й Tiny Tina’s Wonderlands

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить В Epic Games Store дарують Limbo й Tiny Tina’s Wonderlands
Чудова роздача. Limbo - один з найкращих платформерів, з мрачною атмосферою і філософським змістом. Тіна - концентрований екшн і безумство в стилі Бордерлендс. Як на мене, це одна з найкращих роздач від ЕГС.
Bukakanga
Member

я неожиданно для себя дождался халявной Тины )))
daesz
Member

Тіна ущербна, спроба пофармити ₴ на ностальгії фанатів за асолтом он дрегон кіп. Могло б і вийти щось, зрештою, але найняли писати сценарій для цього діла ущербну фемку. Ендгейм в грі відсутній повністю.

Для справки : в бл2+3 маю майже 700 годин (і ще з 50 в пре-сиквелі :D ).

Лімбо дуже сподобалась в свій час :lick:
CADR
Member

А Steam дают Tiny Tina's Wonderlands не безплатно а со скидкой 80%.
SERGBILL
Member

там якісь срачі через EULA, типа необмежений доступ до компу античіта чи щось таке.
Intel74320ASuperFin+
Member

CADR: 30.05.2025 15:09 А Steam дают Tiny Tina's Wonderlands не безплатно а со скидкой 80%.
Хомяки охотнее заплатят Габену, чем возьмут бесплатно у Суини. Лаунчер видите ли не тот.
Tetronga
Member

Intel74320ASuperFin+: 30.05.2025 17:47
CADR: 30.05.2025 15:09 А Steam дают Tiny Tina's Wonderlands не безплатно а со скидкой 80%.
Хомяки охотнее заплатят Габену, чем возьмут бесплатно у Суини. Лаунчер видите ли не тот.
Ні, всім же дуже потрібен другий лончер для того, щоб забирати халявні ігри. Які можна забрати точно так само в будь-якому торренті, бо егс все ще гівно де відсутній базовий функціонал. Який сенс себе мучати, крім підвищення свого маленького его списком забраних ігор?
Plush_Dragon
Member

Люди для себе обирають де зручніше. Вже можна якось це усвідомити, хом'як.
Grava
Member

CADR: 30.05.2025 15:09А Steam дают Tiny Tina's Wonderlands не безплатно а со скидкой 80%
Бо стіму не потрібні безплатні ігри щоб у нього заходили :rotate: чомусь егс згадується лише коли халяву роздають.
7mindfields
Member

Intel74320ASuperFin+: 30.05.2025 17:47 Лаунчер видите ли не тот.
стім вже давно не тільки лаунчер
divinity
Member

7mindfields
а шо? Я стім запускаю тільки коли запускаю гру зі стіму, так же як і в ЕГС. Молитися на стім, це як молитися на куртку - безглуздо і тупо. Це просто продукт і інструмент, не більше.
7mindfields
Member

divinity: 30.05.2025 22:36 7mindfields
а шо? Я стім запускаю тільки коли запускаю гру зі стіму, так же як і в ЕГС. Молитися на стім, це як молитися на куртку - безглуздо і тупо. Це просто продукт і інструмент, не більше.
Порівнювати steam і egs, всеодно що порівнювати нормальне дискретне відео і hd630, наче і те і те виводить зображення, але є нюанс
tornadox
Member

Забирати безплатні ігри в EGS - ОК
Купляти ігри в EGC при однаковій собівартості - НЕ ОК

Стім пропропонує просто настільки більше, епік це те саме що і інші лончери від великих видавців, крім вітрини ігор там практично нічого більше немає.
Alligator
Member

Tetronga: 30.05.2025 20:13Ні, всім же дуже потрібен другий лончер для того, щоб забирати халявні ігри. Які можна забрати точно так само в будь-якому торренті, бо егс все ще гівно де відсутній базовий функціонал. Який сенс себе мучати, крім підвищення свого маленького его списком забраних ігор?
І там і там є кнопка завантажити гру, що ще потрібно?
У 2025 ще хтось користується ПЗ з торрентів? У вас зайві дані у браузері? :spy:
Lekrs
Member

Несподівано дві норм гри.
MqM
Member

Tetronga: 30.05.2025 20:13

Ні, всім же дуже потрібен другий лончер для того, щоб забирати халявні ігри. Які можна забрати точно так само в будь-якому торренті, бо егс все ще гівно де відсутній базовий функціонал. Який сенс себе мучати, крім підвищення свого маленького его списком забраних ігор?
Не бачити різниці між ліцензією та піраткою це треба вміти. По вашій логіці в 90х до вснування ти всіх лончерів ліцензії купували суто божевільні люди?
Ostin
Member

MqM: 01.06.2025 02:39в 90х до вснування ти всіх лончерів ліцензії купували суто божевільні люди?
Люди купували ігри на дисках. Ніхто (99,99%) не цікавився, чи воно ліцензійне по-справжньому, чи хтось спіратив і на диски порозпихав. Ніякої моральної складової в ліцензії ніколи не було. Просто бізнес.

Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Tetronga: 30.05.2025 20:13другий лончер
Бляха, якби все це розмаїття, що в мене на пк встановлено, можна було втулити в два лончери :D

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
tornadox: 31.05.2025 13:25 Забирати безплатні ігри в EGS - ОК
Купляти ігри в EGC при однаковій собівартості - НЕ ОК
Точно сказано. Ніхто не сперечається, що стім на голову вище при рівній ціні. А от пройти гру і забути про неї - я беру де дешевше. А халявно взагалі чудово)

Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
daesz: 30.05.2025 12:50 Тіна ущербна, спроба пофармити ₴ на ностальгії фанатів за асолтом он дрегон кіп. Могло б і вийти щось, зрештою, але найняли писати сценарій для цього діла ущербну фемку. Ендгейм в грі відсутній повністю.
То один раз пройти її цікаво? На рівні третьої борди чи відчутно гірше? Мені третя гралась цілком ОК.
daesz
Member

Ostin
Геймплейно третя топ, але сюжет ніякий. Тут на раз пройти :(
tornadox
Member

Ostin: 01.06.2025 08:43А от пройти гру і забути про неї - я беру де дешевше.
Вам тоді краще або підписку взяти або купити дискову версію яку потім можна буде продати. А взагалі тут краще консоль з дисководом. Взяти Б/У диск в інтернеті, пройти і знову ж продати.
daesz
Member

https://www.gamesradar.com/games/action ... his-point/

Изображение
спойлер
Третю борду в стімі я чекав пів року, четверту борду я спірачу в перший день. Йохохо ренді ;)
Ответить