Mini ITX корпус для ручной клади (help)

Корпуса и источники питания
Автор
Junior

Добрый день
Подскажите практичный корпус mini itx чтоб проходил по габаритам в ручную кладь в самолёт. Под 4070ti с двумя кулерами.
Хочу собрать игрового гнома для рейсов :gigi:
WSavage
HWBOT OC Team

MegaPihar: 28.05.2025 15:27 Добрый день
Подскажите практичный корпус mini itx чтоб проходил по габаритам в ручную кладь в самолёт. Под 4070ti с двумя кулерами.
Щось з розряду Custom Mod SLM2
MegaPihar
Junior

WSavage: 28.05.2025 15:33
Спасибо. Как запасной вариант буду держать этот корпус. Но хотелось бы что-то побольше,но в допустимых пределах. Насколько знаю, это 40х30х20
WSavage
HWBOT OC Team

MegaPihar: 29.05.2025 13:11
WSavage: 28.05.2025 15:33

Спасибо. Как запасной вариант буду держать этот корпус. Но хотелось бы что-то побольше,но в допустимых пределах. Насколько знаю, это 40х30х20
Тоді дивіться в бік SSUPD та йому подібних, але він вже виходить за габарити

P.S: Спілкувався з власником такого корпусу, то він для нього чумудан невеликий купив і брав як ручну кладь
Hells Angels
Member

MegaPihar: 29.05.2025 13:11Насколько знаю, это 40х30х20
під таке попадають CM NR200P/V2/MAX
MegaPihar
Junior

Оо это, что искал. Спасибо
refuel
Junior

Возможно pccooler i100, kxrors s300? Вроде ручная кладь... Или kxrors g200, там точно под 2х вентилятор
daesz
Member

Mechanic Master C24 (вони не тільки рожеві бувають). Якщо знайду - кину потім збірку із 4070ті тсі вентус 2х в цьому корпусі, десь бачив на реддіті.
спойлер
Я собі взяв feiyoupu ghost s1 aircooled, це прямий клон louqe ghost s1, але якісно кращий (попри те що клон) і бех топхета, а зразу із подовжиним корпусом під слімки на видув. Якщо додатковий видув не потрібен - звичайний feiyoupu ghost s1 без місця для слімок, буде на 1л менший об'єм.
спойлер
Ще як варіант як більш дешевий варіант - shiny shake s300.
спойлер
Відправлено через 10 хвилин 7 секунд:
Знайшов : https://www.reddit.com/r/sffpc/comments ... aster_c24/
ServerSideVlad
Junior

самая короткая 4070Ti это MSI Ventus 2X, ~242 мм. Специально пошерстил инет, потому что больше 4060Ti для ручной клади я не слышал ни в обном обзоре.
а мини корпуса єто 185 мм максимум длина карты. Размеры типичные это 220*200*110
The_Rusik
Member

Jonsbo C6, влазят карты до 255мм, стандартный атх блок, матх плата
7mindfields
Member

daesz: 01.06.2025 20:17 Я собі взяв feiyoupu ghost s1 aircooled, це прямий клон louqe ghost s1, але якісно кращий (попри те що клон) і бех топхета
І як в порівнянні з meshroom d?
Polaris
Member

PcCooler I100 Pro MESH
7mindfields
Member

Polaris: 12.12.2025 19:56 PcCooler I100 Pro MESH
Дивився сьогодні огляд про цей корпус, температури там не дуже
daesz
Member

7mindfields: 12.12.2025 19:53
daesz: 01.06.2025 20:17 Я собі взяв feiyoupu ghost s1 aircooled, це прямий клон louqe ghost s1, але якісно кращий (попри те що клон) і бех топхета
В плані температур? Без поняття - стоїть в коробці в кладовці, жде реліз x53 pro :D
KPAH
Member

7mindfields: 12.12.2025 20:03
Polaris: 12.12.2025 19:56 PcCooler I100 Pro MESH
Дивився сьогодні огляд про цей корпус, температури там не дуже
Температуры чего? Видеокарте там хорошо, а вот для CPU с низким кулером конечно проблематично, но а что хотеть? Андервольт и лимиты выставляем и терпим.
7mindfields
Member

daesz: 12.12.2025 20:24
7mindfields: 12.12.2025 19:53
В плані температур? Без поняття - стоїть в коробці в кладовці, жде реліз x53 pro :D
Так, температур, хотів вже запропонувати викупити пізніше, якщо передумав збирати конфіг :D
KPAH: 12.12.2025 20:55 Температуры чего?
І відео і проц, хоч кейс і перфорований, принаймні версія на 7.5L
daesz
Member

7mindfields: 12.12.2025 23:52Так, температур, хотів вже запропонувати викупити пізніше, якщо передумав збирати конфіг
Ні, я просто не хотів ставити 53мм кулер, бо кліренс 67мм, мав надію щось краще вийде вмістити, а все що повиходило за весь цей період було або ті ж 67мм, або хлам який гірший за х53 мідний. Тож вирішив почекати на 53 про-шку (в неї на 1 теплотрубку більше і стандартне кріплення, таке як в звичайних таверів + LCP пропелер, хоча я його всерівно буду міняти його на 12025 нокту або арктик про). Тому поки стоїть і очікує :)
KPAH: 12.12.2025 20:55Видеокарте там хорошо
Насправді - це дуже жаркий корпус.
спойлер

Якщо цікавитесь sff, то рекомндую підписатись. Імхо, найкращий sff контент на всьому youtube по збірках. І температури в різних конфігураціяї пропелерів заміряні, і коментарі що до різних моментів під час збірки.

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
7mindfields
доречі, я коли вибирав корпус - ще от цей мав на приміті.
спойлер
7mindfields
Member

daesz: 13.12.2025 00:47 доречі, я коли вибирав корпус - ще от цей мав на приміті.
Зʼявилась якась нездорова ідея перезібрати в чомусь більш компактному і естетичному, типу louqe :D
daesz
Member

7mindfields: 13.12.2025 01:03
daesz: 13.12.2025 00:47 доречі, я коли вибирав корпус - ще от цей мав на приміті.
Зʼявилась якась нездорова ідея перезібрати в чомусь більш компактному і естетичному, типу louqe :D
Локі значно дорожчий виходить, при тому якісно він інколи навіть гірший (в нього, схоже, часто бокові стінки не "вровєнь" із фронтальною/задньою панеллю), з іншої сторони в нього в комплекті йдуть топхети, райзер (який ще й "individually sleeved", що дуже зручно) та інші дрібниці, тож ціна, в принципі, оправдана (напевно). Мені просто не сподобалось, що між топхетами та панелями в цьому випадку буде шов, виглядає якось не дуже :shuffle:

Відправлено через 7 хвилин 26 секунд:
Я про от ці шви
спойлер
Изображение
спойлер
Єдина перевага, що якщо захочеться перезбиратись на воду - то топхет вже буде в наявності
спойлер
Але з іншої сторони, їх колись можна було додатково замовити на сайті самого локі, ну або можна залишити радік відкритим (в мому випадку вийшло б навіть зробити сендвіч із кульків - 2 слімки знизу на вдув та 2шт 12025/12030 зверху радіка :gigi:
спойлер
Изображение
7mindfields
Member

daesz: 13.12.2025 01:38 Локі значно дорожчий виходить, при тому якісно він інколи навіть гірший
Acat x1 або твій ghost s1 клон також підійдуть :rotate:
daesz: 13.12.2025 01:38 якщо захочеться перезбиратись на воду
Never :lamer:
Варіанти типу shinysnake не дуже подобаються через те, що не можна зняти верхню кришку, особливо коли використовуються дефолтні дубові кабелі від sf850 і змінювати не планував
Ответить