Огляд ігрової гарнітури ASUS ROG Delta II

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Огляд ігрової гарнітури ASUS ROG Delta II

непогано але ж ціна :eek:
Kentprime
Member

Бинды кнопок в софтине менять можно?
Chugaister
Member

Мав перше покоління, версію з підтримкою MQA. Якість звуку повна лажа, своїх грошей не вартує абсолютно. Сумніваюсь що в 2 поколінні це змінилося, просто забавка
erkins007
Member

Пользуюсь черной версией с сентября месяца и полностью доволен - наушники очень удобные, красивые. Держат заряд просто нереальное время - заряжаю раз в месяц.
По качеству звука тоже претензий никаких. Как и по возможностям подключения - провод и 2.4 для ПК, блютус для телевизора чтобы ночью глянуть.

Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
Chugaister: 26.05.2025 13:27 Мав перше покоління, версію з підтримкою MQA. Якість звуку повна лажа, своїх грошей не вартує абсолютно. Сумніваюсь що в 2 поколінні це змінилося, просто забавка
Вы обзор хоть открывали? У первого поколения был звук максимум 16/48. Тут же он 24/96 по беспроводу и есть проводное подключение.
Jay228
Member

мдя. почитав відгуки на розетці...ціна їм 3000 в чорну пятницю !
NVo1
Member

Найголовніше шо має бути в таких ушах - змінні амбушюри. Я юзал стілсірієс сибір дві різні версії - поліуретан гівно собаче. Зараз сиджу на sony wh 1000 xm2 і це топ. Мікрофон лайно, щоправда, азе звук якісний і те шо я за 15 євро з алі замовив дві пари амбушюр і нову дужку дуже гарної якості - це топ. Бо це знашується дуже швидко і якщо не можливо замінити - параша а не навушники.
Jay228
Member

NVo1
згоден . змінним мають бути як мінімум амбюшури . бо вони сипяться від просто лежання.
були в мене колись асус Оріон ... посипалися за рік з чимось + ще джек відірвався бо був мега незручний для витягування
Kashtan
Member

erkins007: 26.05.2025 13:40 Пользуюсь черной версией с сентября месяца и полностью доволен - наушники очень удобные, красивые. Держат заряд просто нереальное время - заряжаю раз в месяц.
По качеству звука тоже претензий никаких. Как и по возможностям подключения - провод и 2.4 для ПК, блютус для телевизора чтобы ночью глянуть.

Chugaister: 26.05.2025 13:27 Мав перше покоління, версію з підтримкою MQA. Якість звуку повна лажа, своїх грошей не вартує абсолютно. Сумніваюсь що в 2 поколінні це змінилося, просто забавка
Вы обзор хоть открывали? У первого поколения был звук максимум 16/48. Тут же он 24/96 по беспроводу и есть проводное подключение.
А які нормальні навушники ви в своєму житті слухали? 24/96 - це не показник нічого, головне це драйвера навушників , в плані випромінювачі, і їх оформлення , амбушюри, і щоб кабель був не на здачу.
erkins007
Member

Kashtan: 26.05.2025 14:53
erkins007: 26.05.2025 13:40 Пользуюсь черной версией с сентября месяца и полностью доволен - наушники очень удобные, красивые. Держат заряд просто нереальное время - заряжаю раз в месяц.

А які нормальні навушники ви в своєму житті слухали? 24/96 - це не показник нічого, головне це драйвера навушників , в плані випромінювачі, і їх оформлення , амбушюри, і щоб кабель був не на здачу.
Я даже позолчеными конекторами с "живой оплеткой" не пользовался. Вы реально пришли втирать аудиофильские приколы в тему к игровым наушникам?
Kashtan
Member

erkins007: 26.05.2025 15:41
Kashtan: 26.05.2025 14:53

Я даже позолчеными конекторами с "живой оплеткой" не пользовался. Вы реально пришли втирать аудиофильские приколы в тему к игровым наушникам?
Я уявлення не маю про "живі оплетення", а позолоченими конектори бувають лише у уяві жертв мракетологів, коли насправді там нітрид титану. Тобто той факт, що в навушниках передусім впливають на якісний звук це драйвера, ви відносите вашою термінологією до " аудіофільських приколів"?
Тоді до вас питань немає.
На жаль я змушений звертати увагу в темі про ігрові навушники, оскільки там така вже вартість, що на вторинному ринку хай енд можна придбати, звісно мова не про тих кому гидкі бу речі.
daesz
Member

Цікаво, чому ніхто з топових професійних геймерів не купляє продукцію асуса. Жодного разу не бачив щоб хоч мишу юзали :D
Kashtan
Member

daesz: 26.05.2025 18:37 Цікаво, чому ніхто з топових професійних геймерів не купляє продукцію асуса. Жодного разу не бачив щоб хоч мишу юзали :D
Це як професійні бодибілдери, всі сидять на хімії, але всюди розповідають що тільки мальтодекстрин цієї чи іншої фірми дає масу, так і тут, мільйонні контракти самі себе не підпишуть, всі грають спонсорською периферією. Про асус конкретно нічого не скажу. Але бачив таблиці чим користуються профі геймери, десь на просторах інтернету.
daesz
Member

Kashtan: 26.05.2025 18:41десь на просторах інтернету.
Це можна на ліквіпедії глянути, от для прикладу (взяв 3 топових гравців з кожної з дисциплін) :
https://liquipedia.net/rainbowsix/Shaiiko
https://liquipedia.net/valorant/TenZ
https://liquipedia.net/counterstrike/ZywOo

Vaxee / Ninjutsu Sora / Logitech, і я сильно сумніваюсь, що ninjutsu чи vaxee когось там спонсорує :rotate:
erkins007
Member

daesz: 26.05.2025 18:37 Цікаво, чому ніхто з топових професійних геймерів не купляє продукцію асуса. Жодного разу не бачив щоб хоч мишу юзали :D
Потому что проф геймерам нужна скорость отклика, макросы и прочие вещи. Мне же нужно чтобы было удобно, качественно и красиво.
daesz
Member

erkins007: 26.05.2025 19:09
Потому что проф геймерам нужна скорость отклика, макросы и прочие вещи. Мне же нужно чтобы было удобно, качественно и красиво.
Геймерська мишка з високим відкликом?
спойлер
Изображение
Макроси в кіберспорті?
спойлер
Изображение
А зручних та якісних мишок зі значно нижчими цінами тонни є. Тому думаю, причина інша : вся ця сучасна продукція атсус зроблена на лоха і ніхто з цих кіберкотлетів не хоче витрачати в двічі більше за аналогічну по якості продукцію.
Earanak
Member

Есть специальные сайты/таблички по девайсам у Про-Игроков :rolleyes:
https://prosettings.net/lists/cs2/
https://prosettings.net/lists/valorant/
https://prosettings.net/lists/apex-legends/
https://prosettings.net/lists/pubg/
И там еще другие игры...

В поиске по CS2 табличке : ASUS - 37 пунктов из которых клавы и моники.
Там же в поиске : Zowie - 999+ результатов :laugh:
olegwatch
Member

Люди добрые, можете объяснить, как эти наушники НАСТОЛЬКО лучше держат заряд, чем ROG Delta S Wireless? Я вот искренне не понимаю :shuffle:
ROG Delta S Wireless реально держат сутки при активном использовании - кино, музыка, игры. А эти аж 100 часов :insane:
Тех. характеристики у них одинаковы, емкость аккума тоже...
Я не понимать :spy:
north
Junior

NVo1: 26.05.2025 13:58 Найголовніше шо має бути в таких ушах - змінні амбушюри. Я юзал стілсірієс сибір дві різні версії - поліуретан гівно собаче. Зараз сиджу на sony wh 1000 xm2 і це топ. Мікрофон лайно, щоправда, азе звук якісний і те шо я за 15 євро з алі замовив дві пари амбушюр і нову дужку дуже гарної якості - це топ. Бо це знашується дуже швидко і якщо не можливо замінити - параша а не навушники.
користуюся корсарами hs80, чудовий звук, топовий мікрофон і дуже приємні змінні амбюшури ;)
cspp
Member

1800 mAh стоит копейки, ок их два, пару плат, приемников 4 , цена может быть раза в два ниже, а так...кому то зайдет.
Ответить