Новости
Последние статьи и обзоры
[Украина, Kyiv][БЕСПЛАТНО] Простенькие NoName ATX корпуса
-
bullik01
Junior
Корпуса
NoName ATX — БЕСПЛАТНО
Есть потёртости, следы использования, где-то могут отсутствовать винтики. Визуально (стенки и т.п.) комплектны. Верхнее расположение БП. [Посмотреть фото] | Есть 3 шт., ATX
Отправка через НП (УП/ОЛХ/самовывоз — по договорённости)
Я есть в проверенных
NoName ATX — БЕСПЛАТНО
Есть потёртости, следы использования, где-то могут отсутствовать винтики. Визуально (стенки и т.п.) комплектны. Верхнее расположение БП. [Посмотреть фото] | Есть 3 шт., ATX
Отправка через НП (УП/ОЛХ/самовывоз — по договорённости)
Я есть в проверенных
Последний раз редактировалось bullik01 17.07.2025 11:55, всего редактировалось 5 раз.
-
isusik63
Member
Вы б фото добавили , мож хто то и забрал бы 
-
bullik01
Junior
Просто как обычно? (снаружи и внутри) Или что-то ещё дополнительное?
-
isusik63
Member
Да просто морду , можно и с зади и внутри , я так понял люди стесняются в лич спросить
В своё время выкинул (отдал моргиналам больше 20 корпусов старых, они на метал сдали) ...
Есть на форуме ветка любителей старого жилеза может им что-то пригодится .
-
nummus777
Junior
Добрий день.
Де територіально? Цікавить "один из них с древней комплектухой AMD".
-
bullik01
Junior
Вітаю!nummus777: ↑ 26.05.2025 11:50 Добрий день.
Відписав у ПП.
-
bullik01
Junior
Спасибо!isusik63: ↑ 26.05.2025 11:46Да просто морду , можно и с зади и внутри , я так понял люди стесняются в лич спросить,
В своё время выкинул (отдал моргиналам больше 20 корпусов старых, они на метал сдали) ...
Есть на форуме ветка любителей старого жилеза может им что-то пригодится .
Чуть позже тогда сделаю. А то стоят и особо никуда не заюзать, а тут может кому-то пригодится
(а то на приёмку я тоже сам могу отнести
-
bullik01
Junior
Добавил фото корпусов и БП → [посмотреть]
-
nummus777
Junior
Добрий вечір.
Запропоную 200 грн.(OLX доставка - Укрпошта) за начинку з системних блоків(два из них с древней комплектухой AMD на AM2) + блоки живлення CodeGen N06 300X і GameMax GM-400. По суті куплю всю наявну начинку.
P.S. Корпуси не потрібні.
Запропоную 200 грн.(OLX доставка - Укрпошта) за начинку з системних блоків(два из них с древней комплектухой AMD на AM2) + блоки живлення CodeGen N06 300X і GameMax GM-400. По суті куплю всю наявну начинку.
-
bullik01
Junior
Відповів у ППnummus777: ↑ 31.05.2025 00:09 Добрий вечір.
-
delfin1979
Member
Добрий день. Якщо залишився корпус і БЖ, я б забрав. Пропоную 100 грн.
-
bullik01
Junior
Вітаю!delfin1979: ↑ 17.07.2025 10:58 Добрий день. Якщо залишився корпус і БЖ, я б забрав. Пропоную 100 грн.
Залишились тільки корпуси. Їх можна забрати безплатно, або якщо Ви не з Києва/обл., то тоді просто доставка за Ваш рахунок.
-
delfin1979
Member
Дякую. Хочу зібрати собі ПК на 775, для перегляду ютуба, интернету. Все є, крім корпусу і БЖ. Скиньте, якщо є, ссилку на olx, я замовлю.
-
bullik01
Junior
Відпишіть, будь ласка, у приватні повідомлення свої реквізити для відправки (УП/НП/МП) і який з 3-х корпусів Вам треба і я його відправлю за вказаними реквізитами. ПЛАТИТИ за самі корпуси нічого не потрібно, а на ОЛХ у мене ліміт на об`яви й там безкоштовна доставка від певної суми.delfin1979: ↑ 17.07.2025 16:49 Дякую. Хочу зібрати собі ПК на 775, для перегляду ютуба, интернету. Все є, крім корпусу і БЖ. Скиньте, якщо є, ссилку на olx, я замовлю.
-
Ijachok
Member
На корпуси не претендую, просто з цікавості клікнув. Пишуть, що фоток нема, ймовірно з часом видалили
-
bullik01
Junior
Так, там файлообмінник, що тримає файли тільки якщо хтось користується посиланням, а т.я. народ не цікавиться, то вони стухли... Тож простіше в ТГ надіслати, бо в інших місцях місце обмеженеIjachok: ↑ 02.02.2026 15:15
На корпуси не претендую, просто з цікавості клікнув. Пишуть, що фоток нема, ймовірно з часом видалили
Але загалом просто корпуси, нічого нестандартного
-
Aleksandr1973
Member
bullik01
А чому ви цю тему не закриваете ?
А чому ви цю тему не закриваете ?
-
bullik01
Junior
Бо корпуси ще в мене, а подіти їх особливо нікуди. Можливо комусь потрібні будуть
-
Aleksandr1973
Member
Я чогось вирішив що їх давно забрали . Ап темі .bullik01: ↑ 21.03.2026 00:27Бо корпуси ще в мене, а подіти їх особливо нікуди. Можливо комусь потрібні будуть![]()
-
bullik01
Junior
Дякую! Як би ж то, але, нажаль ніAleksandr1973: ↑ 21.03.2026 08:42Я чогось вирішив що їх давно забрали . Ап темі .bullik01: ↑ 21.03.2026 00:27
Бо корпуси ще в мене, а подіти їх особливо нікуди. Можливо комусь потрібні будуть![]()
Якщо ніхто через певний час не забере, то спробую віддати кудись на "доброзбірки"