SilverStone анонсувала корпус FLP02 у ретро-стилі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

В нас на барахолках ще старі не закінчились по 200грн )))) А вони нові ретро пропнують за 200 баксів )))))
Ijachok
Member

В комплект до такого корпуса додати б:
- жовту материнську плату
- мідний кулер
- червону відеокарту
- синю звукову плату
Buldozer.
Member

General Failure: 21.05.2025 21:04 В нас на барахолках ще старі не закінчились по 200грн )))) А вони нові ретро пропнують за 200 баксів )))))
Только туда надо засунуть видяху 300+ мм, сво и т.д.

А это не выйдет.

Корпус гуд, цена адекват, это ж не для нашей страны делали, в штатах это меньше 10% от минимальной зарплаты (как нам грн 800-1000).
mycolaevich
Member

Немаю ні краплі ностальгії, але мені подобається. Виглядає унікально як мінімум.
Sanьka: 21.05.2025 20:41І що в корпусі дорожче 100 баксів ану просвіти за товщину сталі, де хоча б 0.7мм, за 1мм я вже мовчу.
Заради цікавості поміряв бокові кришки свого CoolerMaster NR200P: 0,9мм сталь там. В будь-якому сучаному брендовому корпусі товщина сталі прийнятна. Бо якщо використати 0.6мм лист і наробити в ньому купу перфорації (як зараз прийнято) то такий корпус навіть комплектуючих не витримає.
Rederst
Member

Десь знайшли по дешману старі пресформи лиття.
isusik63
Member

Buldozer.: 21.05.2025 21:54
General Failure: 21.05.2025 21:04 В нас на барахолках ще старі не закінчились по 200грн )))) А вони нові ретро пропнують за 200 баксів )))))
Только туда надо засунуть видяху 300+ мм, сво и т.д.

А это не выйдет.

Корпус гуд, цена адекват, это ж не для нашей страны делали, в штатах это меньше 10% от минимальной зарплаты (как нам грн 800-1000)
Вот https://www.olx.ua/d/obyavlenie/korpus- ... XOvc8.html
20 долларов . Когда болел СЖО хотел его найти для мода , так и не смог :-/ .
И ретро и влезет все что надо :lol:
Wiking007
Member

Я не понял куда дуют вентиляторы охлаждения радиатора, перфорации сверху не видно.
John Doe
Member

CADR: 21.05.2025 19:54 Ухх. Минитауер. Если бы еще десктоп сделали - взял бы два.
Уже :) :beer:
SilverStone випускає корпус FLP01 у ретро-стилі

Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
Wiking007: 22.05.2025 00:19 Я не понял куда дуют вентиляторы охлаждения радиатора, перфорации сверху не видно.
Первое фото, под табличкой с названием вендоров ;)
maksim2020
Member

Я за $240 купив повноцінний справний десктоп Gateway 2000 P100, в який чудово влізають ATX-плати, а тут якийсь імітатор "ретро" за $220. Таке щось.
-seraphim-
Junior

John Doe: 22.05.2025 01:20
CADR: 21.05.2025 19:54 Ухх. Минитауер. Если бы еще десктоп сделали - взял бы два.
Уже :) :beer:
SilverStone випускає корпус FLP01 у ретро-стилі

Ну, доречі, цей кайфово виглядає
Martix
Member

Мысль хорошая, а реализация слабая. Недотянули дизайн :lamer: Нет цветовых акцентов в духе того времени на логотипах и кнопках, детализация на уровне детского сада. Стоило бы поучится у сони, они смогли в юбилейные консоли весьма успешно :up: .
AssayMAS
Member

Kullerok: 21.05.2025 17:38Продам за 100 дето у меня на чердаке лежит похожий.
так стандарт материнок сча другой - не каждую современную мать туда можно сунуть безопасно... .
И если даже мать совать то надо сильно ручками поработать и оборудование иметь что бы дырки точно насверлить и мечиком резьбу под стойки нарезать...
А кнопку-переключатель сделать на стабилизаторе 7-12 вольт... или если когхозить то по полной и добывить БП на 12 вольт регулируемый на пару ампер.
Или ставить дорогие вентиляторы что и от 5 вольт крутятся - и кнопка - 5\12 вольт...
Impulse101
Member

Sanьka: 21.05.2025 20:41
clickw0w: 21.05.2025 19:00Попробуй купить корпус дороже 100 баксов, удивишься, видимо.
І що в корпусі дорожче 100 баксів ану просвіти за товщину сталі, де хоча б 0.7мм, за 1мм я вже мовчу. (Нагадаю що бокові кришки ХафХ були 1.2мм)
Я б сказав треба дивитись корпус дорожче 400уе.
А навіщо взагалі в корпусі потрібна міліметрова сталь? Щоб важко було носити? Так звісно фольга із якої роблять дешманськи корпуси за 30-50 баксів це теж не ок, але ностальгуваьи за тими гробами в которі ще стане комплектуха, яка важить разів в 5 більше ніж важила «тоді». Дякую не потрібно.
Sanьka
Member

Impulse101: 22.05.2025 07:31А навіщо взагалі в корпусі потрібна міліметрова сталь?
В корпусі багато чого потрібно, в тч міліметрова сталь.
Impulse101: 22.05.2025 07:31 Так звісно фольга із якої роблять дешманськи корпуси за 30-50 баксів це теж не ок, але ностальгуваьи за тими гробами в которі ще стане комплектуха, яка важить разів в 5 більше ніж важила «тоді».
Так ото що нижче 0.8 і є фольга. 1мм це нормально. Не багато, а просто нормально. Але через купу фігні навкруги, 1мм чогось почали вважати - чимось "огого"

І до чого тут вага? Ти носиш корпус від пк кудись постійно? Взагалі не розумію яким боком вага. Поставив та й стоїть собі. Якщо переїзд, то в квартирі повно куди більш габаритних і важких предметів, тому тут теж не проблема.
waryag
Member

Impulse101: 22.05.2025 07:31 А навіщо взагалі в корпусі потрібна міліметрова сталь? Щоб важко було носити? Так звісно фольга із якої роблять дешманськи корпуси за 30-50 баксів це теж не ок, але ностальгуваьи за тими гробами в которі ще стане комплектуха, яка важить разів в 5 більше ніж важила «тоді». Дякую не потрібно.
Канонічна версія - забезпечення жорскості корпуса та гасіння вібрацій. Звичайно, правильний дизайн забезпечує це і при меншій товщині, особливо для невеликих корпусів.
afhpwnd
Member

Трохи промахнувся і замість "Турбо" (зміни швидкості вентиляторів) - отримав ребут :D
lamer
Member

Я б купив. Корпус стильний. Але ціна має бути в два рази нища.
Kashtan
Member

Impulse101: 22.05.2025 07:31
Sanьka: 21.05.2025 20:41
І що в корпусі дорожче 100 баксів ану просвіти за товщину сталі, де хоча б 0.7мм, за 1мм я вже мовчу. (Нагадаю що бокові кришки ХафХ були 1.2мм)
Я б сказав треба дивитись корпус дорожче 400уе.
А навіщо взагалі в корпусі потрібна міліметрова сталь? Щоб важко було носити? Так звісно фольга із якої роблять дешманськи корпуси за 30-50 баксів це теж не ок, але ностальгуваьи за тими гробами в которі ще стане комплектуха, яка важить разів в 5 більше ніж важила «тоді». Дякую не потрібно.
Як правило десктопи не носять, їх зрідка переміщують, як правило те що носять хоча б ручки має або й дві чи чотири. І те старе що мало менш ніж міліметрову сталь, найімовірніше просто відправилось на брухт, бо метал деформувався. Я колись збирав систему на «сучасній» вінга. Метал 0.3 мм. Гнув легко пальцями. Це було жалюгідно. Вкрай.
Impulse101
Member

Kashtan: 22.05.2025 15:49
Impulse101: 22.05.2025 07:31
Як правило десктопи не носять, їх зрідка переміщують, як правило те що носять хоча б ручки має або й дві чи чотири. І те старе що мало менш ніж міліметрову сталь, найімовірніше просто відправилось на брухт, бо метал деформувався. Я колись збирав систему на «сучасній» вінга. Метал 0.3 мм. Гнув легко пальцями. Це було жалюгідно. Вкрай.
Я розумію що десктоп це не поративна річ, а наголошую на тому що міліметрова сталь, а один з панів вище каже взагалі про 1.2, нафіг не портібна в ПК, і нічого крім удорожчання і зайвої ваги в собі не несе. Які вібрації? Ми ж не фрезерний станок збираємо, а ПК. Так звісно, там є чому вібрувати, але не настільки щоб звичайний корпус за 100 баксів не тримав таке "навантаження". Про геніїв які збирають топові конфіги в картонних вінгах за 1000 гривень я не кажу. Зрештою є алюміній. У меня був алюмінієвий термалтейк, який я років 10 юзав, потім продав, бо він просто застарів із своїми 3.5-5" відсіками, а не тому що він почав розсипатись. Все це більше нагадує не здоровий глузд, а хочу шоб було "надьожно".
dead_rat
Member

Impulse101
От хочуть люди. Таке в них хоббі, іх пре щоб коробок круто виглядав, серйозно важив і радував однією своєю солідністю.

Щоб їздити на роботу не треба крута бмв, але на крутій бмв якось прикольніше. Так і тут
Ответить