Покажіть мені ігри, де В580 за рахунок більшої кількості ВРАМ видасть 60 ФПС, а 8 Гігова 5060 зіл'ється. Ігор, які вимагають більше 8ГБ в наш час більш ніж достатньо. Покажіть перевагу більшого буферу на реальних прикладах. Бо зараз ви розповідаєте про сферичного коня у вакуумі.
Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд та тестування відеокарти ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5060 8GB OC Edition. Порівняння з GeForce RTX 5060 Ti та GeForce RTX 4060
-
kairo
Member
-
Denvys5
Member
чотириVi: ↑ 22.05.2025 16:50результатов 4060ti и особненно карточек от AMD і Intel - тоже, видимо, с политикой хуанга ввобще никоим образом не связано, ведь так?
У обзорі чотири карточки у всіх порівняннях
У минулому матеріалі, з 5060ti 16gb, взагалі три, при чому ті ж самі що і тут.
А от у позаминулому матеріалі і 7800XT є, і багато чого іншого
Чи відрізняються тести чи налаштування? Так, налаштування. Тут - FHD, там 4К, крім пакету 3DMark
Последний раз редактировалось Denvys5 22.05.2025 18:59, всего редактировалось 1 раз.
-
N0il
Member
Подобається як всі патякають як не вистачає 8гб, притому що це більшість власників. За статистикою Steam користувачі обертають саме 8гб. Те і кому не вистачає, то всьо по Фрейду. Просто люди не читають форуми а грають й їм подобається, "нажаль" вони не знають що мають страждати. Я вважаю що всі люди які вважають що 8гб це мало, таких буде принаймні 100. Замовити бігборди, й розвішати де тільки можна. Що "Маєте 8гб, то страждайте а не грайте!". Бо ви тільки один одному постійно це пишите, одне й те саме
. Як баби базарні 
-
Kotya
Member
Картка без майбутеього.
Починаючи з дня випуску...
Гіршк хіба 5060ті на 8 гіг, то взагалі якийсь сорОм.
Дякую за огляд.
Починаючи з дня випуску...
Гіршк хіба 5060ті на 8 гіг, то взагалі якийсь сорОм.
Дякую за огляд.
-
Kashtan
Member
1080 в мене під СВО, як і ЦПУ, пиріжки навіть влітку не підсмажаться. Та й 200 ват це геть мало, як і по площі поверхні кристалу. Ви мабуть вдома геть не печете нічого.shnok: ↑ 22.05.2025 17:365060 вже є в ціні навіть на олх за 14 тисяч, покажіть мені 4070 в таку ціну експерт ви наш. Та чому проста 5060 має бути краще за 4070 може одразу за наприклад мою 4080? А би що завгодно написати...Kashtan: ↑ 22.05.2025 16:49 Дякую за огляд.
Але 4070 просто рве ось це непорозуміння на шмаття, навіть 5060ті, не кажучи про 5060, відсталість 4060 пояснюється лише тим що воно саме непорозуміння, ми пам’ятаємо як в перший день продажу в Японії його купив лише один покупець, що нечувано для нового продукту. А якщо хочеться нового, то рдна4 та навіть рдна3 значно ліпші варіанти.
ви на свої 1080 і далі пиріжки печіть
Отправлено спустя 57 секунд:Це топ виконання, є вже офіційні по 16 тис, на олх нові запаковані по 14, чи вас в гуглі забанили?
Я про ціни геть нічого не зазначав, і з вами не сперечаюсь. Але традиційно наступне покоління гпу було на 1 лінійку потужніше, можливо ледь ледь, і не завжди, але тенденція була, 1080 потужніша за 980ті, 3080 потужніша за 2080ті, тощо. А тут приклад що 5060 катастрофічно поступається 4070.
-
Vi
Member
Я вам покажу, как обрубки с 8Гб буфером в новых играх становятся в принципе несостоятельными. И это начало тенденции.kairo: ↑ 22.05.2025 18:24Покажіть мені ігри, де В580 за рахунок більшої кількості ВРАМ видасть 60 ФПС, а 8 Гігова 5060 зіл'ється. Ігор, які вимагають більше 8ГБ в наш час більш ніж достатньо. Покажіть перевагу більшого буферу на реальних прикладах. Бо зараз ви розповідаєте про сферичного коня у вакуумі.
Приятного просмотра.
-
Nekros
Member
Статистика стім це 70% ноутбукиN0il: ↑ 22.05.2025 18:55 Подобається як всі патякають як не вистачає 8гб, притому що це більшість власників. За статистикою Steam користувачі обертають саме 8гб.
-
kairo
Member
Де тут порівняння В580 та 5060? 5060Ті 16ГБ очевидно буде краща за В580 та 5060. Так вона вартує 22к.Vi: ↑ 22.05.2025 19:52 Я вам покажу, как обрубки с 8Гб буфером в новых играх становятся в принципе практически неиграбельными.
Приятного просмотра.![]()
- спойлер
-
SergN
Member
Старі традиції ніхто не обіцяв дотримуватися довічно. Тим більше, можливо, ця поведінка і перетворила компанію на ледь не монополіста, що для нього може нести загрозу з боку антимонопольних органів. Тож не дивно, коли монополіст в період своєї максимальної ринкової влади грає з ціною на свою користь, хоч і заробляючи більше, але даючи змогу конкуренту збільшити частку (ну в теорії такі плачі в коментарях мали б монетизуватися десь у купівлях продукції конкурента?). Але ж ні, плачуть на форумі, самостверджуються образами інших учасників дискусій, але в результаті все одно тихенько купують продукт такого немилого монополіста, що показує статистика по ринкових частках компаній.Kashtan: ↑ 22.05.2025 19:34Але традиційно наступне покоління гпу було на 1 лінійку потужніше
-
Vi
Member
kairo
Нигде.
Я изначально говорю о размере буфера и его критической нехватке в сабже - цепляться за конкретные модели конкурента тут вы начали, хотя вам прекрасно понятен и сам посыл и факт моей правоты в данном вопросе. Но от чего-то вы всё время юлите и пытаетесь увести разговор в сторону.
Відправлено через 3 хвилини 34 секунди:
Интрига.
Нигде.
Я изначально говорю о размере буфера и его критической нехватке в сабже - цепляться за конкретные модели конкурента тут вы начали, хотя вам прекрасно понятен и сам посыл и факт моей правоты в данном вопросе. Но от чего-то вы всё время юлите и пытаетесь увести разговор в сторону.
Відправлено через 3 хвилини 34 секунди:
И с чем же количество карт и их модели в тесте, а также настройки бенчмарков могут быть связаны?Denvys5: ↑ 22.05.2025 18:52чотириVi: ↑ 22.05.2025 16:50результатов 4060ti и особненно карточек от AMD і Intel - тоже, видимо, с политикой хуанга ввобще никоим образом не связано, ведь так?
У обзорі чотири карточки у всіх порівняннях
У минулому матеріалі, з 5060ti 16gb, взагалі три, при чому ті ж самі що і тут.
А от у позаминулому матеріалі і 7800XT є, і багато чого іншого
Чи відрізняються тести чи налаштування? Так, налаштування. Тут - FHD, там 4К, крім пакету 3DMark
Интрига.
-
kairo
Member
Ви написали, що "выше озвученные карты конкурентов будут далее жить ещё ни один год, не смотря на номинально чуть менее мощный камень - в отличии от данного обрубка." Тобто, за рахунок більшого ВРАМ, В580 та 6700ХТ матимуть перевагу(7700ХТ, яка вартує 21к я не рахую конкурентом карти, яка на релізі 17к коштує). Коли я вас попросив привести приклади переваги, ви надали відео із 5060Ті 16ГБ, яка очевидно доріжча за усі ці карти. Звісно, що доріжча карта буде мати кращу продуктивність та довше прослужить. Ви мені покажіть де "выше озвученные карты конкурентов", будуть мати перевагу за рахунок більшого ВРАМ.Vi: ↑ 22.05.2025 20:01 kairo
Нигде.
Я изначально говорю о размере буфера и его критической нехватке в сабже - цепляться за конкретные модели конкурента тут вы начали, хотя вам прекрасно понятен и сам посыл и моя правота в данном вопросе. Но от чего-то вы всё время юлите и пытаетесь увести разговор в сторону.![]()
-
GreenMile
Member
В два рази дорожча карта рве дешевшу на шмаття, ну дивина прямоKashtan: ↑ 22.05.2025 16:49 Дякую за огляд.
Але 4070 просто рве ось це непорозуміння на шмаття, навіть 5060ті, не кажучи про 5060,
Последний раз редактировалось GreenMile 22.05.2025 20:25, всего редактировалось 1 раз.
-
Vi
Member
kairo
Я вам привёл сравнение одной карты с различным размером видеобуфера - на 8, которого уже не хватает в новых играх и на 16. Вроде всё на поверхности, но снова что-то не так. Искать тесты озвученных даже не мной моделей я не буду - посыл свой о ущербности новых карт с буфером в 8Гб я высказал не раз и доказал.
В частности лезть не собираюсь - вам это интересно, тогда развлекайтесь.
Я вам привёл сравнение одной карты с различным размером видеобуфера - на 8, которого уже не хватает в новых играх и на 16. Вроде всё на поверхности, но снова что-то не так. Искать тесты озвученных даже не мной моделей я не буду - посыл свой о ущербности новых карт с буфером в 8Гб я высказал не раз и доказал.
В частности лезть не собираюсь - вам это интересно, тогда развлекайтесь.
-
Vlaad13
Member
У мене до вас питання - а скільки ви хотіли побачити пам'яті у карти яка коштує 16к гривень?Vi: ↑ 22.05.2025 20:12 kairo
В частности лезть не собираюсь - вам это интересно, тогда развлекайтесь.![]()
Напевно 24 Гіга не менше
-
GreenMile
Member
Пан Америку відкрив. Це відео показове лише для карти, для якої воно робилось, а саме - для 5060ті, і це давно не новина, ще з 4060ті було ясно, що для цієї карти 8 Гб малувато, бо чип ще тягне. Звичайна ж 5060 значно слабша за ті-шку, тому за маскимальні налаштування з РТ (простигосподи) там можна забути в принципі, а без них воно нормально влізає в свої 8Гб, той випадок коли ГПУ не тягне вже.Vi: ↑ 22.05.2025 19:52Я вам покажу, как обрубки с 8Гб буфером в новых играх становятся в принципе несостоятельными. И это начало тенденции.kairo: ↑ 22.05.2025 18:24
Покажіть мені ігри, де В580 за рахунок більшої кількості ВРАМ видасть 60 ФПС, а 8 Гігова 5060 зіл'ється. Ігор, які вимагають більше 8ГБ в наш час більш ніж достатньо. Покажіть перевагу більшого буферу на реальних прикладах. Бо зараз ви розповідаєте про сферичного коня у вакуумі.
Приятного просмотра.![]()
За ~15к буде норм карта, прогрес помітний від 4060 є, а хто думав що вона повинна 4070 обганяти - ну то їх власні психостатеві проблеми.
Відправлено через 6 хвилин 51 секунду:
Рівно те саме тут казали ваші попередники ще за два роки до вашої реєстрації на цьому форуміVi: ↑ 22.05.2025 19:52 И это начало тенденции.
-
kairo
Member
Дорожча карта має кращу продуктивність та довше прослужить. Це очевидно.Vi: ↑ 22.05.2025 20:12 kairo
В частности лезть не собираюсь - вам это интересно, тогда развлекайтесь.![]()
-
Martix
Member
Никого не смутил монструозный охлад для такого обрубка?
Шо сталося? Типа норм? Или это наоборот, для повышения ЧСВ владельца? 
ПыСы: Когда-то была HD6970 Direct CU и многих бомбило от её монструозности, однако она тут курит в сторонке...
и там было в стоке 250Вт потребение
ПыСы: Когда-то была HD6970 Direct CU и многих бомбило от её монструозности, однако она тут курит в сторонке...
и там было в стоке 250Вт потребение
-
Ektalion
Member
Для максимальної ціниMartix: ↑ 22.05.2025 20:35 Никого не смутил монструозный охлад для такого обрубка?Шо сталося? Типа норм? Или это наоборот, для повышения ЧСВ владельца?
![]()
-
Vi
Member
GreenMile
Если фреймтаййм неиграбельный из-за упора в буфер, то это не проблема чипа. Ровно то же можно сказать в случае того же Индианы, когда зачастую игра вообще вылитает при недостатке памяти. А америку я не открыл - я указал на проблему и на то, как её старательно пытались обойти в данных тестах - с очевидностью же тут не я вроде спорю?
Если фреймтаййм неиграбельный из-за упора в буфер, то это не проблема чипа. Ровно то же можно сказать в случае того же Индианы, когда зачастую игра вообще вылитает при недостатке памяти. А америку я не открыл - я указал на проблему и на то, как её старательно пытались обойти в данных тестах - с очевидностью же тут не я вроде спорю?
-
GreenMile
Member
Скоріше за все, звичайна уніфікація виробництва і охлад з 5060ті. Через рік зроблять більш дешеву ревізію, не переймайтесь.Martix: ↑ 22.05.2025 20:35 Никого не смутил монструозный охлад для такого обрубка?Шо сталося? Типа норм? Или это наоборот, для повышения ЧСВ владельца?
и там было в стоке 250Вт потребение![]()