новый , наработка 15 минутwalkman3000: ↑ 17.05.2025 13:33нормальная цена, если не испугают шрифтыAmbrelka: ↑ 17.05.2025 13:16Пока не привезли можно отказатся
Отправлено спустя 59 секунд:так он б/у? сколько часов?Ambrelka: ↑ 17.05.2025 13:1825000 это знакомый в ковычках отдает
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор монитора
-
Ambrelka
Member
-
walkman3000
Member
Ambrelka
почему продает
почему продает
-
ilcattivo
Member
В розетці зʼявився новий монітор MSI MAG 271QP QD-OLED X24 https://hard.rozetka.com.ua/ua/msi-mag- ... 511378054/ за 26 тис. Нормальних оглядів ще немає, але по характеристикам виглядає як MSI MAG 271QPX E2, який був непоганим бюджетним OLED монітором. Я б краще обрав новий MSI, але бажано спочатку спитати у представника MSI в коментах чим відрізняється ця модель від іншої. На розетці можна протестувати монітор прямо в пункті видачі, або без проблем повернути до 14 днів якщо щось не влаштовуєAmbrelka: ↑ 17.05.2025 13:18Пока не привезли можно отказатся =) но мой бюджет и был максимально в 25000walkman3000: ↑ 17.05.2025 13:05
так уже нет смысла что то советовать или да? кривой олед на 34 будет +10000
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:ilcattivo: ↑ 17.05.2025 13:01
У OLED до 2024 року дуже обмежена яскравість як в SDR так і в HDR. Думаю влітку при денному освітленні яскравості буде сильно не вистатачи. Ще там ніжка у формі рогів, що створить незручності для мишки з килимом.
25к це підозріло низька ціна. Перед тим як віддавати гроші переконайтесь, що у вас буде можливість потестувати монітор до 14 днів та повернути якщо не підійде
на ножку даже не смотрел ибо испольную кронштейн как и на яркость моника у меня на ips стояла яркость 13-15%
25000 это знакомый в ковычках отдает
-
Ambrelka
Member
так QD-oled и Oled в чем разница?
-
Gold_Star
Member
qd яскравішеAmbrelka: ↑ 17.05.2025 13:58 так QD-oled и Oled в чем разница?
-
ilcattivo
Member
QD-OLED - це різновид OLED, що виробляється Samsung, є ще WOLED від LG. Гугліть QD-OLED vs WOLED щоб зрозуміти різницю, там в обох технологіях є плюси і мінуси. Я обрав WOLEDAmbrelka: ↑ 17.05.2025 13:58 так QD-oled и Oled в чем разница?
-
Gold_Star
Member
Головне не порівнювати їх по ютубу, бо в qd піксельна сітка не сприймається більшістю камер.ilcattivo: ↑ 17.05.2025 14:03Гугліть QD-OLED vs WOLED щоб зрозуміти різницю
-
walkman3000
Member
зависит от конкретной модели. WOLED ярче, QD-OLED более цветастыйAmbrelka: ↑ 17.05.2025 13:58так QD-oled и Oled в чем разница?
Отправлено спустя 4 минуты 21 секунду:
мабуть чергова модель для ринку азії чи щось такеilcattivo: ↑ 17.05.2025 13:50В розетці зʼявився новий монітор MSI MAG 271QP QD-OLED X24
-
Ambrelka
Member
вы владелец oled дисплея?ilcattivo: ↑ 17.05.2025 14:03QD-OLED - це різновид OLED, що виробляється Samsung, є ще WOLED від LG. Гугліть QD-OLED vs WOLED щоб зрозуміти різницю, там в обох технологіях є плюси і мінуси. Я обрав WOLEDAmbrelka: ↑ 17.05.2025 13:58 так QD-oled и Oled в чем разница?
-
ilcattivo
Member
Так, Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGAmbrelka: ↑ 17.05.2025 14:21вы владелец oled дисплея?ilcattivo: ↑ 17.05.2025 14:03
QD-OLED - це різновид OLED, що виробляється Samsung, є ще WOLED від LG. Гугліть QD-OLED vs WOLED щоб зрозуміти різницю, там в обох технологіях є плюси і мінуси. Я обрав WOLED
-
Ambrelka
Member
вот честно скажите если убрать его стоимость то оно того стоит?
-
ilcattivo
Member
Якщо не зважати на вартість, то однозначно коштує, хоча вау-ефекту можливо і не буде. Я купував не за останні гроші, тому не жалкую. В першу чергу тут немає проблем з глоу ефектом, засвітами, битими пікселями, як майже на всіх ігрових IPS/VA (можете почитати відгуки на тій же розетці і подивитись фото). Сам до цього перебирав пʼять різних IPS, після чого плюнув і замовив OLED. Значно красивіше картинка буде в темних іграх (Resident Evil, Dead Space) і фільмах. Для інших сценаріїв справжній чорний колір і нескінченний контраст не є принциповим, якби не вищезгадані проблеми IPS/VA, мене б влаштував і монітор подешевше
-
Ambrelka
Member
Отпадает Oled
Причина проста! не дали проверить на работоспособность при получении)) это кошмар!
Причина проста! не дали проверить на работоспособность при получении)) это кошмар!
-
alumem
Member
Ambrelka
это какой магазин?
это какой магазин?
-
Ambrelka
Member
Это Новая Почта
-
alumem
Member
Ambrelka
АААА ну у меня на одном отделении даже телефон проверить нельзя было а на другом 10 мин стоял клацал)
но это бу товар а тут новый.
АААА ну у меня на одном отделении даже телефон проверить нельзя было а на другом 10 мин стоял клацал)
но это бу товар а тут новый.
-
Ambrelka
Member
даже не дали в розетку вставить)))) как принимать товар за 25к грн безпонятия)))
-
alumem
Member
Ambrelka
ну вообще могли бы забрать, если это какая-то розетка то там пробем недолжно быть с возвращением если товар с дефектом будет
ну вообще могли бы забрать, если это какая-то розетка то там пробем недолжно быть с возвращением если товар с дефектом будет
-
Vader
Member
Ambrelka
Кто такие вещи через Н П покупает?Я свой покупал на розетке,в пункте выдачи открыли,включили,ничего не увидели
ну пк там же нет))чисто заставку..и все...
Кто такие вещи через Н П покупает?Я свой покупал на розетке,в пункте выдачи открыли,включили,ничего не увидели
-
powerpizza
Member
Привет,интересуюсь апгрейдом старого lg ips ultrawide 2560x1080 "29" на аос 3440х1440 "34",но тип матрици там VA,сильно углы обзора от ips отличаются ?если например смотреть кино 1 смотрит слева на расстоянии 1.5м например под углом 45градусов ,монитор не выгнутый ,просто длинный
- спойлер